Helló csajok!
Ismét itt! Alig van időm írni! Nem is az a probléma, hogy a gép nem megy, hanem nem enged a hóhányóm leülni. Ez persze nemcsak a netnek szól, hanem az ebédnek, a pisilésnek, és egyéb ülő tevékenységnek is. Egyévesen elindultunk, azóta kicsi a világ! A védőnéninek csütörtökön odaadta a földről a szemetet, azzal a felszólítással, hogy "Tessék!" az agyam eldobtam, itthon bezzeg nem mondja.
Voltunk Árpival a kórházban, mert a kajálásunk egyre aggasztóbb, találtam egy kedves nénit, akit érdekelt a problémám, és egy kicsit belepillantunk a gyerekbe, mert a 8 kg 13 hónaposan, neki is kicsit kevésnek tűnik.
Nem sok a jó hír odabent, azt mondta egy néni, hogy 12millió a kórház épületének bérleti díja egy hónapban, kb 80 szülés van mostanság, ugye az szülésenként 150eft, hát nem nehéz kalkulálni, hogy ez idöskevés...félfizetéssel vannak az alkalmazottak, a múlt heti népszavában van egy cikk, miszerint bérlőket keresnek az épületre.
A szülésznőmtől tudom, hogy havonta hosszabbítanak szerződéseket, mert egyik napról a másikra élnek, nem mernek hosszú távra lekötni.
Januárban tesóznánk, addigra talán rendbe jövök belsőleg, de nem tudom lesz-e még hol tesózni...mindenesetre megcsinálni meg lehet, mert a dokim a magánrendelőben is inszeminál,aztán van 9 hónap kitalálni hol szülünk...de remélem erre nem lesz szükség!
Hahó többiek, ti is írjatok!!!!
Iloly irigyellek a nagykajás kiscsaj miatt, küldjön hajlamot telepatikusan!
Angel, Erika írtam privit!
Sziasztok a mihamarabbi viszontolvasásig!