sziasztok!
kata örülök, h sokkal jobban van lizu, és biztosan a szemével is minden rendben lesz, sőőőőt rendben is van, csak ezek a dokik aggódnak túlságosan
niki hát jót nevettem azon, h két hete gyúrsz a cicikre a lánybúcsú miatt. adhatnál tippeket, igaz én már szinte mindent kipróbáltam, és mindhiába, a max. mennyiség 2 ciciből / étkezés: 30 ml
etetőszék mint zsófi is, mi is a hintaágyban kezdtük a hozzátáplásást, majd amikor már stabilan ült, akkor vettük meg a dönthető háttámlájú etetőt méreg drágán. mai fejemmel már nem tenném, sztem is tökéletes a pár ezer ft-os ikeás. szabinak azt vesszük, de addigra lehet, h már megörökli ákosét, aki egyre többször a felnőtt széken hajlandó csak enni
zsófi strepto témában köszi, h leírtad a véleményedet.igazad lehet, csak az a baj sztem, h az ilyen jellegű problémákkal nem nagyon foglalkoznak a babamagazinok, pedig igenis kellene! ma vagyunk 6 hetesek
dokibá viszont csak szept. első hetében lesz, mert egész aug. szabin van, de majd jól kifaggatom!!!
hogy vagytok a pocaklakóval? érzel már vmilyen válozást magadon? samunak elárultátok már a nagy hírt??? csudaklassz lesz, majd meglátod, ahogy puszilgatja a pocidat!!!! különben biztosan érzi már a pocaklakó jelenlétét! ákosnak mi már a kezdetektől mondtuk és az első nap már nyomot tegy nagy cuppanósat a pocakomra
timi: ahogy szilvi is tanácsolta, én is azt tennám. vhogy el kellene terelni viccesen a figyelmét, bohóckodni. mossa ő meg apa v. anya haját, és ezt tutira nagyon fogja élvezni, majd idővel észre sem fogja venni, ahogy hajsampon kerül a kis buksijára. mindenesetre érdekes ez a változás, nálunk is voltak hasonló esetek más téren, de idővel minden visszatért a régi kerékvágásba! HMMM, 2 hét apával....bala is oda-vissza lesz!!! nagyon jó pihenést és feltöltődést nektek!!!!
szilvi, alig hittem a szememnek ákos képeit nézve, hatalmasat nőtt és továbbra is gyönyörű szép baba!!!! oké, várom a levelet, de nyugodtan fel is hívhatsz....
versenyeredmény?????
zsóka: .............nem találok szavakat, annyira szép borcsi és marci
vásárlás: tegnap du én is kiruccantam a babaturiba és annyira vagány kis rucikat vettem a kispasiknak. nagyon élvezem őket öltöztetni. kíváncsi leszek, h később mennyire lesz hasonló v különböző az ízlésük. érdekes, ,mert sokszor nagyon egyformának látom őket, pedig alapvetően teljesen más a kisugárzásuk. szabinak teljesen olyan szúrós, kritikus a nézése, mint nekem
rólunk röviden: szabinak 4 napja kialakult egy napirendje, szinte minden nap uabban az időben eszik/alszik/hasfájós, ez utóbbit jó lenne kiiktatni, de úgy néz ki, h a homeo + infacol rengeteget segítettek. igy anyuci is nyugodtabb
az éjszakákat felváltva csináljuk csabival, igy igaz amikor csabi van műszakban, akkor is megszoptatom szabit, dehát azt szinte észre sem veszem, mert félig alszom. napközben nagyon jól vagyok, főleg amikor délben egyszerre alszik a két lurkó
tápszert váltottunk, aminek köszönhetően minden reggel MAGÁTÓL jön a kaki óramű pontossággal!!! egy álom!!!!
ákossal is szépen kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba. eddig gond volt a napközbeni önálló elalvással, mindig ott kellett feküdnöm az ágya mellett, most pedig ha szabi fent van és sír, mutat az ajtóra, h menjek ki szabihoz és magától elalszik
hihetetlen!!!!
már alig várom, h picit nagyobb legyen szabi és mehessünk csavarogni. három hónapos korától visszük babaúszásra, ami ákosnál elmaradt, de most őt is beiratjuk úszástanfolyamra. nagyon szüksége van vmi másra, mert sokszor majd szétrobban a sok-sok energiától!
marcsiékkal mi lehet?
edus
annyira örülök, h újra itt lehetek köztetek!!!!
sok-sok puszi
niki