Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre vagyok............

Holnap visszaolvasgatok........ (nem lesz egyszerű)... és írok....
addig 2 kép:

Kép 15 hetesen Kép ...és 20 hetesen

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Nagyon helyes pocid van, és csini vagy!!! :)

Képzeljétek, nekem meg már meg is jelentek az első tejfoltok reggelre a hálóingemen, ráadásul az eddig is bedurrant cicijeim még jobban megnőttek!
(Sebivel is a 20. héttől volt előtejem! :) SAjna azért el nem bízhatom magam, Sebit is csak 3-4 hónapig tudtam szoptatni, remélem most tovább sikerül... ) :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi!
Mi is gondolkodunk a köldökzsinór levételén,de még nem beszéltem a dokival!Kéót gyereknél nem kis összeg!De ha gond lenne,akkor meg minden pénz kevés lenne!
And!
3X2 MagneB6 mellett is ha hidegfront van nagyon bekeményedik a pocakom!Drukk az amnio jó eredményéhez!
Kia!
Nagyon csini vagy!
Cas!
Jó utat!Nekem még nincs előtejem!
Vendég

Cas jó pihenést nektek, irigyellek :) 1 hétre mentek? Jó nagy csapat lesz :)

Ti mit gondoltok a (hideg vizes) medencében és/vagy tengerben való fürdésről (1 hét múlva megyünk nyaralni) ?

Köldökzsinórvért mi is akarunk, bizti, ami bizti alapon, sose lehet tudni tényleg, mi lesz 10-15-20 év múlva, és sztem nem olyan horribilis összeg (3-400 ezer), másra is elmegy ennyi pénz, ha nem is egyben, ha mondjuk 5 millió lenne, akkor már elgondolkoznék :lol: Én még nem jártam utána, hogy itt Kecskeméten hogy is van ez, lassan majd ki kell deríteni ezt is.
Benszi! Sztem kérdezz utána, mert én úgy tudom, hogy rokonoknak is jó a vére, mármint a két ikerpalánta közül nem elég az egyikét levetetni? (lehet, h nagy hülyeséget írtam :oops: )

Kia! Már akartam írni, hogy hova tűntél, mert mintha nyaralni mentetek volna, nade ilyen hosszú időre :lol: ??? Vagy csak nekem tűnt soknak, itthon a nagy semmittevésben? Mi ujs veled, merre voltál?
Csini a poci!

Kép
kkriszti77

Cas tejfoltok? Ne rémisztgess, én kis naiv ezt nem is tudtam (milyen jó, hogy van ez a fórum....) Hát ez tök jó, akkor már mostantól melltartóbetét, törölköző az ágyneműre, és hasonlók? És ha nem veszed észre, nem szárítja ki a bőröd? Huh ez most szivenütött, én abban a hiszemben voltam, hogy majd a végefelé beindul, de hogy már most? Mesélj bővebben :lol: róla, napközben is várható?

Kép
kkriszti77

Kriszti, Benszi
Köszi a jókívánságokat! :)

Kriszti
Én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy NEM HIDEG medencében pancsoltam a pápai strandon és valszeg ott össze is szedtem egy jó kis gombát (kellett nekem korábban elkiabálnom, hogy sose volt ilyen bajom :evil: ). Szóval a meleg víztől-tömegtől óvakodj, ilyenkor még fogékonyabb rá a szervezet, könnyű elkapni!
Én is csak a 40 fokokban nem tudtam megállni fürdés nélkül, de az a pár nap elég volt.
Vagy a Balcsi, mert utána ott is voltunk 2 napot. Persze az is elég meleg volt...
Szóval ezek után rákérdeztem a dokimnál, mehetek-e a tengerre, és elengedett. (Szerintem az hidegebb is, nagyobb víztömeg is, hidegebb is, de főleg atom sós, mi élne meg benne... szóval remélem most megúszom, mert tuti nem fogom tudni megállni, hogy bemenjek! ) :roll:
Előtej: előfordulhat már a 20. héttől, de van akinek nincs egy csepp se, szülés után mégis seperc alatt tejcsárda lesz belőle, szóval nincs igazán összefüggés az előtej és a későbbi tejtermelés között.
Azért nagy csorgásokra nem kell számítani még, mert ez sokkal sűrűbb-zsírosabb tej még, mint amilyen majd a belövellés után lesz! Nekem is csak 10 Ft-osnyi foltok jelennek meg reggelre (ahogy oldalt alszom préselődik ki egész éjszaka ennyi), nappal melltartóban egy csepp se jelenik meg. Sebivel az utsó hetekben reggelre már tenyérnyi foltok voltak, de vhogy az ágyneműn akkor se találtam.
Szóval amiket te írsz (melltartóbetét, törölköző) majd bőven ráérnek ha már meglesz a pici! :)
És miért szárítaná ki a bőröm?! Olyan az állaga, mint az olvasztott margarin!

Kép
Kép
Kép
cas

Lego :D
E-mail, ment :)

Réka :D
Babamozgás: a mi Mütyürünk is sokat mozog, én is nagyon élvezem :lol: A párom dettó ugyanezt csinálja :wink: Amikor olvastalak, jöttem rá, hogy ők tényleg mind Ádámtól származnak :wink: -tisztelet a kivételnek-. Én nem gondoltam bele, hogy mi lehet mögötte, mert én is érzem, hogy örül neki, de biztos, hogy igazad van :D Most is rugdoss a fia, hogy apja mellett voksoljon :wink: :P

Cas :D
MÁr szerintem nyaraltok...biztos, hogy nagyon jó lesz! Jelentkezz, ha megérkeztek!

Kia :D
Csini vagy nagyon! Várjuk a híreket, ha lesz időd írni!

Benszi :D
Hát biztony két baba mindenből kétszer annyit jelent, de az örömből is :wink: Te ezt úgyis tudod!! Tegnap szült meg a környezetemben egy anyuka. Két kislány :) igaz császárral, mert mindkét csajszi feje felfelé volt.....mondták, hogy jól vannak (nem közvetlen ismerős). Olyan fura, hogy 3 napja, még ott sétált nagy hassal, ma meg már háromban :lol: vannak....

