Új privát üzeneted érkezett!

Anzsim, kellemes tartárjárást!! :wink: :wink:

néhány aranyköpés az uncsitesómtól, aki 5 éves volt mikor kimentek görögo-ba, már 7 éve élnek kint :arrow: a görögje már jobb mint a magyarja, de azért még így is nagyon jól beszéli az anyanyelvét :wink:
de olyan édeseket tud mondani, hogy besz@rás!!

1.
paradicsomot eszünk ebéd mellé. elfogy a tányérról.
Pet: "na, basszus végetért a paradicsom"

2.
apájukkal strandon
"apa menj be a vízbe és fuldoklálj"
fuldokolj helyett... :mrgreen:

3.
apa, hol a fotógép?

4.
vacsizunk. előttünk zsömlék.
Pet: "na megkenem ezt a kiflit."
tesója: "Pet, ez zsömle, nem kifli"
Pet: "nem baj, mindkettő kenyér!!!"

sztem tök ari.......... :lol: :lol: :lol: :lol: de felajánlottam hogy nyitunk egy magyar szótárfüzetet neki :lol: :lol: :lol:
lmkata

hát biza én már szívesen rohannék a kisasszonyom után, de remélem jövő ilyenkor azért már csak......
:wink:

amúgy ma volt az első olyan napunk, hogy főzés közben csomószor kellett ránéznem, mert tegnap óta hogy hasrafordul a másik oldalra is, tud már így gurulni, és gyakorolja is :lol:

eddig csak hasrafordult, és másik oldalról vissza, szal ide-oda, de viszonylag egyhelyben....
lmkata

[quote="lmkata"]t írta:lmkataényleg jó ötlet volt e??

Na, pont ez volt az én első gondolatom is. :lol: :lol: De jó, hogy felvetődött ez a dolog, és mindenki leírja. :lol: Olyan csodás emlék. Olyan nagyon jó olvasni őket.

Azt még nem is írtam, hogy ez szerdán volt, mikor a tesztet csináltuk, aztán pénteken már utaztunk is nyaralni, életünk első kettesben eltöltött nyaralására, amin már hárman voltunk.
Aztán jól meg vidámparkoztattuk a kiscsajt. Olyan tuti jó helyeken voltunk. Minden rázós és magas és ordítós dologra felültünk, mondtam is, ha megmarad Maja, akkor kemény kiscsaj lesz. No és úgy tűnik bejött, mert nagyon szereti magasságot, a rázást, és mindent ami egy hullámvasútra emlékezteti. :lol: :lol:

Anzsi: jó tatárjárást. :wink:

Klári: fú, de jó lesz nektek, azt hallottam, tuti jó idő van most kinn. Sok sok képet csinálni!!! :lol:

Szilvi: megvettük az újságot. Olyan jó látni titeket benne. Csoda szépek vagytok. Azt írja, hogy bemutatkoztok is 5ösével? Írd meg melyik nap lesztek!!! Nem akarom megvenni mindet, csak ti érdekeltek. És mennek a szavazatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forgó babák anyucijai: láttátok azt a képet, egyszer emailben terjedt, amin a baba moppos ruciban van, és így egyszerrre lehet játszani, és takarítani??? :wink: :wink: :wink:

Niki: jó pihit, nekünk is hiányozni fogsz!!! Képeket kérünk ám utánna!!!!

Kata: gondoltam én, hogy tuti jó lehet ez a családi banzáj, de így, ilyen beszólásokkal én fordulnék le a székről rendszeresen!

Fú, ma voltunk IKEÁban, kipróbáltuk a baba-mama szobát. Tök jó volt. Csak órákig kellett várni a vevőszolgálaton. Aztán a H&Mben vettünk tök jó rucikat. Majd lefényképezem, és felteszem. Bár lehet, hogy inkább nem, mert félek, hogy felháborodást fogok okozni. Kicsit durva cuccok. De majd még meggondolom. :roll: Nem akarom, hogy azt higgyétek, hogy kifigurázom a kislányom, azért csinálok róla ilyen képeket, és rucikat. Imádom őt, és csak azt akarom, hogy ha nagyobb lesz, akkor megértse, hogy milyen nagyon jó egy babuci, és milyen jól elvoltunk. No ez egy kicsit furára sikeredett, de remélem kicsit érthető. Egyébként rengeteg kép van róla. Naponta legalább 20at készítek, és ez az elmúlt 4 hónapban minden nap így volt. Eleinte még többet. Párom ki van akadva. :lol: :lol: :lol: Szóval, vannak rendes képek is, és ha majd nem tetszik neki a viccesek, akkor azokat letöröljük.

