Új privát üzeneted érkezett!

ha már 2 napja nincs senki, akkor teszek fel képeket samu állatkertezéséről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

a bácsi akire mosolyog egy haverunk, akivel véletlenül ott futottunk össze.
kerekpocak

Zsófi telegalább feldobod a netet, ha már nem nyüzsög itt senki.
Zabálni való a kisfiad, és tényleg tiszta Apja! Anyuci mindig a fotós? :wink:

Nelly

Kép
breeki

jaj de édes a drága Samu!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon szépséges és milyen érdeklödő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Andi, Bende látta a képet és nagyon mosolygott!! és köszöni az üzit is!
:lol: :wink: :wink: :wink:

Niki!!! jó pihenést!!!
Viki, jó nyaralást!!!!
Márcsi!! remélem jó az időtök!

mi apázunk!!

puszi!!
mangó

DRÁGA LIZU BABA! nagyon boldog 10. hófordulót!!!!!!

sok-sok puszit küldünk Neked Bendével!! aztán várjuk anyukádtól a képeket Rólad! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :)
mangó

Sziasztok

S.O.S. kérdés!

Elkaptam a hasmenés-hányás vírust, Beni is 2szer hányt.:(
Szabad-e ilyenkor szoptatni vagy inkább a biztos tápszer??
Lázunk nincs, vizet kap.
Jó kis éjszaka...:(

Kép
viky30

viki, hívd fel a dokit! vagy az ügyeletet!!!!

LIZUNAK NAGYON BOLDOG 10. HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!
kerekpocak

Viki! úgy tudom, hogy szabad, de én is azt javaslom, amit Zsófi!
jobbulást!!!!!
ezek szerint nincs nyaralás??!! :( :(
mangó

Viki,hogy vagytok?
Én szoptattam,amikor egy hasonló vírus támadott meg, de inkább kérdezd meg, az a tuti.

LIZUSNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!
Kép

Állatkertes képek szuperjók!! Samu tündérmackó :D .

KépKép
logi

DRÁGA LIZU!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A 10. HÓFORDULÓDON!!!!!!! :) :)

Samu nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!Látszik, h nagyon élevezte a kiruccanást! :) :) Zsófi, olvastam :wink: :wink: :) , majd írok még, de most megyünk AsianMelara.

Viki, én is azt tenném,amit Zsófi írt. :?

És nagyon szépen köszönöm a további vigasztaló, megnyugtató szavakat MINDENKINEK!!! :)

Anzsi, Bende gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!! Pizsis kép a kedvencem!!!! :) :)

na léptünk...Pusszok, vigyázzatok magatokra+Vikinek, és Beninek gyógypusszok, jobbulást!!! :)
mazsolák

Sziasztok Lányok!

Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy augusztus 7-én éjjel 2 óra 6 perckor megszületett a mi kis boldogságunk, Tomek baba.
Súly: 3250 gr, magasság (!!! ) 55 cm (nem ment össze , csak rosszul hallottuk a számot és azt küldtem el Monának sms-ben).

Miután a vajúdás elején felment a vérnyomásom (+ a faros fekvés is maradt) , így mindenképpen császár mellett kellett dönteni.

Tejci beindulóban. Röviden ennyit most, de hamarosan jelentkezem képekkel, új vonalzóval ...

Üdv Mindenkinek,
dalo

Kép
dalo

GRATULÁLOK TOMEK BABA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!!!!!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!!!!
kerekpocak

Dalo, sok boldogságot a kicsi fiatokhoz! Gratulálok!

Kép
niki30

Sziasztok!

Tomek baba Isten hozott! Gratulálunk!

Lizunak nagyon boldog 10. hófordulót!!!

Maja, Bende, Tarek nagyon nagyon gyönyörűségesek!!!

Samu igazi kis Zoológus!

Rólunk: először is köszönjük mindenkinek az erőt adó szavakat! :D :) Úgy tűnik használt! :) :) Gőzerővel több csatornán keresik Papp Lajos szívsebész professzort, de szeptember 5. szabadságon van. Annyi helyről érkezett segítség, hogy be jussunk hozzá, már nem tudom majd kire hivatkozzak.
Elkezdtük szedni a gyógyszereket és Ákos valóban veszített a súlyából, de szerintem nem jelentős. Legalábbis idáig. Jó sok pisis pelusunk van a vízhajtótól. Jó kedve van, könnyebben veszi a levegőt és tegnapelőtt hasra fordult. :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
A gyógyszer nagyon keserű, :evil: :evil: :evil: :evil: de annyira aranyosan veszi be :) :) mintha értené, hogy muszáj.