Kriszti :D
Én úgy hallottam, hogy a természetes vízzel nincs annyi gond :roll:

Köszi a köldökzsínórvér levételével kapcsolatos véleményeket! Tök jó, hogy több oldalról látjuk, hogy ki mit gondol :roll: Én megkérdezem, aztán meglátjuk. Még azt sem tudom, hogy a szülés hogy zajlik. Tegnap beszéltem egy barátom párjával, ő már két kissrácot szült itt - a legközelebbi barátaink, de mélyre menően eddig nem faggattam a részletekről -, s ő azt javasolta, hogy mindenképpen menjek fel északra (70-80km), s szüljek ott, mint itt délen. Itt több a túrista, s tényleg lehet, hogy ez a kórház inkább rájuk van berendezkedve. Ő az elsőt itt, a másodikat fent szülte, tehát már mindkettőt megtapasztalta. Kezdek tisztábban látni. Ebben a hónapban megnézem azt a dokit is, aki ott van, s ha szimpatikus, akkor azt hiszem, hogy a mellett döntök. Ott van EDA is éjjel-nappal, s állítólag ez a másik doki (ha elvállal), bejön a szülésre :roll:
Bocsi, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett :wink:

Gemini :D Hali!! Remélem, hogy minden rendben van veled, csak nincs időd írni a nagy felújításban! Azért két sort írj légyszi, hogy mi lett az eredmény!!!!

Amaryl :D , s a többi eltünt kismami!! hooool vagytoook??

Jó pihenést, s írjatok sokat!!!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!
Köszi :lol:

Végigolvastam szinte mindent........ :? Rengeteget írtatok, de ez így van jól.
Most jól le vagyok maradva.....
Szépek a babás és a mamás képek!

Kriszti - azért nem voltam, mert a laptop ismét szervízben volt. :(
De most talán véglegesen megoldódott a probléma...
Ez már az 5. eset volt, Apáék írtak egy angol levelet a fő-fő HP központba... úgy látszik megtette a hatását.. most a gép tényleg
nagyon jó, gyors, ...stb. Látszik, hogy azt cserélték ki benne, amit kellett.... Végre!

Kriszti a fejfájás nekem is előfordul sajna, de masszírozgatom és jobb...
Szerencsére nem dagadok sehol, de a hátam nagyon fáj....
Hízni még szinte semmit nem híztam, csak 3 kg jött fel - vagyis vissza - ami a nyár elején ment le, így annyi vagyok, mint a legelején.

Szilvi - remélem a pöttyök már teljesen elmúltak, nekem az ekcéma jön ki néha, főleg, ha meleg van.

Judit, Gemini, And GRATULÁLOK a pici lányokhoz!!!
Réka - neked pedig a fiúcskához!!!
...és aki átlépte a félidőt - nektek is GRATULA!!! :P

Tittina - sajnálom, hogy ilyen Íro. Ezekhez képest itthon kánaán van....

Szószicatch, sz.bea, pöttyöspanni, Tcsiga - Sziasztok!

1 hete a sógornőmék elhozták az kombi"kis"ágyat ( ő nem akar 2. gyereket, így a miénk lett ) és hozott mellé 3 zsák ruhát :shock:

Kedden megvolt a vérvétel - cukorügyben... Készültem, vittem citromlevet, de kiderült, hogy válaszhatok - így a zsömi+tej-et választottam :wink:

Örülök, hogy mindenkinek jó volt a nyaralás, aki eddig volt.
Mi majd 22-én megyünk a Balcsira, remélhetőleg nem lesz hideg.
A doki megengedte, hogy vízbe menjek :lol:

Ma kértem időpontot 4D-re. Már nagyon várjuk Apával.... a Balcsi után 30-án megyünk, akkor már majdnem 27 hetesek leszünk.

Manóka egyre aktívabb és a legjobb, hogy az utóbbi időben nagyon szereti rugdosni a h.hólyagomat :?

Most mozgok kicsit, mert a hátem nem bírja, ha ülök..... :twisted:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas! Már biztos elmentetek nyaralni, de azért köszi az infokat tejcsi ügyben :), és sajnálom a gombát, az én dokim azt mondta, hogy canesten kúpot v. krémet lehet használni s.o.s. helyzetben, pl. nyaraláskor ugye, főleg, ha külföldön van az ember, na persze csak akkor, ha elviselhetetlenül fáj, vagy viszket :oops:

Kia, 3 zsák ruha :roll: :lol: tök jó, nekem nincsenek ilyen ismerőseim :)
Hátfájás az nekem is van, de már ritkábban szerencsére, viszont ez a hólyagrugdosás ez elég sűrűn, néha olyan érzés, mintha buborékok szállnának ki a hüvelyemből :) :lol: vagy ez vmi mástól van, mindegy.

Szilvi sztem is északon szülj, ha igaz ez a turista-hír délen, meg egyébként sincsenek nagy távolságok Tenerifén.

Tengerben fürdést én sem fogok tudni kihagyni a melegben, szerintem...

Kép
kkriszti77

sziasztok!

én is elköszönök egy hétre, holnap megyünk nyaralni.

vigyázzatok magatokra!! :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!!!

And
Jó utat kívánok,bár már bizti nem olvasod.Várunk a beszámolóval. :wink:

Szilvi
Köszönöm a mailt,ma belevetem magam a böngészésbe.:)

Cas
Már biztos elindultatok.A hovát úgy értettem Ho-n belül hova. :lol: Mi bejártuk az egész országot már,olyan szép helyek vannak,hogy csuda.DE olvasom,hogy zadari időjárást nézted...akkor gondolom a környékére...

Kia
Aranyos a pocid.A terheléses vc vizsgálatnál mióta lehet választani???Én úgy tudtam muszáj meginni a cukros vizet..(vizes cukrot :? )

Vízben pancsi:Ha zárt a méhszáj és nincs különösebb panasz nyugodtan lehet fürdeni.Bár a közös strandokat jobb kerülni,a tengerbe nyugodt szívvel belemehet bárki.Igaz ott is lehet találni szennyezettebb partot,mi is láttunk olajos,koszos vizet,de ez ált csak kisebb öblökben van.Oda viszi ki a szemetet a hullámzás...

Viki
Vendég

Sziasztok!

And
Nagyon jó nyaralást!!!

Kriszti
Tegnap megbeszéltem Manóval, hogy nem lesz jó, ha ott és hátrafelé rúg.... ma már a hasamat rugdossa :lol: a kis szófogadó :oops:

Viki (Lego)
A vércukornál nem lehet választani....ez kórház , de inkább dokifüggő.... Látta a citromlevet és megkönyörült :wink: Mivel nincs semmi panaszom, így ezt is megengedte........ nemhiába ő egy angyal :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok,

Gem, remélem megnyugtatott a doki, nekem elég részletes vérképet csináltak, és ha az IgG pozitív, az azt jelenti hogy már átestél a víruson (akár gyerekkorban), és védett vagy. Ha az IgM, akkor van talán gond...

And, nekünk is PP babakocsink van, most már ugyebár a második gyerkőc gyűri, de valamit ki kell találnom, mert Vircsi még nem fog tudni sétálni hosszan, mikor megszületik a kicsi...

Benszi, pihenj nagyon sokat, és feküdj, amennyit csak tudsz! Barátnőm mindkét terhességével megszenvedett ezzel a vesegörccsel, és amint megszült, abbamaradt. Kifejezetten csak terhességgel jött neki elő.
Nekem most épp vmi bél-problémám van, két napja fáj a hasam alja.

