Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük szépen! :lol: Aranyosak vagytok.

Én meg itt vasalás után jönnék két kérdéssel:

1. meddig sterilizáltátok a cumisüvegeket?

2. mikortól lehet együtt mosni a baba rucikat a felnőttekével?

Köszi! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi gyere már!!!! :lol: :lol:

Nóri: végre jelentkeztél. Mi van veletek???
Nekem már kicsit nagyon hiányoztok!!!!

Kata: na nem mintha rólatok többet hallani mostanában. Milyen volt a családi banzáj??? Fotók???? Mi lett az úszás eredménye???? Mesélj!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek!

[color=darkred]Zsófi, ez remek hír- szívből gratulálok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: [/color] Mikorra is érkezik a bébi? Április?

Andi: Majának gatrula a hófordulóhoz!!! :lol: :lol:
A kérdéseid nagyon jók, engem is érdekel a válasz! Esetleg azzal kiegészítve, hogy meddig kell vasalni a bébiruhát? Lányok, segítsetek légyszi! :wink:

Niki:
Emma változatlanul gyönyörű!!!!!!! :lol: :lol:

Éljenek a házassági évfordulósok!!!!!!! :lol: :lol:

ZSu

Zsu
svs

Na én is itt vagyok :mrgreen:
..elindultunk, nyakunkba vettük a várost, körül szerettem volna nézni a h&m-ben(Árkád). felszálltunk a metróra, elmentünk a Deák térig és ott le is szállítottak minket :( .Én nem tudtam,hogy nem jár végig a metró :evil: . A pótló buszt meg sem kísérleteztem két gyerekkel és egy babakocsival. Végigsétáltunk a Váci sztríten majd felszálltunk az ötösre és hazajöttünk.

Édes drága gyönyörűséges kicsi Maja! Boldog 4. hófordulót kívánunk Neked!!!! Kép
(még csak most kívántam a 3.-at :roll: őőőrület....)

Zsófi, dokinál voltál már? Maradsz Baltschiknál?

Panni hogy vagytok? Mikor játszóterezünk? :wink: Márk annyira édes ezzel a rövid séróval :D . Marcinak is jön hátul egy foga, mert nem eszik és állandóan kotor a szájában :roll: .

Kata, nagyon eltűntél!! Milyen volt a buli? Lizus hogy érezte magát?

S.Niki gyönyörűek a fiúk! Ákos hozzászokott már Szabihoz?

Edu+Imi, látom jó kis bulin voltatok :lol: . Hát ahogy alszik Zsombesz a babakocsiban azzal a félrecsapott kalappal, csúúúúcs :D .

Emma egy igazi nőci :D . Gondolom nem szoktak rákérdezni, hogy kisfiú vagy kislány...Annyira szép kiscsaj :wink: .

Szilvi, ez a közös fotó nálam abszolute díjnyertes. Ákos hihetetlenül édes, zabálnivaló. Te is nagyon csini és szép vagy :wink: .

KépKép
logi

Andi, én soha nem mostam külön a gyerekek ruháit :oops: :oops: :oops: , viszont vasalni a mai napig vasalom.
logi

Sziasztok!

Én egy szupertrehány anyuka vagyok, aki nem vasalja a babaholmikat, :oops: :oops: :oops: :oops: Legalábbis anyu azt mondta, h nem olyan fontos, mivel úgyis külön mossa az ember. A dokim szerint sem annyira fontos, max a kis bodykat. Én nem tudom, eddig nem panaszkodott Petra emiatt. Na jó, azért néha egyet-kettőt muszáj kivasalni. Hallomásból úgy tudom, h kb. 6 hónapos koráig kell külön mosni, bár a baráti körben van olyan aki együtt mossa mindenkiével.

Én a cumisüveget első használat előtt 5 percig szoktam fertőtleníteni, utána mindig 1-2 percig.

Maja babának nagyon boldog hófordulót!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Jahajj Zsófi :) Hát grat meg ilyesmi :)
Itt vagyok ám readonly, de mivel nincs időm mindenre reagálni, ezért inkább semmire se írok, nehogy kihagyjak mindig valakit. No de ezt már nem bírtam ki :)

Ruhák: én még mindig külön mosom :shock: De merő lustaságból ám, mert utálom szétválogatni teregetésnél a piciket a nagyoktól.

Képek mindmind gyönyörűek, ksifiúk is kislányok is, nagykisfiúk, nagykislányok is, SNiki Ákosa tiszta Mirkó :)

Szilvi: Drukkolok én is.

Tali nekem bármikor jó!!! Csak valaki szervezze már meg :) Én Edusékat is akarom!!!

A kisoroszlános képeket nem felejtettem ám el, de tényleg nincs időm. Nem is gondoltam volna, hogy az otthon töltött idő ennyire pótolhatatlan és a világ legszebb két éve. Ügyesebbeknek 2+ :)

Na puszi. M.
mircike

Sziasztok!

Megmondom őszintén, hogy mostanában már azon gondolkoztam, hogy szép lassan eltűnök a rendszerből, mert nulla időm van olvasni,és plusz írni, de vhogy mégsem tudok, szóval ha ritkán is jelentkezem, de azért jelentkezem :lol: :lol: .