Viky jobbulást kívánok! Én semmilyen fertőzés esetén nem hagytam abba a szoptatást, de csatlakozok a többiekhez, kérdezz meg egy szakembert.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

LIZUSNAK BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!!

NAGYON ÖRÜLÖK TOMEK BABA ÉRKEZÉSÉHEZ! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!

Nelly

Kép
breeki

Örülök, hogy Ákos ilyen okos baba, és hogy ennyi segítséget kaptok! Szavaidból úgy érzem a hangulatod is jobb, és ez nagyon fontos. Sokpuszi Ákos pici buksiára... :)

Nelly

Kép
breeki

Nem is azzal a képpel pályáztunk amit ide felraktam. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Hanem ezzel:
Kép

Nelly: Nagyon aranyos vagy!Köszönjük!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Nagyon Boldog 10. hófordulót LIZUNAK!!! Éjen, éljen a nagylány!!

Isten hozott Tomek baba. Grtaulálok!!! Jó egészséget és sok boldogságot nektek!!

Ügyeletet sikerült felhívni, lehet nyugodtan szoptatni. Ha visszajön, nem azért mert rossz a tej. Sok ilyen fertőzés van most és sok telefont kapnak, gondolom ezért volt foglalt olyan sokáig. Benike a negyedik szopizásnál már nem adta vissza a tejet. Azóta már ötször ettünk és volt kis fosika is és hőemelkedés. Holnap megyünk dokihz, nyaralás csúszik. Szóval az első betegség kicsit korán jött, de Benike egy hős, nem sír sokat, de olyan kis bágyadt. Egész nap simizzük.

Szilvi: gyönyörű Ákos ezen a képen!!! Csodálatos mosolya van!!! Te is nagyon szép anyuka vagy!!!! Ákossal minden rendben lesz!!!

Kép
viky30

Éljen a nagy 10 hónapos Lizu baba!!!!!! Nem is baba, hanem már nagylány!!!

Szilvi: csoda szépek vagytok a képen!!! Mikor lesz eredménye a szavazásnak? Hol indultok legközelebb??? Nahát, Ákos hasra fordult???!!!! Hatalmas gratula ennek az erős babónak!!! És olyan jó, hogy látjátok már ilyen rövid idő alatt, hogy hatnak a gyógyszerek. Naná, hogy hatnak a plussz energiák!! :lol:

Zsófi: Samu állatkerti sétát is kapott születésnapjára, vagy ez csak úgy pluszban? Annyira helyes. A második képen (ami még mindig zsiráf etetés ugye?) olyan nagyon apukája. A szemük, a hajuk, az arcuk mindene tiszta apa. Csuda helyesek!!! Látom ti is megtaláltátok a hangyát, mint Zsókáék. :wink: Csak én nem tudom hol van. Én még nem is láttam. Mi lett Harryvel :?: :?: :?:

Niki: megjöttetek? Milyen volt?

Jobbulást Viki!!! Hogy vagytok??

Anzsi
: anyák összeboronálják a babákat? :wink: Fú, de jó lehetett apázni!!! Egész hétvégén??? Csuda jó móka. Voltatok valahol, vagy "csak" együtt?

Edus: AsianMelara ez micsoda?? Milyen volt??

Mi nekünk is nagyon jól sikerült a hétvége. Voltunk barátoknál, aztán hazafelé elmentünk a budakeszii vadasparkba, ahol nagyot sétáltunk. Maja nagyon élvezte, mert ugye odáig van a zöldért, no meg a friss levegő. Ami még frissebb lett, mikor eleredt az eső is. Akkorát aludt a drága. Pedig kicsit kényelmetlen volt neki, mert a vállamon kellett aludnia, nem vittünk babakocsit, értelmetlen lett volna, ott nem lehet vele közlekedni. De ez őt nem zavarta. Aztán meg hazafelé elkapott minket a nagy zuhé. Alig láttunk, olyan vihar volt. A hegyről meg lezudult az agyagos víz, ami beterítette a kocsit. Képzeljétek, hogy bár fehér a kocsink, de mire hazaértünk ezt senki meg nem mondta volna. Útközben meg kellett állni, hogy letakarítsuk egy kicsit az ablakokat, hogy ki lehessen látni.
Azért nagy élmény volt, bár így utólag visszagondolva, jó, hogy nem lett semmi baj. :wink:

No, mentem, mert hosszú volt a nap. Reméljük a hétvégi pangás után felélénkül kicsit a topic. :lol: :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép
b79andi

Kicsi Tomek! Isten hozott!!! sok-sok boldogságot az egész családnak!!!

