Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
csak bekukk, félkezezek, beni eszik-alszik...rajtam :?
annyira szeretnék már írni nektek, remélem lesz ma 1 kis időm.
ahogy Gábor hazajön, mindent megpróbálok!!!
úgy örülök, hogy Éva is írt...mert nekem lelkifurim van miatta :(
most ennyi és bocs a kisbetűkért!
pusz:melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Csak egy pár kép a csajokról.

Puszi, Saxi Kép
Kép
Kép
Kép
saxi

Sziasztok!

Évi!
Nagyon örülök,hogy írtál! :D
Noémi továbbra is gyönyörűséges! :wink: Hihetetlen,hogy már mászással próbálkozik és kajcsizással,olyan,mintha most született volna!
Patrik is egyik napról a másikra lett szobatiszta.Rolcsi nagyon rendes nagytesó! :D Dackorszak nálunk fel-felüti a fejét alattomos módon. :?
Jó,hogy el tudtok apával szabadulni időnként!

Györesz!
Tényleg egy igazi szívtipró a fiad!No és csókkirály! :D Látom Gigi sem tudott ellenállni neki! :wink:
Anyósodnak ajánlom a gumilepedőt pelus helyett...
Gratulálok a beköltözéshez,sok-sok vidám,boldog évet kívánok ott nektek!

Saxi!
Lilikének utólag kívánok sok szeretettel boldog névnapot!El is hiszem,hogy apát nehezen engedtétek újra dolgozni!
Megáll az eszem az eü.reformoktól!!!! :evil: :twisted:
Szépségesek a lányok! :D

Gigi!
Hogy ment az angol?
Kis palid jól viseli magát? :wink:

Melinda!
Mi a helyzet a fronton?

Lányok!Szükségem lenne a véleményetekre!
Többször vágytam már arra,hogy kis időt a gyerekek nélkül töltsek.Most lehetőségem adódott rá:jövő héten elutazhatnék Ukrajnába Ruszlánnal.Anyuék vigyáznának a fiúkra.De 10 napról van szó. :roll: Őrlődök.Nem akarok a gyerekekkel kitolni.Patrik eddig az iskolai napokon elvolt az apjával,de azért az más.Onnan telefonálni sem tudnék minden nap.
Holnap elutazok Anyuékhoz a fiúkkal és egy hetet maradok is velük,hogy szokják az egészet és igyekszem hagyni érvényesülni a nagyszülőket.De őszintén szólva:nagyon lelkiismeretfurdalásom van és nem tudom mit tegyek.

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Szerintem nem lesz gond azzal a 10 nappal.Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hiszen nektek is nagy szükségetek van most arra, hogy kettesben rendezzétek az egymás közti viszonyt.Ez pedig a gyerekeknek is nagyon fontos, hogy továbbra is egy család, és ne csonkacsalád legyetek.
Erre gondolj elsősorban.
A másik dolog pedig, hogy én mindíg őszintén elmondom a gyerekeknek, hogy hova megyünk apával és ők miért maradnak a mamáéknál, meg fogják érteni.
Nem hiszem, hogy gond lenne főleg így, hogy edzetek rá egy hetet.
Attól még nagyon jó anya vagy, hogy nélkülük mész el valahova, ha te is kipihened magad és egy kicsit megnyugszol, sokkal többet tudsz adni a gyerekeknek, mintha állandóan nyomod a taposómalmot, és teljesen belefásulsz az anyaságba.
Ez az én magánvéleményem, persze nem biztos, hogy mindenki így gondolja.

Sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!
Bocs, hogy beígértem magamat, de aznap tornáztam (!), tegnap pakoltam...de nem fog menni, sajnos Beni a félnapot végigordítja...most is azt csinálja, de egyszerűen nem vagyok hajlandó felvenni, mert már UNOM!!!! Iszonyatos, hogy amint leteszem, nyüszög, bőg, ordít stb. Kivagyok idegileg. Bocsánat, de ki kell írnom, már azt sem érdekel, ha a félvilág olvassa. Lányok, mikor lesz ez jobb, mert félek, hogy összeroppanok.
Inkább nem folytatom, mert később megbánom, amiket ideg leírtam.
ne haragudjatok rám!
Mindenkinek puszi! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Saxi!
Milyen doki volt, akiről meséltél? Gáborral megbeszélném és lehet, hogy megnézetjük B-t.
Köszönöm, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na mától 8 órába dolgozok, ami azt jelenti, hogy kb. fél 7-re fogok haza érni! :( MÉg jó hogy jövőhéten szabin leszek két hétig! :lol:

Évi!
Noémi nagyon csodaszép kislány és Rolcsit kikapnám a képről megpuszilgatni, annyira édes ahogy öleli a kis hugicáját! Norbinak szoktam a kistesóról mesélni, hogy mi lesz majd ha lesz egyszer és az a legújabb, hogy Neki hugi kell! :D

Saxi!
Szépek a lányok és olyan jól összenőttek! El tudom képzelni milyen jól el tudnak játszani egymással! Vagy tévedek?
Örülök, hogy jó lett az afp-d, de azon el vagyok szörnyedve, hogy nem csináltak még UH-t! Hihetetlen! Mikor fognak csinálni?

Gigi!
Szerencsére mostmár újra pelus nélkül alszik Norbi anyóséknál, sőt olyan édes, mindig az emeleten alszik és amikor felkel senkinek nem szól hanem fogja magát besétál a wc-be és elintézi a dolgát, csak ez a fránya kaka nem tud a wc-be menni csak a pelusba, de talán ezt is kinövi majd!
A tapaszt addig kell használnia míg nem lesz egyfoma dioptriás a két szeme, meg kell tanulnia együttnézni vele. Ez még sok idő, hisz 4 dioptria van a két szeme között. Aztán meg majd csak szemüveg kell!

