Új privát üzeneted érkezett!

brühüüüü. Akkor nem marad más mint izzítani Anyukámat. Ő is tud kötni. Kötésminta???

Klári
Kép
ganti

SAMU csúúúúúúcs!! Az a 6fogas nevetés!!!! (Nem tudom hány foga van, a képen ennyi látszik :lol: Ö

Klári
Kép
ganti

6!!!!!! iszonyú vicces ahogy bealudt!!! nem?
kerekpocak

NAGYON KÖSZÖNJÜK A BÍZTATÁST!

Kalapos Lizus baba igazi gyönyörűséges kishölgy!

Láotm Samunak sikerül beetetnie apáját! Bele is fáradt rendesen! ÉDES!

Kata: én is rögtön ezt mondtam, hogy nem is látok oedémát, de a doktornő mondta, hogy a babáknál nem így jelentkezik, hanem a belső szervek fogják vissza.

Ahogy altattam azon gondolkodtam, hogy olyan mintha nem is az én gyerekemről beszélt volna a medikusoknak, csak úgy mutogatott.
Katának nagyon igaza van a leírtakban, csak ehhez úgy érzem, hogy idő kell. Vacsorakor meghoztam a döntést, halasztok egy fél évet, minden pillanatban mellette akarok lenni.

Mára búcsúzok. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

szilvi! nagyon jól döntöttél! kitartást és millió puszi!!!!!!

ma nem bírok magammal: Kép
kerekpocak

Zsófi, jajj de jók vagytok! Nagyon jó ez a sok kis kép:)
Nagyon édes Samu tényleg. Beszarás, így képes kidőlni?

Kép
niki30

Sziasztok!

bocsi,h eltűntem, de apa nagyon sokat dolgozik.., én meg probálom lekötni a tökik energiáit... :oops: 8)
Apa megjött, aztán elvitte a tökiket, így van egy kis "szabadidőm". :wink:
Már előre is bocsi, ha nem reagálok mindenre/mindenkire! :oops:
Köszönöm szépen a hiányolást! :)

CsSziliv, én már fáradt vagyok, ilyen szépeket írni+fogalmazni, de Kata, Klári, ill a többiek nagyon klasszul megfogalmazták!!! És én is drukkolok, és talán Zsóka szavaival élve, nem tudom mondani/írni, h ne aggódj, mert mindegyikönk ezt tenné.. :oops: :oops: :? De a család, ami Ákos mögött van, rengeteget számít!!! :) És nem feledd az Ákos név jelentését!!!! :) :)
Katám, nem bírom fokozni a csajok által leírtakat!!!Sapi nagyon ott van!! :)
Anzsim! Nyaralás? Képek? Bende??!! Recék?! :)
Zsóka, gyerekek nagyon gyönyörűek! Kész fotómodell csajzsit nevelgetsz, és a kispasi is egyre nagypasi! :oops: 8) Állatkert, elhiszem, h kidőltek, és tetszett nekik!!! :)
Zsófi, Samu nagyon édes! Fogacskák nagyon arik! Jobbulást!!! :) :)
Klári, dej ó, h Te is jöttél, és írtál! :) :)
Vera, srácok nagyon nagyot nőttek, és szépek! :) :)
Fatima, a csajok leírták,h milyen hős Tarek!!!Le a kalappal,h ilyen jól kiállta a próbát! :) A döntést biztos nehéz volt meghozni, de az biztos, h egy nyugodt anya sokkal jobb Tareknek is!! :)
Andi, Maja nagyon édes, ahogy apája kezéből szemlélődik!!! :)
Zsu, talán te írtad az angol eüt...hát igen, és azóta sajna volt egy saját, nem jó tapasztalatom...
Voltam dokinál, aki a külső vizsgálat alapján megjegyezte, h szerinte kicsi a baba.., el van maradva a kiírt dátumhoz képest.. nem tűnt happynek, de ez van. Próbálok nem gondolni rá, még jó,h van(nak) akik/amik lekössenek! :oops: :oops: :?
Nóri, Farkas nagyon édes!!!!
Niki, Viki, meg akikne nem írtam üdv!!! (én is hasonlóan gondban vagyok, mint ahogy Zsófi+Zsóka írta. meg hát én nem is vagyok túl gyakran... :oops: :oops: )
nem állítom, h mindent leírtam, ami gyorsan a fejemben volt, de majd ha tudok még jönni, akkor írok, így is egy csomó mindenre később reagáltam..
pusszok, legyetek jók, vigyázzatok nagyon magatokra!

jó éjt!
mazsolák

Zsófi, jó ez a montázsod is!!! :) :) ( az első kép nem kórházi? mintha ebben a ruciban zsombeszom is feszített volna?! de lehet, h már késő van, meg már én sem vagyok 100as.. :oops: :oops: )
mazsolák

szia edu! de jó h vagy!!!!! kicsi a baba??? sztem az h kézzel fogja és tapintja, kb semmit sem ér! és ha kisebb akkor mi van?? niki emmája, se volt egy hatalmas baba, mégis gyönyörű!!! ne hagyd h rossz percet okozzanak morc orvosok!!!!! kitartás neked az utolsó hónapra!!!! sok sok energiát, türelmet és pihenést kívánok!!!!!!!
éljen az mzs+me+mi+mmz család!!!!!!!!!!!

lányok! tényleg, ha szeretnétek h ne a nicketeken (mert ha nem szeretnétek, az is ok, persze) szólítsunk benneteket, akkor v írjátok alá, v tegyétek bele az aláírásotokba a neveteket! léci! különben a nickkel fogok rátok utalni.
kerekpocak

edu, de kórházi! szal lehet h zsomb is hordta!!!
kerekpocak

Edus ha ez megnyugtat egy 2700 grammos 49 centis babát is fáj megszülni :lol: :lol: :lol: De ettől még makkegészséges lehet és cukorfalat.

