Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsóka, nagyon aranyosak a gyerekek. Marci milyen kis trendi:)

Stellina, köszi a családi fotót, igazán szépek vagytok! Férjed hasonlít a volt fodrászomra:)
Hihi

Zsófi, Samu annyira édes, jók ezek az apukás fotók. Sokat vannak együtt, ahogy látom.

Ákoska
, boldog hófordulót Neked!
Szilvi, ez a gyerek egyre szebb. Olyan furi, h. már ilyen nagy. Annyira emlékszem, amikor született.
Mondjuk már akkor is szép baba volt, de most már olyan nagyfiús. Szal, már nem ilyen bébis.
Jó ez az etetőszék is. Mennyibe kerül egy ilyen? Lassan nekünk is be kell szerválnunk egyet.

Köszönjük mi is a bókokat.

Tényleg, Fatima mi van veletek? Merre vagytok?

Jajj gyerekek, két napja annyi tejem van....ami marha jó egyrészt, de elfogyott a gyűjtőpoharam és már nem tudom mibe fagyasztani.
Ugye két hete arra gyúrok, h. mára (megyek lánybúcsúra) legyen elég tej, h. apával itthon tudjam hagyni, erre most annyi van, h. már nem tudom mibe tenni. Emma meg mintha kis madárka mennyiségeket enne, vagy lehet az is, h. eszik rendesen, de elég neki az egyik cicim, a másik meg még így is tele van.
Ráadásul a jobb cicimben van egy csomó, amit az istennek sem tudok kimaszírozni és még Emma sem szívja le rendesen.
Úgyhogy most parázok, h. a lánybúcsún h. fogja bírni a cicim. Lehet el kéne vinnem a mellszívót? Máskülönben még 3 órát sem bírok ki.
Ma azt hiszem nem iszom laktoherbet.

Szal örülök, csak már nem győzöm fejni.

Kép
niki30

azért az etetőszékkel még ráértek egy 2-3 hónapot :) én pihenőszékben etettem amíg pl nem tudott ülni, 7 hónapos koráig. sok féle etetőszék van: a primma pappa 35 körül van, de használtan ki lehet fogni féláron. nekünk 4000ftos ikeás van, tökéletesen bevált. (anzsiéknak is ez van, ugye?)

timi: nálunk is sajnos hasonló a helyzet. samu most alapjáraton iszonyat nyűgös, hisztis (alvás-evés rend megváltozás) nálunk az öltözés, vetkőzés, hátárafektetés, fürdés, hajmosás mind hörgős, hisztis, dühroham. hihetetlen. mi is elég tanácstalanok vagyunk. samu pl elfürdik napközben, v medencében stb de az esti fürdés az iszony (talán mostanában egy hangyányit jobb) a hajmosásnál meg rekedtre üvölti magát. iszonyúan szokott sírni. én is elég tanácstalan vagyok!

nálunk a földre vetem magam úgy üvöltök korszak van, plusz alvás átalakulás, így samu kissé elviselhetetlen. pl ma f5 óta nyomjuk, ekkor kelt ki tudja miért és hihetetlenül sírt. na azóta fent vagyunk... mindjárt viszem is aludni.
kerekpocak

magamat ismételtem, bocsi de 4 órát aludtam éjjel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Timi:sajnos nem tudok segíteni. Talán próbáljátok meg, hogy nem mostok hajat, hanem ő csak úgy magának vizezgesse. Pl: apája játszásiból a saját fejére borít egy kis vödör vizet és jót nevettek rajta, hogy milyen vicces. Hátha ő is kedvet kapna, majd pár nap múlva a samponnal saját magának egy kicsit megmossa, később meg szerintem megfogja engedni, hogy segíts neki. /Ez az én verzióm, lehet, hogy nagyon nevetséges/

Niki: a Brendonban vettem, augusztusban akciós 35 990 helyett 29 900Ft

Ajánlott kor: néhány hónapos kortól használható, a dönthető ülőrésznek köszönhetően

Tálca tulajdonságai: széles duplatálca, két távolságba állítható, a felső tálca könnyedén levehető, mosható, pohártartóval felszerelt

Háttámla tulajdonságai: 4 pozícióba dönthető

Tartozék: 5 pontos biztonsági öv, műanyag kicsúszásgátló

Stabil, vastag váz

Összecsukva kis helyet foglal

Huzat tulajdonságai: könnyen tisztítható duplán párnázott PVC

Állítható ülésmagasság: 7 pozícióba

Anyaga: fém váz+párnázott PVC ülőrész+műanyag tálca

A felesleges tejcsit én Medela steril zacsiban fagyasztom le.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, Zsófi, köszi az infót.
Zsófi, igen mi is az ikeásat néztük ki, már csak az ára miatt is.
Akkor bevált? Nah ezt örömmel hallom. Meggondolandó, ha pár ezerért is lehet kapni, nem?

Kép
niki30

Sziasztok!

Timi, hajmosás nálunk is horror, iszonyú hangosan üvölt Marci :? , viszont fürdeni imád, ahogy meghallja,hogy engedem a kádba a vizet, már rohan vetkőzni :D . Öltöztetés, hátrafektetés dettó hiszti :( .