Aranyos vagy Andi, köszi a hiányolást! :)
Maját isten éltesse negyedik hófordulóján!
Annyira szép ezen a kendős képen! gyönyörű!!!!
Fertőtlenítés: én hat hónapos koráig főztem ki a dolgokat, de a cumit egy éves koráig.
Mosás: még mindig külön mosom, de csak megszokásból.
VAsalás: már nem emlékszem mikor hagytam abba, talán 8-9 hónapos korában, persze ha van időm-energiám még mindig vasalok, csahogy szebb legyen.

LizaCicának is nagyon nagyon boldog 10. hófordulót kívánok! Te leszel a következő 1 éves nagylány!!! ÉLJEN!!
Jól sikerült a buli, Kata?

Klári utólag boldog névnapot kívánok! Jó ötlet a találka, benne lennék én is!

Panni, Márk nagyon nagyfiú lett már.MInden képen édes, de az utolsón nagyon kedves mosolygós! :) Még mindig gyötörnek a fogak? Használtok rá vmit? Viburcolt? Nálunk az nagyon bevált, bár valószínű Farkast nem gyötörheti annyira, mert egész jó éjszakáink vannak, pedig két szemfoga is jön.

Zsófi, Klári, Panni: boldog házassági évfordulót!!!! (nekünk is most volt a második, július 30-án :), Panni majdnem egynapon veletek :lol: )

Edus, de jó lehetett ez a buli! Úgy mennék én is ilyenre, ami hasonlít a szigetre, de gyerekkel is lehet menni. Jó a babakocsis kép! :lol:

Zsóka, lecsó megvolt? :)

S/Niki, gyönyörűek a gyerekeid! De azért jó nehéz napjaid lehetnek! :) Segítséged van?

Niki, Emmácska nagyon édes, és szép nagylány lett már! Tudod, képből sosem elég, hisz asszem, vagyunk egy páran, akik csak a képekből tudunk tájékozódni...:)

Timi, Bala is milyen nagyfiú lett már!!!Munkaüggyel mi van? vagy inkáb testvér? :)

Anzsi, Bendének gratulálok az álláshoz! kép? :)

Zsófi, Samu szülinapi és állatkertes képei is nagyon édesek!
Ezt neked küldjük Farkóval:

Kép

na jó, mutatok egy ilyet is :lol: (Farkó egyelőre nálunk még elhajtja a "góát" :lol: )

Kép

Csajok, az állatkertben mindennap 11-14 között kint van a kifutóban a kis orrszarvú, nagyon édes, nézzétek meg!!!
Kép
Kép

na, jó abbahagytam.... :lol: :lol:

Mi amúgy jól vagyunk, semmi különös nincs velünk. Farkas felfelé törekszik, mindenre felmászik, szalad, sokszor kiterül, de felpattan és megy tovább. :) Most nagyon elkezdett halandzsázni, eddig csak azokat a "szavakat" mondta amiket tud, de mostanában folyamatosan jár a szája. :) Hisztit próbálom kezelni, próbálok neki szabad életteret biztosítani és akkor kevesebb a tiltás :arrow: kevesebb a hiszti.

na megyek főzni, puszi nóri

Kép
nóri8

ZSÓFI, SZÍVBŐL GRATULÁLOK!
ÚGY MEGLEPŐDTEM. Mivel nem voltam túl alapos, csak azt láttam, h. mindenki örömködik. Na de miért? Aztán akkor láttam a vonalzódat.
Hát hallod ez hihetetlen! Megleptél minket.
Kiváncsian várjuk a részleteket. Na nem úúgy...
:oops:

Drága kis Maja! Boldog 4. hónapot kívánunk Neked!

Zsóka, de bizony, elég sokszor megkérdezik, h. kislány v. kisfiú...
Én nem sértődök meg, mert sok babánál tényleg nem lehet tudni és van h. elkerüli a figyelmüket a rózsaszín hacuka.
Egy-két képen én spec fiúsnak látom Emmát, de természetesen nekem akkor is ő a nőcik nője:)

Kép
niki30

na, szóval.
tudjátok h elhatároztuk, h nem védekezünk, amikor összejön-összejön. mivel nemek nagyon hosszú a ciklusom (35nap) ezért csak tegnap kellett volna megjönnie (samuval is pont így volt, h hétfőn) szombaton azért már csináltam tesztet- halvány 2. vonal, de hétfőn már egyértelmű volt.
igen maradok baltschik dokinál (ha olvassa épp, akkor jó napot doktor úr, találkozunk 27-én) - ekkorra van időpontom. előbb nincs értelme menni, úgysem látszik semmi. április körül születik majd, és természetesen lány lesz. ( :) :) :) :)- kivéve ha fiú, ami szintén szuper :) :) :) :))

most rohanok, pusszok. este leszek, reagálgatok stb.
kerekpocak

nemek=nekem
kerekpocak

Zsófi, én nem is tudtam, h. nem védekeztek.
Na persze, nekem sem kell mindent tudnom....szóval érted. Egyszerűen csak tökre meglepődtem. De nagyon jó hír, az biztos. Egy új kismama az anyukásban, de jóó! Újra átéled, fantasztikus lesz.
Gondolom mennyire boldogok vagytok! Nagyon vigyázz magatokra!