Klári
Kép
ganti

Zsófi, Klári KÖSZI!!! Klári, bár effektíve nem voltam ott, de "tudom", tudod :oops: 8) :wink: :lol: . Sztem elsőre majdnem minden babát nehéz kipréselni. Talán azért sem aggódok annyira, mert még a dokibám otthoni uhja alpján ő is inkább Zsig méretre tippelt..., inkább csak akkor és ott volt rossz, ill azért néha még bennem van...Ja igen, és az egészség!!! az a legfontosabb! :)

Köszi még1x!!!!! Csajok!!! na most már lépek, mert kihül a fürcsivizem! :oops: 8) :wink:

Pusszok, jó éjt!
mazsolák

Köszi Lányok az altatási szokásokat. Szonja baba az első pár hétben elaludt a cicin, és a következő evésig fel sem ébredt. Aztán bealudt a cicin, majd 15-20 perc múlva felébredt, és nem lehetett visszaaltatni, mostanában meg szinte el sem lehet altatni, szinte egész nap fenn van. Elalszik szopi közben, aztán felébred eszik tovább, büfi, majd próbálunk újra elaludni, amíg kézben van alszik, de amint leteszem felébred. Próbálunk tanulni egyedül elaludni, de nem nagyon megy, mert ha berakom a kiságyba egy darabig elvan, aztán elkezd balhézni, és úgy behergeli magát, hogy muszáj kivennem, és megnyugtatnom, és amint visszarakom, kezdődik előről. Igazi kis bestia. Napközben csak 1-2- órát alszik összesen, és sokszor olyan fáradt és nyűgös már, hogy azért nem tud elaludni.
Niki: teljesen megértelek, hogy bepánikoltál hogy nincs tejed, ezen én is átestem. Sajnos nem mindig elég a tejem Szonjának, ezért néha tápszert kell neki adnom. Olyan sokat eszik a drágám, hogy sokszor nem tudom elképzelni hogy hova fér bele. Azt mondta a védőnő, hogy 60-80-at kéne ennie, ehhez képest ő általában 100-120, néha 140 eszik, és még balhézik időnként hogy éhes, de akkor már nem adok neki, mert nem tudom elhinni, hogy 100-120 után még éhes lenne. Ez van velünk mostanság...

Nelly

Kép
breeki

Szilvi: sok sok + energiát küldünk nektek! A lényeg a hit, és ha feldolgozod az eseményeket, biztos hogy nem lesz semmi gond.

Samu hihetetlen édes, igazi kis mosolyalbum!

Niki: kérünk képeket Emmácskáról!

Evu: én is úgy tudom, hogy a vizsgálati díj 10x szokták adni, de én biztos nem kérdezném meg a dokit. Engem nagyon kiábrándítana ha megmondaná hogy mennyit adjak.

Nelly

Kép
breeki

Ja, és én is iszonyatos mi mindent tudok össze enni, mióta szoptatok. Főleg édességet, rengeteg csokit eszem. Ma vettem update 1 fagyit, mert az legalább nem egy kalóriabomba, és aképzeljétek annyira finom, hogy alig bírtam abbahagyni a falatozást belőle.

Nelly

Kép
breeki

nelly: köszi a névaláírást!!!!!!!!!!!!!!!!

altatás: amiket írtál, azt samu is mind csinálta. én sokszor bebugyoláltam, az segített. ill. azt tudd.: h kb 3 hónapos korig, ha beteszed ébren az ágyba, elvan makjd sír és ekkor kiveszed, az egy ennyi idős babának nagyon felélénkítő, így utána nagyon nehezen fog elaludni. helyette én ütemesen paskolnám a popsiját és közben s-s-s hangot susognék neki. erre abbahagyja a sírást mert nem tud 3 felé figyelni. és az ütemes paskolásra lassan elalszik. ha már látod h egyre álmosabb akkor lassan elnyújthatod a askolás ütemét és szépen kijöhetsz. ill. legyen minden altatás hasonló: tehát evés, 5-10 perc játék, utána átviszed az ágyába, énekelsz neki, felhúzod az ágya felett a mobilt, ha van neki, és puszi és kijössz. egy idő után meg fogja tanulni h alvás idő van.
kerekpocak

Zsófi: látom nektek is bejött a suttogó. Olvastam én is, de bevezetni még nem tudtam. Igen, sajnos tudom hogy a felvesz-letesz módszer nem jó a 3 hó-nál fiatalabb babáknak, de lassan csak kézben hajlandó elaludni, és szinte amint ágyat ér felébred, és nem alszik vissza, hanem egyre jobban felélénkül, és behergeli magát. Ezért szoktuk felvenni.

Hogy csinálod hogy ilyen sűrűn cserélgeted Samu képeit, én nem tudok oda képet berakni. :(

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Talán most tudok írni hosszabban, de nem ígérhetem.... :)

Először is Szilvinek - én is nagyon drukkolok, hogy minden OK legyen Ákossal. Kissé le vagyok maradva illetve csak minden 2. sort tudom kb visszaolvasni, így csak hát emlékből sejtem, hogy ugye Ákosnak a kis szívével van valami!?! Bármi is legyen az, én is csak azt tudom mondani, amit a többiek már írtak, hogy bízzatok és sok türelmet. Biztosan minden rendben lesz.
Én a Katát tudom példánal felhozni. Ő egyike azoknak az embereknek, akikre olyan szinten fel tudok nézni a kitartásáért meg minden hogy csak na! Sosem adja fel! És ez nagyon jó. Nem panaszkodik, inkább mindig azzal jön, hogy Lizu milyen ügyes stb. Próbálj meg erőt meríteni az ő hozzáállásából! Menni fog, főleg ha valakinek egy csodaszép családja van, akik mindenben mellette állnak. :) Szóval HAJRÁ-HAJRÁ! Sok ++++++++++++++++ energia!