Tegnap ikeáztunk meg háemeztünk :wink:, vettem is a gyerekeknek egy csomó tuti őszi rucit (sajna olyan csíkos nacit nem kaptam, mint ami Samunak és Bendének van, pedig úúgy teccik).
Szeptemberben átrendezzük a gyerekszobát, kiságyat, pelenkázót felszámoljuk( pelenkázón már életveszély öltöztetni-pelusozni Marcit). Most arra gondoltunk, hogy veszünk egy galériaágyat, amin Bori aludna, alulra meg beférne Marci ágya (egyelőre egy szobában lesznek). Azért nem emeletes ágyban gondolkodunk, mert pár év múlva úgyis külön szobájuk lesz, és akkor mit csinálunk vele. Viszont a galériaágy maradhat Borinál, alulra meg kerülhet egy kis kanapé, vagy asztalka .stbstb...).
Viszont, ami éjjel szöget ütött a fejemben, hogy mi van,ha leszakad a gal.ágy és alatta alszik Marci :idea: :roll: . Szerintetek leszakadhat? vagy hülye vagyok? :shock: :o

Szilvi, de jóóóó, gratulálok!! Ha nyertek, mit kaptok? Tudunk Rátok szavazni?

Mindjárt indulunk játszóházazni. Játszótér ma elmarad, mert tegnap majdnem odaragadtunk a gumitéglához, nagyon meleg volt/van.

puszi,

KépKép
logi

Niki, nekünk olyan etetőszékünk van,mint Szilviéknek, de a mai eszemmel én tuti csak egy ikeásat vennék. Bőőőven elég (szerintem). Viszont ez az ikeás még nagyon nem jó Emmának, csak stabilan ülő gyerekeknek jó ! A PP viszont már kb 3 hós kórtól használható, mert dönthető a háttámlája. Vszont árban nagyon nagy a difi a kettő között :? .

KépKép
logi

Timcsi kívánságára :wink: :
Bori-Marci avatar nagyban :wink:

Kép Kép

KépKép
logi

Szilvi, hogy milyen gyönyörű édes Ákos így ülve is :lol: :lol:
és máskor tessék nagyobb betűkkel írni, mert alig bírtam kisilabizálni, de HATALMAS GRATU!!! :wink: :wink: :wink:
jujj izgi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
és amíg még nem késő :oops: Boldog 5-öst! :wink: :P

Nekünk mindenképp dönthetős szék kellett ugyebár, így semmiképp nem jött szóba az ikeás...
imádom a prima pappát! tök jó h gurul, h dönthető, h magassága állítható! mondjuk a tálcát soha nem teszem fel, csak ha nem akarom hogy Lizu kiessen amíg nem vagyok mellette..
(nem szoktam bekötni :oops: )
az ára egy iszonyat, de különben ahol tervben van még gyerek, ott simán megéri, hiszen nem egy gyerekre használja csak az ember...
:roll:

vetkőzés / öltözés nálunk is őrület, mondjuk csak a pólóknál, bodyknál...
na meg a kaja utáni szájtörlésről ne is beszéljünk! :lol: :lol:

Marcipán de drága!!!!!!!!!!!!!!
és Borcsa csodás ruhakölteményét megint megcsodáltam ám! :wink: :wink: :wink:

mi bulizunk, itt vannak a görög uncsitesók, tegnap is hajnali 1-ig ment a duma-party, ma fürdőzés és dvd-zés van kinézőben, este meg megyünk termgyogyóhoz! már nagyon várom, 3 hete nem voltunk... :roll:

görcs-ügyileg jobban van Lizi, de ezt már nem merem nagyon írni...
KOPPKOPPKOPP

jaaaaaaaaj nem is mondtam: le kell majd tapasztanunk a jó szemét :evil: :evil: :evil: :evil:
egyelőre nem örökre, hanem "csak" hogy lássunk valami tendenciát, hogy a rossz (=befelé szaladós) szemével mennyire lát egyáltalán.
a dokink mániája mondjuk hogy nem lát, de ezt hajtogatja csecsemő kora óta, és tudjuk h egy hülyeség mert lát.
csak nem tudjuk mit meg hogyan meg mennyire....
na most majd ezt próbáljuk így kideríteni.
hááát nem várom, mert tuti őrületes balhé lesz belőle...
de muszáj sajnos ezt IS átvészelni :roll: :? :roll: :?
lmkata

Zsókám, én is épp az előbb néztem az avatart, hgy hmmmmm rakd ám föl nagyban is! köszi :wink:

ágy:
szerintem olyat kell venni hogy ne szakadjon le!
na most jól megmondtam, mi??? :P
szóval minőséget!!!! azok tuti jól meg vannak csinálva!
csak hát ki mondja meg hogy mi a minőség? melyik márka? vagy hol vegyétek?? hm......... van asztalos ismerős esetleg???

ja a doki aki szerint nem lát Lizu - bár jó, mostanra már nem hiszi ezt - nem a csodásédesdrága neurológusunk természetesen hanem a szemészünk... csak a rend kedvéért :wink: :wink:
lmkata

Zsófi, én vagyok hülye, vagy átírtad a kistesó korát???
mintha ma sokkal többet mutatna a vonalzó mint tegnap?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

na mentem.
ciao!
lmkata

Kata, és mikortól kezdődik az újabb megpróbáltatás? Különben múltkor nem írtam, de amikor szemészeten voltunk, nekünk is mondta a dokinéni, hogy mivel ilyen idősen még nem tudják az optikát nézni(tehát hogy van-es rövid/távollátása a gyereknek), úgy tudom itthon letesztelni, hogy ragasszam le hol az egyik,hol a másik szemét a gyereknek és tegyek elé kockákat, játékokat, majd figyeljem meg, hogy mindkét esetben ugyanúgy nyúl-e a játékokért, vagy esetleg zavarja-e a letakarás. Ha bármi furcsát észlelek, menjünk vissza,mert akkor erőszakkal is csinálnak valami vizsgálatot. Még nem próbáltam, de marcit tuti zavarni fogja a leragasztás, még ha nincs is semmi baja a szemének, akkor is, amilyen kis öntörvényű.. :roll:

Szilvi, az előbb nem írtam, de Ákos csodaszép kisfiú!! Mindene gyönyörű. :)

Na mentünk, mert már balhéznak a lurkók..