Anita, jaj, nehéz Neked, és könnyű nekem mondani, hogy ne hallgass ezekre a jóakarókra. Igazság szerint nekem is akkora a hasam mint egy ház! Emlékszem, Lacussal pont ennyi idősek voltunk mikor az esküvőm volt, és sehol nem volt ekkora hasam. Ez van. És én is a hugomtól kaptam meg igazán, hogy mekkora, mikor ő sokkal többet hízott mindkét fiával mint én. Mindegy.
A másik, hogy császár. Gondolom, neked egyébként is alapból császár lesz, hiszen nem sok idő telt el az előző óta. A dokik nem igazán vállalják be a kockázatot.

Cas, And, jó pihenést nektek!

Kia, neked is nő a pocakod, szépen :D

Lego, nálunk a János kórházban nem is adnak semmit, csak mondják, hogy gyere vissza két óra múlva. Én nem iszom meg a tejet, ezért a doki mondta, hogy két deci teába két teáskanál cukor, és azt igyam.

Én hétfőn voltam a dokinál, de képet sajna nem tudott jót csinálni, szerintem. Viszont biztosított, hogy tuti kislány, így maradunk az Anikónál, egyenlőre.
A véreredményeimmel meg szerencsére minden rendben, az aceton, amit én aggályosnak tartottam az lehet csak attól volt, hogy éhgyomri vérvétel volt. És tény, hogy kilenc után már éhes voltam :D Az AFP-m is jó szerencsére.

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!
Bocsi, de meg visszaolvasni sincs energiam. Hazfelujitas megy ezerrel, kozben az eddig berelt lakast is ki kellett uritenunk, meg egy kicsit ki is festettuk. Allitolag, a belgag nagyon szoroznek, amikor a kaucio visszafizeteserol van szo. Eleg sok volt, ugyhogy szeretnenk minel tobbet visszakapni belole.
Meg egy het szabim van, addig hazfelujitunk.
Jo hir, hogy a verremmel semmi gond nincs, nem tudom, mi a fene lehetett ez a "rubeola-gyanu". Nem kerdezgettem a dokit telefonon, majd szemelyesen, szeptemberben. Orultem, mint majom a farkanak.

Puszi mindenkinek, aki nyaral, annak pedig jo nyaralast!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Jó reggelt!
Látom mindenki nyaral.... :roll:
Mi szombaton utazunk el 1 hétre, de úgy érzem sosem jön el az a nap....
Velem semmi újság, leszámítva egy kis szegedi lakásfelújítás utáni takarítást, bokafájás, de ez meg sem kottyan :lol:

Kia! Megbeszélted vele?:lol: :lol: Én, amikor hólyagot rugdos, énekelni szoktam neki, vagyis inkább csak dudorászni, és abbahagyja, egy időre.... :lol:

Lego! Kösz a vízben-pancsi tippeket, én is így gondoltam, megerősítettél :)

Gem! Örülök a véreredménynek! Jól megijesztettek ezzel a rubeolával....

Na megyek mert lejárt a mosó...

Kép
kkriszti77

Tényleg mindenki nyaral. :lol:
Sziasztok!Szép délutánt!
Azért ide is nézzetek be néha. :wink:

Megvolt a genetika UH,ahol olyan szégyenlős volt az én Drágám,hogy csak a hátát mutatta.De az a lényeg,hogy minden rendben van vele,szépen fejlődik.Majd a 4D UH-n (szept14) kiderül a neme...
Részemről 2 név maradt versenyben...még apának rá kell bólintania: HÉDI és BARNA... (érdekes,hogy ezek eddig nem voltak a favoritok között :lol: :lol: )

Kriszti
Merre mentek?

Gem
Kitartást a felújításhoz!!!Hogy bírod?
Véreredményhez gratu! DE szuper,hogy minden rendben.

Elméletileg az én AFP-m is okés,legalábbis azt mondták szólnak ha baj van (nem szóltak...koppkopp),a pontos eredményt maj d a vnő hozza el,kb 3 hét múlva... (no comment-ekkor megy a központi tanácsadóba,ahová küldik az eredményt). (MAGYAR EÜ....)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma is dolgozom, de úgy tűnik van egy kis időm és végre írhatok. Estére el szoktam fáradni, így olyankor már nem nagyon van energiám az írásra, a hétvégénk pedig csak úgy elröppent :) .

Mi jól vagyunk. Bence nagyon aktív és már meg van egy szokott alszom ébren vagyok ritmusa amikor dologzom akkor is. Igyekszem azért sokat simogatni a pocimat és gondolatban üzeneteket küldeni neki ilyenkor, mert ha otthon vagyok azért valahogy rá is több időm marad, pontosabban valahogy többször tudok vele hangosan is beszélgetni :D .
A pocakom hatalmasat nőtt az elmúlt pár napban, de tényleg látványosan. Nem gondoltam hogy az ember ilyet is tud produkálni :) .
Holnap megyünk cukros vérvételre és pénteken jön a két héttel ezelőtti Uh megismétlése. Remélem már jó lesz a nagy Uh és tudunk fevlételt kérni a vizsgálatról.
Viszont a múlt heti orvoslátogatás óta minden cukros dologtól el vagyok "tiltva". A PCO-m miatt nagyobb esélyel akalulhat ki nálam a cukorbetegség (a valóságos is, nem csak a tipikus terhességi cukor) és mivel már több mint 4 hónapja nem szedem a gyógyszert rá, így valószinűleg az inzulinháztartásom sem a tuti. Ezt persze most nem nézik, csak a cukrot, abból úgyis kiderül.
Azért én néha megettem ezt-azt (jó kis finomságokat) és hát nem mondom, hogy nem csúszna le pár naponként egy-egy jó kis fagyi.

Gem
Jaj, de jó hogy nincs semmi baj. Azért gondolom többet nem kéne hogy így a frászt hozzák rád :cry: . Még jó hogy úgy döntöttél nem olvasgatsz utána és mélyedsz bele a dolgokba, csak feleslegesen húztad volna fel magad.

Gemini
További szerencsés és gyors lakásfelújítást. Biztos sokat haladtatok már a múltkori elkeseredésed óta. Csak kitartás.