A többit majd később, mert felébredt a drágám!

fatima

Sziasztok!

Nelly, lehet,hogy túl nagy a kép mérete és azért nem engedi feltenni a rendszer. Nem tudod kicsinyíteni? A vonalzóhoz szánt kép kicsinyítésében szívesen segítek, ha gondolod. :wink:

Samu éééédes, szépséges kishapsi. Tünemény. Így elaludni, nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Apát etetős a kedvenc :D . A montázs is szuper.

Edu, hogy lehet UH nélkül megítélni a baba nagyságát? Ez azért elég megbízhatatlan "mérés", nem? Majd itthon Kaszás dr. megméri. Ha kicsi, az sem baj,fő az egészség, majd megnő kint :wink: . Ne aggódj!!!!

Állatkerti fotók tegnapról 8) :

a kisoroszlán nagy kedvenc volt:
Kép

Borcsi meglovagolja a hangyát :)
Kép

Tízórai szünet, a verebeknek is.. :D Kép

..és hol vannak a kecskék??
Kép

Bori feje-Marci teste :lol:
Kép Kép

a krokodil hátán
Kép

KépKép
logi

Zsóka, hogy Borcsin micsoda ruhaköltemény van! :lol: Bírom az ilyen csajos ruhákat.

Kép
niki30

Jó reggelt!

Szilvi: Nagyon drukkolunk, :wink: :wink: tutira minden rendben lesz!!!!! Halasztás, jó ötlet- mit tanulsz?

Andi: miért kérdezted amúgy a cukrot? Neked is volt vele valami gondod?

Kata: sapit hol lehet rendelni????? :wink: Lizu nagyon édesen alszik! :wink:

Zsófi: nekem a fejvakarós kép tetszik, olyan nagyon elgondolkodós!! Egyek vagy ne egyek?! :lol:
Nem tudod, hogy hogy lehet megváltoztatni a „nicket”? Már akartam, csak nem sikerült! :?:

Edus:
ne aggódj a súlya miatt, még ha tényleg kisebb is az átlagnál, majd megnő !!!! :) Amúgy ez a súlybecslés olyan lutri, nekem mindig azt mondta a dokim, hogy nyugodjak meg, a gyerkőc valahol 2 és 6 kiló között lesz- és lett!!!! :wink:

Nelli: én először leteszem, majd ha sír felveszem, elaltatom, ismét leteszem. Lehet, hogy ezt „tilos” lenne csinálni, de nálunk bevált :wink: - szóval csak akkor altatok, ha egyedül nem alszik el! Evés: Emma szinte sosem eszik 90-nél kevesebbet (de inkább 100-110), szóval sztem ne törődj a védőnővel! :wink: Ha ennyi esik jól Szonjának, hát hajrá (csak ugye ezt pl. 2 óránként ne lehet- nehogy fájjon a poci)!

Zsu

Zsu
svs

Niki, ezt a rucit én is szeretem Borin, de különben semmi extra, egy tök egyszerű pamutruci. Az anyag mintája dobja fel igazán..Tul.képpen már kicsi, mert 4-5 évesre való :oops: , tavaly volt igazán csini.puszi

KépKép
logi

Kata: nagyon szép Lizu a kötött sapis képeken! Igazi kishölgy már! Nagyon bájos pofija van, olyan elbűvölő így fotón is, gondolom életben még jobban.

Zsófi: Samu mindkét képsorozata olyan kreatív! Kis bepillantás a családi vacsiba és hogy hogyan változtak az "étkezési szokások". Fárasztó is lehet a hami, bealudt rajta. És milyen jó pasik! :lol:

Zsóka: nagyon jó lehetett az állatkerti kirándulás! Én is nekiindulnék már most. Bori ebben a virágos kis ruhában igazi tündérhercegnő. Marci pedig olyan aranyos ahogy nem tudja levenni a szemét a kecskékről.

Szilvi: nagyon együttérzek Veletek. Pici Ákos erős és meg fog gyógyulni!!! Jól tetted hogy így döntöttél, a tanulás megvár. Én is küldöm folyamatosan a segítő hullámokat és egyetértek a többiekkel, sokat számít a szép család, a hozzáállásod és a sok szerető ismerős aki megerősit a kitartásodban.

Fatima: van időd fényképezni??? Rég nem láttuk Tareket. Remélem jó a kedved! Hiányzik a vidámságod, gyere többet!

Edu: pihenj sokat és vigyázz magadra!! Már nincs sok hátra. Nem értem UH alapján egyáltalán hogy mert ilyen mondani az orvos. Érdekes hogy mindenki így látja, szerintem az itthoni dokid is meglepődött arcot vágna ha azt hallaná. Három fiú biztos nagyon vigyáz rád és már nagyon izgulnak. Hogy bírják az utolsó időt, nagyon türelmetlenek már a picik hogy mikor lesz már kistesó?

Nelly: Nálunk is volt ilyen, hogy nem aludt el magától Beni, de próbálgattam mindenfélét és kialakult. Próbálkozz, előbb-utóbb megtaláljátok a legjobbat. Kézben is lehet altatni, bár szerintem az neked fárasztó lesz minden alkalommal, de az a lényeg hogy neked és neki is jó legyen. Ha neked úgy jó ahogy neki akkor úgy. :wink:

Klári, Anzsi: kiváncsian várom a sztárfotókat!!!! Rég nem láttunk Julit és Bendét!!

Kép
viky30

Sziasztok!!!

Jó sokmindenki volt itt, de jó!!!! No menjen mindenki még nyaralni, élvezze ki a nyr végét, de azért olyan jó, ha időnként jelentkeztek!!!!