KépKép
logi

Ja, Kata, ágyat az Ikeában néztük, acél vázas. nem bízunk semmit a véletlenre :lol: :wink: . De látod, még így is parázok :oops: :lol: .

KépKép
logi

Zsóka, Kata, köszi, végiggondolom akkor mit lenne érdemes venni.
De őszintén megvallom, nem akarok sokat kiadni ráá.

Zsóka!
Ágy témában, nagyon okosan kitaláltad ezt a galériaágyat és alá Marci ágyát. Ez tök jó ötlet.
Ne szakadjon le? Hát azért nem megy az olyan könnyen.
Látod, nekem ez eszembe sem jutott volna, h. mi van, ha leszakad.

Kata!
Én nem is tudtam, h. Lizunak ilyen jellegű gond van a szemével.
Szal, most a jót ragasztják le. Ühüm. Akkor kiderül, mennyire lát jól a rosszabbik szemével.

Kép
niki30

ágy: nekem olyan ágyam volt, zsóka és nem szakadt soha le! ezek nem leszakadósak!

szék: niki, lehet gumi felfújhatós betétet kapni az ikeásba és ha már üldögél, de nem stabilan pl 6 hósan akkor már jó! előbb meg nem is nagyon kell etetőszék feltétlenül. ha a hely sem mindegy: az ikeás sokkal kevesebb helyet foglal mint a pp. a pp nyilván szebb. az összems barátnőmnek ikeás van, tökéletesen bevált.

zsóka: hova mentek játszóházazni?? én csak az állatkertist ismerem, pedig jó lenne budán is vhol! írd meg léci!!
kerekpocak

sziasztok!

kata örülök, h sokkal jobban van lizu, és biztosan a szemével is minden rendben lesz, sőőőőt rendben is van, csak ezek a dokik aggódnak túlságosan :wink:

niki hát jót nevettem azon, h két hete gyúrsz a cicikre a lánybúcsú miatt. adhatnál tippeket, igaz én már szinte mindent kipróbáltam, és mindhiába, a max. mennyiség 2 ciciből / étkezés: 30 ml :cry:
etetőszék mint zsófi is, mi is a hintaágyban kezdtük a hozzátáplásást, majd amikor már stabilan ült, akkor vettük meg a dönthető háttámlájú etetőt méreg drágán. mai fejemmel már nem tenném, sztem is tökéletes a pár ezer ft-os ikeás. szabinak azt vesszük, de addigra lehet, h már megörökli ákosét, aki egyre többször a felnőtt széken hajlandó csak enni :lol:

zsófi
strepto témában köszi, h leírtad a véleményedet.igazad lehet, csak az a baj sztem, h az ilyen jellegű problémákkal nem nagyon foglalkoznak a babamagazinok, pedig igenis kellene! ma vagyunk 6 hetesek :lol: :lol: :lol: dokibá viszont csak szept. első hetében lesz, mert egész aug. szabin van, de majd jól kifaggatom!!!
hogy vagytok a pocaklakóval? érzel már vmilyen válozást magadon? samunak elárultátok már a nagy hírt??? csudaklassz lesz, majd meglátod, ahogy puszilgatja a pocidat!!!! különben biztosan érzi már a pocaklakó jelenlétét! ákosnak mi már a kezdetektől mondtuk és az első nap már nyomot tegy nagy cuppanósat a pocakomra :lol:

timi: ahogy szilvi is tanácsolta, én is azt tennám. vhogy el kellene terelni viccesen a figyelmét, bohóckodni. mossa ő meg apa v. anya haját, és ezt tutira nagyon fogja élvezni, majd idővel észre sem fogja venni, ahogy hajsampon kerül a kis buksijára. mindenesetre érdekes ez a változás, nálunk is voltak hasonló esetek más téren, de idővel minden visszatért a régi kerékvágásba! HMMM, 2 hét apával....bala is oda-vissza lesz!!! nagyon jó pihenést és feltöltődést nektek!!!!

szilvi, alig hittem a szememnek ákos képeit nézve, hatalmasat nőtt és továbbra is gyönyörű szép baba!!!! oké, várom a levelet, de nyugodtan fel is hívhatsz....
versenyeredmény?????

zsóka: .............nem találok szavakat, annyira szép borcsi és marci :lol: vásárlás: tegnap du én is kiruccantam a babaturiba és annyira vagány kis rucikat vettem a kispasiknak. nagyon élvezem őket öltöztetni. kíváncsi leszek, h később mennyire lesz hasonló v különböző az ízlésük. érdekes, ,mert sokszor nagyon egyformának látom őket, pedig alapvetően teljesen más a kisugárzásuk. szabinak teljesen olyan szúrós, kritikus a nézése, mint nekem :lol:

rólunk röviden: szabinak 4 napja kialakult egy napirendje, szinte minden nap uabban az időben eszik/alszik/hasfájós, ez utóbbit jó lenne kiiktatni, de úgy néz ki, h a homeo + infacol rengeteget segítettek. igy anyuci is nyugodtabb :lol:
az éjszakákat felváltva csináljuk csabival, igy igaz amikor csabi van műszakban, akkor is megszoptatom szabit, dehát azt szinte észre sem veszem, mert félig alszom. napközben nagyon jól vagyok, főleg amikor délben egyszerre alszik a két lurkó :lol:
tápszert váltottunk, aminek köszönhetően minden reggel MAGÁTÓL jön a kaki óramű pontossággal!!! egy álom!!!!
ákossal is szépen kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba. eddig gond volt a napközbeni önálló elalvással, mindig ott kellett feküdnöm az ágya mellett, most pedig ha szabi fent van és sír, mutat az ajtóra, h menjek ki szabihoz és magától elalszik :lol: hihetetlen!!!!
már alig várom, h picit nagyobb legyen szabi és mehessünk csavarogni. három hónapos korától visszük babaúszásra, ami ákosnál elmaradt, de most őt is beiratjuk úszástanfolyamra. nagyon szüksége van vmi másra, mert sokszor majd szétrobban a sok-sok energiától!