Drága Szilvi, olyan szépek vagytok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sok-sok puszi Ákosnak és az egész családnak! és gratulálok a pici fiúnak az új tudományához! köszönöm a dícséretet!

Viki!!! jobbulást drága Benikének és Neked is! majd írj, hogy hogy vagytok!!

Andi, :wink: :wink: összeborona, addig amíg lehet, mert pár év múlva már a saját fejük után futnak :wink: :lol: :lol: , ma voltunk szülinapozni, Bende nagyon élvezte a nagy gyerekek társaságát :lol: :lol: Veletek mindig történik valami izgalmas!!!

Edu, milyen volt az Asian Melara? köszi a szép szavakat Neked is :wink: :wink: :lol: :lol:

és képzeljétek Bende feállt!!! nagyon cukorka!!!!

jó éjt!
puszi!
anzsi
mangó

Andi: a Mela az ázsiai (főként indiai és pakisztáni) emberek fesztiválja. Mivel sokan invitáltak, mentünk.

Képekben (a zenét sajna nemtudjuk csatolni):

Zsigu és apa "tombol" panjabi slágerekre
Kép

Ugyanezt Zsombi alfában hallgatja :lol:
Kép

Nagyszínpad (olyan mint a sziget, csak kicsit indiaibb, kicsit más, és emiatt nagyon jó)
Kép

Edus elfáradt (Reklám: elismerés a GRACO babakocsi gyártónak :arrow: Zsombi+Edus tömege (~70 kg) alatt is helytállt )
Kép

Jó éjt mindenkinek:
A titkár :wink:
mazsolák

[quote]B írta:ende feállt!!!

lülni is tud? :wink:

Ja és asszony kihagyott egy kötőjelet: Asian Mela Fesztiválra

Imi
mazsolák

Sziasztok!

Ezer bocs, hogy így eltűntem, de teljesen halott volt a gépünk, Apáéhoz meg nem mindig jutok hozzá, azaz mire hozzájutnék Ő már alszik, s kell hozzá az ujja, hogy ha használni akarom, mivel az ujjlenyomatával lehet csak beindítani. Így sokra nem megyek vele nélküle. Ha meg már elalszik, nem akarom vele zargatni, hogy indítsa be nekem, így is alig alszik.
Csak a képeket tudtam gyorsan átpörgetni :cry:

Tünemény, s gyönyörű minden baba!

Kedves Samu!
Elnézést, hogy csak így utólag, de nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!

Kép

Mi ezerrel építkezünk, rohanunk állandóan, hol itt vagyunk, hol ott, hol van gép, hol nincs, vagy ha van is, akkor sem működik, mert éppen megunta a szolgálatunkat, s behalt teljesen jó hosszú időre :evil: Most legalább megy, de ki tudja meddig, most sem 100-as teljesen :roll:.

Gyorsan pár kép rólunk, s megyek is csucsázni ...

"Szeretlek Apa!"
Kép

"Hahó! Van valaki a cső végén?"
Kép

"Kissé korán, de beültem az iskolapadba :)"
Kép

"Szeretlek Anya!"
Kép

"Na? Hogy áll nekem Anya szemüvege?"
Kép

"Anya! Megterítettem a reggelihez! :)"
Kép

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

És még egy gyors szösszenet:

Mivel csacsogunk már ezerrel, nálunk is beindult a "gyerekszáj" rovat :lol:

Szitu:
- esti pancsi után
- mondókázás Apával felöltözés közben

Apa: "Répa, retek, mogyoró..."
Bala: "Jépa, jetek, mogyojó ..."

Apa lelkesen keresi az "r" betűs szavakat...

Apa: "Bala! Hogy mondod: Róka"
Erre Bala: "VUK!"

Folyt a könnyünk a nevetéstől :lol:

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Edusom gyönyörűségesek vagytok! Nagyon jól bírod!

Kedves Tikár Úr! Akarom mondani Vegyész Mérnők Úr! Ebben a pánikkal terhelt világban sajnos elvesztem az információk között. Légyszi segíts ki engem! :D :)
A guar-gumi =gurmagliszt? Tehát mindkettő E412? Ha kérhetném egyszerű elmémnek :oops: :oops: :oops: egyszerű magyarázattal szolgálj, :lol: :D nehogy még jobban belegabalyodjak az információkba.