Megyünk ma vendégségbe, egy 4 hetes babát nézünk meg:)
De azért megpróbálok benézni.

Kép
niki30

Zsófi!

gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de jó, akkor meg a szülészet topicba is benézel remélhetőleg újra :lol:
Vendég

Hát ez a gólyát kergető Farkó kép eszméletlen!!! :lol: :lol:
Nóri, Farkas hány kiló és hány centi?
Most egy kicsit ledöbbentett a szomszéd néni, azt mondta, sovány Marci :shock: . Nem is sovány :shock: .Ugye? :roll:

Timi, Bala tüneményes. Az apához bújós a kedvencem. Tegnap nem jártatok a solymári Auchan környékén? Mintha Titeket láttalak volna a kocsiból.

cumisüveg fertőtlenítés: Marcinál ez kimaradt--mármint a cumisüveg--, Borcsinak azt hiszem fél évig főztem ki a cuclisüvegeket.

KépKép
logi

Zsófi!!! Gratulálok!!!!! És nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!!! De miért is ne lenne!!!

Köszönöm én is az évfordulós köszöntéseket!! És viszont Panninak, Nórinak!!

Klári
Kép
ganti

Andi: én asszem úgy fél éves koráig vagy 8 hónapos, nem tudom már főztem ki a kanalat, cumisüveget. Aztán mikor már mindent a szájába vett, már úgyis mindegy volt.

Ruháit mindig is együtt mostam a miénkkel, 40 fokon, de ami kakis volt + előkéket (totál főzelékdzsuva miatt) 90 fokon.

Klári
Kép
ganti

Zsóka, Farkót egy hete mérték: 11,6 kg és 79 cm.
Marci abszolút nem sovány, szerintem pont jó, én irígylem a termetét. Ő amúgy mennyi? cm és kg?

Kép
nóri8

Hát akkor tényleg sovány Marci :( , a 86 centijéhez 11 kg (a kilót most mértem az itthoni digi mérlegen,csupaszon).
Tény.hogy mostanában kevesebbet eszik, de hát nem tudom megtömni :shock: .
amúgy köszi Nóri.
A Lecsót még mindig nem láttuk,mert napközben nem tudtam kire hagyni Marcit, de még augusztusban megnézzük. :wink:

KépKép
logi

Most csak ennyire van időm:

GRATULA ZSÓFIÉK!!!

fatima

Andi kérdezte ugyan elsősorban, de nekem is jól jött a kérdés- mosás, vasalás, sterilizálás- úgyhogy én is köszönöm a válaszokat! :lol: :lol:

Egyelőre külön mosom a rucijait és vasalom is, de azt hiszem a rugik vasalását abbahagyom :oops: , csak a body-kat fogom, meg persze a pelusokat....

Úgy néz, ki hogy csütörtökön lemegyünk Balcsira néhány napra :lol: - már most izgulok, hogy mit hagyok majd itthon! :roll:

Farkó és a gólya- csúcs ez a kép! :lol:

Zsu

Zsu
svs

Zsóka - nem is sovány Marci. Márk még tuti nincs 11 kg, de cm-ben szerintem ő is van kb. 86. Márk 1 hónapja volt 10,45 kg...szóval no para!!!!

Panni

Kép Kép
panni_30

sziasztok,

mostanság nem jut idő netezésre, na meg jött a banzáj, vásároltam, főztem, készültem, Lizi nyügi volt, szó ami szó sok minden volt, de most bekukkantottam :)

ZSÓFI JUJJJJJJJJJJJJ csak itt a reakciókat látom, meg a 2. vonalzót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gratula!!
és 27-én lesz megerősítve orvos által is a dolog akkor??
szupper!
fotót kérünk majd az UHról!! :wink:

buli isteni volt! mindenki imádta, idő csúcs, hangulat is, a gyerekemet nem láttam egész nap...

csajok mindenkit puszilok, de most nem tudok hosszabban...

köszönjük a köszöntéseket is!!
bezony, mingyá én jövök a sorban a tortasütéssel :wink:
lmkata

Panni, de jó, köszi, megnyugodtam :) :wink:

Kata, sziiiijaaaa!!!! :D puszi Nektek!!!