Kata: Lizu tarolt ezzel a sapis képpel!!! Nem is értem miért akarsz ráadni kendőt, mikor a sapi ilyen jól áll neki. Bevallom, én - bár naaaagyon tetszik a sapi - de inkább arra a babára lennék kíváncsi. Annyira tetszik. Honnét van????? Nekem tutira ő lenne a kedvenc játékom!!!!!
Máris küldöm a számom!!!!!!!!!!!!!! Jaj, úgy megnézném már Lizut élőben is!!!!! No meg a vicces sárkányfű-vásárló mamáját!!!! :lol: :lol:

Zsófi: Samu anyu már megint alkotott. Szuperek ezek a montázsos képek!!!! Így látszik csak igazán, hogy milyen sokat fejlődött, változott Samu. No de a fáradok kép!!!!! Olyan mint Micimackó mikor gondolkodik!!! Nem is tudom eldönteni kinek van jobb színe, apunak vagy Samunak!!! Jó pasijaid vannak, no!!!

Anzsi: mi hiába várjuk azokat a képeket???!!! :cry: Pedig már olyan kíváncsiak vagyunk!!!! Megmutatnám Majának is, hátha....tutira tetszene neki!!!! :lol: :lol: Jól vagyunk köszi, talán túlzottan is. Pörög a gyerek rendesen, anyuci meg fárad!!! Néha olyan nagyon elfáradok a sok pusziszkodásban, amiket cuppantok neki.

Jaj, képzeljétek, tegnap Maja puszilós hangulatban volt. Mikor odahajoltam cuppantani a pofijára, folyton rácuppant ő az enyémre. Én meg hagytam. :oops: Aztán meg jól megjártam, jól kiszívta az arcomat. Égtelen nagy folt van most rajta!!!! Apájának meg bizonygathattam, hogy Maja volt! :lol: :lol:

Niki: fogak??? :shock: :shock: De anyálzásban és az ujj szopizásban mi is jók vagyunk. Imádja a pelust a szájába tömni. Emmácska melyik ujját szopizza?? Maja nem mindig tudja. Van hogy az egész ökle kell neki. Nem is értem, hogy fér ennyi a szájába.

Zsóka
: csuda jó lehetett az álltakert. Nekem a Borcsa feje és Marci teste a legjobb kép!!!!!!!! Akkorát nevettem!!!!!!!!!!! Montázs gyerek! :lol: :lol: Fú de élvezhették a napot a gyerekek. Éppen tegnap gondoltam rátok, hogy rég nem jelentkeztetek. Dehát ilyen elfoglaltságban...

Klári: jaj de jó!!!!! Azt hiszem nagyon is szükségem lesz a receptekre!!!!! No és lehet majd telefonos segítségre is. De ezt majd akkor, de már előre örülök, hogy nem vagyok egyedül!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!

Zsu
: igen, nekem túl magas lett a cukrom. Szigorú diétán voltam. Majd éhen halltam. :lol: :lol: De tényleg, nem is bírtam volna szülés után azt a kosztot.

Edus: ez milyen h....ség!!!! No és ha kisebb az a baba??? Nem mindenki 5 kilóval születik!!!! De azért ránézésre megállapítani!!!! Nem semmik azok az orvosok!!!! Fú, egyre inkább szeretem a magyar egészségügyet. Eddig azt gondoltam, hogy milyen sz.., de rá kell jöjjek, jó dolgunk van itt nekünk. Bár így is maradna!!! Milos meg egészséges, és az meg hogy mekkora, kit érdekel???

Szilvi, drága remélem olvasol minket, nézed a babódat, és szebbnek látod a világot!!! Olyan jól leírta Kata, hogy szerintem ennél jobban nem is lehet. Gyönyörű gyerek, csodás baba, szerető család és minden renben lesz!!!!!!!!!!!!! Szorítunk!!!!!!!!!!!!! Használnak azok a gyógyszerek meglásd!!!!!

Fú, azt hiszem ennyi volt a kimenő!!!! Pedig délig aludni szokott, nekem meg szalad a házimunkám, vasalnivalók halomban. Pedig felébredt, hallom ahogy cupákolja a kezét! :lol: Ja, és ez a legjobb. Cuppog, és olyan mintha a protkóját rágná!!! :lol: :lol: Apja mindig mondja neki, jó lenne ha kivenné. :lol: :lol:
Ja, és köszönjük a dícsérő szavakat a kis kertészlánykánk nevében.
:lol:

Kép

Kép
b79andi

mindenkinek köszönet, h betettétek az aláíráshoz a neveket! kedves régi rókák! sztem mi is járjunk elől jó példával!!!

rólunk:

samu éjjel 3x hányt. :( és nagyon fájt a hasa. tudtam mit érez mert nekem is nagyon fájt :(

szal f5ig 20 percenként nagyon sírt. simiztük, erre megnyugodott és aludt. aztán megint felriadt. beszéltünk az ügyelettel, ma diétázgat és megfigyeljük. láza nincs.

puszi mindenkinek, majd később reagálok.
kerekpocak

Zsófi mikor lesztek már jól???? Szegény Samu!!!! Tényleg sokat beteg mostanában. :cry: Bár én is az voltam ennyi idősen, aztán bekerültem az oviba, isibe, és én lettem a soha egy napot nem hiányzó gyerek. :cry: Nagyon örültem neki. Azóta nem voltam beteg. :lol:
Gyógypuszik Samunak, és remélem te már jobban vagy!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: jobbulást Samunak!!!!! :lol: Szegényke, nem elég, h fáj a poci, még nem is kaphat rendes kaját!!!!! :cry:

Andi: sajnálom, h neked is gáz volt a cukrod (nekem 7,77 lett a terheléses) de fő, hogy a végére minden ok lett!!! :lol: Apát sikerült meggyőzni az igazságról?!?!? :wink: :lol:

Kata: bocs a kérdésért, de Lizu keresztneve Liza? Vagy a Lizu másnak a becézése? :wink: Annyira édesen hangzik, illik rá, csak nem tudom, mi lehet a "hivatalos" verzió?

