Sziasztok Lányok!
Mi Taron lakunk, egy jó nagy kertes házban, amihez óriási kert tartozik.
Anyuék a szomszéd utcában ugyanekkora méretekkel rendelkeznek, így szegény nem tud mindenben besegíteni. A fű meg nő...
Azért nem erőltetem túl magam, beosztom, hogy amikor jólesik, kimegyek egy kicsit.
Judit nem tudom, mit dolgozol, de irodai munkát nem biztos, hogy bevállalnák.
Mikor terhes lettem, rögtön kiírtak, így júniusban már nem doliztam. Közben lejárt a szerződésem, mivel a sulik a nyári szünetek bérét szeretik megspórolni.
Csak akkor veszik fel véglegesre az embert, ha már a törvény kötelezi. Visszavesznek szeptemberbe mindenkit, aztán nyáron táppénzen tengődünk. Ez így megy 5 évig, mert utána kötelesek véglegesíteni, vagy elküldeni. Szóval velem is így volt. Ma lejárt a passzív táppénzem, mehetek holnap a munkaügyibe. Nem mintha nagy értelme lenne, mert minden hónapban be kell mutatni 3 helyet, ahova jelentkeztem felvételre. De ki az a hülye, aki felvesz egy terhes nőt?
Mondjuk talán valameddig kapok segélyt, meg remélem vonnak eü hozzájárulást, mert ha nem, akkor fizethetem azt is.
Szóval most nem túl rózsás a helyzet.
Helga ne sürgesd már azt a babát! Jó helyen van ott a pocidban!:)
Én nem tudom, de mikor belegondolok, hogy nekem szülni kell...én el se tudom képzelni, hogy milyen lesz. Jó, hogy már sokan mesélték, meg olvastam, de valahogy most nem tudom elképzelni az egészet. Múltkor olvastam, hogy ilyen érzéstelenítés, olyan fájás, meg császár, meg kutyafüle...tisztára bepánikoltam, hogy képes vagyok majd elbénázni.
De nem is fárasztalak ilyenekkel benneteket.
Jó pihit!