Szilvi
Akkor a párjaink legalább egyformán reagálnak. Fura, hogy én is anno valahogy máshogy képzeltem a férfiak hozzáállását a dologhoz, de azóta rájöttem, hogy naív kislányka voltam. Ők mások és ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem lennének annyira lelkiekben velünk vagy a babával. Nekik más a szerepük egy ilyen esetben is mint a nőknek és mostmár teljesen elfogadom.
Néha annyira máson jár az agyunk, amikor a babáról van szó. Én azon filózom, hogy hogy lesz majd az alvás, etetés, az első pelenkázás. Ő azon, hogy hova tegye a kiságyat, hogy rendezze be a szobát és hogy szerezzen még több munkát, hogy legyen pénzünk az építkezésre és mindenre amit meg akarunk venni Bencének. Hát igen, ezért vagyunk mások, de talán ez így jó ahogy van.
Persze azért az esit Aputól kapott puszi a pocakra sosem marad el és egy kis beszélgetés Bencével. Olyan aranyos ilyenkor :) , imádom.

Most dolgozom tovább, pussz nektek és akik nyaralanak vagy nyaralni fognak nagyon-nagyon jó pihenést kívánok.
Mi csak két hét múlva megyünk, akkor is 5 napra, de már mint a messiást úgy várom :D .

Réka

Kép
solymosy

Bocs Gem, gondolom rájöttél, hogy mindkét hozzászólásom neked szólt a Gem és Gemini néven is, csak kicsit megkavarodtam a nevek között. :lol:

Kép
solymosy

Hello Lányok!
Sziasztok azoknak is, aikkel még nem "találkoztam": Doreen, Lego, Kia!
Kicsit eltűntem, Párom itthon volt 2 hétig (leállás volt a cégüknél) és hát nagyrészt Ő ült a gép előtt. Ja és nem utolsó sorban rendesen odavágtak a rosszulléteim. Majdnem minden este meglátogat róka-koma. :( Egyre nehezebben viselem, de már remélem nem tart sokáig.
Jó sokat írtatok! :) Sok minden történt Veletek. A jó hírekhez mindenkinek gratula!
Réka! Ti már célirányosan vásárolhattok majd ruhácskákat, készülhettek Bence érkezésére. (Bevallom én is emellett a név mellett szavaztam volna, de Párom egy az egyben nemet mondott rá. :( És hát szerinte úgyis Kislányunk lesz, felesleges is fiúnéven gondolkodnunk. :)
Gemini! Rettenetesen örülök, hogy nincs semi baj! El tudom képzelni, hogy mennyire megijeszthettek... A lakásfelújítás miatt kicsit irigy vagyok, mert ez már azt jelenti, hogy van sajátotok, és nem albérletben laktok. Nekem személy szerint nagyon hiányzik, hogy tervezgethessek, színeken gondolkodhassak...
Szilvi! Én is meg szeretnélek kérni, hogy küldd el nekem azt a névválasztós táblát! (kriszta_dobos@freemail.hu) Előre is köszi!
Lego! Ha jól láttam, 17 hetesek vagytok, Te vagy talán hozzám a legközelebb. Téged nem kínoznak rosszullétek? Ha igen, tudsz ellene valami jó tippet?
A képről ítélve hihetetlennek tűnik, hogy valaha volt rajtad 25 kg felesleg. Le a kalappal.
Cas! Micsoda érdekes dolgokat tud meg az ember. Előtej? Akár már a 20. héten? Azért is érdekes, mert a Párom pont tegnap este kérdezte, hogy mikor lesz már tej a cicimben?! (Minden áron meg akarja kóstolni - legalábbis ezzel nyaggat!)
Nem lehet egyszerű, főleg az elején nem lehetett az Sebi étrendjére odafigyelni. MInden tiszteletem az Öné, Hölgyem!
Kriszti! Megnyugtattál az infóval a folyással kapcsolatban. Köszike!

Lassan nekem is időszerű lenne megörökíteni a pocimat. Holnap leszünk 16 hetesek. Nem is beszélve arról, hogy lassan dokihoz is el kell mennem. Elvileg vasárnap körútra megyünk Páronmal, és meg kérdezgetjük az itt kint magyarokat a tapasztalatokról. Kíváncsi vagyok, és kicsit izgulok is!

Édesek a képek a Gyerkőcökről és természetesen a Kismamákról is!

Mindenkinek a legjobbakat!

Kép
tittina1982

(Most nézem csak, milyen szépen megfogalmaztam az utolsó bekezdést. :lol: Gondolom nagyjából mindenki érti, de azért leírom még 1x. Szval: Elvileg vasárnap körútra megyünk Párommal, és megkérdezgetjük az itt kint szült magyarokat a tapasztalatokról. ) :lol:

Kép
tittina1982

Tittina! A rosszullétek nemsoká el fognak múlni, én detto ugyanígy voltam, mára már semmi bajom, leszámítva a gyomorsavat, arra meg nálam csak és kizárólag a tej jó, olyanannyira, hogy semmilyen rostos, szénszavas üdítőt nem bírok meginni, még a vizet sem annyira, mert belülről mar, éget, csak a tej jó rá, és mintha elvágták volna. (nyaralásra már felszerelkeztem egy adag szívószálas millivel :), viszont a repcsire nem lehet felvinni szionte semmilyen üdítőt, csak amit bent veszel, de gondolom tejet nem árulnak :lol: )
Szóval titti fel a fejjel, próbálj sokat pihenni hűvös szobában, mást nem nagyon tudsz, mert a hányinger elvileg a hormonok miatt van.

Sőt! 1-2 hete iszonyú göbös, kelésszerű pattanások jöttek a nyakamon (kb.8-10 db), ma voltam kozmetikusnál (hú aszittem nem bírom ki), ki kellett tisztítani, és egyből mondta, hogy a terheshormonok miatt jöttek....hihetetlen, mert előtte ott még egy kis szőrpihe sem volt szinte, nemhogy pati....

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Kriszti
Igen, mi megbeszéljük, hogy nem fog ott rúgni.... Be is tartja egy kis ideig :lol:
Pattanások :? nem szerettem őket soha....
Kitartás!!

Lego
Örülök, hogy minden rendben veletek....

Réka
Ezt nem is tudtam, hogy a PCO miatt könnyebben kialakul a cukorbetegség.....
Most már kiváncsi vagyok a vér-eredményemre :?
Szorítok holnapra.... és péntekre is.

Kriszti(tittina)
Jobbulást! Remélem hamarosan elmúlik a rosszullét.......

Név ügyben... Apát állandóan zaklatom, hogy döntsön mér végre. 30-án a 4D után remélhetőleg sikerül...
Lehet , hogy megtetszett neki a Dominik.... állandóan kérdezgeti, hogy nekem tényleg tetszik? :wink:
Ő olyat akar, hogy Gábor vagy Gergő vagy Levente....

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép

es meg egy
Kép

puszi mindenkinek

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini!
Gyönyörű nagyon!!!!!!!Grat a jó vérképhez!
Doren!
Grat a punihoz!
Lego!
De jó,hogy mindn rendben volt a genetikai UH-n!

