Sziasztok!
Persze most, hogy leültem agép elé felkelt egybõl a lányom. A székbe meg úgy belerúgtam, hogy az öt lábújjam közül három nagyon fáj.
Nem tudom meddig bírja a kiscsaj egyedül, de amig nem balhézik írok.
Ma délelõtt kétszer átfordult a hasáról a hátára.
Az éjszakáink mostanában nem vmi jók. Eddig kétszer kelt enni, mostanában már háromszor
Nem tudom miért de sírva ébred, illetve nem is kel fel igazán, mert a szeme be van csukva, de hiába veszem fel akkor is sír és csak azután maradt csendbe miután kapott cicit. Múlt éjszaka félóránként felébredt sírt, lehet hogy a foga? Napközben is van, hogy alszik és hirtelen elkezd sírni.
Norka nálatok volt ilyen ha jól emlékszem?
Meg olyan kis rafinált, hogy ha leteszem akkor elkezd sírni, de milyet felveszem vagy játszok vele akkor már minden rendben.
Ja és mostanában tiszta erõvel rázza a csörgõit, csak attól félek nehogy fejbe vágja magát. És ujabban a cumi mellé bedugja az ujját is és mind a kettõt szívja. Az orrtisztítást még mindig utálja, ha piszkálom ki az orrát elkezd köpködni, fujja rám a nyálát.
Arra is gondoltam már lehet, hogy kevesebb a tejem , eddig egy cicibõl kapott, gondoltam kipróbálom hogy mind a kettõbõl adok, de szerintetek ha esetleg kieszi mindkét cicibõl a tejet, a köv kajálásra termelõdik megint elég, mert attól félek ha megkapja mindkettõt nem lesz a következõ kajálásra elég tejci? Mit gondoltok?
Tegnap voltunk rendõrnapon, szegény Gergõ úgy megijedt amikor lõttek (nagyon hangos volt és is megijedtem elõször), hogy még sírt is. De a rendõrautóba és motorra többször is fel kellett ülni.
Hol vagytok csajok, tessék írni!!