Sziasztok!
Anita
Jó, hogy rendben vagy, s Manó is nagyon ügyes!! Na meg ti is, hogy már van neve a Maszatnak!
Tittina
Nekem is nagyjából ekkor kezdett el a pocim a külső szemlélő számára is láthatóvá válni..húú ezt szépen megaszontam
A mocorgásról később annyira egyértelműen tudjuk, hogy már "akkor" is az volt, amikor még nem akartuk elhinni, hogy bizony már Őt érezzük...legalábbis én úgy voltam vele....most pedig élvezkedem, s szívem szerint mindig ezt érezném...annyira jó!
Elküldtem a táblát! Bocsi a késésért!
Benszi
Egészségedre! Gratula a Manók jólétéhez!! Ez a normális!! Jó bulizást Nektek! Igazából nem irigyellek! Én már este 8-kor arra vágyom, hogy eldöljek a saját ágyamban, nem is igazából kívánkozom sehova....pedig szeretek/szerettem
jönni - menni...Kép?? Én mindjárt rakok fel, mert már sikerült egy-kettőt felrakni a gépre, s lekicsinyíteni azokat
... A pocim látványosan nő, s a kilók is kúsznak felfelé...
7,5 kg-nál tartok úgy, hogy hétfőn zöldség-gyümi napot tartottam, tegnap is azt terveztem, de hát a fagyika
pénteken megettem 1 Liter!!!! fagyit, lazacos, sajtos pennét, téliszalámis, májas kenyeret, valamint jó sok olvaszott sajtot..ennek nagy részét este 8 után
Kia
Jó pihenést, s várjuk majd az UH-s felvételeket!! Olyan jó őket nézni!!
Köszönjük a vásárlási tippeket! Lassan már aktuális lesz!
Már nagyon várom, de még nem mertem semmit venni...Kaptunk egy Chicco cumisüveg fertőtlenítőt, vadi új, de még nem is mertem kinyitni, csak elraktam a babaalbum, s a 4 db gyerekkönyv mellé...a szekrényt, ahova az Ő ruhái kerülnek már kiürítettem....s nagyjából itt tartunk
Ma a mi szobánkban tervezk rámolgatni...szépen lassan. S ha a doki hazaenged Magyarországra, akkor szeptemberben tervezem a vásárlást, októberben a festést rámolászást, s a november már csak a csinosítás, apróságok hónapja lenne.
Réka
Gratula a jó eredményekhez!!! Tényleg az a lényeg, hogy ti láttátok Őt, s hogy Ő jól érzi magát!!
Amaryl/Judit
Melyiket szereted??
Én is sajna anyós történetet, de a lényeg, hogy nincs ciszta!!! Tudjátok már a "valószínűleg" kiscsajszi nevét??
Gemini
Jó, hogy minden ok veletek! Rebeka édes pofa!! Óvatosan a felújítással! Biztos, nagyon jó lesz majd a készben!!
Lego
Gratula a jó eredményekhez! Ügyik vagytok névválasztás ügyben! Táblából?? Nekünk még mindig nincs semmi végleges
Cas
Nagyon aranyosak vagytok! Nekem, az első, stéges kép nagyon tetszik
Várjuk az élménybeszámolót!
Most nézem, hogy még nem is írtam, hogy múlt szombaton is mentünk időpont nélkül dokibához, mert reggel arra ébredtem, hogy rózsaszínes folyadék van a betéten
hálIstennek semmi baj sincs, de tegnap előtt már nem rohangáltam annyit, mint egy szokásos pénteken.... méhszáj még mindig zárt volt, magzatvíz elegendő...s képzeljétek (lehet, hogy látta doki bácsi, hogy nagyon meg voltam rémülve) átrakta 4D-re az UH-t...tehát ez a gép is tud ilyet, csak titkolják
a két kis pici keze a feje előtt volt, mondta is, hogy hogy bújkál
s adott nagyon ari 2D-s képet...azt is felrakom, ha nem bánjátok egy-két régebbi, s új pocifotóval.
ez még az elején készült (11hét6nap):
ez négy héttel később (15hét5nap)
Ez múlt héten szerdán(22hét6nap):
valamint tegnap(23hét2nap):
s remélem, hogy még nem untatlak Benneteket, jöjjön a múlt heti Mütyür kép:
Ez pedig még március végén a nagyfiammal (akkor még nem tudtam, hogy a kicsivel is
):