KépKép
logi

köszi Zsókám :wink: :wink: :wink: :wink:

MAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAPPY HÓFORDULINGOT!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
PUSSZANCS!!
jók a fogaid! kérj anyától sült csirkecombot! :wink: :wink:

BENDE JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOM MILYEN NAGY LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANZSI! TE CSELES!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
mindig itt ledöbbenek mekkora fiad van, olyan ritkán mutatod meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jajj de ügyes! ül, áll, :shock: :lol: édesem!!!!!!!
sok pusszancs!

képzeljétek - ez most panaszkodós rész!

szóval már 2 hete tök jól volt, csak napi 1 kis picúr görcs, szupper!!!
aztán 3 napig nem is volt semmi !!!!!!!!!!!!!!!!!
még szuperebb!!!!!!!
aztán most vasárnap, 12-én beütött valami, alig tudta abbahagyni.
3* kapott qva erős nyugtatót, így nagy nehezen nem görcsölt :arrow: aludt tőle kiütve.
még vasárnap éjfélkor a dokinénivel telefonáltam - felkeltettem álmából, de ő hívott vissza. másnap reggel meg ő keltett engem, mert hívott hogy van Lizu.
aztán hétfőn jobb volt , de este megint jött egy brutál :evil: :evil: :evil: megint nyugilötyi :? :evil:
ma eddig nem kellett....
szóval ...asz kivan!
de most komolyan! hogy ha már egyszer tökjól volt, akkor most miéééééééééért esett vissza???
front.
jobb híján... :evil: :?

én nem is tudom mihez kezdenék, ha nem ez az édesdrága doktornénink lenne.. :roll:

de azért végeztül néhány jókedvű kép, mert abból nem adunk!
:lol: :lol: :lol:

evészet Kriszti nagynénivel :? :? - az a bizonyos ujjacska szopizós technika...
anya meg fürdethet... :wink:
Kép
Kép

na hol a vacsim???
Kép
lmkata

hahó lányok!

köszönjük mindenkinek a gratulációkat, nagyon nagyon jól esik ám!!! pl a szüleim még nem is tudják :oops: :oops: , majd ha a doki megállapította, h nem méhenkívüli stb, de nektek azért elmondtam, kollégáknak :) :)

lizu annyira cuki! milyen nagy lány már! kata megértem ha nagyon dühös vagy! én is az lennék! nem semmi jófej dokitok van, hallod! nagy mázli! millió puszit és +++++++++++ energyt küldök lizinek.

sterilizálós, mosós, vasalós téma: na, én vagyok a nagyon gáz mami: én semmit nem mostam külön, és soha nem vasaltam. 6. hónapig sterilizálgattam., azt se nagyon durván, forrásban lévő vizet beleöntöttem és ki. ennyi.
:oops: :oops:

andi: majás kirándulós sztori azért elég durva!! :lol: :lol: még jó h hazaértetek épségben! avatar kép ISZONYÚ CUKI!!! harry megy priviben, hátha a többiek meg szeretnének lepődni!!

timi: bala már milyen nagyfiú!!!!! nagyon nagyon szép a képeken! gyere többet! miket dumál már? mindent? ház??

nóri: el ne tűnj!!! mi lesz akkor samu ikrével?? KÖSZÖNJÜK A GÓLYÁT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: farkó tündéri, ahogy kergeti! mi megnéztük a kisorrszarvút, de samu nem lelkesedett, és annál inkább!!!

Panni: márk is kész férfi!!! mennyi foga van! én ezen mindig meglepődöm! sokat gondolok rátok, mert nektek is volt egy idő amikor márk folyton beteg volt. ezek a szőke, fehér bőrű kisfiúk.. titeket nem küldtek kivizsgálásra? mi most megyünk, ma már voltunk gégészeten (mert folyik 2 hete az orra, serencsére kaptunk orrcseppet, semmi komoly), székletvizsgálat is folyamatban (a hasmenés miatt) vér és vizelet van hátra (ááááá). remélem nem találnak semmi komolyat, csak immunrendszert kell erősíteni, adom is neki a béres cseppet.

zsóka: nem semmi kalandotok volt. két gyerekkel buszra fel, buszra le. el is fáradtak, mi?? főleg ebben a hőségben...

evu: köszönöm h átkukkantottál!!!!

gyors vicces sztori a végére: tegnap felhívtam egy kolléganőmet, akivel nagyon szoros a munkakapcsolatunk és 3 gyereke van, h elmondjam neki a HÍRT beleharsogtam a teélefonba, erre kínos csend a másik oldalon, semmi de jó! gratula! stb,
kiderült h 5 másik kolléganőm, köztük a 2 ig. helyettes ott ült és mindent hallottak... alig volt égő. szerencsére nem volt para, mindenki örült. pedig még nem szerettem volna elmesélni, mert féltem h akkor nem engedik h legalább az első fél évben visszamenjek, de szerencsére nem így van! nagyonörülnek és persze h várnak! szal nemtom kérdezte e valaki, de szept-től azért 2 napot tanítok! szal minden marad a régiben.

most megyek lecsót enni! :) :) :) (zsóka mi már láttuk a filmet! HIHETETLEN SZUPER VOLT!!!!!!!)

még benézek!
kerekpocak

Zsófi GRATULÁLOK nektek! Annyira örülök, tök jó, én még csak pár hete szültem, de már vállalnám a következőt... :D

Nelly

Kép
breeki

itt vagyok én is, ami lemaradt :)

Edum, nagyon szépek vagytok! már megint!!! :)

Timi, Bala már hihetetlenül nagyfiú!!! gyere gyakrabban!!! :)

Márk iszonyatosan jóképű!!!! a mellényes képen nagyon de nagyon tetszik!! :)

Stellina/Niki!!!! milyen gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! kitartás, hamarosan könnyebb lesz minden!! :)

Nóri! nagyon édes Farkas a gólyával :wink:

Kata, Lizunak nagy cuppanos, olyan édes kis maszatka!!! drukkhegyek!!!