Viki: veletek mi újság? Magatokról nem is meséltél!!! :wink: :roll:

Zsóka: gyönyörűek ezek a gyerekek, jó program lehetett az állatkert!!! Lehet, h mi is elmegyünk! Emma levegőzik, mi meg megnézzük azt a kisoroszlánt! :wink: [/b]

Mi most jöttünk haza a sétából, maradtunk volna még, de már nagyon meleg van!

És íme a legújabb kedvenc fotóm a bébikéről!
Kép Városligetben 7végén

Zsu
svs

Na újra itt.... :)

Már pont kezdtem volna írni, hogy mizujs velünk amikor Tarek felébredt. Hátha most sikerül.

Na szóval először a körülmetélésről: nálunk ez vallási dolog. És ugyanúgy mint ahogy nem ehetünk sertéshúst, ennek is egészségügyi "magyarázata" van. Sertés = egészségtelen = magas koleszterin, a körülmetélés pedig higiéniai szempontból van megmagyarázva. Nem is volt kérdés hogy mind vallási és az európaiak által is elfogadott egészségügyi szempont alapján Tarek bizony körül lesz metélve. Persze sajnáltam meg minden, de tudtam, hogy túl leszünk rajta 1-2 nap alatt. Amúgy meg van olyan "hisztis" + hasfájós stb napja Tareknek, amikor konkrétan jobban üvölt, mint ahogy a beavatkozásnál tette. El volt érzéstelenítve, így csak akkor fájt neki, amikor az kiment belőle + az első pisi "kellemetlen" állítólag! Na szóval ennyi! Mostmár mindenki tisztán lát, ugyi??? :)

Andi! Amúgy meg nem vártam konkrétan ezzel kapcsolatban semmi reakciót tőletek, csak mint hírt írtam meg mivel ezer éve nem tudtam jönni és annak ellenére, hogy páran hiányoltak itt a fórumon, mégsem reagált senki magára arra, hogy írtam! Érted??? :) Visszaolvasni meg ha nem tudok az azt jelenti, hogy csak kutyafuttában kb minden 3. sort olvasom el, így ezt nem nevezném olvasásnak, legalábbis nem olyannak amiből tudnék reagálni a veletek történtekre. :)
Amúgy Maja nagyon helyes! Szerintem totál rád hasonlít!!! Az apukája nagyon pasi, Maja meg egy gyönyörű kiscsaj. Nem is értem hogyan hasonlíthat akkor rá??? :roll: :P :roll:

Niki! Tök jó, hogy jó volt a Balcsinál. Írigy vagyok ám nagyon! :) Bizti jól esett nektek a kikapcsolódás. Ráadásul Andival!!! Ugye mondtad neki, hogy puszilom őket??? :roll: :D
Tejci ügyben: ne parázz! Ha állandóan azon izgulsz, hogy lesz-e tejed, akkor tutira nem lesz! Lazíts! Emma tök szépen fejlődik és ez a lényeg! :) OK??? :)

Zsófi! Akkor ugye nekem nem kell aláírás??? :wink: :wink: :lol:
Jobbulást neked is és Samu nagyfiúnak is! :) A képek persze beszarás jók! :) :wink:

Zsóka! Tök jó lehetett az állatkertben! A gyerkőcök állatira élvezték, mi? Meg kell őket zabálni!!! :)

Viki! Köszi, hogy hiányolsz! :) Mostanság Tarekkel elég sokat kell foglalkozni. Kezd kinyílni neki a világ, így sajnos ide már nem jut időm jönni!
Beni hogy van??? Miket produkál mostanában??? Mesélj!!

Edus! Írtam múltkor skype-ot! Olvastad??? Sajnos semmi időm nincsen, így esélytelen az, hogy mindketten online legyünk és csevegjünk! Ha esetleg nem olvastad, akkor ide írom, hogy dinka vagy!!!! :) Semmivel nem bántottál meg! Nem haragszom semmiért sem, csak szimplán el vagyok havazva! De ahogy elnézem neked sincsen túl sok időd magadra!
Milossal meg tutira minden OK! Majd Kaszás bácsi jól megnyugtat, hogy az angolok hülyék! Na és ha kicsi??? Akkor sincsen gond! De nehogy már egy 2 gyermekes anyukának kelljen ezt mondani? Ráadásul olyannak akinek van egy Imije??? :lol: :lol: :wink:

Zsu! Emma tündéri!!! Tényleg tiszta apája!!! :) Esetleg holnap sétálhatnánk együtt délelőtt??? Már ha összejön a két gyerkőc etetési ideje? Majd csörgök, vagy hívj ha ti már látjátok, hogy mikor tudnátok menni! OK?

Nelly! Hogy vagytok azt leszámítva, hogy Szonja nehezen alszik el magától? Cicid? Olvastam, hogy lassan ti is "üvegesek" lesztek? Ha teheted és még vissza tudod szoktatni Szonját, akkor tedd meg, mert a fejés iszonyat fárasztó dolog ám!
Én is a 2 rossz döntés közül hoztam meg a jobbikat. Totál ki vagyok merülve a napi 3 óránkénti fejéstől! Éjjel sem tudok aludni egyszerre 3 órát, hiába alszik Tarek. Nekünk azért szar, mert Tarek sosem szopizott igazán, de nálatok Szonját csak vissza kéne szoktatni, nem? Na de nem akarok okoskodni, csak hát tudom, hogy mivel jár a nem szoptatás! :(

Anzsi, Klári és a többiek!
Puszi nektek és tényleg tegyetek fel fotókat! :) :wink:

[/b]

fatima

Sok puszi a kicsi Samunak! Jobbulást!
De remélem a kedve jó!