Rólam!
Hétfőn voltam dokinál,fejvégűek,koruknak megfelelő méretűek és zárt a méhszájam!A hidegfrontok nagyon megviselnek szinte egésznap fekszem olyankor,mert úgy bekeményedik a hasam!Most már többet kll pihennem,mert néha méhösszehúzódásaim vannak!Szinte mindennap!Addig nincs gond,amíg nem öt percesek!De már szétfeküdtema derekamat!Viszont úszni mehetek csak,wellnws szállóba nem enged el a doki,mert ott nem biztos a tisztított medence!Így marad a bálnabalett!
Majd rakok fel képet,mert nagyon nagy lett már a hasam!

Mindenkinek jó pihit,aki nyaral!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de nem igazán volt kedvem írogatni, enyhén szólva. Anyósommal nagyon összevesztem lassacskán 2 hete, de ez egy kicsit hosszú.

örülök, hogy mindenki jól van, a pocakos képek jók és a gyerekek is tündériek.

Mi jól vagyunk, voltunk a Sotén ahol nem láttak cisztát, de valami szalag közre fogja a lepényt, de gőzöm sincs hogy milyen, és a leleten sincs rajta. Vércukor eredményem egy kicsit emelkedett, de nem vészes. A baba fejvégű fekvésű, kb. 840 gramm, Bpd: 64mm. Nem nézték hogy milyen nemű.

Most megyek mert mindjárt jön a sógornőm.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Amaryl!
Sajnálom az anyósoddal való konfliktust!Nem lehet egyszerű!Viszont nagyon jók a baba eredményei és ez a fontos!Pocakfotót mikor teszel fel?
Vendég

Benszi!

Majd ha készül, mert mostanság nem készült, majd megkérem páromat, hogy csináljon.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Gemini
Aranyos képek.... hogy eltakarja magát Rebeka a törölközővel :)

Judit
Én is sajnálom, hogy nem jó a viszonyotok az anyósoddal...
Szeptemberben én is látom az enyémet, de csak pár napig.
Még szerencse, hogy jól elvagyunk, bár néha sokat kérdezősködik, beleszól mindenbe, de ... ez van.

Benszi
Örülök, hogy minden rendben veletek.
Akkor mostanában nem lehetsz valami jól... állandóan jönnek-mennek a frontok. Jobbulást!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Hát nem egy leányálom és ma hallom,hogy estére jön megint a hidegfront!Ráadásul,már elég hamar fáradok!És hétvégén két kertpartyra is megyünk!Kicsit fárasztó lesz,de túléljük!

Hahó többiek!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok!!!Jó reggelt!!!!

Tegnap night shopping volt a Kikában és10%-al olcsóbb volt minden!Míg én bálnaúszáson voltam,addig az uram megvette a kókuszmatracokat és a 4db lepedőt a kölköknek!
Úgy nézki,egy ikres ismerőstől megvesszük a bébiőr+légzésfigyelő kütyüjét 20-ért!35 helyett nem mindegy4Asszem van még egy külön légzésfigyelője is!Azt is hozzávesszük!Csomó mindenünk van már!Tök jó!
Ja és a hétvégén megyünk az ikres barinémhez és megkapjuk a pólyákat,fiús ruhákat,kiskádat állvánnyal,meg nemtom még mit!Alakulunk!
Tegnap a bálnázáson aki még nem ismert megkérdezte mior szülök,mert látják nemsoká!Basszus,ekkora hasam lenne?
Bár apuék hetente kukkolnak meg és mindig mondják,te már megint nőttél!
Ma hajnli 2-kor Balázs nevüm úgy döntött eleget pihentem!Szétvert benn mindent!Utána 3-kor oyan éhséget csinált,hogy majdnem vukkoltam egyet!Csajok!Olyan kúva jó volt csirkepörit enni tésztával éjjel,mint az állat!És nem volt lelkiismeretfurdalásom.
Vendég

Sziasztok!
Nem volt időm visszaolvasni, bolondok háza van nálunk, holnap pedig utazunk (Spanyolo., Costa brava), jók legyetek, vigyázzatok magatokra, jövő héten szombaton késő este jövünk, majd jövök képekkel, végre lesz 1-2 pocifotóm :)))

Jó pihenést, tünetmentes babavárást mindenkinek!
Pusz

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Ma voltunk végül cukros vérvételen és UH-n is. Végül is a vérvételre a doktronő 15-e körült mondott, így egy nap elintéztünk mindent.
A nagy UH-ja a kórháznak még mindig rossz és úgy tűnik a pénzhiány miatt nem ez lesz az első dolog amit megjavíttatnak. Végül is megértem. A mostanival (ez egy másik volt, mint két hete) ugyanúgy meg tudják nézni hogy a baba egészséges-e, csak felvételt nem tudnak készíteni. Gondolom van ennél létfontosságúbb dolog is amire költeniük kell.
Minden rendben van egyébként és csak a szokásos pár napos eltérés van, szóval maradt a dec. 29-e születési dátumnak.
Nagyon nem tetszett neki az UH, teljesen be volt gubózva és az orvosnak is elég mélyen kellett a hasamat nyomnia (egyszer még meg is rázta), hogy jól lássa. Ha véletlenül elkapott egy pillanatot, rögtön megint a hátát mutatta. Én nem láttam csak a férjem, de azt mondta egyértelműen úgy nézet ki mint ha azt mondaná, hogy na elég legyen már ebből az egészből. Képet is csak egyet kaptunk és nagyon elmosódott, mert épp hogy tudott egy olyan poziciót találni, hogy a laikus is lásson belőle valamit.
Nem érdekes, a lényeg, hogy minden rendben, csak a nagymama (Anyukám) volt egy kicsit elkenődve, hogy nincs felvétel. Mi nem is annyira a Férjemmel.

Gemini
Tüneményes a kislurkó, nagyon szép gyermek :) .

Tittina
Hát igen, tényleg jó hogy célirányosan vásárolhatunk. Már kaptunk egy jó pár fiú kisruhát, de a nővérem kicsit elkeseredett, mert nekik rengeteg ruhájuk van és nekünk tartogatta, de hát csak max. egy-két darab lesz jó, mert hogy unokahúgom van :) .

Benszi
Hát nálatok már igazi baba hangulat lehet. Nálunk azért még nincs, még azt sem döntöttük el hogy mi hogy lesz a szobában. Persze nektek előrébb kell gondolkodni egy kicsivel, ugye?
Ha minden igaz két héten belül mi is megkapjuk a szuper babakocsit, mózessel és mindennel amivel kell, kapunk kiságyat és pelenkázót, illetve egy halom ruhát (mert ott is kisfiú van). Nővérem ad etetőszéket (bár még ráér egy darabig) és cumisüveg fertőtlenítőt. Persze még sok minden kell, de nagyon boldog vagyok, hogy ennyi segítséget kapunk.