No, tényleg mentem, mert kicsit elfáradtam ma, egyedül ment a fürcsi, apa koncertezik. És Maja meg végig ordította, torka szakadtából. Kicsit viszhangzik a szobája, így még jobb az akusztika. :cry: :cry:

Jó, hétvégét, jó éjszakát!!

Kép

Kép
b79andi

Hello Lányok!

Képzeljétek tegnap voltam 6 hetes kontrollon, és mondta a doki bácsim, hogy hétfőtől kezdenek építeni a 2. emeleten egy új szülőszobát!!! Kb. 2 hónap alatt lesz kész. Ez annyira jó, a következő babáinkat már az új szülőszobában hozhatjuk majd a világra!

Nelly

Kép
breeki

Andi, én kíváncsi vagyok ám a rucikra!!!!!!!!!!!!!!
fóóóóóóóóttttttóóóóóóóóóóóttttttt plííííííííííííz :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy - még régebben kérdezted, csak szita az agyam néha - szal Lizus most 3,5 fogú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a második felső egyik hegye is már kint, vaszin ezért volt múlt héten olyan nyügibügi :?

Olyan ééédes Maja ahogy begurul a szék alá :lol: :lol: :lol: :lol:

basszus én nem merek ilyen vidámparkos cuccokra felülni, nekem a magyar hullámvasút is elég volt, na meg az a hajó. nemtom van e még, Pirát vagy mi. kábé 12 éve ültem rajta, de azóte se hasonlón se, elég volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

jó ez a szülőszoba dolog!!
bár tuti hogy én a kistesót sem itt fogom szülni... de azért jó hallani ilyen fejleményekről is, nem csak a rombolásról... :roll:
lmkata

Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán holnap reggel utazunk sátrazni :lol: :roll: :wink:
Olyan jó olvasni a duplacsíkos storykat :lol:

Hogy akkor már mi se maradjunk ki:
Késett már egy pár napja (de sose volt pontos).
Egy vagy két próbálkozáson túl voltunk már, de mindig csak magam csináltam meg a teszteket, s utólag közöltem Apával, hogy csináltam tesztet, de negatív, nem gömbölyödök még babaügyileg.
Meg vettem a tesztet munkából hazamenet. Este Nox koncertre mentünk a Margit szigetre, s elterveztem, hogy még koncert előtt megcsinálom a tesztet Apa nélkül, s ha pozitív, akkor a szigeten sétálva, keresve valami romantikus pillanatot, majd bejelentem Babócánkat. Na persze, hogy eltököltem az időt a készülődéssel, s közben Apa is hazajött, így a tesztre nem került sor, meg persze az is bennem volt, hogy azt javasolják, hogy a reggeli vizelet a biztos. Elmentünk a koncertre, s ami nagyon meglepő volt, hogy minden ok nélkül, a fél koncertet végig sírtam. :shock: Mondtam is magamban, hogy biztos baba van, mert nem szoktam én ilyen lenni. Használati utasítás javaslata elvetve, ahogy hazaértünk, becsempésztem a tesztet a wc-re és nagy dolognak álcázva a dolgot, kivártam a csíkokat. Míg meg nem jelent mind a kettő, kedtem kigondolni, hogyha kettő csík jön elő, akkor hogyan teremtsek majd romantikus, meghitt hangulatot a nagy esemény közlésére (másnapi gyertyafényes vacsi, ajándék ...). Na persze... Bekékült a második csík is, ezerrel rombolok ki a wc-ből, s hátulról lerohanom Apát a konyhában, aki éppen nyakig elmerült a mosogatóban (tudni kell, hogy ha mosogatásról van szó, mondog morcos), s az orra alá dugtam a tesztet. Erre:
- "Mi ez? Ja ... Mit kell látnom? Igen vagy nem?"
- "Szerinted? Két csík az mit jelent?"
- "Passz. Nem tudom."
- "Hát hogy igen!"
Na erre eldobta a szivacsot és a nyakamba ugrott :lol:

A családi "bejelentés" is aranyos volt.
Egy hétig kellett titkolózni, s pont jól jött ki, mert Anyumnak volt az 50. szülinapja. Egész pereputty nálunk.
Két ajándékkal készültünk. Átadtuk a hivatalos szülinapi ajándékot, majd előrukkoltunk még egy kisebb csomaggal, hogy "Jaj, ez majdnem itt maradt..."
A második ajándék egy Baby Burda újság volt (Anyummal együtt szoktunk varrogatni). Anyumank egyből leesett a tantusz és fülig ért a szája. Apum kamerázott, s elsőre nem kapcsolt, nem értette, mért örül Anyum ennyire egy újságnak, de ahogy felfogta, hogy miről van szó, átadta a kamerát és könnyes szemekkel a nyakamba ugrott :lol: .