Zsu, milyen szép Emma bébi! Egyem a kis szivét. Ez a kéztartás ismerős, Emma a mai napig így ökölbeszorítja, ha jól érzi magát.
Állítólag ezt hamarosan elhagyják...lazítanak.:)

Fatima, még nem olvatam a hozzászólásodat, rögtön jövök és reagálok rád is!

Kép
niki30

Zsu, ugyanilyen rózsaszín macis pelusunk van, hihi:)

Kép
niki30

Fatima, örülök, h. újra írsz és aktívkodsz!
Bár való igaz, egyre kevesebb idő jut mindenre, mert a picik egyre több időt igényelnek. Emmával is tök sokat kell foglalkozni. Na de meg is van az eredménye. Olyan kis értelmes a tekintete, már sok mindenre úgy figyel.
Jah, nem aggódtam ám, nem vagyok az a típus. Csak akkor kezdtem parázni, mikor éreztem, h. mintha nem lenne elég a tejem.
Szóval nem izgulok ám állandóan. Tök nyugiban vagyunk, hála isten.
Csak most már tudom, bárhova megyünk hosszabb útra, több napra, vinnem kell a tápszeres dobozt és akkor bőven lesz tejem:)

Na megyek, mert nyüsszög, most gyakoroljuk a hason fekvésből felemelkedést:)

Kép
niki30

Fatima köszi a magyarázatot!!! Akkor viszont sok szeretettel gratulálunk, akkor ez fontos lépés volt Tarek életében!

Zsóka állatkert nagyon tuti. Mikor mi voltunk, kb 1 hónapja a kisoroszlán feleekkora sem volt... akkora volt mint Juli :shock: Csak a mancsa volt nagyon nagy.

Emmababa nagyon édi!!! Ez a típusú sapka nekem mindig dilemmát okozott, hogy így vagy fordítva kell-e ráadni. :roll: :lol:

Zsófi
Samunak jobbulást!!! Anno nálunk is mindenkin végigment, 48 óra alatt. Julin kezdődött. Szörnyű volt.

Klári

Klári
Kép
ganti

Niki: jó ez a pléd, ugye??? :wink: Te is a Minimanóban vetted?

Fatima: jó ötlet, sétáljunk!! :lol: Keressük egymást holnap!!!

Zsu

Zsu
svs

Sziasztok!

Samunak jobbulást!! Bakker ezek a francos vírusos izék :? :cry: .

Fatima, köszi a magyarázatot, mostmár tiszta a kép :wink: .

Emma baba naaagyon édes, tüneményes kicsilány.

KépKép
logi

Zsu: Emma egyszerűen ennivaló! Nagyon szép babó és sokat nőtt! Ti mikor szoktatok sétálni, hogy meleg van? Mi délután 4 körül, akkor mostanában tűrhető már a hőmérséklet.

Fatima: megnyugodtam, hogy azért nem jössz mert Tarek lefoglal. Nagyon helyes! Az a dolguk, hogy anyát lefoglalják és ezek szerint ő is rohamléptekben fejlődik.

Klári: nagyon jók a vonalzóid. Nekem most tűnt fel. Mikor csináltad őket? Babafalvásak nem olyan jók, talán én is keresek már valami extrábbat.

Zsófi: JOBBULÁST SAMUNAK!!! Na most kijár nektek rendesen. :( Ez a vírus is most sok helyen tarol, én is izgulok mert most voltunk a barátnőmnél és másnap jött ki rajtuk. Remélem minket elkerül...

Niki: Annyira édi Emma a vonalzós képen! Kis rózsaszín tündér.

Andi: nem semmi, hogy Maját cipelni kell séta közben. Párszor én is felvettem és nagyon tetszett Beninek, de inkább tanuljon meg járni, vagyis egyelőre felülni mert én nem bírom sokáig. :lol: Addig kénytelen lesz a babakocsiból nézelődni. Maja és apukája nagyon helyesek! Nekem mindig az jut eszembe, bár már írtam, hogy olyan vagány, belevaló kiscsajszi lesz.

Beniről: nekem is leköti az egész napomat, mert minden tárgyat megcsodál és beszél is hozzájuk. Már ügyesen meg tudja fogni a kisebb dolgokat és természetesen tömné be a szájába. Mindenhova úgy megyünk még a lakásban is, hogy egy textilpelus van nála, mert imádja gyömöszkélni. Van olyan kis rágnivaló figurája is, de azt mosni kell mert összetejezi. Egyre hangosabban gügyörészék és ma reggel véletlenül akkorát kiáltott hogy kikerekedett a szeme mert maga sem értette mi az. Nem tudom nálatok hogy van de nagyon büdiket pukizik. Elgázosítja a szobát. :lol: Ja és kis hiú oroszlán, vigyorog magára a tükörben. :roll:

Kép
viky30

Viki, jót mulattunk párommal, h. Beni büdiket pukizik.:)
Dehát mitől? Az anyatejtől büdi lenne?
Emma ugyanazt csinálja, mint Beni, ő is örökké gyömöszöli a textilpelust és nyalogatja. Mindig rakok a keze ügyébe egyet:)
Ők akkor ilyen nyunyások lesznek lehet, nem?