Andi, én a mai napig külön mosom a bébi holmikat és hát még vasalom is, bodykat legalább is mindig. Nekem Zsókához hasonlóan nem volt mit sterilizálni.

Zsófi, és akkor most mentek nyaralni Horvátországba?

Viki, hogy vagytok???? remélem minden ok veletek!

köszi Bende dícséretét!
jó éjt!
puszi
a.
mangó

stellina/niki! nagyon jók a képek! kis ákos tündérszép, szabolcs pedig haláli édes!!!!!!!! montázst a picasa programmal csináltam! letölthető azt hiszem a www.picasa.com oldalról. ez a program az összes képet megkeresi és felfedezi a gépeteken. amiből kollázst-montázst akarsz csinálni azoat egy mappába teszed, majd a mappa képeit kijelölöd, a kollázs opciót, azon belül a képrácsot kiválasztva kész is a miniképes kép. remélem tudtam segíteni! kitartás neked és sok puszi!

niki, nelly, zsu: köszönöm a kedves szavakat!

anzsi
: sajnos lemondtam horváto.-t múlt héten két okból:
1. csabának a felvételije pont beleesik
2. a lakásfelújítás pont 1000rel pörög, nem tudjuk itthagyni.. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
szal sajnos nem megyünk. de nem olyan para azért.
kerekpocak

Sziasztok!

Félig már szuszókálva, de gyorsan átolvastam mindent (az utolsó hsz óta, a többit úgyse tudom már bepótolni :roll: :cry: ), viszont most nem készítettem jegyzeteket, hogy kinek mire szeretnék reagálni, ezért elnézést, hogy nem reagálok mindenre :oops:

Zsófi!
Annyira örülök nektek! :lol:
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Együtt kuksiztátok Apával a csíkokat, vagy meglepi volt neki?

MMZS-k!

Annyiszor kattogtok a fejemben! Jó lenne újra dumcsizni, de sajna alig vagyok gépközelben :cry:
Kitartás a pocakosodás végéhez!
Nagyon jók a képek!
Köszönjük a guargumis linket...

Zsóka!
Igen, valszeg minket láthattál, mert tényleg jártunk hétfőn az A-ban. Ezek szerint előttünk is elmentetek, márha Hüvösvölgy felöl közelítettétek meg az objektumot. :)
Dehogy kicsi Marci! Akkor mit mondjak én ???
Bala a 27 hónapjával 83 cm és 10,6 kg :shock: :roll:, de már nem izgat (na ezért ez így teljesen nem igaz), mert az adatok ellenére szerencsére makk egészséges és energiája meg annyi van, mint három felnőttnek összesen. Csak tudnám, hogy miből, mert enni alig eszik. A kozmoszból táplálkozik a Lelkem. :lol: Úgyhogy NO PARA!

Kata!
Kimaradtam, hogy milyen party volt nálatok ..., de bizti jó lehetett.
Atya ég! Mekkora már Liza! Tündéri! Ezek a csodaszép kék szemek! :lol:
Drukkolok, hogy a javulás útjára lépjetek ismét, s szűnjenek a görcsök!

Niki!
Annyira szépek vagytok!
Mintha nem is most szültél volna!
A fiúk meg tündériek!
Féltékenység jelei Ákosnál még nincsenek?

Andi!
Az együttmosásra viszonylag gyorsan átváltottam (kb. 1/2 éves kora körül), kivéve a textilpelusokat, azokat mindig külön, s magasabb hőfokon mostam.
Vasalni viszont a mai napig mindent kivasalok. Nem a higiénia miatt, hanem az esztétika miatt.

Nóri!
Farkas gólyakergetése :lol:
Kezet foghatunk! 8) Már én is az eltűnis gondolatával kacérkodtam, annyira nem voltam képen senkivel, hogy nem tudtam olvasgatni semmit ...
De nem tudtam megtenni, olyan jó a csapat :lol:
Úgyhogy nem eltűnni!

Panni!

Márk tündéri!
Kitartás a fogakhoz!
Annyiszor eszembe jutottatok!
2x is voltunk mostanában a környéketeken :) Sétáltunk, s közben azt lestem, hátha meglátlak titeket, de nem :cry: Próbáltam a képeitek emlékei alapján beazonosítani, hogy melyik ház lehet a tiétek, de nem sikerült.

Niki!

Emma fotókat kérünk még! Képekből sosem elég!
Gyönyörű leányzó a királylány! Apán mosolygós: :lol: :lol: :lol:

Asszem ennyire futotta most, mert lassan ledőlök a székről...
Bocsi, ha valakit kihagytam :oops:
Magunkról megint nem írtam sokat, majd esetleg holnap, mert utána eltűnünk egy jóidőre ...