Andi: nem hiszem, hogy indulunk máshol, ezt is csak poénnak szántuk. /De ki tudja?!/ :oops: Eredmény mikor lesz nem tudom, de az attól függ, hogy kire mennyi szavat ment. :roll:

Timi: nagyon jó Bala válasza! Szerintem igaza van, ha róka akkor VUK. Ti nem tudtátok? A fiúk most ébredtek fel, de ők is jót nevettek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Képsorozat igazán szépséges, na meg hiánypótló!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Dalo: sok szeretettel gratulálok Tomek baba érkezéséhez!!! :lol: :lol:

Andi: jobbulást neked!!!
:wink:

ZSu

Zsu
svs

sziasztok!

el sem hiszem, h itt vagyok :lol: :lol: :lol:

mindkét gyönyörűségem aluszikál, igy gyorsan sebesen rohantam a géphez, h adok egy kis életjelet magamról/ magunkról!
két kispasival annyira zajlik az élet, h örülök, ha a legalapvetőbb fizikai szükségleteimet ki tudom elégíteni...egyelőre nagyon másra nem is vágyom, ja nem iyg van, mert ALUDNI EGYHUZAMBAN EGY PÁR ÓRÁCSKÁT, AZT NAGYOOOOOOOOOON SZERETNÉK!!!! :lol: :lol:
szabolcsot eléggé kínozzák a szelek+máig kakit csak szélcsövezés és maszírozgatás hatására sikerült kipréselni, ezért hiába próbálom kialakítani a napirendet, nem nagyon sikerült. mint írtam a mai nap forradalminak számít, ui délelőtt két óriási kakit nyomott MAGÁTÓL!!! már annyira aggasztott bennünket a korábbi helyzet, h pénteken elvittük szabit a klinikákra egy szakorvoshoz, hátha ő tud vmi okosat mondani. szerencsére mindent rendben találtak és csak abban az esetben lenne szükség komolyabb kivizsgálásra, ha még egy hónapig nem lenne önállóan széklete. de megtört a jééééég!!! én annyira boldog vagyok!!!! imádok kakátalanítani!!!!!!! :lol:
remélhetőleg hamarosan a hasfájás is a múlté lesz és akkor maradnak a mindennapi dolgok.
elképesztő, mennyire más a két gyerkőc habitusa, kisugárzása, de ez igy a jó, szépen kiegészítik egymást!
ákos határtalan szerettel figyeli a kisöccse minden mozdulatát és minden pillanatban lesi, hogyan tud nekem segíteni. néha túlzásba is viszi, és elszabadulnak az indulatok: erősebb csapkodások, zoknilevétel, cumi szájba nyomkodása ha kell ha nem........egy pillanatra sem vehetem le a szememet róluk.
ráadásul ákos most éppen a székekre, asztalokra felmászós korszakába lépett, és hiába egy-két esés, újra és újra próbálkozik....iszonyatosan akaratos, nem tudok neki parancsolni, hiába szólok rá eréjesebben, ő már csak azért is csinálja. hmmm, talán beléptünk a dackorszakba...jajjjjj de fincsiiiiiiii
szabi mindent elvisel, édesen szunyókál miközben ákos örjöng, tajtékzik a dühtől.... igy vagyunk mi :lol:

visszaolvasni képtelenség benneteket, mondhatni csak a képeket nézegetem és bele-bele olvasgatok néhány hsz-be, de örömmel látom, h mindenkivel minden rendben van és a babák szépen fejlődnek!
szilvi, sokat gondoltam rátok a vizsgálat napján és meg kell hogy mondjam, fantasztikus ember/anyuka vagy!!! a legfontosabb a pozitív hozzáállás......hát lenne még mit tanulnom tőled :wink:
hogy sikerült a baba-mama szépségverseny? elkészült szabi részletes asztrológiai elemzése, hát nem semmi kis rákocskánk van! majd vmikor leírom levélben! te mikor mész az asztrológushoz?
edus öröm látni a csodálatos képeiteket!!!! mikor jössz magyaro.ra? hűűűű, hányszor jutsz az eszembe a kispasijaiddal együtt..........és nevetni fogsz, de már mi is egyre többet beszélgetünk a harmadik babáról :lol: :lol: :lol: három év múlvanra tervezzük!!!! hiába a sok-sok nehézség, átalvatlan éjszakák, mindenért kárpótol látni őket együtt, ahogy szeretik egymást.
timi bala nagyon édes és olyan szépek vagytok együtt a fotón!! mesélj, hogy vagytok!!!!???
anzsi nem felejtettelek ám el, ígérem hamarosan elküldöm a részletes szüléstörténetemet, de még nem sikerült befejeznem. remélem, jól vagytok!!!!
zsófi várom a privit!!!!