marcsiékkal mi lehet?

edus

annyira örülök, h újra itt lehetek köztetek!!!!

sok-sok puszi
niki
Vendég

Stellina, gondolom már elég sokmindent kipróbáltál tejserkentésképpen, újat nem hiszem, h. tudnék mondani.
A gyúrásom annyiból állt, h. amikor éreztem, h. még maradt a cicimben, vagy kimaradt egy kaja, akkor gyorsan fejtem egyet. Így szépen összejött 100 ml, ami egy éjféli kajára pont elég Emmának, aztán az utóbbi két napban mondom, még 200 ml összejött. Meg egy csomó is a cicimben. :(

De édes lehet ákos, h. mutat az ajtóra, h. menjél át Szabihoz. Komolyan mondom, ez annyira....kis drága szive, pedig ő is még kicsike, dehát érzi ő, h. a tesó sokkal kisebb nála és anyának ott a helye mellette, ha sír.

Te, nem is tudtam, h. egyes tápszerektől könnyebben, másoktól nehezebben megy a kakilás. Akkor lehet tesztelgetni őket, kinek mi jön be.....ráadásul nem is olyan olcsó.
Én Balcsin lepődtem meg, amikor tudjátok volt ez az ominózus, jesszusom nincs elég tejem szitu. Szerintem borzasztó drága. Én azt hittem pár száz forint, hát a fenéket.

Mi is megyünk babaúszásra szeptembertől. Ti hova gondoltátok és mikor?
Van valakinek egy jó tippje? Mi újpesten lakunk, így a Dagály-ra gondoltam. Van valakinek tapasztalata arról?

Kép
niki30

Zsóka, tökre ugyanezt mondták nekünk is :arrow: h mutogassuk majd úgy a dolgokat, mennyire figyeli...
hááááááááááááát nem lesz eccerűű mert az előkét is nehezen tűri Ribizli, meg egyáltalán bármi ilyen lefogós/megerőszakolós dolgot.
teljesen jogosan....
meglátjuk.

azt mondták mjad ha görcs ügyileg stabilizálódik megint, akkor próbáljuk meg... :roll:
egyelőre én nem tervezem, bár jobban van megint hála az Égnek.

etetőszék nyílván pénztárcafüggő is, csak azért írtam h nekünk igazán nem volt választásunk, mrt Lizi mostanság képes stabilan ülni ölben/székben.
de nagyon kellett már, mert mi 5 hósan már csak kajáztunk, semmi szopi. szal nem ért rá megvárni míg ügyi lett. :wink:

meg idő kellett míg megszokta, ennek ellenére is h dönthető meg überfasza...

na de nálunk semmi nem szokványos, azért is nyomulok mindig h ilyen is van :wink:

StellinaNiki, ez olyan ari,
[quote]d írta:ehát azt szinte észre sem veszem, mert félig alszom
én mindig bealudtam kközben, és nem csak félig :oops: :oops: :lol: :lol:
lmkata

[quote]S írta:zerintem borzasztó drága. Én azt hittem pár száz forint, hát a fenéket.

naja. Ribizli még mindig Beba HA startot iszik, ez hypoallergén.
2500 ft körül van/doboz.

6osával szoktuk venni, kábé szűk 2 havonta... mérhetnék basszus olcsóbban is!

én gondolkodom mást adni, lehetne nem HA talán...
bár ez bevált, kakiba nem zavar be és semmi más tapasztalatom nincs..... :? nehéz ügy. na persze jó lenne ha csak ez lenne a legnagyobb agyalnivalóm :P :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

kata Ákosnak is és végül SZabinak is a Beba HA Start vált be, előtte kipróbáltunk sokfélét, de a dokik szerint ez a legjobb a jelenleg piacon lévők közül. nem is értem, h akkor miért nem ezt javasolják egyből???? niki azt mondják, h mindegyik tápszer szinte ugyanazt tartalmazza, a nestlé beba annyiban más, h bifidusz tartalmának köszönhetően támogatja a természetes bélflóra egészséges állapotának fentartását :arrow: könnyebben kakil a gyerkőc, ami nálunk fontos! de ahogy olvasom a soraidat, nálatok nem lesz probléma a tejcsivel, ne is gondolj a tápszer vásárlásra. amúgy mi dm-ben vesszük 1800 ft akciósan ákos tápszerét, és ált mint katáék 5-6-ot megveszünk egy alkalommal, ami egy hónapra elegendő + 15 %os kedvezményes kuponfüzet, hát igy egy fokkal barátibb az ára. ákosnak mind a mai napig reggelre + este beba banános tápit adok, mert őméltósága nem hajlandó sem a tejet sem a kakaót meginni, pedig már fél éve próbálkozom átszoktatni.......kicsit drága az úraság kényessége :lol:

babaúszás a hozzánk legközelebbi és legszimpatikusabb hely dunavarsányban található. egy családi ház alagsora lett kialakítva és ezekben a medencékben kizárólag csak babák és szüleik lubickolnak. az az igazság, h nálunk más, felnőttek által is használt uszoda nem is jöhetne szóba, mert a munkahelyemen -5 csillagos bp-i szálloda-szemtanúja voltam egy pár "balesetnek" olyan medencében, ahol babaúszást is tartanak biz. napokon....

most rohannom kell....
Vendég

[quote="logi"]v írta:logiagy esetleg zavarja-e a letakarás

:lol: :lol: :lol: biztosan nem zavarja. :lol: :lol: :lol: De azért olyan aranyosak tudnak lenni ezek a letakart szemű kismanók. Meg kell őket zabálni.

