No, már el is aludtunk. Érdekes! Most kéne kelni, ő meg most alszik el. No de jő a vihar is!!!! Talán végre kaunk egy jó kis kiadós esőt is mi már itten!!!!
Úgy örülök, hogy mindenkinek okoztunk egy kis nevetést a képpel. Bevallom, ez volt a cél.
Ilyen burós nyomott időben, nincs jobb egy kis nevetésnél.
No, és van még egy bevallani valóm. A cumi hamis. Igazából nem is cumi, hanem nyalóka. Apa vette (magának), ő megette a nyalóka részét, mi meg azóta vicceskedünk a maradékkal. De ha cumi lenne, akkor sem szeretné Maja. A cumit úgy köpi ki, hogy csak úgy repül. Látszik a képen is, hogy ezt is tartom, mert lökte ki a nyelvével.
Pedig jó lenne, ha létezne ilyen. Én is tutira vennék ilyen cumit.
Fatima: egyszerűen szépséges ez a fiú. Annyira helyes! És tényleg tisztára te vagy, már bocsi Salim (akit talán! nem kell átnevelni
) Az ásítós és a nevetős a két kedvencem. Milyen kis vigyori!!!!! Jó dolga van no.
Anzsi: Maja azt hiszem Bendére volt kíváncsi, mert már dél óta fenn volt, nem akart aludni, és most hogy megmutattam neki, teljes lelki nyugalommal elaludt. Biztosan szépet álmodik
mosolyog.
Nikinek válaszoltam. Mi is nemrég voltunk ott.
Bár a szobár nem próbáltuk ki, de azért megnéztük. Én nem akarnék wc-ben szoptatni, inkább akkor a vásárló téren. De nem csalódtunk az Ikeában. Tényleg, nézelődtök, vagy van konkrét cél??? Nekünk is vissza kéne menni, mert rossz lett a polc amit vettünk. És még annyi minden kellene.
Zsófi: szegény Samu összejött most neki. Nem csodálom, hogy ilyen levert, sok volt ez neki. És még hozzájön az idő, a foga!!! Édes drága egy éves. Tényleg, milyen egy egy éves királyfi anyukájának lenni??? És te jobban vagy már?? Nagyobb lakásba költöztök?? Lehet róla mesélni?
Zsóka: a vonalzók is újak, vagy csak nem vettem észre?? De a Marcis vonalzón a kép az új!!! És hihetetlenül vagány rajta!!! Most látszik a két képen, hogy milyen nagyon hasonlítanak egyásra külsőleg. Mert akkor a jellemük eltér. Hát igen, egy hercegnőtől mi mást is lehetne elvárni, mint hogy egy tündér legyen. És egy fiú igenis legyen öntörvényű.
Egy anya, meg kitartó és türelmes.
Annyira bírom Marcit!!!!! Úgy megismerném élőben is. (Szóval a hercegnő is nevetett??? Örülök!!!)
Ez más babákra is vonatkozik. Úgy látnám már őket élőben. Biztosan kicsit mások, és tutira méginkább odáig lennék értük. Azért tényleg milyen fura, hogy itt tényleg mindegyik baba ennivaló, édes és huncut.