Kriszti
Nagyon jó utat és pihenést nektek!

Amaryl
Az nagyon jó hír, hogy nem láttak cisztát!!!
Az anyósoddal való konfliktust sajnálom, de biztos rendeződik majd a dolog. A fő hogy Ti legyetek rendben és egészségesek és most senki más nem számít!

Kia
Igen, PCO esetében ez azért fontos, mivel hogy az valójában inzulinrezisztenciát jelent, vagyis hogy a sejtek csak az átlagosnál nagyobb mennyiségű inzulint vesznek fel, ezáltal többet termel a szervezet, ergo = cukorbetegség. Ha nem kezelik a PCO-sok nagy százalékánál 40 év körülre cukorbetegség lép fel. A terhességnél ezért kell jobban vigyázni.
Ez az egész anyagcsere zavar pedig a hormonháztartásra is hat és ezért van, hogy nehezebben tud teherbe esni az illető, illetve hogy teljesen rendszertelen a menszesze.
Én is cukorgyógyszert szedtem és be is állt a menszeszem. Szerencse hogy már így gyógyítják és nem a petevezetékfúrással, mint régen. Ráadásul tök jó, hogy nem hormongyógyszert adnak, hanem csak az anyagcsere háztartásodba segítenek be, hogy minden rendben legyen.
De Te nem vagy PCO-s, nem? Csak mert írtad, hogy figyeled a cukros vérvételed eredményét.

Most befejezem, mert megint jött munka, majd jelentkezem ha tudok,
Réka

Kép
solymosy

Ja, csak annyit a pontos infó kedvéért, hogy természetesen nem a petevezetékfúrás a gyógymód a PCO-ra, csak ezzel oldják meg, hogy teherbe tudjál esni, mert gyakran a petefészek és a vezeték is tele van a ki nem lökődött petesejtek cisztáival és ezáltal nem tud eljutni a hímivarsejt a megfelelő helyre.
Na, jó többet nem untatlak titeket, csak nem akartam hülyeséget írni.

Kép
solymosy

Sziasztok!

Kriszti Jó utat holnapra és Jó nyaralást.......... akkor most egy ideig nem találkozunk, mert 5 nap múlva mi is indulunk a Balcsira, egy hétre, aztán 2 nap itthon (közben 4D :D ) és 31-étől 1 hét Szabolcsban - megyünk a nagyszülőkhöz.

Benszi
Ne is legyen lelkiismeretfurdalásod! Ha éhes vagy - enni kell. Nem szabad éhezni, azt tudom, mert a bébiknek még nincsenek tartalékaik, ha Te éhezel, akkor ők sokkal jobban....

Réka
A lényeg, hogy minden rendben volt az UH-on - bár azért én is szoktam sajnálni, ha nem kapunk képet......
Háááát.... nem jó, amit a PCO-ról írtál....
Az voltam (vagyok), bár már régen néztük meg a petefészkeimet..... azok voltak tele, azért is volt nehéz teherbe esni. Ezzel még a Szt. Margitban foglalkoztak, volt átjárhatósági vizsgálatom is novemberben. Azán megszünk ott a nőgyógyászat, így már a MÁV kh-ba járok, másik dokihoz. Említettem neki, hogy mi volt...
Kiváncsi vagyok mennyi a cukrom, eddig pl. tavasszal a normál érték alján volt.

Kellemes - hűvösebb napot!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Csajok!
Örülök, hogy Mindenkivel minden rendben. :)

Kriszti! Köszi a bíztatást, úgylátszik jót is tett - nem akarom elkiabálni, de már 3 napja nem járt nálunk a róka. Nekem a gyomorégés csak este jelentkezik, én is tejet szoktam inni rá, és akkor tényleg jobb egy kicsit. Már biztos nem olvasod, de nagyon jó pihit kívánok a nyaralás idejére (is)!

Benszi! Hát nem irigyellek: egyszer a kislány ébreszt fájdalommal, máskor a kissrác rugkapálással meg éhséggel. :) Én is egész éjszaka forgolódok, pedig még nem is mozog a bébim. Bár tudom mi az oka: régen nagy hasonalvó voltam, ez most ugye nem lehetséges, háton meg amúgy sem szeretek feküdni, úgyhogy csak a két oldalam maradt... :( Tök jó, hogy akcióban megkapta a Férjed a matracokat. Ha jól tudom, nem 2 Ft a kókusz.

Réka! Ne törődj a felvétellel, az a legfontosabb (ahogy Te is írtad) hogy minden rendben van Veletek! :)

Csajok! Egy butuska kérdés: tudom, hogy egyénenként változó, de mégis kb. mikor kezd el érezhetően mozogni a baba? Úgy gondolom nem vagyunk még lekésve semmitről, de azért már olyan jó lenne érezni.

Ja, és képzeljétek: az utsó pár napban látványosan nő a pocim...
Viszont a Párom szerint máshol meg tök sovány vagyok (comb, kar). Dehát sztem érthető is a rosszulléteim miatt, meg hát a Babuci hízzon inkább, ne én!

Mindenkinek a legjobbakat, és puszi Nektek!

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Gondoltam adok végre életjelet magamról. Legutóbb jól kipanaszkodtam magam, és köszönöm a biztatásokat és a megnyugtatásokat. Sokat segítettek. Azóta már jobban vagyok, azt hiszem kezdek visszatérni a régi önmagamhoz. Már nem sírok állandóan, sőt a héten még nem is sírtam. :lol: Ma voltam a védőnőmnél, az ő mérlegük szerint 10 :!: kg-ot híztam. Mondtam neki, hogy képtelenség, mert azért ezt már a ruháimon is észre kellene vennem, és mindegyik ugyanolyan kényelmes, mint hetekkel ezelőtt volt. Meghallgattuk Kornél baba színvhangját is, olyan jó volt. :D Jövő héten megyek cukros lötyis vérvételre, remélem nem leszek rosszul úgy, mint tavaly, mert Manót is vinnem kell magammal, kivételesen senki nem ér rá. Manóról annyit, hogy már csak "darabos" kaját eszik, engedélyt kaptunk a tejtermékekre - eddig még nincs baja tőlük - sok mindent megeszik már kézzel, egyre ügyesebben, és a múlt héten egyedül felállt a járókában.

Ne haragudjatok, ha valakinek nem reagáltam, de nem olvastam vissza.

Próbálok jönni rendesen, nem ígérem, hogy sikerül is. Még mindig szigorú pihenésre vagyok ítélve, és Kornél baba is nagyon lenn van, nem szereti, ha sokat ülök.

Pussz mindenkinek

Anita

goodfairy

Sziasztok!