Kép

Kép
timtom

Köszönöm a hajmosásos reagokat.
Az a bajunk, hogy már alapból úgy ülünk be a kádba, hogy
"Baba nem mos hajat! Hómap mos hajat!"
Mindezt úgy, hogy szóba se hozzuk neki a hajmosást, s nincs is szándékunkban hajat mosni neki. :cry:
Lehet, hogy jobban viselné, ha jártunk volna úszni vele? De sajna elég para-mama voltam ezen a téren, így ez kimaradt az életünkből. Mostanra meg már szerintem félne a nagy víztől, mivel még csak strandon sem voltunk még vele, meg medencében sem. Ha jó idő lesz a jövő héten, akkor lehet, hogy a Balcsin pancsizunk egyet, de attól is parázok, hogy ott összeszedünk valami nyavalyát. (én mindig bekapok valamit :evil: )

Niki!

Jó pihit nektek!
Grat a sok tejcsihez!
Hát igen. Már csak ilyen az Anyaság! Van egy kis szabink, s azon izgulunk, hogy mi van otthon. :wink:

Zsóka!

Köszönöm a nagy képeket!
Csudaszépek a Lurkók! Tényleg indíthatod őket szépségversenyeken!
Leszakad az ágy: :lol: Para-mama beindult :lol: Nyugi! Én még nem hallodtam ilyen storykat!!!

Kata!
Hajrá Liza! Csak így tovább!
Szemlekötés: megszokják, s alkalmazkodnak hozzá. Mostmár spéci tapaszok vannak erre.
Anno a szomszéd kislány volt az egyik szemére nagyon kancsali, s teljesen rendbe hozták neki ragasztással.
Jókat nevettem a gyerekszáj rovaton. :)

Andi!
Balázsról is van valahol egy hasonló forgós képem :) Ő is állandóan a szék alatt akart lenni :D
Képeket pedig kérünk, akár milyen agyamentek!!!
Én is állandóan kattingatok, s nálunk is már mortyognak miatta néha, de hát ha már van digit technika miért ne?

SNiki!
Nagyon jól sikerült a montázs! Annyira édesek a fiúk!
Kérünk majd még ilyeneket!

Szilvi!
Vízhajtó? Keringés rendeződött? Kap levegőt? :shock: :shock: :shock: :shock:
hajjjj... én valamiről lemaradtam, hogy hosszabb ideig nem tudtam jönni :oops:
Mi a baj? A frász kerülget ...
Szavazások mennek ezerrel! Csudaszépek vagytok! Hajrá!

Nelly!

Köszönjük az infót! Főleg úgy, hogy kezdtem azon filózni, hogy a következőt majd nem a Jánosban szüljük, mert annyira leterhelt kórház lett, hogy már elég nagy fejetlenség lesz ott, ha ennyi szülőággyal akarják tartani a frontot.
Nemtudod: Hány új szülőágy lesz? Külön álló, egyágyas szülőszoba(k) vagy függönyös?

Kép

Kép
timtom

Bala-száj rovat:

Ma elmentünk egy nagyobb távot sétálni hármasban (gyógyszertár, bolt, zöldséges, cuki...)
Már majdnem hazaértünk, s tényleg jó sokat gyalagoltunk, főleg Bala-léptekkel mérve, csodálkoztunk is, hogy milyen jól bírta, főleg, hogy hazafele már hegynek felfele kellett jönni.
Az utolsó pár száz méterre állt elő az ötlettel:
- "Apa! Vegyééé főő!"
- "Ezt a kis távot már kibírjuk hazáig! Gyere szépen a lábaidon!"
- "Apa! Vegyééé főő!"
- "Nézd meg! Szépen jönnek a lábaid maguktól is! Nem kell hogy felvegyelek!"
- "De, nem mennek! Megálltak! Vegyéééé főőő! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timtom

MA VAGYUNK A BORSBAN!

ELŐRI IS KÖSZÖNJÜK A SZAVAZATOKAT!

Az interneten nem áll jól, de az annyira nem is érdekes. Két külön dologról van szó.

Később jövök!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi én meg tegnap néztem épp a benzinkúton az újságot, és felháborodtam h miért nem vagytok benne??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na akkor ma! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi köszi a szomszéd-kislányos infót! :wink:
persze tudom, megszokja, csak ez az eleje lesz megabrutál gáz.
Lizusnak hihhetetlen akarata van már most - aminek amúgy mi rettentően örülünk, mert ugye jobb mintha csak feküdne megadóan...
ugyanakkor innentől 10-szeres munka minden vele - ezt még a gyógypedagógusával is beszéltük nevetve, hogy biza' nem lesz eccerűbb szeptembertől :wink: :wink: :wink:
de ez (is) az igazi haladás!

mindenkinek pusza! rohanok...
lmkata

Csak gyorsan egy kisoroszlán és egy helló mindenkinek :)

Pusz. M.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mircike 2009.05.02 18:22-kor.
mircike

Sziasztok Csajok!