Jaj Szilvi, tényleg nagyon picire sikeredett az a szöveg. Alig lehetett elolvasni, de akkor holnap meg is vesszük az újságot, és most nem úszátok meg, hogy szavazzunk!!!!!!!
Olyan ügyesen üldögél Ákos. Hihetetlenül nagy fiú, de tényleg!!!! Olyan sokat eszembe jut az, amikor arról írtál, hogy milyen gyorsan felnőnek. Értékeljük a perceket. Hát én ezt teszem, de akkor is marha gyorsan telik az idő. Tényleg most született Ákos is, és már mindjárt fél éves. Már nem is kisbaba a képeken, hanem igazi nagyfiú.

Zsófi
: köszi Harryt. :wink: Nagyon valószínű volt ez. Kicserélted a vonalzód? Nem látunk Samut a vonalzó mellett??? Vagy - remélem inkább ez - most egy új képet fogsz feltenni.

Kata: megzabálom Lizust azokon az etetős képeken!!!!! Hogy lehet így enni!!!! :lol: :lol: :lol: Szuper lehet ez a családi banzáj!!! Jaj, és éppen kérdezni akartam, hogy hogy álltok az üléssel. :lol: Megy ez a kis tündérnek. És a fogak??? Még mindig négyfogas kibanya??? :wink: :lol:

Niki: aztán mesélj a leánybúcsúról!!!! No meg az apás estéről!!! Ilyenkor milyen jó lenne titkon megfigyelni apát meg a picurt, hogy ugyan hogy vannak, mit csinálnak. Csuda helyesek lehetnek. :lol:
Mi is gondolkodtunk a babaúszáson, de én elbizonytalanodtam. Kérdezni is akartam a nagyobb anyucikat, hogy mit tegyek. Olyan sok jót hallottam róla, aztán ismerek egy babát, aki eléggé komoly fertőzést kapott el. Kórház, antibiotikum hónapokig. Pedig a mamija nagyon vigyázott rá, tényleg jó helyre mentek, sokat fizettek érte. Aztán mégis. Egy felelötlen anyuka és kész a baj. :cry: Nem tudom mit tegyek. Mert ugye a lányok könnyebben elkapnak valamit mint a pasik. És én rettegek, pedig olyan szívesen látnám Bogyót nagy vízben. Nem tudom mit tegyek. :cry: :cry:

Zsóka: A hercegnőt nem nevezed valami versenyen??? Tuti nyerő lenne!!!! Marcust meg a kópé versenyen. Mindig az jön le róla, hogy olyan nagy vagány kispasi lehet. Kis huncut.
Nekünk anno emeletes ágyunk volt, én aludtam mindig felül, mint nagyobb, de utáltam. Macera volt felmenni, ágyazni, ágyat húzni stb. Mindgi fűztem a tesómat, hogy aludjon ő fenn. Szegénykém bevállalta egy párszor, de olyan picuri volt, hogy leesett. :cry: :cry: Szerencsére nem lett baja.
No ez nem elrettentés volt. Csak egy vélemény.

Megyek, mert kikapok. Nem is akartam jönni, de apa korábban hazajött, és így volt egy kis időm, amíg töltődnek a képek a gépről.

Ja, én nem is gondoltam, hogy ilyen macera a hajmosás. Mi is ordítunk, de azt gondoltam, hogy azért, mert picike, és majd elmúlik. No, ezek szerint, ah el is múlik, majd előjön. :cry: Szép kilátások.

Jó hétvégét mindenkinek, én már nem jövök, kicsit zsúfoltak leszünk. Ne írjatok túl sokat, hogy ne maradjak le sokmindenről. :wink: :wink:

Fú, de sokat írtam....

Kép

Kép
b79andi

Niki: úgy gondolom a többiek megkönnyítették a választásodat. A PP valóban drága, de hónapok óta erre vágytam, igaz nem akarunk több gyereket. Nem is néztem mást. Ja és NAGYON ÖRÜLÖK NEKI!!!!!!! Az infót a Brendon lapjáról illesztettem be azért lett ilyen szétszórt.

S/Niki: Nagyon szuper, hogy itt vagy köztünk!!!

Logi: annyira gyönyörűek a gyerekeid!!!! A fődíj egy hortobágyi félpanziós hét.

IKEA: ötletet gyűjteni és a piacon vásárolni szeretem. Bútorból már „bevásároltam”.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Mi mászás helyett, forogva közlekedünk, aztán ez lesz a következmény. De nagyon élvezi. Hiába veszem ki, beforog újra a szék alá. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
b79andi

jaj ez a maja milyen kis forgóművész!!!!! milyen cuki rózsaszín rucija van! na andi, maja az a kiscsaj, aki után győzz majd szaladni!

kata: igen, kicseréltem a vonalzót, mert egyik este rosszul működött, beírtam az időpontokat és számokat és most ez lett. de végülis valszin ez a jó, mert júli 9 az u.m.e.n. (ut. men. első nap.)

