Sziasztok!!!
Jó sokmindenki volt itt, de jó!!!! No menjen mindenki még nyaralni, élvezze ki a nyr végét, de azért olyan jó, ha időnként jelentkeztek!!!!
Kata: Lizu tarolt ezzel a sapis képpel!!! Nem is értem miért akarsz ráadni kendőt, mikor a sapi ilyen jól áll neki. Bevallom, én - bár naaaagyon tetszik a sapi - de inkább arra a babára lennék kíváncsi. Annyira tetszik. Honnét van????? Nekem tutira ő lenne a kedvenc játékom!!!!!
Máris küldöm a számom!!!!!!!!!!!!!! Jaj, úgy megnézném már Lizut élőben is!!!!! No meg a vicces sárkányfű-vásárló mamáját!!!!
Zsófi: Samu anyu már megint alkotott. Szuperek ezek a montázsos képek!!!! Így látszik csak igazán, hogy milyen sokat fejlődött, változott Samu. No de a fáradok kép!!!!! Olyan mint Micimackó mikor gondolkodik!!! Nem is tudom eldönteni kinek van jobb színe, apunak vagy Samunak!!! Jó pasijaid vannak, no!!!
Anzsi: mi hiába várjuk azokat a képeket???!!!
Pedig már olyan kíváncsiak vagyunk!!!! Megmutatnám Majának is, hátha....tutira tetszene neki!!!!
Jól vagyunk köszi, talán túlzottan is. Pörög a gyerek rendesen, anyuci meg fárad!!! Néha olyan nagyon elfáradok a sok pusziszkodásban, amiket cuppantok neki.
Jaj, képzeljétek, tegnap Maja puszilós hangulatban volt. Mikor odahajoltam cuppantani a pofijára, folyton rácuppant ő az enyémre. Én meg hagytam.
Aztán meg jól megjártam, jól kiszívta az arcomat. Égtelen nagy folt van most rajta!!!! Apájának meg bizonygathattam, hogy Maja volt!
Niki: fogak???
De anyálzásban és az ujj szopizásban mi is jók vagyunk. Imádja a pelust a szájába tömni. Emmácska melyik ujját szopizza?? Maja nem mindig tudja. Van hogy az egész ökle kell neki. Nem is értem, hogy fér ennyi a szájába.
Zsóka: csuda jó lehetett az álltakert. Nekem a Borcsa feje és Marci teste a legjobb kép!!!!!!!! Akkorát nevettem!!!!!!!!!!! Montázs gyerek!
Fú de élvezhették a napot a gyerekek. Éppen tegnap gondoltam rátok, hogy rég nem jelentkeztetek. Dehát ilyen elfoglaltságban...
Klári: jaj de jó!!!!! Azt hiszem nagyon is szükségem lesz a receptekre!!!!! No és lehet majd telefonos segítségre is. De ezt majd akkor, de már előre örülök, hogy nem vagyok egyedül!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!
Zsu: igen, nekem túl magas lett a cukrom. Szigorú diétán voltam. Majd éhen halltam.
De tényleg, nem is bírtam volna szülés után azt a kosztot.
Edus: ez milyen h....ség!!!! No és ha kisebb az a baba??? Nem mindenki 5 kilóval születik!!!! De azért ránézésre megállapítani!!!! Nem semmik azok az orvosok!!!! Fú, egyre inkább szeretem a magyar egészségügyet. Eddig azt gondoltam, hogy milyen sz.., de rá kell jöjjek, jó dolgunk van itt nekünk. Bár így is maradna!!! Milos meg egészséges, és az meg hogy mekkora, kit érdekel???
Szilvi, drága remélem olvasol minket, nézed a babódat, és szebbnek látod a világot!!! Olyan jól leírta Kata, hogy szerintem ennél jobban nem is lehet. Gyönyörű gyerek, csodás baba, szerető család és minden renben lesz!!!!!!!!!!!!! Szorítunk!!!!!!!!!!!!! Használnak azok a gyógyszerek meglásd!!!!!
Fú, azt hiszem ennyi volt a kimenő!!!! Pedig délig aludni szokott, nekem meg szalad a házimunkám, vasalnivalók halomban. Pedig felébredt, hallom ahogy cupákolja a kezét!
Ja, és ez a legjobb. Cuppog, és olyan mintha a protkóját rágná!!!
Apja mindig mondja neki, jó lenne ha kivenné.
Ja, és köszönjük a dícsérő szavakat a kis kertészlánykánk nevében.