Két teregetés közben gyorsan bejelentkezek: megjöttünk a telekről.

Szilvi, ne viccelj már, miért lettél volna bántó?? Hétfőn is meg tudjuk még venni azt a számot, amiben Ti vagytok? Milyen tel.számon lehet szavazni?

Andi, tessék ám fotózni azokat a csincsi rucikat :wink: .

Kata, de jóóóó, ügyes kiscsaj ez a Ribizli!!! Hurrrá!!! :wink: :)

jaj de édes Mirkó-kisoroszlán. Annyira cukin néz a kamerába :D . Mekkorát nőtt mióta nem láttuk, kész férfi :D :wink: .

puszik, majd próbálok még jönni

KépKép
logi

Szilvi, most olvastam csak vissza, megvan a tel.szám!!! :wink:

KépKép
logi

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lizu tündérkém, ne is hagyd az anyát nyugton. Pörögjél-forogjál drágaságom! Hurrá!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bala szájára nagy cuppanósokat tessék adni, annyira tündér. Apa nálunk elég komoly, de amikor felolvastam még ő is mosolygott. :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi: priviben majd leírom mi van Ákossal, a többieket már nem akarom ezzel untatni.

Mirko egy igazi Lion King! Nagyon félelmetes!!!!

Zsóka: Hétfőn már nem tudjátok megvenni, de nem vesztesz vele semmit. Ráadásul amit írtam a kép mellé, átírták és teljesen más értelmet kapott. :twisted: :evil: :x

Andi: mindenképp tegyél fel képeket!!! Én is megvettem már az őszi kollekciót Ákosnak és le is akartam fényképezni, mint a nyárit, de aztán mégse……

Ákos kiderült történet: www.arpadnepe.blogspot.hu nincs kész, még csak tavaly októbernél tartok.

Röviden ide is:
Ákos március végétől tervben volt./nálam/ Apa várta a Lottó ötöst.
Végül győztem. Június 6-tól szabad volt az út. Július első hetében a fiúkat elvittük indián táborba, hazafelé elég rosszul éreztem magam. Gábor születésnapján július 14-én megcsináltam az első tesztet /Táborba voltak/ és két csíkos lett. Nem bírtam ki, hogy hazajöjjön rögtön felhívtam. Le akart rázni, hogy majd visszahív, de nem hagytam magam. „Csak azért hívtalak, hogy két csíkos lett a teszt!” Hatásszünet. „Hát ezt akartuk Mamamaci!” Este elmentünk vacsizni. Július 21-én már a dokibánál voltam aki is meg is kérdezte, hogy már össze is hoztuk a kislányt? Remélem.
A fiúknak augusztus 20-án az újház bemutatásakor mondtuk meg, amikor Ákos szobájához értünk. Egymásra néztek és mosolyogtak. Tudták, hogy lesz kistesó csak azt nem, hogy ilyen hamar.
A mamák szeptember 17-én /Árpi szülinapját ünnepeltük/ tudták meg. Vittük apa Laptopját és az előző napi 4D-s felvételt. Apa bejelentette, hogy jövő márciustól eggyel többen leszünk. Lett nagy csönd. A húgomnak könnybe lábadt a szeme és jött gratulálni. Anyukám egyfolytában huhogott, anyósom meg jujgatott. Senki nem számított rá. Próbáltam elmagyarázni, hogy mi miért is van, de a döbbenettől nem értették. Anyósom még meg is kérdezte anyukámtól, hogy „Mártikám szerinted csak úgy becsúszott?” Anyu megnyugtatta, hogy nem. Ez a kérdés még nagyon sokszor, nagyon sok emberben felmerült. Nem értettem soha, hogy mért néznek annyira hülyének, hogy nem tudok védekezni.

Hát röviden ennyi.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok!

szilvi, nagyon szép a történetetek:) jajjj, hozzánk is sűrűn intézik a kérdést, h szabi becsúszott....egyesek számára felfoghatatlan, h ilyen kis korkülönbséggel terveztük a két babát. sajnos manapság már egy gyerkőcnél is elcsodálkoznak, ha az ember még 30 év alatti. na azon meg aztán totál kiadanak, ha már a harmadikról beszélek :lol:
a blogot nem sikerült megnyitni :cry: pedig nagyon szívesen elolvasnám a részletes sztorit is!
ákos gyönyörűség hogy van? pusszancs a kis buksijára :lol:

kata
hihetetlen akarat és kitartás van a kis csöpp leányodban!!! nem véletlen, hiszen az anyukája is ilyen! csodálatos amit csinálsz, és ahogyan azt csinálod!!!!