most búcsúzom, h még fel tudjak tenni néhány képet!

puszi mindenkinek
niki
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

E412 = guargumi = guarmag liszt
A dioxin alapvetoen a szerves anyagok (pl kommunalis hulladek egetok, uzemanyag...) egese soran keletkezik. => A guarbab olyan teruleten termesztett volt, ahol szennyezett a levego, vagy annak feldolgozasi terulete szennyezett. Na es ez a mergezo.
mazsolák

Index (2007. 08. 13., 12:40 | Frissítve: 5 perce ):Nagykanállal ehettük a dioxint
mazsolák

Imi, ez a cikk nem semmi. Nem tudom örüljek e neki, hogy elolvastam, vagy inkább ne.

Azért köszi!!

Köszi Szilvi hogy megkérdezted! :wink:

Ja, ja, éljen éljen a GRACO babakocsi teherbíró képessége. Tesztelte: mazsolák! :wink: :wink: :wink: (és kényelmes?)

Kép

Kép
b79andi

MA VAN A 2. HÁZASSÁGI ÉVVFORDULÓNK!!!!!! :) :)

Kép

megyünk ünnepelni, puszik.
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi, olyan szépek vagytok! Szép pár.

Lizunak boldog hófordulót, gratulálok!

Edus, de jó kis jövős menős család vagytok! Ez úgy tetszik.
Graco bírja a kiképzést:):):)

Timi nagyon aranyos Baláról az a megterítettem kép. Édes nagyon. Olyan kis ártatlan bárányka, annyira cukorfalat!
[quote]A írta:pa: "Bala! Hogy mondod: Róka"
Erre Bala: "VUK!"

Hát ezen mosolyogtam egy jót! Jó arc a kisfiad Timi!

Stellina/Niki, olvasni még nem tudtalak, csak a képeket néztem meg.
Aranyosak vagytok így együtt. Apás kép nincs? Olyan, amin az egész család rajtavan?

Andi, köszi jól sikerült a hétvége. Jöttünk mentünk, Emma meg ismét tündérbogár volt. Olyan jó kislány. Úgy örülök. És képzeljétek, pár napja egyedül alszik el. Picit bebólint a cicin, beteszem az ágyba, felébred, de aztán magától visszaalszik.
Most felaplikált apa neki ilyen kis forgókát, csinált neki hangulatvilágítást és olyan édesen elvan. Gyűrögeti a textilpelusát, nézegeti a halacskáit....na majd erről dobok fotót.

Most ezt gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon.

Kép
niki30

Jah, de lökött vagyok, elfelejtettem gratulálni.
ZSÓFI SOK BOLDOGSÁGOT, GRATULA!

Kép
niki30

Sziasztok!

újra itt egy kis kihagyás után.

Nekünk szombaton volt a 6. házassági évfordulónk, és úgy ünnepeltük, hogy délelőtt 10-kor leadtuk Julit Anyuékhoz, és másnap délután 4-kor hozták csak haza :lol:
Hát, lányok, utoljára aznap aludtam 10 órát egyhuzamban, amikor Juli született... Nagyon jól esett.
Persze Juli is tök jól érezte magát, el is kanászodott kicsit:wink:

Voltunk moziban, vacsorázni, meg lustiztunk egy csomót. Szóval nagyon kipihentük magunkat!!! :wink: Csupa olyasmit csináltunk, amit Julival nem lehet.

Zsófi nektek is sok boldogságot!
Lizunak boldog 10.-et!! Mindjárt 1 éves vagy!!!!

Bendének gratula a felálláshoz!

És mindenkinek sok puszi, egyszerűen most nincs energiám többet írni.

Ja, még egy témafelvetés: Mit szólnátok egy szeptemberi találkához??? Tudom, hogy Eduséknak nem ok, de esetleg csinálhatjuk úgy, hogy bejelentkeznek webkamerán keresztül, és akkor majdnem olyan, mintha. Csak egy ötlet, se helyszín, se dátumjavaslatom nincs, csak olyan jó lenne újra talizni!!! Meg az "újakkal" is!!!

Puszi

Klári

Klári
Kép
ganti

Klári, nektek is gratulálok!

Találka? Nem is rossz ötlet. Bár nekünk a szeptember kicsit zsúfolt....a hétvégék legalábbis.