Puszi mindenkinek: Timi

Ui.: A tali jó ötlet, már Apa is várja :shock: :lol: :wink:

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Zsu, érezzétek nagyon jól magatokat a Balcsin!
Nah, izgi az első utazásos pakolás. K...va sok minden kell egy ilyen útra. De szerintem belejövünk, majd a rutin....

Timi, köszi szépen:)

Zsófi, úgy irigyellek. Én imádtam terhes lenni. Mindig azt mondogattam apának, én megint terhes akarok lenni. Erre ő mindig azt mondta: dehát ciciám, még terhes vagy. Hát jah, az voltam, és úgy hiányzik sokszor az a jó kis pocak.
Persze imádom azt is, h. most már kinnt ficánkol a kis macskánk.

Tegnap voltunk vendégségben, Emma annyira aranyosan viselkedett, olyan büszke voltam rá.
És képzeljétek, pár napja egyedül alszik el a kiságyában. Azt hittem lefordulok a székről. Volt cici, aztán még utána nagyon éber volt, picit idevettük magunkhoz az ágyra, apa sétálgatott vele a lakásban, elvoltunk. Mondom, nah, akkor tegyük be a kiságyába. És csoda történt, pici nyüsszögés és kalimpálás után elaludt. Egyedül basszus. Annyira büszke vagyok rá gyerekek! Olyan ügyes.
És még nincs 3 hónapos. És ezt csinálja most már 3 napja. Tök jó érzés. Na jó nem ömlengek tovább.

Csajok, ma jönnek vendégek, holnap meg lánybúcsúba megyek, nem tudom mennyit tudok jönni.
Pénteken megyünk barátainkhoz Diósdra, babázunk:) Szombaton meg ismét Andikáékkal Balcsi, immáron a hivatalos nyaralás. 1 hét.
Azért elköszönni jövök még.

Kép
niki30

sziasztok!

ZSÓFI: TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK A SAMU KISTESÓJÁHOZ!!!! :lol:
Hmmmm, izgalmas hónapok, várnak rátok is :lol: :lol: :lol:
köszi a montázshoz a segítséget, amint lesz egy kicsit több időm, neki is esek, aztán az eredményt nektek is bemutatom!

Nóri és Timi kérdeztétek, h Ákos mennyire féltékeny. sztem egyáltalán nem az, a kellemetlenségek inkább az ő alaptermészetéből adódnak, ui iszonyatosan akaratos, és szinte egész nap küzdök vele. már ott tartok, h mást nem is nagyon mondok mint a "nem szabad"-ot........hűűűű, kemény dió, de lassan be fogom törni. szerencsére nagyon apás, és a kettőjük kapcsolata még inkább elmélyült az utóbbi két hónapban, amit nagyon-nagyon jó érzés látni. az igazi féltékenység talán később jön. egyelőre még csak puszilgatja, simogatja a kistesőkát.
segítségem nem igazán van, hetente egyszer jön egy ismerős idős néni, aki kivasal, de minden mást én csinálok a főzést leszámítva, mert az ebédet átmenetileg hozatjuk. igy nem olyan vészes, boldogulok. pont ebben a nehéz időszakban sajnos egyik nagyira sem tudok komolyabban számítani, igy alakult, de ez is biztos, h nem véletlen. csabim 6 körül ér haza, ami szintén egész barátinak számít :lol: igy vagyunk mi, van akinek sokkal de sokkal nehezebb, ugye?!

niki mekkora lett emma!!!!! nagyon-nagyon sokat fejlődött, szépek vagytok!!!! apás képet szeretnél? mindjárt keresek egyet, de csak olyan van amin hárman vagyunk, szabi éppen aludt a készítés ipontjában.

zsóka hogy vagytok? már sokszor készültem írni neked, de tudod..
marcipán hogy áll a beszéddel??? képzeld, ákos folyamatosan halandzsázik, sztem már mondatokat szeretne mondani és mivel még a szavakkal is hadilábon áll, mindig bepipul h nem sikerül neki. apát még nem mondja, csak azt, h anya...érdekes, nem? ált. az apa könnyebben megy. viszont az ELDŐL, GYERE IDE, OTT, ITT, ODA....ilyeneket már nagyon használja :lol:

majd még jövök.....
puszi
niki
Vendég

Kép hármasban, ákos feje kicsit hiányos :) Kép apaimádat
Vendég

niki: köszi! igen, sokat gondolok rád/rátok, h nekünk is hasonló lesz, talán kicsit nagyobb korkül-gel. nekem se nagyon van segítségem, és nálunk is samu HIHETETLEN apás. néha már féltékeny vagyok ;)

timi neked is köszi!! írok privit!!!!!!!

niki: én is imádtam terhesnek lenni!!!!!!!! nem is vagyok biztos benne, h ez a mostani az utolsó alkalom ;)

olyan cuki ez a vonalzó, nem?
kerekpocak

Kép Kép Kép
kerekpocak

zsófi, még az is közös bennünk, pontosabban a pasijainkban, h nálunk is ákos kiköpött apja. jaaa, és én is hányszor féltékenykedek- titokban. sokszor mondtam is csabimnak, h az a bizonyos láthatatlan lelki köldökzsinor ákos és közte létezik :lol: amikor reggel munkába menet nyitja a kaput, ákos rögtön felébred.......
Vendég