Zsu, nem én vettem a pelust, mi kaptuk. Passz, honnan. Talán nagymamám vette Tatabányán.
Jajj és most nézzük párommal a pózt. Emma ugyanezt szokta, mi ilyenkor azt mondjuk, viszik a hátizsákot. Van, h. csak egyik kézzel csinálja, van h. mindkettővel. Olyan vicces:)

Kép
niki30

Zsu: sajnos mi is ezt csináltuk. Elaludt leraktuk, felébredt felvettük. Igaz annyira be zudja magát hergelni a sírásba, hogy muszáj felvenni, és megnyugtatni. Most már sokszor azt csinálja, hogy amint letesszük pár percre rá felébred, és balhézik, felvesszük, majd lerakjuk, és kezdi az egészet elölről. Próbáltuk hagyni egy kicsit nyűglődni, de nem alszik úgy el.
Nagyon édes Emma ebben a sapiban!!! :D

Samunak jobbulást, édes kis pofa, reméljük hamar túl lesz rajta!

Fatima: sajnos rá kell jönnöm szép lassan, hogy nem elég a tejem a Szonjának, + ő még lusta is, és ezért balhézik szoptatás közben.
Délben, du. alig tuduk 40-60-at kifejni a két cicimből :( hát ez a gond. :cry:

Nelly

Kép
breeki

Niki: én sem értem mitől olyan büdi :oops: talán a tejserkentő teától ami iszom.

Nelly: még lehet több tejed. Érdekes módon én is pótoltam az elején és egy hónapja nem kellett, azaz kb. 2 és fél hónapos kora óta. Azért hagytam abba, mert mindig megcsináltam a tápszert hogy szopi után megkínáljam és nem kellett neki, hűtőbe tettem, legközelebb megint nem kellett, majd kiöntöttem. Ezt a balhézást hogy érted? Beni akkor balhézik ha kifogyott a cicim vagy az elején ha túl sok ömlik. Közben mi lehet a gond??

Voltunk ortopédián és azt mondták hogy Beninek KIFLITALPA van és naponta min. 20x tornáztassam mert csámpásan fog járni. Volt valakinek ilyen?

Kép
viky30

Egy kép a fogótechnikáról :P

Kép

Kékmacinyunya

Kép

Kidőltem a reggelitől! Ki visz az ágyamba?

Kép

Kép
viky30

Viky: a balhézást úgy értem, hogy szopizás közben először csak mérgelődik, kiköpi-visszaveszi, rángatja a fejét, tépi a cicimet, először csak nyögdécsel, majd sír, és egyre keservesebben sír. Ekkor szoktam neki a cumisüveget adni. :shock:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Viki!!! Beni nagyon édes!!!!!!! a nyünyis kép nagyon jó, és ahogy kidőlt!!! cukorfalat! Amikor Bende még anyatejes volt, akkor neki is volt idő, h büdi volt a pukija, mi is nevettünk ezen!!! :) :) :) :)

Zsu! Emma, nagyon drága és micsoda nagy szemi vannak!!!!

Andi, mindig nevetek rajtatok, hogy Ti apával milyen viccesek vagytok, azért nálatok sem lehet untakozni :lol: :lol: :lol:

Zsóka!!! nagyon szépek a gyerköcök!!!! Borcsa gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!! Marci meg igazi pasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edum! nagyon hiányoztál!!!!! tudod nem lehet semmi gond Milossal!!!! lehet, hogy nem nagy baba, de egészséges és már nagyon várjuk!!!!

Samunak jobbulást!! drága lelkem!!! :)

és akkor közkivánatra!!!

Kép apa, kész már a vacsi?

Kép buli után :)

Kép kell az anya telcsije
mangó

Jó reggelt!

Viki, milyen az a kiflitalp? Jéé, nem is hallottam még róla.

De szépek ezek a srácok!

Kép
niki30

este, amikor kikapcsoltam a gépet, jutott eszembe, hogy nem írtam le, hogy mennyire drága és édes Samu!!!!!!!!!!!!!!! és ahogy nevet anyára!!!!!!!!!!!!!!!

gyönyörűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Jó reggelt!

Viki: mi délelőtt (lehetőleg úgy 10:30-ig hazajövünk) is sétálunk, meg du. olyan fél 6 után! Tényleg, mi az a kiflitalp?
Beni olyan édesen kidőlt- biztos nagyon jól lakott!!!! :lol: :lol:

Niki: Szóval a „hátizsáktartás” az elégedettség jele? Jó tudni! Jól emlékszem, Te írtad, hogy gyakoroljátok az ülve (vagy fekve ?) szopizást? Hogy megy? :wink:

Nelli: nálunk egyelőre nincs nagy gond- úgy veszem észre, h ok nélkül nem hisztizik (pl. büfi, kaki....). Ha rendszeresen fejed, minden szopi után, akkor nem termelődik több tejci? :roll:

Mangó: Bende zabálnivaló, kis szívtipró lesz!!!! :lol: :lol:

Fatima: ma nem jött össze a séta, talán holnap? :wink: :roll:

Zsu

Zsu
svs

Sziasztok!

Bende
hihetetlenül édes és gyönyörű kispasi!!!! Nem is mondtad Anzsi, hogy már áll a fiatalúr :shock: :D . Milyen jó az az egyberészes csíkos pizsi, hol vettétek? Imádom az ilyen jellegű cuccokat. A zöldcsíkos naca u.olyan,mint Samué, ugye?

Viki, én sem hallottam még kiflitalpról. :roll: Ahogy nézem a képeket, én nem látok semmi különöset Beni talpiján. Biztos nem lehet túl nagy a probléma, ha elég,hogy ti tornáztatjátok. cukkkki gyönyörű szépség ez a Beni!!!!éééédes!!!!! A csípőjével minden okés Viki?

Zsófi, Samu hogy van???

