Hát sziasztok!
Nagyon morog mindenki aminek szerintem semmi értelme. Előre is elnézést, hogy nem mindenkit hívtam, hívtunk meg a minitalira, de megmondom őszintén, hogy msn-en elég sokat beszélgettem Beával és nagyjából megismertem, így került szóba, hogy legyen egy tali. Én nektek is néztem, hogy van e msn kirakva a a vonalzó alatt, de csak egy pár emberkénél láttam, így őket tudtam felvenni. Igaz megkérdezhettem volna másokat is, de bevallom én ilyen lusta ember vagyok
. Szóval a talival kapcsolatban még annyit, hogy lehet bunkó vagyok, de úgy akartam szervezni, hogy nálunk legyen ami így is lett, ezért nem akartam túl sok embert elhívni, hogy tömegnyomor legyen. Remélem ez érthető, igen elmehettünk volna egy parkba is, de szegény Musz mondta, hogy babakocsiban sincs el Mauska. Egyébként meg miért nem lehet minitalikat tartani, én kimaradtam már egy párból és mégsem sértődtem meg és nem hánytam senki szemére. Sőt ti Bp.-en laktok nagyrészt és sokkal rugalmasabb nektek a találkozás lehetősége. A képeket meg Musz nem azért rakta fel, hogy verjük a mellünket és dicsekedjünk, hogy hűűűű de k...rva jó volt. A csemetéinket szerettük volna mutatni, hogy milyen édesek, apropó ha jól olvastam akkor írtátok is, hogy miért ne lehetne egy anya büszke a gyermekére. Amikor írtátok, hogy legyen nagy tali, akkor azért nem reagáltam mert én nem tudok Bp.-re felmenni, mivel nincs kocsink, anyóséktól szokta a férjem elkérni ha megy dolgozni. Vonattal meg nem vagyok hajlandó ilyen picurkával a szuttyos vagonokba ülni a sok ÖKÖR utas közt, akik még arra sem hajlandóak, hogy amikor bátyámék jöttek hozzánk vonattal akkor nem adták át a helyet sem a mozgássérült feleségének sem a 6hónapos babának, hogy üljenek le nyugodtan, így szerencsétlennek guggolva kellett megetetnie. Szóval a BÖSZME emberekről ennyit.
Más: A Beáról és Meliről csak annyit, hogy szerintem KI....OTTUL félreértette egymást mindkettő, lehet, hogy Bea csak rosszkor volt rossz helyen. Ami engem illet nekem semmi bajom Beával, jól eltudunk beszélgetni, mindig érdeklődik, hogy miújság, mikor nyaraltunk akkor is hívott, hogy hogy bírja Levi ezt a meleget. Sokat beszélgettünk és így röppent fel a tali ötlete, szeretett volna engem személyesen is megismerni. Szerintem ezzel semmi gond, hogy ki kivel és mikor találkozzon. Nekem is van több barátnőm, de ha csak az egyikkel akarok aznap talizni akkor csak az egyikkel talizok, szíve joga mindenkinek, hogy eldöntse kivel akar találkozni, úgy tudom szabad ország vagyunk. Ja és nem irigyli,hogy Melinek ilyen ügyes kisfia van, csak éppen lehet, hogy ő neki nehezebb Ádival és örülne, hogy kicsit nyugisabbra fordulna az élete vele. Az hogy van segítsége a háznál még nem kell felróni neki, nembiztos, hogy mindig könnyű még így is. Na még aztán (húúú mennyit írok, most aztán szófosásom van)
, szerintem Melivel ez a barátkozás nem indult jól, de én mondtam Beának, hogy szerintem nagyon félreértettétek egymást és meg kéne beszélni a dolgokat. Általában az ilyen balhékból alakulnak ki a legjobb barátságok. Bea lehet, hogy mérges leszel rám, de én megmondom őszintén, hogy nagyon örülnék ha letudnátok küzdeni a Melivel ezt a balhét különben a Mikulástól virgácsot kaptok mindketten
. Ja és még csak annyit(most már tényleg befejezem mindjárt), hogy nekem van két legjobb barátnőm akikkel már 18éve a LEGESLEGJOBBBARÁTSÁGBAN VAGYUNK, ezt csak azért írom, mert nálunk is balhéval indult a dolog(megis akartuk egymást veretni a bátyáinkkal
, vicces de tényleg így volt, aztán mi megtudtuk beszélni a dolgokat és íme itt vagyunk, imádjuk egymást. A talin meg nem beszéltünk ki senkit csak, hogy miért bántják és ki bántja a Vvvikit. Én annyit mondtam, hogy megmondom őszintén nekem is fura volt az elején a Vvviki(NE HARAGUDJ MEG Vvviki), de most már megismertem őt is és nincs nekem semmi bajom vele, nincs is jogom ítélkezni felette nem vagyok én Isten, megaztán én sem vagyok a tip-top emberki, minthogy szerintem senki, és biztos mindenkivel volt már(most tegye a szívére akinek nem), hogy akár mikor sulis volt akár felnőtt létére, hogy másról véleményt nyílvánított vagy magában vagy megosztotta mással, szerintem ebben nincs semmi különös, jó biztos nem szép dolog, de emberek vagyunk és mindenki hibázik. Na pont, itt a vége fuss el véle, aztán vagy megsértődtök vagy felnőtt ember létére mindenki magába száll és elgondolkozik, hogy most barátságott jöttünk ide kötni vagy utálatoskodni, mert akkor nyitok én egy topicot ahol lehet"sárral dobálózni" akinek kedve van.
Musz, dehogy haragszom, hogy kihagytál, a gyerek a lényeg