én imádtam az emeletes ágyamat (galéria ágy) annyira klassz volt!!

BORKA, MARCI GYÖNYÖRŰ!!!!!! zsóka írd majd meg a játrszóházat!!
kerekpocak

samunak ez a régi vonalzója, de ez sem tetszik. áááááááá
kerekpocak

Kép Testvéri szeretet

zsófinak köszönhetően montázslázban égek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok--Zsófi,Niki-- hogy kell ilyen montázst csinálni? letöltöttem a progit hozzá, de nem jövök rá, hogy hol kell csinálni. :roll:

Maja tündéri édes gyönyörű kislány. Marci is sokáig forogva közlekedett :lol: .

Rohanok gombócot főzni..
holnap kimegyünk a telekre, de még este beköszönök...

KépKép
logi

Zsófi, nekem tetszik mindkét vonalzó :wink: .

A mammut2-ben is van játszóház, meg a Szarvas Gábor téren is, valami Tündérkert játszóház a neve,ha jól emlékszem :roll: .
Ma a Mammutban voltunk(most először), de ezt még Marci nem igazán tudta kihasználni, inkább olyan 3 év feletti gyerkőcöknek való,mert egy hatalmas ugráló-mászó labirintus van benne. marcipánt ment is volna, de mivel én nem mehetek utána,így nem mertem elengedni. Ennek ellenére nagyon jól elvolt, mászkált ide-oda, figyelte a nagyokat, csúszdázott, épített.. Igazából én jobban szeretem a szabadtéri játszótereket, de ebben a nagy hőségben nem jók.
ilyen ugrálók vannak pl:
Kép

KépKép
logi

zsóka: leírtam nikinek h hogyan kell, azt olvastad? az előző oldalon megtalálod. szerintem az elég követhető. ha, nem szólj. a szarvas gáboros az nem a műv.ház? szal ott nincs ilyen állandó játszóház dolog, nem? nemtom budán miért nincs egy állandó- kicsiknek nagyoknak egyaránt szupi játszóház???

niki: montázs szuper!!!!!!!!! annyira édes ákos! nagyon jó testvér!!!!! kíváncsi leszek samuval ez hogy lesz???
kerekpocak

most csak egy gyors:

LIZIDRÁGAÉDESÜGYESTÜNDÉRKISCICÁM ma hirtelen azzal állt elő, hogy a másik oldalra fordul hasra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez nálunk azért rettenetesen meglepő és hatalmas dolog, mert így a jobb oldalával kell indítani a mozgást, ami ugye az úgymond "rosszabbik", szóval mi csak ámulunk&bámulunk!
nem hitte senki h valaha ez menni fog!

megyünk pancsolni....

puszikok!

Niki kva jó a montázs!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Kép

Még egy kicsit jövök, eszembe jutott valami. De ezt megmutatom előbb. Mi ezen a játszón voltunk. Mi nagyon élveztük, Maja kevésbbé. :lol: :lol: Aludt egy jó nagyot.

Azt akarom kérdezni Zsófi, hogy hogy vagy?? Milyen érzés? Tudom hogy akartátok, de most milyen érzés? Apa mit szólt? Ja, és képzeld, nekem az u.m.e.n jul 8 volt. :lol: :lol:

Zsóka, úgy tűnik Marciban és Majában van egy pár közös dolog. Orvos, forgás.. no még gyűjtsük. Aztán meg kérek nevelési tanácsokat. :wink: :wink: :lol:

SNiki: gyönyörűséges ez a montázs!!! Csodálatos ez a testvéri szeretet. Én is, én is akarok tesót!!!!! :lol:

No, tényleg mentem. Nehéz napunk lesz holnap.

Jaj, Niki, vagy még? Milyen volt az IKEA? Vettetek valamit? Próbáltátok a baba-mama szobát? Holnap nekünk is vissza kell menni, de aztán át akarok menni a H&Mbe, talán találunk valami rucit, elvégre jönnek a hüvösebbek. :lol:

Egyre több rózsaszín rucink van. De próbálnék mást venni. Rózsaszínt kapunk és apa is azt vett a múltkor. :lol: 3 napozó egyben a TESCOben. És cicás. Gondoltam rátok Niki, mivel nektek van macskátok. :lol: Kicsit csalásnak érzem, amikor Majára ráadom.

Nos, mostmár tényleg megyek. Sose bírom abbahagyni a pletyit. Ez az egyik nagy hibám. Azért van még sok. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Kata: SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUPER KISCSAJ LIZU!!!!!!!!!!!!!!!! No lesznek még itt meglepetések!!!!!!! Kis cseles! Mindig tud újat mutatni!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsófi lehet kérdezni a lakásról, vagy itt inkább nem?

Kép

Kép
b79andi

[color=red]Ezaz Lizu Drágaság!!!!!!Ügyi vagy!!!!![/color] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anid: Hol van ez a játszótér? A nagyok biztos élveznék és a gép elől is ki lehetne robbantani őket. :P

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

ÉLJEN LIZU ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!

andi: ez hol van????? fantasztikusnak látszik!!!!!

húúú akkor április 14-e körüli időt számoljak nekünk is? most olyan 18-20-a körülit lőttem be.

egyelőre minden ok, nem émelyegtem csak egyszer inkább csak hamar elálmosodom, de lehet h alapjáraton is hihihi. az igazi émelygős idő az úgy is majd 6-7 hét nem? nemtom, samuval nem volt ilyesmi. apa nagyon örült!