zsóka
milyen volt a telken? remélem teszel fel újabb képeket!!

most nincs időm tovább maradni. sajnos a múltkor nagyon elkiabáltam ezt a hasfájósság elmúlását....tegnap óta újra tombolnak szabi pocijában a szelek és szinte egész nap kézben/ hordozókendőben van. éjszaka szinte semmi alvás....majd meghasad a szívem, h nem tudom a fájdalmát megszűntetni, csak valamelyest csillapítani. viszont annál csodálatosabb érzés nincsen, mint amikor érzem, h a testemhez bújva egy picikét is meg tudom nyugtatni! tombolnak a hormonok!!!!!!!

puszilok mindenkit
niki
Vendég

Lányok, szájpenész ügyben tud valaki segíteni? Azt mondja a sógornőm, hogy lehet hogy szájpenésze van, de nem tudja biztosan, mert az fehér foltokat jelent a szájában, nekünk meg sárga (olyan mintha lepedékes lenne) a nyelvünk, meg az ínye. Én még nem láttam ilyet, ezért fogalmam sincs. Mit kell vele csinálni, mert ha enyhíthetném a fájdalmát, azonnal megtenném, nem szívesen várnék keddig.

Nelly

Kép
breeki

Nelly, szerintem ez szájpenész. Van otthon borax glicerined?Azzal kéne ledörzsölni Szonja nyelvéről és szájpadlásáról a trutyit. Ha mégsem szájpenész, ezzel semmiképpen nem tudsz ártani, max lefertőtleníti a kis száját.

KépKép
logi

S/Niki: www.arpadnepe.blogspot.com
Szabolcs baba hasfájós szörnyecskéi tűnés!!!!

Nelly: én is Zsóka módzserét javaslom. Gézlap vagy ruhazsepi az ujjadra és borax glicerinnel töröld át.

Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Ja, jut eszembe! Dorgálás következik!
Már vagy 4 napja új vonalzónk van!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyik ismerősöm benézett a topikra és kaptam is az sms-t, hogy Árpinak nincs vonalzója. Hát most cseréltünk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Köszi Zsóka és Szilvi a válaszokat, a gyógyszertárban is ezt ajánlották, és már kezelésbe vettük a kicsi lányt! Hát nem egyszerű... :?

Szilvi, nagyon szép új vonalzótok van!!!

Nelly

Kép
breeki

Igen,igen Szilvi! Én észrevettem ám,hogy most Árpi kapott vonalzót :wink: :D , csak elfelejtettem írni :roll: .

Nelly, hát ja, nem kedvelik a babók, ha a szájukban kotorásznak :? .

puszi

KépKép
logi

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, holnapután indulunk 9 napra Horvátországba (Zsófi brühühü), de holnap nem hiszem hogy gépközelbe jutok (pakolás, hajtépés, vásárlás, őrület stb).

Mindenkinek sok puszi, legyetek jók, vigyázzatok magatokra (Edus, Zsófi különösen!!!!!) na meg a babákra.
Ígérem sok képet csinálunk, amit Veletek is megosztok majd!!!

Az őszi talin azért gondolkodjatok addig is!

Szilvi én is észrevettem az új vonalzót, és mindig meg akartam kérdeni, miért csak kettő van :roll:

No sok puszi nektek meg a babóknak!!

Klári
Kép
ganti

Sziasztok Csajok!

Egy villámgyors bejelentkezés, hogy élünk! :)

Újra itthon Pesten! :) A "nyaralás" egész jó volt! Semmit nem pihentem persze... :( Hárman is kevesek voltunk Tareknek. Iszonyat hasfájós lett a kis lelkem. Jobban mint azelőtt. Nem tudjuk mi a baja. Ahogy kb 60 ml tejci leér a gyomrába máris feszeng és ordít. Ez először akkor jelentkezett amikor szopiztunk. Hiába hagytuk abba, mostmár üvegből is gázos az etetés. A héten megyünk valószínűleg orvoshoz. Az apósom tud egy jó gyerekorvost a MÁV-ban. Hátha tudnak valamit mondani. Titokban persze abban bízom, hogy csak hiszti az egész. Semmire nincsen időm sajnos. Evésre is kb 5 percem van. Nagyon nyűgös Tarek és sokat sír. Csak akkor van egy kis nyugalom, ha alszik. De az is elég gázos, mert van úgy hogy 30-45 perc múlva felsír valamiért (a görcsökre tippelünk).
Remélem tényleg semmi komoly baj nincsen, de ez az állapot tarthatatlan! :( Ilyen hasfájós gyerek szerintem nagyon kevés van. Nekem tejcukor érzékenységem volt és azt mondja anyu, hogy még én sem görcsöltem ennyit. Én csak akkor balhéztam, ha enni akartak adni. Amúgy Ok voltam.

