Zsizsa, nyugi
Ki vagyunk mi találva rendesen
Biga, igen elõfordulhat, ha még kicsit nagyobb lesz a babó, akkor majd érezni fogod mindig
Én tegnap voltam AFP vételen. Anyum jött a lányokhoz reggel korán, mert 8ra kellettt a MÁVba mennem, és nem kicsi ilyenkor a forgalom..
De háromnegyed kilencre végeztem is, dokibácsival és vérvétellel
Délelõtt hazavittem anyut, Vikiém nála maradt, ott akart aludni
még nincs három éves, de nagyon tudja mit akar,azt mondta Apának mikor mentünk el: " Ne sírj!! Visszajövök!! holnap
"
Kicsinken meg csak ámultunk egész nap apjával
Olyan jó baba
Csak akkor kiabált ha éhes volt,amugy meg egész délután sétálgatott, beszélgetett, nevetett. Rájöttünk, hogy Viki piszkálja csak fel Õt néha
Kérdeztétek hogy hol szültem a lányokat.
Vikikémet (2000.juni) kistarcsai korházban, nekem nagyon rossz tapasztalatom volt ott, ugy az egészrõl ahogy van. 7 hónaposan kerültem másik orvoshoz (akihez addig jártam eljött a korházból)
Még kontrollra sem mentem vissz oda.
Noémit pedig (2002.jan) a MÁVban, barátnõm ajánlására mentem az orvosomhoz. Meg vagyunk elégedve teljesen, és hát a korház meg a szülészet kalsszisokkal különbözik Kistarcsától.
Mindketten 3 óra alatt megvoltak
Vikinél szivárgott a vizem, de a doki 5 óra késéssel jött be a korházba, és akkor kötötte be az infuziót. innen számítva lett 3 óra. Addig semmi fájás nem volt, és kitágultam már 3 ujjnyit.
Viki 4100gr és 56cm-el született
Mimike pedig burokrepesztéssel indult az életbe
Két hete két ujjnyi voltam. És már két nappal tulvoltunk a kiírt idõponton.
Repesztés, én onnan 3óra 10 perc alatt megszületett Mimike. Gátvédelemmel. Ettõl féltem, de a szülésznõ és az orvos jók voltak, segítettek
Mimike 5030kg és 59cm el született.
Most bízom benne nagyon hogy itthon szépen elindulgat minden és úgy megyünk be a korházba, hogy ippeg csak szülni
Hát most jó hosszúra sikerültem, de egy gyerekes vagyok , így hagytak
Mimi már felébredt, de ilyenkor Õ játszik egyedül egy órát, ül a hálózsákban és nagyon jól érzi magát, apját is elintegette az elõbb maga mellõl
Mindenkinek szép napot
Sziasztok
Hajni