Sziasztok lányok!
Nem is tudom, hol kezdjem, mert senkit nem szeretnék kihagyni: szóval:
Szilvi, tudom, hogy könnyű mondani azt, hogy minden rendben lesz Ákossal, de valahogy tényleg ezt érzem én is, és szerintem Ti is tudjátok ezt, nagyon sok-sok energiát és drukkot küldünk Nektek! Majd írj, ha vannak új hírek, nagyon érdekel!!
És nagyon de nagyon helyesek vagytok a nyaraláson is, meg az akkor és most összeállításban
Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól esett
Szonjának és Emmának nagyon boldog 1. hófordulót !!!!!!!!!!!!!!!!
Samuról készült montázs nagyon tetszik, meg az ünneplős képek is nagyon jók!!! Gyönyörű vagy pici fiú!!!!!!!!!!!!!!!!! és a tropikárium is klassz, de a tortát nézegető kis pasi a kedvencem
és nagyon ügyes, hogy ennyit dumál már
Marcsi, nagyon köszönöm a hiányolást! Ti hogy vagytok?
Kata, sárkányfű!!! Nagyon jó volt!! Nagyon szépek Lizi és a nagynéni
de a kedvencem ahol mosolyog és kilátszanak a fogacskái !!! olyan szép volt ez 9. hós köszöntésed, köszönöm!! Nagyon szépek a virágaid!
Kiskacsa Emma olyan éldesen durmol!!
Marci és Borcsa játszótér, meg ahol birkóznak, na meg ahol Borcsa egyedül van, fantasztikus! és ahol Marcival ketten vagytok Zsóka, az is annyira édes, olyan picike még ott Marci
Márk, egy igazi dögös pasi!!! Panni olyan jó ez a közös kép rólatok!!! Kitartás a fogacskákhoz!
Farkas egyedül, anyával és Lócival is nagyon klássz!!! Imádom ezt a kispasit IS!!
Niki! Emmával apával nagyon szépek vagytok és Emma kis rucija, annyira szép!!!!! Olyan kislányos benne!!! Jaj puszi neki. Ahol ül annyira más az arcocskája!!! Tündérke!
És annyira örülök, hogy látom
Maja babát!! Azok a drága okos szemek!! Nagyon szép a kicsilány Andi!!!!a kendős kép nálam is tarol!
Breeki!!! Olyan édes Szonja ahogy sír!!! Jaj istenem!! Hogy vagytok? és hát az alvós kép tényleg csodálatos, meg ahol anyával együtt van az is
Vera, de jó, hogy jöttél, nem semmi nagyok már a srácok! A medence is tök jóóó!!!!!
Reni!!!! Nincsenek szavaim Nikkancsra!!! Egyszerűen bombázó!!!!!! És ez a hajszín!!! Gyönyörű!!!
Viki, Beni nagyon édes!!!!!! Abban a csíkos ruciban zabálnivaló!!! És milyen kellemes helye van, ott én is szívesen hevernék
Fatima, tegyél fel képeket Tarek babáról, már nagyon hiányolom
és puszi Tareknek, hogy kis hős volt!!! de jó lesz nektek nagyiéknál!!!
Edum, hogy rohan az idő, mindjárt itt van Milos baba!!!
mindenkit puszilok! majd jövök, most rohanok!