Tittina
A 20. hétig biztos "megmozdul" a baba. Attól függ, mennyire vagy érzékeny, de a 19. hét körül biztos érezni fogod (ha első bébi). Már nem sok van hátra...

Anita
Gratula! Ügyes Máté Manó!
Örülök, hogy minden rendben. Pihengess! Ülni én sem bírok sokáig, a hátam nagyon tud fájni... :(

Mi ezeken a helyeken fogunk vásárolni - ha valakit érdekelnek az olcsóbb boltok :

www.babyoutlet.hu
www.babadiszkont.hu
www.babyfun.fw.hu

Jó hétvégét!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Megjöttünk! Szuper volt az idő is, az utazást is jól bírtuk (Sebi is meg én is, mert éjjel mentünk-jöttünk).
Pár kép, aztán majd vissza is olvasok, ha lesz egy kis időm!

Az első naplemente a parton
Kép

Sebi élete első fagyija!
Kép

Szenyó nagyszülő-ajándék
Kép

Kényszerleszállás
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit!
Akinek még nincsen babakocsija és újonnan és nem drágán érdekelné esetleg vadonatúj Maclaren márkájú újszülött kortól jó téliesített esernyőkocsi, annak kínálnék eladásra egy különleges darabot, van egy sport 3kerekű is, gondolom ez még nem aktuális.
Németországból kaptuk őket bontatlan gyári csomagolásban, akik vették mindenhová autóval mennek, a lányom 2éves, neki már nem kell ilyen csúcs új kocsi... akit érdekel, írjon nekem az angelface@freemail.hu címre, akit nem, attól elnézést kérek, hogy idepofátlankodtam!!!
üdvözlettel: Zsófi
hoope

Hm...kicsit hülyén jött ki... a kérdés az lett volna, érdekel-e valakit.
hoope

Sziasztok!

Anita :D
Jó, hogy rendben vagy, s Manó is nagyon ügyes!! Na meg ti is, hogy már van neve a Maszatnak!

Tittina :D
Nekem is nagyjából ekkor kezdett el a pocim a külső szemlélő számára is láthatóvá válni..húú ezt szépen megaszontam :lol:
A mocorgásról később annyira egyértelműen tudjuk, hogy már "akkor" is az volt, amikor még nem akartuk elhinni, hogy bizony már Őt érezzük...legalábbis én úgy voltam vele....most pedig élvezkedem, s szívem szerint mindig ezt érezném...annyira jó! :D
Elküldtem a táblát! Bocsi a késésért!

Benszi :D
Egészségedre! Gratula a Manók jólétéhez!! Ez a normális!! Jó bulizást Nektek! Igazából nem irigyellek! Én már este 8-kor arra vágyom, hogy eldöljek a saját ágyamban, nem is igazából kívánkozom sehova....pedig szeretek/szerettem :roll: jönni - menni...Kép?? Én mindjárt rakok fel, mert már sikerült egy-kettőt felrakni a gépre, s lekicsinyíteni azokat :oops: ... A pocim látványosan nő, s a kilók is kúsznak felfelé... :oops: 7,5 kg-nál tartok úgy, hogy hétfőn zöldség-gyümi napot tartottam, tegnap is azt terveztem, de hát a fagyika :roll: pénteken megettem 1 Liter!!!! fagyit, lazacos, sajtos pennét, téliszalámis, májas kenyeret, valamint jó sok olvaszott sajtot..ennek nagy részét este 8 után :oops:

Kia :D
Jó pihenést, s várjuk majd az UH-s felvételeket!! Olyan jó őket nézni!! :) Köszönjük a vásárlási tippeket! Lassan már aktuális lesz!
Már nagyon várom, de még nem mertem semmit venni...Kaptunk egy Chicco cumisüveg fertőtlenítőt, vadi új, de még nem is mertem kinyitni, csak elraktam a babaalbum, s a 4 db gyerekkönyv mellé...a szekrényt, ahova az Ő ruhái kerülnek már kiürítettem....s nagyjából itt tartunk :roll: Ma a mi szobánkban tervezk rámolgatni...szépen lassan. S ha a doki hazaenged Magyarországra, akkor szeptemberben tervezem a vásárlást, októberben a festést rámolászást, s a november már csak a csinosítás, apróságok hónapja lenne.

Réka :D
Gratula a jó eredményekhez!!! Tényleg az a lényeg, hogy ti láttátok Őt, s hogy Ő jól érzi magát!!

Amaryl/Judit :D
Melyiket szereted??
Én is sajna anyós történetet, de a lényeg, hogy nincs ciszta!!! Tudjátok már a "valószínűleg" kiscsajszi nevét??

Gemini :D
Jó, hogy minden ok veletek! Rebeka édes pofa!! Óvatosan a felújítással! Biztos, nagyon jó lesz majd a készben!!

Lego :D
Gratula a jó eredményekhez! Ügyik vagytok névválasztás ügyben! Táblából?? Nekünk még mindig nincs semmi végleges :oops:

Cas :D
Nagyon aranyosak vagytok! Nekem, az első, stéges kép nagyon tetszik :lol: Várjuk az élménybeszámolót!

Most nézem, hogy még nem is írtam, hogy múlt szombaton is mentünk időpont nélkül dokibához, mert reggel arra ébredtem, hogy rózsaszínes folyadék van a betéten :cry: hálIstennek semmi baj sincs, de tegnap előtt már nem rohangáltam annyit, mint egy szokásos pénteken.... méhszáj még mindig zárt volt, magzatvíz elegendő...s képzeljétek (lehet, hogy látta doki bácsi, hogy nagyon meg voltam rémülve) átrakta 4D-re az UH-t...tehát ez a gép is tud ilyet, csak titkolják :wink: a két kis pici keze a feje előtt volt, mondta is, hogy hogy bújkál :lol: s adott nagyon ari 2D-s képet...azt is felrakom, ha nem bánjátok egy-két régebbi, s új pocifotóval.
ez még az elején készült (11hét6nap):
Kép
ez négy héttel később (15hét5nap)
Kép
Ez múlt héten szerdán(22hét6nap):
Kép
valamint tegnap(23hét2nap):
Kép
s remélem, hogy még nem untatlak Benneteket, jöjjön a múlt heti Mütyür kép:
Kép
Ez pedig még március végén a nagyfiammal (akkor még nem tudtam, hogy a kicsivel is :wink: ):
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi
Hűűűű, te aztán igazán csini kismama vagy! Egy Kristóf-korú nagylegényt meg ki se nézne belőled az ember! :)
A 7,5 kg-t ne bánd, annyi teljesen normális, és nem is látszik rajtad! (Bezzeg rajtam is csak 8 kg jött még fel, de már akkora vagyok mint egy bálna - na ja, én eleve már vagy plusz 15-tel indultam! :lol:)
Élménybeszámolni nem nagyon van mit, egész héten csak lustálkodtunk-strandoltunk, jókat kajáltunk, jókat dumáltunk, Sebi nagyokat játszott a rokon gyerekekkel, és a fiatalabb nagybácsikkal-nénikkel. Olyanok voltunk, mint egy nagy olasz "familia". :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Üdv Cas! Szépek a képek!
Jó nagy a pocak :wink: Örülök, hogy minden jó volt a nyaralás alatt.
Nekem is hatalmas már a hasam, majd a jövőhéten a Balcsin készülnek új képek... Én is plussz kilókkal kezdtem, de rám még csak az a 3 kg jött vissza, ami lement tavasszal + 1 kg.