Kép
niki30

Na ez a fotó ma este készült.
Kép

Ezt meg csak úgy. Már próbál megemelkedni...
Kép

Andikáékkal a Balatonon

Kép

Apán jóóó

Kép

Kicsit túlzásba estem. :oops: Sorry :oops:

Kép
niki30

Nagyon édes Emma ahogy boldogan mosolyog Apa mellkasán!!!
A halacskák nekünk is bejönnek, ilyen van a Szonjának is, de ő még csak a napokban fedezte fel őket! :)

Nelly

Kép
breeki

Zsófiéknak!!! Kláriéknak!!! nagyon boldog házassági évfordulót!! :lol: :lol:

Niki, Emma egy tündérke!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Imi :lol: :lol: :wink: :wink:
mangó

Én is sok boldogságot kívánok Zsófiéknak, és Kláriéknak!

Nelly

Kép
breeki

köszönjük a köszöntéseket. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
kerekpocak

Zsófi - Éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Némi füstjel rólunk. Márk növeszti az alsó rágó fogait, így az elmúlt héten nem sokat aludtunk éjszaka. Napközben próbálom behozni az alvás lemaradást, egész jó eredménnyel. Ma egyszer sem ébredt fel, így aludtam 7 órát egyben. Mennyei!!!!
Amúgy jól vagyunk, sokat vagyunk a levegőn így nem sok időm jut a netre. Márk igazából egész nap menne, menne, menne épp hogy enni és aludni áll meg. Igazi kis duracell nyuszi, kár, hogy a szülei könnyebben fáradnak el.

Bébik, gyerkők és Anyukáik nagyon szépek!

Liza cicának boldog 10. hófordulót!

Zsófi, Klári - Házassági évfordulókhoz sok szeretettel gratulálunk!

(Közben mi is megünnepeltük a 7.-et. (júl.29))

Szilvi - nagyon szépek vagytok! Rengeteget gondolok Rátok, ahol ennyi szeretet lakik, ott nem lehet baj!

Sok puszi mindenkinek, próbálok még jönni, ha az alvókám engedi :lol:

Néhány szösszenet...

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

húhú Zsófi!!!! gratulálok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nóri8

AZTA ZSÓFI, DE JÓÓÓÓ, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :wink: :)

KépKép
logi

Gyorsan végigpörgettem a képeket, mindenki cukkancs és gyönyörűséges.

Sajna mostanság nem sok időm van gép elé ülni,majd ha elkezdődik az ovi, többet jövök. Minden napra csinálni kell valami programot a gyerekeknek,így állandóan úton vagyunk :D .

A házassági évfordulósoknak további sok-sok boldog együtt töltött évet kívánok!!

Zsófi, ezek szerint miniKerekpocak nem hagyott sok időt a próbálkozásra, hamar jelentkezett :wink: . Szupper!!!

puszi Mindenkinek!!!

KépKép
logi

évet=éveket :roll: :oops:
logi

Azta Zsófi!!!! Először nem hittem a szememnek. :lol: Hát én olyan nagyon örülök!!!! Mesélj már!!!!! Mármint nem kellenek részletek :wink: , de hogyan derült ki???!!!! Hát tényleg nem semmi. Elhatároztátok és összejött. Milyen szerencsések vagytok!!!! És mivel Edus hamarosan kettéválik, nem marad a mamis topic pocakos nélkül!!!!! Fú de szuper!!!!!!!

Niki: nem baj, hogy kicsit sok lett a kép, mivel Emmácska olyan gyönyörűséges, hogy az sem zavarna, ha egy egész oldal tele lenne a képeivel!!! Olyan kis érdeklődő fejecskéje van. No és a fekvőtámasz!!! Zabálnivaló!!! Milyen kis erős!! Nagyon jó lehetett ez a nyaralás Andiékkal. Mondtam én, hogy taroltak a csajok!!!!! Csodahelyesek vagytok mind a 4en!!!!

Bocsi, most csak ennyire futotta, mert muszáj vasalni. :cry: :cry: Majának elfogytak a ruhái. A tali nagyon jó ötlet!!!!!! Én is támogatom!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

De most egész nap Zsófiék fognak a fejemben járni. Annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

MAJÁNAK NAGYON NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!

aztán majd nemsokára jövök!!
kerekpocak

Zsófi!!!!!!!! gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! éljen! éljen! éljen!
lassan újra kerekpocak?!!!! :) :) :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Kicsi Maja!!! nagyon boldog 4. hófordulót!!!!
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?