Sziasztok!
Bocsi,nem frissítettem,és csak most látom,hogy közben mások is érkeztek.
Anyusziszi!
Örülök,hogy ilyen jó hírekkel jöttél.
Teszel majd képet szép barna családodról?
Hoppá!
Gratulálok az izgő-mozgó babácskához.Mostmár élvezheted a várandósság minden egyes percét.Csodás időszak vár rád
Tényleg nagyon csini vagy
Málna!
BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉNAK,ÉS BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!
bocsi,hogy így megkéstem
Ilyen bölcsis ágyat még nem is láttam,de jópofa
Icus!
Jó,hogy ilyen gyorsan sikerült állást találni
Remélem jól érzed magad.
Bea!
Habár napi kapcsolatban vagyunk,nem szeretném,hogy elhagyd a topikot
Mókuska!
Nem könnyű napok várnak rátok.Jól értettem,hogy te fogsz festeni?
Ha igen,le a kalappal előtted.Lilivel gondolom úgy vagytok,hogy egyrészt jó,hogy így elvan a nagyiéknál,de valamilyen szinten rosszul is esik.
Vvviki!
Hogy telik a szabi?
Candi!
Drukkolok a 3-as hazatéréshez
Meli!
Sajnálom a sérvet
Tejcid még mindig sok van?
Kis_Plutó!
Ínyed javulgat?
Esztike szép nagy baba,és milyen ügyes.
Adrika neki a legszimpibb?Akkor ő nem tipikus lány fiúimádattal
Oltások ezennel letudva
Mi is hasonló cipőben járunk,Gerda punikája is piros pöttyös lett nyaralás óta,lehet,hogy a strandon sikerült összeszednünk valamit
Most körömvirág krémmel próbálkozom,remélem segít.
A vizelet vétellel kapcsolatban,a zacskóval igencsak meggyűlt a bajom,ezért új módszerhez folyamodtam,kicsomagoltam Gerdát,és egy üveggel felszerelkezve vártam,hogy pisiljen,kissé időigényes,plusz mióta forgolódik nem egyszerű,de a zacskónál még mindig jobb.
Muszkuru!
Mauska gyönyörű
még mindig nehéz elhinni róla,hogy anyukáját kiakasztótó ordító egérré tud változni.Sajnálom,hogy visszajött az ölkutya szindróma
Köszönjük a képes beszámolót a taliról.Rólad,meg Vikiről is tehetnél ha van
Nektarin!
Gondolom nem bántad volna,ha a kőmüvesek időben odaérnek.Bár ilyen szerintem csak a mesében van,kivétel,ha rokon az illető(bár ez sem garancia)
Nem sok időd volt unatkozni a terhesség alatt,most viszont már próbálj pihenni,mert szülés után nem sok időd lesz rá.
Viki!
Ági kíváncsivá tett Levi elalvási szokásait illetően.Ha van időd leírhatnád,biztos másokat is érdekel
A nyaralásról,egy hetet voltunk Nagyatádon 9-en.Nagyon jól éreztük magunkat,Gerda is jól viselkedett,és nekem is sikerült feltöltődnöm kicsit.Minden nap strandoltunk(jó kis strandjuk van,nagy területen,sok fával,és kevés emberrel,ez a balcsi után fura volt,de tetszett)sokat sportoltunk,volt választási lehetőség bőven,strandröpi,ping-pong,teke,úszás,este meg nagy kártyapartik,meg activity,rég nevettem ennyit.Igazándiból csak alvásra jutott kevés idő,mert azt is eljátszottuk
Utána még lementünk pár napra Anyuékkal a telekre,itt is kellemesen telt az idő,bár Gerda néha nyüglődött.
Kérdeztétek páran,köszönjük már teljesen rendbejöttünk poci ügyileg,étvágyunk is van,viszont a súlynövekedése kissé lelassult.
Képeket mindjárt dobok fel a nyaralsáról.