Na röviden ennyi! Szurkoljatok, hogy minden OK legyen.

Mindenkinek sok puszi és minden szépet s jót a hófordulós babáknak!

F.

fatima

hahó lányok!

bocs h így ekltűntem, leányfalura mentünk, ahol elvileg van net, de most vmiért (amire nem sikerült rájönnünk :? ) nem volt. így csak most tudok életjelet adni magunbkról. minden ok, remekül vagyunk.
samu most áll át 2 alvásról 1 ree, ami elég vicces, mert van olyan nap amikor 16 órát alszik egész nap, aztán másnap 5 kor kel :?
így ma pl direkt csak egyszer tettem le aludni, mert az 5ös kelés kiborító. így viszont sztem 1-2-3 hét délelőtti nyűglődéssel kell számolnunk, mert aludna a szivem délelőtt is.

levágtuk a haját, édes golyó lett megint :)

én jól vagyok, egyelőre no hányinger, semmi. szülőszobás hír szuper, bár nekem mindegy a császár miatt.

minden "megtudtam a terhességemet" hír csudijó, timijékén is majdnem sírtam, aki még nem írta le tegye meg! olyan szuper olvasgatni!

fatima: sajnálom, h ilyen hasfájós tarek, majd írd meg, h mi volt a dokinál!

szilvi: szavaztam!! azt tudtad, h ha nem babafalvás, v baby-gagás vonalzót csinálsz hanem snugglepie-ost, v lilypieost, akkor elfér 3? csak a tiéid nagyon vastagok.

mi mostanában névkeregéléssel szórakoztatjuk magunkat..:) :) :)

jövő héten doki!!!!!!! úgy várom!!! remélem minden ok!
kerekpocak

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocakminden "megtudtam a terhességemet" hír

hír= történet.

MIRKÓ CSUDAÉDES KISOROSZLÁN!!!!!!!!!! huncut mosolyú!!!!!!

félregépelésekért bocsi!

marcsi????

reni????

anaci/nóra???

melba????

edu??
kerekpocak

Kép Huncut

Kép Sétálunk, sétálunk...

fatima

2 fotó, hogy lássátok, hogy amúgy milyen cuki kisfiam van! Gyönyörűen fejlődünk! Már 3690 gramm a nagyfiú!

fatima

fatima: GYÖNYÖRŰ TAREK!!!!!!! ANNYIRA SZÉP H HIHETETLEN!!!!

3690?? nem írtad el?
kerekpocak

Fatima: Nálunk is nagy sírás van kaja közben, tudod úgy mint amikor cicin volt, nálunk úgy néz ki szájpenésze van a Szonjának, és azért sír ennyit kaja közben, de mi is holnap megyünk dokihoz. Tareknak nincs esetleg szájpenésze?

Nelly

Kép
breeki

ja és TAREKNAK NAGYON BOLDOG 2. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!
kerekpocak

Tényleg, tényleg... Tareknak boldog 2. hófordulót!!!

Nelly

Kép
breeki

De elírtam Zsófi! Hát persze, hogy nem 3690, hanem 4690!!!! :lol: :lol: :lol: Biztos tudatalatt azt remélem, hogy nem lesz 10 kilós, mert már így is alig bírom el a magam 49 kg-al! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Na jó! Ez csak vicc volt!!!

Nelly - Tareknek nincsen szájpenésze. Bárcsak ennyi lenne a gondunk! Szerintem ettől vagy komolyabb a baj, vagy csak tényleg krónikus hasfájós. Remélem az utóbbit diagnosztizálja majd az orvos, mert azt kinővi idővel. Legalábbis reméljük!!!

Köszönjük a dícséretet és a köszöntést is!!! :)

Basszus minden elfogultság nélkül mondom: SZERINTEM IS GYÖNYÖRŰ GYERMEKEM VAN!!!!!!!

Majd jövök még ha tudok!

fatima

Gyönyörű bizony, és amilyen huncutul néz azon a képen, hát meg kell zabálni...

Voltunk dokinál, nincs szájpenészünk, azt mondta a doki és a védőnő hogy kicsit meg van fázva, folyik le e torkára a trutyi, és ez zavarja evés közben, valószínűleg ezért sír. Ezt már két hete is mondták, és a helyzet azóta sem változott. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Tareknek boldog 2. hófordulót kívánok! Képről-képre szebb ez a gyermek!

Samunak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Holnap-holnapután nem leszünk. Apa Veszprémbe megy dolgozni és mi is vele mehetünk. Fiúk még nem tudják, meglepi. Árpi már egy ideje rágja a fülünk az állatkert miatt, most megkapja.
Figyeljétek majd a Fólusz+ -t, benne lesz a sulink. Majdnem mi is, de holnap van a felvétel. :twisted: :evil: :x
Ha bejutottunk a döntőbe, akkor majd írok ott úgy is lesz gép, hátha megengedik.
Még ma jövök!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok!

megint csak rohanásban...