.....és majd elfelejtem, nagyon cuki a két pasi a fotókon!!!!!!
Vendég

gyönyörűek vagytok!

ja, és nekem is csabim van!!!
kerekpocak

ZSÓFI:és mindkettőnknek volt strepto-ja...na ez nem olyan kellemes közös pont, ugye?! :cry:

ezzel kapcsolatos lenne a következő gondolatom és intézem mindenkihez, akinek pocakos időszaka alatt kitenyészett ez a fránya baci. EDU, ZSÓKA, FATIMA.....!!!!!!! a ti orvosotok mit mondott szülés után ezzel kapcsolatban? gondolok itt ilyen jellegű dolgokra, mint:

* mivel hol alacsonyabb, hol magasabb csíraszámban van jelen a szervezetünkben, de mint tudjuk hordozók vagyunk egy életen át, kell- e kontroll hüvelyváladék kenet ill. vizeletvizsgálat és ha kitenyészett, akkor antibiotikumos kezelés szülés után?

* engem baromira aggaszt, h nem tudom, h most mi a helyzet strepto-terén és pl. a gyerkőcök elkaphatják- e tőlem. én speciel minden egyes fürdés, zuhanyzás után kifertőtlenítem a kádat domestoss-szal. TI IS????? amikor a védőnőnek ezt említettem, akkor helyeselt! ezek szerint egy életen át nem fürödhetek együtt a kicsikkel????

néha kezdek becsavarodni emiatt, és mindenki mást mond......
Vendég

Szilvi: Ákosnak, a kis forgó-babának :lol: nagyon boldog 5. hónapfordulót!!!!

Kép

Kép
b79andi

Andi!
én még nem reagáltam ebben a témában, de én kb 3 hós korig vasaltam és sterilizáltam.
de utóbbit nem túl gyakran :oops: :oops: :oops:

manapság is nagyritkán beáztatom a cuclisüvegeket ilyen chicco-s fertőtlenítős lötyibe.
úgy havonta egyszer... :roll:
de mi sokat használjuk a cuclisüveget - tea, meg tejci (tápi) este/éjjel

StellinaNiki nagyon helyesek vagytok! 3asban és 4esben is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Timtom!
annyira jót nevettem a VUK-os beszólásán Balának a múltkor!
nem is írtam :wink:
mennyire kis ravasz drágaság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Sziasztok!!

Lizus édes gyönyörű tündérke :), azok a szempillák... :D .

Niki, nagyon-nagyon szépek vagytok, klafi kis család ez a stellina család :wink: . Én is lemaradásban vagyok a privivel kapcsolatban, de mielőbb pótlom. Mostanság alig van időm :roll: .
Édes lehet Ákos ahogy dumál. Nálunk az "apa" a favorit szó, egész nap nem mondja, mivel nincs itthon apa, de ahogy belép az ajtón, kiabálja hogy apa apa apa... édes nagyon. Persze Apa elolvad :D .
Mostanában ami leginkább izgatja Marcit, az a néni-bácsi kérdés :roll: .Korán kezdi...Ha lát egy nőt az utcán,vagy a tv-ben, rám néz és mondja,hogy "né", nekem meg mondani kell,hogy igen,néni, mert különben addig mondogatja,hogy né, amig nem válaszolok neki. A bácsikkal=bá u.ez a helyzet. :D

Megyek, mert apa mérges, hogy itt ülök...
puszi, jó éjt Mindenkinek,

KépKép
logi

Fordított helyzet: Marci tolja Borcsit :D

Kép

KépKép
logi

Zsófi, Samu amennyire hasonlított Rád picinek, most annyira tiszta apja. A harmadik képen hihetetlenül édesen mosolyog. Kíváncsi vagyok a pindúr kire hasonlít majd..

KépKép
logi

Na, csajok én most eltűnök néhány napra! Megyünk Balcsira- Apa szabin, Anyum főz- szóval remélhetőleg lazítok egy kicsit! :oops: 8) :lol:

Vigyázzatok magatokra és a családra! Ja, és élvezzétek a közelgő hosszú 7végét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusz, Zsu

Zsu
svs

Azt a mindenit!

Zsófi nagyon- nagyon gratulálunk! + Még nagyon sok boldog házassági évfordulót!

Majácskának boldog 4. hófordulót!

Maszatos Lizunak boldog 10. hófordulót!

:D Imi: Nagyon köszi a tájékoztatást!Tudtam, hoyg rád számíthatok! :lol:

S/Niki: gyönyörűségesek vagytok! Ha lesz egy kis időm írok, de lehet, hogy hamarabb telcsizek.

Kári: Nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok!

Niki: Emmácska tüneményes!Apás mosolygós nagyon aranyos. Szerintem ez a szerelem így is fog maradni.

Márknak sok erőt kívánok a fogmanó legyőzéséhez!!!

Nóri: el ne tűnjél már!! Farkó eszméletlen ahogy kergeti a gólyát.

