Sziasztok Csajok!
Csak szeretnék életjelet adni magunkról, hogy nehogy azt higgyétek, hogy leszoktam a topikról vagy hogy valami gond van. Nincs!!!
És nem szoktam le!
Az történt, hogy elmentünk egy hétre a Balcsira, aztán úgy döntöttünk, hogy túl jó ott nekünk ahhoz, hogy visszajöjjünk, így ott ragadtunk. Csak most jöttünk haza, mert most kezdődik megint a babauszi, hétfőnként, így itt vagyunk, de holnap reggel megyünk is vissza.
Sajnos visszaolvasni nem volt időm még, csak egy-két helyen beleolvastam.
Kíra mozgásfejlődésben ott tart, hogy 4-5 lépést megy, de ha messzebb van a cél, akkor nyújtja a kezét, hogy fogjuk meg, mert úgy azért biztonságosabb. Mondani nem akar semmit, de azért a saját kis nyögéseivel, jelbeszédével és olykor igen erőteljes hisztijével mindent ’elmagyaráz’. Addog küzd, míg megértjük. Hihetetlen.
Szopival július végén leálltunk. Akkor már hetek óta csak reggel-este volt szopi, aztán egyik napról a másikra nem kérte. Néhány nap múlva úgy tele volt a cicim, hogy hozzáértem és folyt a tej, gondoltam, akkor most megkínálom, mert most könnyen jön, de nem kellett, úgyhogy ezek szerint nem az volt a gondja, hogy küzdeni kellett érte, hanem egyszerűen megváltoztak az igények. Cumisüvegből iszik tejet minden reggel-este, 2 napig nem nagyon akart ízleni, de 3. naptól simán elfogadja és issza. Én azt hittem, hogy az esti szopi nálunk tovább fog tartani, de azért nagy megkönnyebbülés volt, hogy vége, és valahogy úgy érzem, jót tesz nekem, hogy most már nem kell „kényszerből” minden este nekem altatni, mert ha úgy alakul, már Apa is mehet
Nem mintha eddig gondot okozott volna, de most ezzel a magyarázattal könnyebb volt elfogadnom, hogy vége. És örülök neki, hogy ez magától így alakult, nem nekem kellett őt elválasztanom.
Kíra egyéves kora után egy héttel megértük azt is, hogy átaludta élete első éjszakáját. Reggel 6-ig. Igaz, ehhez kellett, hogy a lakókocsiban egy ágyban alszunk, és az első nyösszenésére mindig vissza tudom gyorsan dugni a cumit a szájába, és abban a pillanatban vissza is alszik. És mostanra már 2-3-szor megértük, hogy ébredés nélkül alszik reggelig. Viszont ezért cserébe: azt hiszem fogok küzdeni ősszel rendesen, hogy visszaszoktassam a saját ágyába, a saját szobájába.... De ezen még nem töröm a fejem, majd megoldódik.
Amúgy olyan kis értelmes! Bármit mondok, megcsinálja, bármit kérdezek, rámutat, ha mondom, hogy mindjárt jön Apa, rohan és veri az ajtót, hogy nyissam ki, stb. Megzabálom!
Kmammy, még nem is üdvözöltelek!
Remélem, a többiek is mind megvannak még és mindenki jól van, most nem hiszem, hogy nagyon sokat vissza tudnék olvasni, de majd igyekszem!
Ja, és majd elfelejtettem! Nekünk még mindig csak 6 fogunk van, de legalább már ennyi kikínlódta magát!
Pil, gratulálok, gyere Te is többször!
Pogi, szintúgy! Gratula!
Cerazette: én felhívtam a dokit, hogy most már nem szopizunk, de még szeretnék fogamzásgátlót szedni, de már csak kb. 4-5 hónapra, azt mondta, hogy ennyi időre semmiképp nem érdemes váltani, és a Cerazette is elegendő védelmet nyújt, nyugdtan szedjem, amíg szeretném.
Marcy, jelen állás szerint mi is így vagyunk a tervezett korkülönbséggel, mint Te: 2 kevés, 3 sok, legyen 2,5
Most ennyi, üdv mindenkinek, majd jelentkezem!