pozitív tesztes sztorit leírtam már?? csak gyorsan: pisiltem a tesztre, és leugrottam venni üdítőt. igazából előző este megálmodtam h pozitív lesz a teszt , így én ezt is vártam. 5 perc múlva értem vissza, addig apa etette samut kérdeztem tőle h na? nézted? mire ő, aha és csont negatív. (mert h 2 perce nézte meg) modtam, h na, muti, és erre látom h 2 csík van. jót röhögtünk, h na ez az abszolút negatív?

na írom itt h semmi hányinger, apa épp vmit eszik, nemtom mit de felfordul mindjárt a gyomrom :) :)

gravidát meg magne b6ot szedek.
kerekpocak

No még egy kicsit. :wink:

Zsófi: :lol: :lol: :lol: Szuper jó ez a sztori!!! Még nem írtad! Hát én is majd leestem a székről. :shock: :lol: :lol:

Köszi lányok, képzeljétek, hogy ez a hajógyári szigeten van. :lol: És mellette van egy hintás rész is. Nekem nagyon tetszik, tisztára EU-s, olyan jól meg van csinálva. Bár kíváncis vagyok, hogy most a szigetelők nem tették e tönkre. De párom szerint talán nem. Mi pont előtte héten voltunk ott. Kicsit szigetelni, ha már az idején nem mehetünk ki, bár itt egy köpésre. :cry:
Jók a csúzdák, csak jó naciba kell menni, hogy csússzon. De tényleg szuper jó! Nem hittem, hogy ilyen van.

Kép

Kép
b79andi

fú nagyon klassz! el kell egyszer mennünk!

nálatok hogy volt? mármint hogy derült ki maja?
kerekpocak

Hát, nekem volt egy műtétem előtte 2 hónappal (kivették az egyik petefészkem), és nem jött meg amitől nagyon ideges lettem, mert azt hittem megint baj van. És mentünk volna nyaralni... szóval kész roncs voltam. Mondtam apának, fel kell hívni a dokit, hogy tudjam mi van, mert én így nem tudok elmenni nyaralni. Álmomba sem gondoltam, hogy nem baj van. Aztán mikor munkából hazafelé mentünk, akkor valahogy eszembe jutott, hogy talán kéne előbb egy tesztet csinálni, mert lehet ez lesz a doki első kérdése. Gyógyszertár, aztán megcsináltuk otthon. Na jó, nem a székről estem le, hanem a fürdőkádról. Nem hittem el. Én ott ültem, és bőgtem, apa meg mosolygott, és azt kérdezte, hogy hát nem ezt akartuk? Én meg csak bőgtem, és bőgtem. Apa jött oda és tartott, nem bírtam mozdulni sem.
Életem egyik legszebb élménye volt. Még ma is megborzongok, ha arra gondolok, arra a pillanatra, mikor megláttam a csíkokat. Hihetetlen!!! :lol: :lol: :lol:
No, ha megadatik, akkor talán a másodikat én is olyan lazán veszem majd mint ti. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

No, elköszönök, jó éjszakát!!!

(Kiborít ez a babanet. Az előbb azt mutatta, nem ment el, aztán hibaüzenetet küldött, most meg azt látom, hogy elment, és semmi gond nincsen. :twisted: :twisted: )

Kép

Kép
b79andi

hú andi!! ez nagyon romantikus szép és megrázó!!!!!!!!! nagyon jó történet!!!!!!!! de örülök!!! most én is szépet álmodok majd!
jó éjt!
kerekpocak

Niki: de jó neked hogy ilyen sok tejcid van! Kicsit irígy vagyok. Én próbálkozom mindennel, de sajnos nem mindig elég neki ami van, és akkor kell pótlás. :(

Andi: jót nevettünk Apussal, azon hogy Maja forogva közlekedik! Haláli lehet, édes pofa!
Hol van ez a játszótér? Nagyon tuti!

Kata: nagyon édes Lizu, és gratula a forduláshoz!!! :D

Stellina: tök jó ez a montázs, édesek a fiaid együtt...

Nekünk a doktor néni a Milupa Milumil HA startot írta fel. Lehet hogy butaságot kérdezek, de az nem a Bepa amiről beszéltetek, ugye? Csak sok a hasonlóság... :oops:

Nelly

Kép
breeki

Bocsi, kicsit sokáig írtam, és lemaradtam a válaszokról.

Nelly

Kép
breeki

Andi:olyan szép a történetetek, hogy könnybe lábad a szemem, és a hideg futkározott rajtam! El is hiszem, hogy életed legszebb élménye volt...

Nelly

Kép
breeki

Zsóka!!!! Most nézem, hogy én balga marha azt írtam neked, hogy” Logi”! Hát ezer bocs!!!Nagyon ég a pofám!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Andi: Majácskát se dicsértem meg. :oops: Nagyon kis ügyes! :lol: :D :D :D :D :D
Azt hiszem tegnap felénk újra a „Telihold” járt! :x :x :x

Mióta Ákos szedi a vízhajtót és könnyebben kap levegőt+” a keringése is rendeződött” megugrott a mozgása. :D :D Arra most jöttünk rá, hogy ő már két hónapja is azért érezte jobban magát ülve mert így könnyebben kapott levegőt. /ezért kapta az etetőt előbb, nem azért, hogy dicsekedjünk + akció/

Mozgás:A három pasi a nappaliban nyomta a gépet, apa dolgozott, fiúk PS2 –ztek, Ákos mellettük a hemperin. Én főztem. Mire odanéztem Ákos már a padlót törölte, senki nem figyelt rá, „gondolom elindult utánam”. :roll: :?

Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Mára húszan lettünk A BORS-ban.