Szilvi! mennek a szavazatok!!! olyan szépek vagytok! Remélem döntösök lesztek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tareknek nagyon boldog 2. hófordulót!!! nagyon tündérke!!! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baja!!

Andi, képeket kérünk!!!!!! rucikról Majáról!!!

Mirko gyönyörű!!!!!! jaj de édes!!!!

Samunak boldog névnapot!!

Klári, jó nyaralást!!!

Szilvi, Nektek meg jó pihit apával!!! :) :)

később még jövök!

jaj Nelly jobbulást Szonjának!!!!
mangó

sok-sok boldogságot az ünnepelteknek SAMUNAK ÉS TAREK BABÁNAK!!!!!!

FATIMA: nálunk is hasonló a helyzet, szabi napos kora óta hasfájós, ráadásul neki csak két hete van magától kakija, még pluszban az is kínozta. voltunk a II. sz. gyerekklinikán, mindent rendben találtak nála a hasi uh-on és az ált. kivizsgáláskor, majd úgy tűnt egy hete, h javult az állapota. most péntek óta - én az időjárás változásra is gyanakszom- szinte non-stop kézben van, mert annyira kínozzák a szelek, görcsöl a hasa. ha órát alszunk éjszaka, akkor sokat mondok. szóval egy cipőben járunk, látod nem csak a kis tarek küzd ezzel a problémával. sajnos az egyik barátnőm babájának fél évig tartot tez az állapot.
ma reggel konzultáltam azzal a doktornővel, aki megvizsgálta a kórházban, és holnap újra megnézik, hátha tudnak vmi okosabbat mondani. már azt is mondta, h lehet, h pár napra felveszik megfigyelésre a kórházba, amit én nagyon nem szeretnék, ha orvosilag nem indokolt, mert tudom, h kutya baja, "csak" a szelek + kis csimpike.
nektek hogy néz ki egy napotok? vmi megnyugtatja tareket? infacolt v. mást próbáltatok? nálunk az infacol megy hete, de nem sokat segít, igy apa hoz babynost, ami úgyszintén segíthet.
amúgy tarek nagyon-nagyon szép baba, büszke is lehetsz rá :lol: már most kis szívtipró.

na most rohanom kell.....

puszi
niki
Vendég

lemaradt a szám a napos előttről: tehát 3 napos korától :oops: :oops: :oops:
Vendég

hűű a num lock kikapcs. állapotban volt.....bocsiiii. szóval napi órát alszunk :oops:
infacol megy 2 hete.....
na most már tényleg megyek.... :oops:
Vendég

nézzétek el nekem az elütéseket, MINDENT......NAGYON KIVAGYOK!!! !!!!!! mindenkitől akinek van felesleges + energiája, kérem, h KÜLDJÖN NEKEM/NEKÜNK S.O.S.!!!!!
Vendég

Fólusz=Fókusz

Köszönjük a szavazatokat!!!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, egy hete hétfőn a doktornéni azt mondta hogy mehetünk és azonnal el is indultunk! Minden jó volt, Beni jól viselkedett.

HŰHA mennyi minden történt amíg távol voltunk!!!

Először is GRATULA Zsófinak!!! Újra kerek lesz a pocak!! Drukkolok az orvosi vizsgálatohoz!!!

BOLDOG 5. HÓFORDULÓT ÁKOSNAK!!!

BOLDOG 4. HÓFORDULÓT MAJÁNAK!!!

BOLDOG 2. HÓFORDULÓT TAREKNEK!!!

S/Niki: küldöm a pozítiv energiát! Kitartás!!!! Szerencsére mi már túl vagyunk a hasfájáson és nagy könnyebbség, átérzem a kimerültségedet! +++++++++++++++++++++++++++
Nálunk a legjobban a hasi masszázs vált be, vettem ánizsos masszázs krémet ami használható ha már a köldök leesett. És a Gripe Water is jó volt, Beni nagyokat pukizott tőle. Persze ez csak enyhítés sajnos, de azért sokszor teljesen megnyugodott és tudtunk aludni.

Tarek nagyon szép a két képen!!!!
Mirkó édes pofika!!!
Maja egy huncut kis édes csajszi!!!
Lizu gyönyörűséges!!! És gratula!!!!

Bocs ha valami fontosan kihagytam, de ezer a dolgom, hegyekben áll a szennyes és Beni követeli az esti hamiját. Csak átfutottam mindent.

