Timi, annyira sajnálom... Meg Cserianit is. Bár most az az álláspont, hogy a betegnek joga van tudni, milyen az állapota, de hasonló esetben én se bánnám, ha előttem titokban tartanák a sajátom...
Sajnos, csak 2 gyerkőccel kell bírnom, Andrisnak csak vonalzója van, mert a születése után fél órával elveszítettük őt. De azért vonalzót csináltam neki, hát ő is az én gyerekem... Szóval, ezért. Ha majd lesz egy kis időd visszaolvasni, korábban írtam erről, most nem akarom ezzel traktálni ismét a többieket - bár én szívesen beszélek róla, de természetesen nem vagyunk egyformák. Ha én is az anyukámat vezstettem volna el, biztos én is begubóztam volna... Dehát nekünk csak annyi maradt belőle, hogy az elvesztéséről beszélhetünk, meg a 9 hónapról, amíg velem volt, hiszen igazából meg sem ismerhettük Andrist.
Naszóval, ezzel a kettővel igen nehezen bírok, többször van úgy, hogy szinkronban üvöltenek, Hanna a hisztis korszakát éli erősen; benne volt már Ármin születése előtt is, de a helyzet csak fokozódott... (Sokszor azt várom, a szomszédok mikor hívják ki ránk a helyi gyermekvédelmist.)
Bár mostmár tényleg nagyon szeretik egymást, nem látszik féltékenynek már Hanna, inkább óvja a kisöccsét, de nálunk is az az első pár hét volt a legnehezebb.
Áfi, ne lepődj azért meg, ha Enikő egy kicsit "visszaesik..." Nyugodtan adj neki akár cumisüveget is, vagy pelust is, ha kéri, ne félj, nem szokik rá vissza, ez ilyen piciknél természetes ha tesó születik. Magától jön majd rá, hogy ő ehhez nagy már, és pár hét alatt a tesóhoz is hozzászokik. Csak türelemmel kell kezelni a kis "hülyeségeiket", nem szabad emiatt megszidni őket, vagy veszekedni velük. (Mondom én..)
Timinek még: mi is szeretnénk még tesót, de csak akkor, ha Ármin is már 4-5 éves lesz (én meg harmincnyóóóóc, basszus...). Persze, anyagi okok is közrejátszanak, nincs még készen a házunk felső szintje, nem is lenne hova tenni, és még előbb visszamennék kicsit dolgozni is. Ha az egészségünk engedi, mindenképp szülök még egyet... Vargának már említettem, hogy nademilyenciki 38 évesen szülni, de "megynugtatott", hogy valaki akkor kezdi, és beszélt a szűrővizsgálatokról is, amik 35 felett igen ajánlottak.
Na, megint megyek...