Hali.
Képzeljétek, holnap kora este visszük Petit bébimodell válogatásra. Veszteni valónk úgy sincs alapon.
Meteor, Pannit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából.
Tényleg kicsi lábon élsz! Én már azt sem tudom, mikor volt nekem 35-ös lábam.
Pancsi méretei szerintem pont jók, átlagosak.
Üvöltés ügyében passzolok. Mondjuk nálunk a tízóraizás kész rémálom, ma is csak fél adagot evett meg a fiam, mert hisztizett. Talán próbálják a határokat, igaz, az nálam igencsak közel van, most is betettem az ágyába, úgy legalább volt oka bömbizni... De, most hogy a többiek írták, általában nálunk is csodákat tesz a kinti levegő, de néha az is hatástalan. Drukkolok, hogy megtaláld a megoldást.
Gabella, mi hó végén kapjuk a 15 hós szurit.
Jé, Petinek is van ilyen kombidressze.
Hát ilyen perceken belül fotókat tutira nem fogok csinálni, nekem túl korán van a hajnali 3:52.
Tandika, jó, hogy írtál. Gratula Kírának a lépegetéshez.
Marcy, hát ezért vásárolok én nagyobb ruhákat, de így is van olyan, amit a végén egyszer sem sikerül ráadni Petire.
Igen, Dorenéknél jön a 3. baba, ő is kislány. Azt, hogy mikorra van kiírva, nem tudom, én az iwiwen láttam egy UH képet a legkisebbről, és akkor kérdeztem rá, hogy az friss-e, és Doren megírta, hogy igen.
Bénianyu, hát úgy volt, hogy e hét végén megyünk Szolnokra, de valszeg mégsem, mert közbejött néhány dolog, és nem 100%, hogy anyagilag kibírjuk az oda-vissza utat, meg a beugrót a Skoda-talira. Ja, és még az is lehet, hogy a férjem dolgozik majd 18-án
, úgy látszik ez a böjtje annak, hogy ezen a héten itthon dologzik.
Fog: nálunk még mindig négy, de nagyon fehér Peti ínye a felső 2-es és 3-as fogaknál. De kint még ezek közül egy sem érződik.
Evés: nálunk mindegy, hogy bolti-e vagy házi, darabos vagy pépes, csak kaja legyen.
Egyébként van abban valami, amit a doki mondott, csak ugye pl. a szopizással is úgy vannak, hogy minél tovább anyatejet kapjon a baba. És akkor legyünk okosak. ÁÁÁÁÁÁ. Mondjuk nekem semmi bajom nem volt, Peti fog nélkül is ette a 8 hós kortól adható bébiételeket, és azokban már vannak zöldségdarabok, csócsálta a kenyérhajat, stb.
Ivás: néha Peti is harapja a poharat, de iszik belőle. Egyszer próbáltam a szívószálat, azzal küzdött, de szívta. Nálunk a csőrös itató nem nyerő, de szeretném, ha szeretné, mert abból legalább nem folyik ki, amit beleteszek...de ugye pont a szelep miatt kell jobban szívni, ami Petinek viszont nem jön be.
Nyaralás: szerintem baromság, hogy 5 évig nem viszik a gyereket sehova. Sőt, szerintem rosszabb is, mert kisebb korban még talán jobban megszokják az "idegen terepet". Ezeket az állatokat mi is megcsodáltuk két éve, mikor Hajdúszoboszlón jártunk, igaz, nekünk az Aquapark volt a lényeg.
Sudocreme: nekem egyáltalán nem volt szimpi, semmivel sem volt jobb, mint a gyógyszertári kencék, csak drágább...
Kitti, de legalább pihiztél egyet. Egyébként szerintem a csapat nagy része hasonlóképp tenne egy-egy gyerekmentes napon, ugye csajok?
Wkata, nálunk Peti főzelékei is be vannak rántva. Mondjuk nálunk úgy van, hogy ebédnél mi eszünk előbb, akkor kap abból is, aztán megeszi az ő "kis" adagját, vacsit meg ő kap előbb, de aztán még kunyerál a mi ennivalónkból is. Lövésem sincs, hogy hova fér el benne...
Én lekopogom, nálunk újabban nincs ébredés, tegnap kb. tíz fele elaludt Peti, betettem az ágyába, és fél nyolc után kelt fel. Igaz, mikor az apja elment fél hét táján, akkor odaadta neki a cumiját, ha jól emlékszem, de este meg se nyekkent.
Preni, jó, hogy hazaértetek. A képek alapján nem is volt olyan rossz. Hát nálunk az üdülési csekkes dolog kilőve, anyagialag meg nem győznénk. Így is októberben megyünk majd Gárdonyba (legalábbis remélem, hogy oda), egy éjszaka ingyen, egyet meg fizetünk.
Ági