A szavazás sms ára 120Ft+ÁFA. Telefonszám: 06 91 221021
Kód: BORS 543 / fontos a szóköz.
Szavazni lehet még a www.borsonline.hu-n jobbra a lap alja felé. Itt a szavazás állása is megtekinthető.

Augusztus 22 éjfél a szavazás zárása.

Köszönjük!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok, nem tudok visszaolvasni, pakolok, muffint sütök.
Megyünk Balcsira és azt sem tudom hova kapjak.

Stellina, akkor nem megyünk sajna egy helyre (babauszi).

Andi, köszi jól sikerült, bár örökké az itthoniakra gondoltam. Ez volt az első nagy kiruccanás és tök nem tudtam lelazulni. Tudom, hülye vagyok.
Na meg elszoktam én ettől a vadidegen éjszakától, emiatt is para voltam. (A jól megszokott nyugis babavilág, a biztonság, ugye, ugye).
De egyébként marha jól sikerült, sokat marháskodtunk.
Fúú, most hosszú lenne leírni, de egy: találkoztunk a szigeten egy cigány zenész családdal (Karaván Family). Én megismertem őket, mert az egyszervolt.hu-n fenn vannak fotóval. Na szal, zenéltek nekünk meg minden, kurva jó volt. Mert a barátnőmnek petrezselymet kellett árulnia, volt ott minden, 50 éves brigád, buzi, portugál pár, olasz fiú....jó volt. Ez mind a Margit-szigeten.
Ja, és apa tökéletesen bevált itthon, úgyhogy megtartjuk:):):)
Na csajok, lépek, mindenkinek szép hétvégét és szép hetet, hiányozni fogtok. Most jó sokáig nem leszek.

Puszika

Kép
niki30

Sziasztok!!!

Olyan ritkán jutok most netközelbe, állandóan kertben vagyunk, este meg hullaság.

Kata nagyon gratulálok!!!! Lizu olyan ügyi kislány!!! És sok erőt a szemleragasztós időszakhoz!!!

Szilvi gratula a középdöntőhöz!! Múltkor lekéstük a szavazást, most tuti nem, képzeld most mennyit kaptok majd!!!

Andijó ez a tesztes sztori, nekem szinte pont így zajlott, csak Apa nem volt ott. Felhívtam, és mondtam neki hogy csináltam tesztet. Erre ő: És? Mondom pozitív. Erre ő: Mondtam hogy ne csinálj tesztet!!! :lol: :lol: :lol: Ehhez tudni kell, hogy előtte annyit csalódtunk már, meg minden, hogy nagy zavarában ezt mondta. :oops: Azért persze nem volt mérges :wink: :lol:

Zsófi
állítólag az Elevit nem hánytat anniyyra mint a gravida. Szóval ha nagyon gáz próbáld ki azt is.

Hajmosás: csatlakozunk az ordítós hajmosós klubhoz. Még az vált be, hogy előtte a gumikacsának is "megmossuk" így kicsit hősiesebben megy a dolog, de általában csak megpróbálunk gyorsan túllenni rajta. Azért utálja, mert a szemébe megy a víz (bezzeg a pociban ez még nem zavarta őket :shock: :twisted: ), hiába nem csíp a sampon...

Lányok, nem tudok most mindenre reagálni, ráadásul jövő héten utazunk Horvátországba, még elő kell készíteni, vásárolni egy csomó mindent. Azért előtte még tuti jövök!!!

Puszi mindenkinek

Klári

Klári
Kép
ganti

jujj Andi! nekem is borsódzott most a hátam, pedig 40 fok van....
(ahogy kiderült Majababa) de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)

én egy hulla álmos reggelen csináltam, késett 3 napot - máskor is volt ilyen, de akkor már egy jó ideje próbálkoztunk, szal mondok na lássuk!
(az volt az uccsó darab tesztem otthon..)

rápisi, vár, majd leájul a wc ülőkéről, olyan álmos.....
aztán odanéz, és jéééééééééééééééééééééééééééééé basszus jött elő a 2. csík, először halovány, aztán brutál erősen!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

furcs feeling hogy kisember nő bennem, öröm, jézusommostmilesz, tényleg jó ötlet volt e?? satöbbi satöbbi :lol: :lol:
érzések tömkelege.

aztán felrohantam Ákost felráztam álmából és az arcába nyomtam a tesztet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon nagy és hihhetetlen érzés volt ez a típusú öröm :lol: :lol:

jajjj tök jó visszaemlékezni! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

(aztán dokibá lehűtött mert semmit nem látott, kicsit elkenődtem, de csináltam más tesztet is és az is poz. lett... aztán köv. héten már látta ő is....)

na pusszok! :wink:

Niki jó Balcsit!

Klári hatékony pakolászást!!!!!!!!! dejó lesz Pag! :lol: :lol: :lol:

Szilvi úúúúúúúgy örülök h Ákos láthatóan is jobban van!!! az eddig ugyan nem is látott vizesedésből.......... puszi nektek külön :wink: :wink: :wink:
lmkata

most csak egy gyor:

Ákos fiúnak nagyon boldog és szeretetben teljes 5. hófordulót!!!!!!!!!!!! (bocsánat a késésért :oops: :oops: )

Lizababa!!! nagyon ügyes csajszika vagy, csak így tovább!!!!! édes bogaram, mindjárt rohan utánad az anyukád!!! :wink: :wink: :wink:

minden babóca gyönöyrű!!! majd jövök (remélem) csak most tatárjárás van nálunk :lol: :lol: :lol:

nyaralóknak kellemes pihenést!!!!

puszika
anzsi
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?