Samu apujával sorozat nagyon jó! Teljes az összhang.

Kata: most én küldök neked sok-sok energit++++++++++++++++++++

Andi: Köszönjük a köszöntést!

Ruhák: külön mosom és mindent vasalok. Az egészcsalád ruhatárát vasalom, de nem a fertőtlenítés miatt és nem is azért mert szeretek vasalni, :roll: :? hanem azért, mert így szebbek. Ráadásul apa inges. :x
Kifőzés: még nincs cumink, se cumisüvegünk, de a mellszívót ki szoktam főzni.

Rólunk: ma kaptuk meg a 4 hónapos szurit, mert egy hónappal ezelőtt nyaralni voltunk, utána meg a dokinéni. Kicsit sírt, majd megnyugodott és a karomon ülve /már nagy fiú volt/ elkezdett szemöldököt ráncolva kiabálni a doktor nénivel. Még a kezét is ökölbe szorította. :P :P Doktor néni meg mondta neki viccelve, ahelyett, hogy fütyülőt növesztett, inkább abból a szövetből sövényt növeszthetett volna szívecskéjébe. :roll: :? :shock:

Tegnap hívtak a Bors-tól, hogy bejutottunk a középdöntőbe. Pénteken jelenik meg a középdöntős mezőny, a közel ötszázból húszan maradtunk. :oops: :oops:

"Ilyen nagy vagyok...
Kép
ezért kaptam az etetőszéket+, hogy tudjak az asztalnál beszélgetni."
Kép
"Ha unom a témát, akkor meg olvasgatni."
Kép
"Elfáradtam."
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Marcipán igazi úriember! :D A kishölgy pedig ismét nagyon csini! :lol: Pöttyös ruci, napszemcsi, hát igen megadja a módját. :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!

zsóka eszetlen szépek a skacok! sztem marci egyáltalán nem vékony!- gebe, pont jó! samu barátja 76 cm és 8.50 kiló és nem gebe.
sztem samu sose hasonlított rám, mindig tiszta apja volt. :)

s/niki: sztem - bár nem vagyok doki- ez nem fertőző fürdéssel pl. én fürödtem együtt samuval stb. sztem ez csak a szülésnél veszélyes. én nem fertőtlenítek MINDEN fürdés után- és még senkiről nem hallottam. gondolj bele, ha ez veszélyes lenne mindenkit riogatnának. sztem ez csak a szülés! különben nemi életet se élhetnél soha?? szal sztem kicsit túl van félve ez! ne aggódj.
annyira szép vagy! iszonyú szerencsél alkatod van! vékonyabb vagy, mint terhességed előtt nem? mázlista!!!

fatima? hogy vagytok?

kata, mi újság? hogy vagytok?

imi? edu?
kerekpocak

jaj de édes!!!!!!!!!!!! milyen nagy fiú hihetetlen!!!!!!!!!
kerekpocak

SZILVI MOST TUDTAM CSAK KIBETŰZI! GRATULA!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

S.Niki, Zsófi!
Nagyon jók a képek!
Apa szerelem nálunk is van :lol: Senki másnak nem tud olyan édesen köszönni, mint Apának, amikor hazajön :lol: Olvadozik is Tomim :lol:

Szilvi!
Hihetetlen, hogy Ákos már ekkora! A talin Ő volt a legkisebb, most meg már mekkora! Olyan tündéri! A közös képetek is nagyon jó! Drukkolunk a ovábbiakban is a sikeréhez! :wink:

Zsóka!
Mint mindig, most is gyönyörűek a gyerkőcök!
Marci milyen büszkén tolja a nővérét! :lol:
Az avatar képeket megkaphatnánk nagyobban? (vagy lehet hogy már fent vannak, csak én maradtam le róluk?)

Nagy gyerkőcös Anyucik!
SEGÍTSÉG!
Bala szó szerint pánik rohamot kap, ha szóba kerül a hajmosás. Először hisztinek indult, de mostanra pánik. Tegnap napközben elsírta magát, s amikor kérdeztük mi a baj: "Este pancsi, Baba nem akar mosni hajat! Hómap mosni! (holnap mossuk meg)" És nem tudjuk az okát. Eddig olyan szépen hagyta. Mostanra odáig fajult a dolog, hogy már játszani sem igazán szeretne, inkább minél gyorsabban legyünk túl a fürdésen, nehogy hajat kelljen mosni. Pedig eddig olyan jó kedvűen ment fürdeni. :cry: :cry: :cry: :roll: :?: :?:
Valakinek, hasonló tapasztalat?

Mi is eltűnünk péntektől egy hétre.
Apa itthon lesz két hetet :lol: :lol: :lol:
Először elmegyünk 3 napra sátrazni Mátraderecskére, kiváncsi leszek, mit szól majd Bala a bulihoz 8)
Majd lemegyünk a Balcsira is 3 napra. :lol:

Utána jövök képekkel :lol: . de elvileg holnap még vagyok, de pakolok ezerrel. Hihetetlen milyen hosszú listát írtam. :shock: Apa ki is akadt! "Anya! Ugye tudod, hogy egy kocsival megyünk?"

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?