sziasztok!
el sem hiszem, h itt vagyok
mindkét gyönyörűségem aluszikál, igy gyorsan sebesen rohantam a géphez, h adok egy kis életjelet magamról/ magunkról!
két kispasival annyira zajlik az élet, h örülök, ha a legalapvetőbb fizikai szükségleteimet ki tudom elégíteni...egyelőre nagyon másra nem is vágyom, ja nem iyg van, mert ALUDNI EGYHUZAMBAN EGY PÁR ÓRÁCSKÁT, AZT NAGYOOOOOOOOOON SZERETNÉK!!!!
szabolcsot eléggé kínozzák a szelek+máig kakit csak szélcsövezés és maszírozgatás hatására sikerült kipréselni, ezért hiába próbálom kialakítani a napirendet, nem nagyon sikerült. mint írtam a mai nap forradalminak számít, ui délelőtt két óriási kakit nyomott MAGÁTÓL!!! már annyira aggasztott bennünket a korábbi helyzet, h pénteken elvittük szabit a klinikákra egy szakorvoshoz, hátha ő tud vmi okosat mondani. szerencsére mindent rendben találtak és csak abban az esetben lenne szükség komolyabb kivizsgálásra, ha még egy hónapig nem lenne önállóan széklete. de megtört a jééééég!!! én annyira boldog vagyok!!!! imádok kakátalanítani!!!!!!!
remélhetőleg hamarosan a hasfájás is a múlté lesz és akkor maradnak a mindennapi dolgok.
elképesztő, mennyire más a két gyerkőc habitusa, kisugárzása, de ez igy a jó, szépen kiegészítik egymást!
ákos határtalan szerettel figyeli a kisöccse minden mozdulatát és minden pillanatban lesi, hogyan tud nekem segíteni. néha túlzásba is viszi, és elszabadulnak az indulatok: erősebb csapkodások, zoknilevétel, cumi szájba nyomkodása ha kell ha nem........egy pillanatra sem vehetem le a szememet róluk.
ráadásul ákos most éppen a székekre, asztalokra felmászós korszakába lépett, és hiába egy-két esés, újra és újra próbálkozik....iszonyatosan akaratos, nem tudok neki parancsolni, hiába szólok rá eréjesebben, ő már csak azért is csinálja. hmmm, talán beléptünk a dackorszakba...jajjjjj de fincsiiiiiiii
szabi mindent elvisel, édesen szunyókál miközben ákos örjöng, tajtékzik a dühtől.... igy vagyunk mi
visszaolvasni képtelenség benneteket, mondhatni csak a képeket nézegetem és bele-bele olvasgatok néhány hsz-be, de örömmel látom, h mindenkivel minden rendben van és a babák szépen fejlődnek!
szilvi, sokat gondoltam rátok a vizsgálat napján és meg kell hogy mondjam, fantasztikus ember/anyuka vagy!!! a legfontosabb a pozitív hozzáállás......hát lenne még mit tanulnom tőled
hogy sikerült a baba-mama szépségverseny? elkészült szabi részletes asztrológiai elemzése, hát nem semmi kis rákocskánk van! majd vmikor leírom levélben! te mikor mész az asztrológushoz?
edus öröm látni a csodálatos képeiteket!!!! mikor jössz magyaro.ra? hűűűű, hányszor jutsz az eszembe a kispasijaiddal együtt..........és nevetni fogsz, de már mi is egyre többet beszélgetünk a harmadik babáról
három év múlvanra tervezzük!!!! hiába a sok-sok nehézség, átalvatlan éjszakák, mindenért kárpótol látni őket együtt, ahogy szeretik egymást.
timi bala nagyon édes és olyan szépek vagytok együtt a fotón!! mesélj, hogy vagytok!!!!???
anzsi nem felejtettelek ám el, ígérem hamarosan elküldöm a részletes szüléstörténetemet, de még nem sikerült befejeznem. remélem, jól vagytok!!!!
zsófi várom a privit!!!!
most búcsúzom, h még fel tudjak tenni néhány képet!
puszi mindenkinek
niki