Szilvi
Csini kismama vagy!
Jó az UH-os kép! Szépen látszik a kis orra, szája :)
:? de kár, hogy nekünk nincs kép a 19 heti Uh-ról :?

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Csak egy gyors bekukk az elso munkanapomon, harom het szabi utan!

Cas!
Nagyon edes Sebi es irigyellek a mult hetert! Biztos csucsszuper volt, tok jo, hogy igy el tudtatok menni egyutt!

Szilvi!
Hat tenyleg nem semmi kismami vagy! En mar tiszta balna vagyok, pedig nem szedtem fel meg sok kilot, csak nagyon sokrol indultam...

Klasszak a kepek, aranyos Mutyur!

Probalok ma mar dolgozgatni, bar alig elek, ugyhogy nem lesz konnyu!

Mult heten voltam cukorterhelesen, hat mondhatom, nem volt tul humanus. Rebekaval anno a Kutvolgyiben csupan egy zsomlet etettek meg velem kefirrel, no itt mar mashogy mentek a dolgok. Cukros lotty, ehgyomorra, egy ora utan vervetel. Addig se inni, se enni. Hat az elejen nem ereztem semmit, de 50 perc eltelte utan kezdtem az ajulas szelere kerulni. Borozaszto volt, meg jo, hogy nem volt velem Rebeka.

Puszi mindenkinek, es latjatok, itt meg augusztus 20-ikan is dolgozik az ember lanya!!! :?

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem
Szegény te, hogy ma is dolgoznod kell! :)
Cukroslötty-ivászat: tiszta vizet sem ihattál?!?!?!?!? Nekem a Margitban eddig az összes ilyenen megengedték, hogy sima vizet igyak, ha már nagyon szomjas vagyok - igaz, ott 2 óra múlva veszik le a vért újra... :shock:

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas
Nagyon jók a képek; látszik, hogy jól sikerült nyaralás volt. :) És milyen szép formája van a pocakodnak...

Szilvi
Nagyon köszönöm a táblát!
Igen, még csak első baba, úgyhogy csak elméletben tudom elképzelni, hogy milyen lehet érezni a mocorgását. És lehet, hogy teljesen más érzés lesz, mint ahogy azt elképzelem...
Te is nagyon csini vagy, egy felesleges gramm sem látszik rajtad.

Képzeljétek! Tegnap sikerült beszélnem egy Anyukával, aki itt szült. És hála Istennek egy kicsit megnyugtatott. Persze maradtak olyan dolgok, amik egy icsit aggasztóak, de azért így már jobban érzem magam. Tényleg igaz, hogy itt nem szívesen csinálnak gátmetszést, sőt ha baj van, a császármetszést is nehezen végzik, inkább vákuumoznak. Szval nem szeretnek vagdosni. És persze, ha brutálisan reped/szakad a nő, akkor összevarrják. De ha csak egy picit és egyirányba, akkor nem. A vajúdás alatt végig ehetsz, ihatsz. Nem borotválnak, nem adnak beöntést, úgyhogy Apának nem kell bent lennie. (Ha értitek mire célzok.) Akkor cserlik csak ki a trutyis lepedőt, ha már látszik a baba. Ja, és itt Íro-ban az anya vezetéknevét kapja. :( Ennek nem örülök.

Most megyek, mert Apa nemsokár hazajön ebédelni.

Kép
tittina1982

Goodfairy!
Sajna nem mindig veszed észre a ruhákon a felkúszott kilókat!Jó cukrozást!Én a 26-28 héten megyek!
Szilvia!
Nagyon csini mama vagy!Hatalmas a nagyfiad!Azóta sincs rózsaszínes cucc?Én is elfáradok egy kerti partinál,de nyugágy mindenholvan!
Cas!
Mekkora pocakod van!!!!Szép mami vagy te is!Helyes a fiad!
Tittina!
Jó,hoyg a kórház miatt megnyugodtál picit!
Gem!
Nem értem miért nem ihattál legalább vizet a cukrozáson!
Solymossy!
Ti is jól ellesztek látva babcuccokkal!Sajnálom,hogy nem kaptatok képet,de ti láttátok és ez a fontos!
Vendég

Nehany kep....

Rosszasag
Kép

Kicsit konszolidaltabban
Kép

A jotekony eso, amibol mindig van itt eleg...
Kép

Es a hazunk
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Benszi
Köszi a bókot! :)
Viszont légyszi tegyél fel képet magadról, a párom folyton ugrat, hogy tuti ikreink vannak, akkor a hasam, hadd mutassam már meg neki a TE pocakod, hogy "Na ilyen egy ikres pocak!". Pláne, hogy szinte egy napra vagyunk kiírva?! :lol:

Tittina
Érdekes, hogy egy más országban mennyire mások a szokások a szülészetben?! Ijesztő!!! :roll:

Gem
Azok a cuki poros tappancsok!!!!! :lol:
Szép a házatok! Mesélj, melyik emeleten mi van? (Ha írtad már bocsi, kismama-szenilitás... :oops: ) És a kert milyen? Fotót! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Szia Cas!

A foldszinten van egy nappali, egy etkezo (ebbol vezet fel a lepcso az emeletre), egy konyha, majd a furdo es vele szemben a mosogepnek egy kis helyiseg es a WC. Utana jon a kert. Az elson van egy nagyobb es egy kisebb szoba (ide meg szeretnenk egy furdot, de legalabb egy WC-t varazsolni valamikor), es a kisebbik szobabol vezet fel egy eleg meredek lepcso a padlasszintre, ami nagyon kiralyul meg van csinalva, szinte alig kell hozzanyulnunk.

A kert is klassz, viszonylag keskeny (4m), de nagyon hosszu (kb 100 m). Az elso resze egy terasz szeruseg, majd utana egy nagyobb fuves resz, es utana egy elkeritett resz allatoknak (elvileg nemsokara lesznek benne szarnyasok :roll: )

Es egy-ket kep rola

Kép

Kép

Kép

Bovebb info: http://s112.photobucket.com/albums/n187 ... m/Removal/

Remelem, sikerul megkaparintanom az ezredik hozzaszolast! :lol:
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: