Sziasztok!
Félig már szuszókálva, de gyorsan átolvastam mindent (az utolsó hsz óta, a többit úgyse tudom már bepótolni
), viszont most nem készítettem jegyzeteket, hogy kinek mire szeretnék reagálni, ezért elnézést, hogy nem reagálok mindenre
Zsófi!
Annyira örülök nektek!
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Együtt kuksiztátok Apával a csíkokat, vagy meglepi volt neki?
MMZS-k!
Annyiszor kattogtok a fejemben! Jó lenne újra dumcsizni, de sajna alig vagyok gépközelben
Kitartás a pocakosodás végéhez!
Nagyon jók a képek!
Köszönjük a guargumis linket...
Zsóka!
Igen, valszeg minket láthattál, mert tényleg jártunk hétfőn az A-ban. Ezek szerint előttünk is elmentetek, márha Hüvösvölgy felöl közelítettétek meg az objektumot.
Dehogy kicsi Marci! Akkor mit mondjak én ???
Bala a 27 hónapjával 83 cm és 10,6 kg
, de már nem izgat (na ezért ez így teljesen nem igaz), mert az adatok ellenére szerencsére makk egészséges és energiája meg annyi van, mint három felnőttnek összesen. Csak tudnám, hogy miből, mert enni alig eszik. A kozmoszból táplálkozik a Lelkem.
Úgyhogy NO PARA!
Kata!
Kimaradtam, hogy milyen party volt nálatok ..., de bizti jó lehetett.
Atya ég! Mekkora már Liza! Tündéri! Ezek a csodaszép kék szemek!
Drukkolok, hogy a javulás útjára lépjetek ismét, s szűnjenek a görcsök!
Niki!
Annyira szépek vagytok!
Mintha nem is most szültél volna!
A fiúk meg tündériek!
Féltékenység jelei Ákosnál még nincsenek?
Andi!
Az együttmosásra viszonylag gyorsan átváltottam (kb. 1/2 éves kora körül), kivéve a textilpelusokat, azokat mindig külön, s magasabb hőfokon mostam.
Vasalni viszont a mai napig mindent kivasalok. Nem a higiénia miatt, hanem az esztétika miatt.
Nóri!
Farkas gólyakergetése
Kezet foghatunk!
Már én is az eltűnis gondolatával kacérkodtam, annyira nem voltam képen senkivel, hogy nem tudtam olvasgatni semmit ...
De nem tudtam megtenni, olyan jó a csapat
Úgyhogy nem eltűnni!
Panni!
Márk tündéri!
Kitartás a fogakhoz!
Annyiszor eszembe jutottatok!
2x is voltunk mostanában a környéketeken
Sétáltunk, s közben azt lestem, hátha meglátlak titeket, de nem
Próbáltam a képeitek emlékei alapján beazonosítani, hogy melyik ház lehet a tiétek, de nem sikerült.
Niki!
Emma fotókat kérünk még! Képekből sosem elég!
Gyönyörű leányzó a királylány! Apán mosolygós:
Asszem ennyire futotta most, mert lassan ledőlök a székről...
Bocsi, ha valakit kihagytam
Magunkról megint nem írtam sokat, majd esetleg holnap, mert utána eltűnünk egy jóidőre ...
Puszi mindenkinek: Timi
Ui.: A tali jó ötlet, már Apa is várja