Amúgy az első betegség után az első baleset is megtörtént. :cry: Elaludtam szoptatás közben és Benike felriadt valamire és akkorát ugrott hogy kiesett a kezemből le az ágy mellé a földre, nem is értem hogy lehet ilyen erős. Hát én úgy megijedtem hogy hatalmasat kiáltottam hajnalban, de szerencsére semmi baj nem lett. Azóta már csak az ágy közepén ülünk...

Kép
viky30

Fatima: drukk Tarek vizsgálatához! Remélem kitalálják mi a probléma és elmúlik a gonosz hasifájás!!!!!!! Lehet hogy ő is tejcukor érzékeny?

Szilvi: szavaztam a gyönyörűséges Ákoskára és csinos anyukájára! :) Sikerült már bejutni ahhoz a jó hírű orvoshoz? Mikor mentek vizsgálatra legközelebb? Sokat gondolok rátok!

Kép
viky30

RENGETEG POZITÍV ENERGIA MEGY NIKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hajrá!!!!!!!!!!

mindenki megint el van tűnve :( kihal a topik??

mi voltunk ma családilag fodrásznál (csak engem nyírtak) a bazilikánákl sétálgattunk, ahol egy fantasztikus 4 fős csapat zenélt. meg is vettük a cédéjüket. swing szerűt játszotak- ami a gyengém és németek. hatalmasat sétált samu, a kínai, japán és koreai fotósok lefotózták :) :) mint fő látványosságot.

megyek aludni, samu 2 éjszakája vicceset játszik: 11-kor felkel és 2-ig nevetgél, dumál, sóhajtozik. nem sír, bemenni nem kell hozzá (csak 2x ivott mondjuk vizet) de aludni se lehet tőle mert hangosan magyaráz.

remélem ma este már nem lesz magánszám :lol: :lol: :lol: :lol:

mert én sem alszom túl sokat hihihi.
kerekpocak

újra itt vagyok, ami annak is köszönhető, h ma egy nagyon nyugos napunk volt. kipróbáltam, h szabit szinte egész nap hordozókendőben cipelem + kajálás közben többször is megbüfiztetem ( mint egy palackot, úgy forgattam a levegőben, szegénykém eléggé furcsálta ezt az új mutatványt, de meglett az eredménye: kocsmatöltelék 150 kilós pacákok nem büfögnek ekkorát + pelusszaggató pukik)
+ a két du-i evést sikerült kihúzni 4 órára, és 100-120-akat megevett.
lehet, h holnap kétlábbal rúgnak ki bennünket a kórházból?? :lol: de azért csak jobb lesz a lelkünknek, ha egy újabb doktornéni is megvizsgálja!

vicky: aranyos vagy, már érzem is a + energiákat :lol: nektek meddig tartott a hasfájás? minden nap fájt beni pocija? azt mondják, h ált. délutánonként ill. esténként tombol a roham, de nálunk teljesen másképp van, sokszor hajnalban, reggel, de. .....szóval minden napszakban. istenem mennyire jó nektek, h már a múlté ez a rémálom!!!! annyira rossz látni ahogy szenved, és nem tudod elmúlasztani a fájdalmát........
merre voltatok nyaralni?
hát nem semmi erő lakozik a kisfiadban, h kiugrott a karjaidból :lol: nagyon megijedt az eséstől?
tegyél ám fel képeket a nyaralásról!!!!!
szilvi: beleolvasgattam a blog-ba, annyira izgalmasan írtad meg eddig, h minden egyes sorodat felcsigázva olvastam! csaknem a táltosnál jártál dobogókőn???? lécci majd mesélj részletekbe menően!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÉP NAPOKAT VESZPRÉMBE!!!!!!!

HAHÓÓÓÓ TÖBBIEK MERRE JÁRTOK????!!!!!!

SZÉP ESTÉT MINDENKINEK!!!!

niki
Vendég

helló zsóóóóóóóóóóóóóófi, köszi a + energiákat, én már fel is vagyok töltődve :lol: viszont édes kis halandzsázós samu éjszakai magánszáma miatt most én küldöm neked extrasebesen a +++++++++++ energiákat!!!!!
Vendég

köszi niki!!! nektek nem volt ilyesmi ákossal?
kerekpocak

éjszakai műsorszámoktól megkímélt bennünket :lol: de nagyon cukika lehet samu!!!! megkuksolnám a drágaságot!
ákos csak akkor riasztott bennünket, ha nem találta a cumiját, amúgy békésen aluszikál. ja egy zavaró tényező szokott lenni, h sokszor még a falon is áthallatszik a horkolása :lol:
Vendég

nem semmi nagy dumás lesz belőle, már most annyi mondanivalója van, h nem elég neki a nappal :lol:
na szabi fel is ébredt, ennyi volt a pihi.

puszi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?