Mi ma reggel szemészeten voltunk, mindkét gyereket megnézettük---volna, ha Marci nem csap le egy akkora hisztit, hogy nem lehetett vele semmit kezdeni. Annyit meg tudott állapítani a dokinéni,hogy nem kancsal (pedig én azt hittem az, tulképpen ezért mentünk). semmi mást nem tudott nézni a dokinő, mert marci úgy összeszorította mindkét szemét, hogy már lilut :? és közben visított :? . De mivel semmi kórosat nem látott így nagyvonalakban, nem volt értelme a további szadizásnak, megyünk majd kétévesen.
Borcsival minden okés, nem kell a sulira szemüveg. :D

KépKép
logi

Anzsi: hogy miért fosztasz meg minket egy ilyen gyönyörűséges nagyfiú nézésétől??? Muszáj ilyen ritkán mutogatni????? Annyira csuda helyes!!!!! A vacsis kép szuper!!! Nem is lehet ezeknek a szemeknek ellen állni. No, meg is mutatom Majának őt, amint felébred!!!!! Azért nem semmi kis lurkó lehet. Kis eleven!!!! :lol: :lol: Imádom!!!!! Köszönjük anyuci a képeket!!!!!!!!

Niki: fogak??? Meglett Maja protkója. Nekünk már ilyen sok van!!! :wink: :lol:
Kép

Viki: nekünk azt mondta az ortopéd, hogy magzati pózban maradt a lába. Úgy tartotta, mintha a külső élén akarna járni. Jól megijedtünk, aztán mikor haza jöttünk, akkor kiderült, hogy Maja direkt tartotta úgy a lábát. Mindig ezt csinálja, ha dokinál vagyunk. Idiótán tartja magát, elengedi nyakát, jól megkapjuk a leszidást és rémisztgetéseket, aztán otthon meg rendesen viselkedik.

No még egy kép, hogy azért rendesen is viselkedünk ám :wink: Sosem elég eléggé korán kezdeni az iskolai felkészítőt!!
Kép

Remélem Samu és anyukája jobban vannak!!!! Gyógypuszik!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Andi: nem semmi ez a cumi!!! 8) 8) :lol: :lol:
Kicsit mintha sárgásak lennének a fogaitok, gyakrabban kéne mosni!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :oops: :oops:

zsu

Zsu
svs

Zsóka: nem semmi Marcus!!!! Így olvasva zabálni való, de gondolom ott annyira nem élvezted a helyzetet. :lol: No, felkészülünk, mert Maja is mindig balhézik a dokinál. Akkor ilyenekre számítsunk??? Vagy Marci most valami miatt ki volt akadva? És máskor nme ilyen? Azért tényleg zabálnivaló kis pasi!!!!!!
Tök örülök a jó híreknek. Se kancsalság, se szemüveg. Pedig a hercegnőnek az is tutira jól állt volna, de így jobban tudunk gyönyörködni azokban a szép szemekben!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Köszi Zsu!!! :lol: Mossuk mi, no de ennyit!!!!! Apa szerzeménye. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Hello Csajok!

Most megint van egy pár percem... :)

Anzsi! Bende gyönyörűűűűűűűűűűű! Kicsit hasonlít Panni Márkjára! :) Vagy nem??? Tudom, hogy már írtam egy párszor, de iszonyat gyengéim a szöszke és barna szemű pasik! :) :oops: :lol: Oda vagyok értük teljesen! :)

Niki! Helyes! Ne is legyen para! Van tejcid és lesz is tejcid még jó sokáig! Csak koncentrálj erre! :)

Viki! Beni még mindig nagyon szép és édes! Ahogy ott azon a nagy ágyon kidőlt! :) Tök édi! Büdi a kakija? Tareknek is szokott néha. Nem kifejezetten büdi, de azért jócskán lehet érezni, hogy "rotty" volt! :) Én sem tudom mi az a kiflitalp!?! :roll: Ha arra gondolsz, hogy a kis talpa befelé fordul, akkor tudom mi az, mert Tareknek is ilyen a kis talpa. Állítólag azért mert az anyaméhben olyan pózban volt, ami ilyenné tette. Nekem is mondta a dokinéni, hogy tornáztassam, de sosincsen rá időnk! :oops: De azt is mondták, hogy ez alakul magától is! Reméljük! Különben csámpásan fognak menni a fiúk! :)

Nelly! Amit írtál a Szonjáról, hogy mit csinál szopi közben az egy az egyben ugyanaz, mint amit Tarek is csinált! Ő is pár perc után el kezdett rángatózni és tépte a mellemet! A védőnő és a dokinéni is azt mondta (mindketten láttak 1-1 szoptatást), hogy azért csinálja ezt mert ömlik a szájába a tej és nem győzi nyelni. Ha meg felemeltem büfizni, akkor meg azért ordított mert folytatni akarta az evést. A kettő teljesen lehetetlennél tette a szoptatást. Nekem is a szívem szakadt meg, hogy így kellett látnom, mert tudtam, hogy éhes és mégsem tud nyugodtan enni. Az meg baromira nem tesz jót a kis gyomrának, ha ezt így csináljuk akár fél óráig és végül úgyis cumi lesz a vége.
De nálatok nem tudom miért csinálhatja ezt Szonja???? Hisz neked pont az a bajod, hogy nincsen tejed. Lehet, hogy ő meg azon hergeli be magát, hogy nem jön elég tejci??? :roll:
Vicces, hogy idáig sorstársak vagyunk sajnos a negatív dolgokban: lásd a cici mizériánkat is! :( Azért majd ugye lesznek olyan közös dolgaink is, amik nagyon jóóóók! Ugye???? :)

Zsu! Igen, sajnos nem jött össze most sem a közös séta. Nálunk reggel sosem jó, mert pont akkor még alszik, utána meg 9 körül eszik. Így nekünk csak 10-11 körül lehet séta délelőtt. Na de majd csak összejön egyszer! Viszont a holnap tutira nem jó. Megyek vidékre az anyukámékhoz és majd csak 19-én jövünk vissza. :(

[/b]

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?