Kata!
Nem tudtam eddig soha végigolvasni a hozzászólásaitokat, de azért annyit kivettem belőle, hogy nem túl rózsás mostanába a viszonyod a férjeddel, úgyhogy szerintem most muszály féretenned a lelkiismeretedet és el kell hogy menjetek kettesben arra a 10 napra! Szerintem a gyerekek jól bírnák! Én most döbbentem rá, hogy én sokkal rosszabbúl viselem Norbi nélkül, mint Ő nélkülem!

Melinda!
Neked muszáj lenne egy kis kikapcsolódásra a gyerekek nélkül és nem csak egy-két órára, hanem egy-két-három......... napra, mert így teljesen felőrlődsz!

Mi továbbra is nagyon élvezzük a lakást, csak herótom van már az örökös takarítástól, most épp a köveket teszik le fönt!
Amit akarok nektek mesélni, hogy képzeljétek el Norbi teljesen levállt rólam! Míg nekem lelkiismeretfurdalásom van, hogy alig vagyok Vele, addig Ő nagyon jól elvan anyóséknál és amikor estefelé hazahozza az apja, akkor le sem tojja a fejem, talán kapok egy puszit, meg este elaltathatom, na akkor átölel, de különben nem úgy tűnik mintha hiányoztam volna neki! Ez egyrészről jó, mert így nyugodt vagyok mikor egész nap dolgozok, de mégis kicsit rossz, mert nagyon hiányzik és hát hozzá kell szoknom, hogy már nem csak én kellek Neki! Ja attól viszon nagyon boldog vagyok, hogy az apjával nagyon jól elvannak! Minden reggel ottmaradnak együtt, mert én fél 7-kor indulok és akkor apjával indul a reggel, Ő viszi át anyósékhoz! Szóval tényleg minden nagyon jó, igazán boldog vagyok!

Na mostmár muszáj dolgoznom!

Puszi Nektek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok :D

Ideiglenesen megcsinálta a kábelt a barátnőm férje, úgyhogy most tudom használni a gépemet. AZért nem mindegy, hogy a szervízben azt mondták, hogy kuka az adapter, vegyünk egyet 30 ezerért, közben meg egy 100 forintos darabot kell cserélni rajta!!!! :evil:

Kata :)
Na most nagyon nehezet kérdeztél... Alaphelyzetben én nem mennék.. DE :!: ha ezzel az úttal tudjátok rendezni a kapcsolatotokat, meg tudjátok beszélni, hogy akkor most merre tovább akkor menni kell! A gyerekeknek is az a jobb ha mondjuk nem látnak 10 napot, de utána azt látják, hogy apa és anya között rendeződött minden! És hosszú távon ez a fontos most! Asszem most feleségként és nőként kell adnod magadból. Anyai szívednek úgy is fognak hiányozni a skacok, de utána még jobban fogod őket szeretni!
Épp ma reggel vittem ki a barátnőméket a repülőtérre, 10 napra elmennek Svédországba, Berci (most volt 3 éves) meg marad otthon a mamájával.

Saxi :)
Lányok még mindig elragadóak!!
Ha Bogikád ma ünnepli a névnapját akkor sok boldogságot kívánok neki! :D

Melinda :)
Szerintem ne foglalkozz vele, hogy ki mit gondol rólad itt a neten. Egyrészt nem is ismernek, másrészt meg ki nem sz@rja le! :wink: Én már vasárnap mondtam neked, hogy én ezt nem bírnám idegileg. Még akkor sem ha nem ordítana mindig a pöcsös! Mozduljatok ki! Most nincs 40 fok, szépen süt a nap (legalábbis itt nálunk), tedd be B.-t a babakocsiba, Marci motorral vagy gyalog, aztán sétáljatok. (nem tudom, hogy végül vetetetek e a babakocsihoz testvér fellépőt..) Tudom,hogy félsz, hogy B. rászokik a babakocsis alvásra, de szerintem az is jobb, mint, hogy rajtad alszik. Lehet, hogy a teraszon tudna aludni egy jót, közben te meg tudnál csak a Marcival foglalkozni. Mert így még akkor sem tudsz ha Beni alszik. Arról nem is beszélve, hogy baromi fárasztó lehet állandóan azt nézni, hogy éppen hogyan mozdulhatsz, hogy ne ébredjen fel a gyerek. Ezt sajna tapasztalatból tudom. Láttam,hogy mennyire anyás B., de azzal nem okozól neki semmiféle lelki törést,ha 1-2 órára anyukádra hagyod. Tuti szar lehet úgy elmenni otthonról, hogy ordít, de ez csak műsor ami neked szól. Nem hagynád magára, hanem egy kipihent nagymamára aki ugyanúgy babusgatná mint te magad, csak épp sokkal több türelme van mivel nem kell ezt hallgatnia egész nap. Az ember sokszor még a háta közepére sem kívánja a gyerekét, de ettől még nem rossz anya, ettől még imádja a gyerekét csak éppen az az egy hátránya van az anyának, hogy ő is ember és vannak igényei. Ha belegondolsz Marci születése óta bezárva élsz... Én már ettől megkattannék. Ne csodálkozz, hogy ideges és feszült vagy!!!! Akár egy ebéd kettesben Gáborral, az is csodát tenne! Vazze, addig foglak nyúzni míg el nem mentek valahová! Hidd el nekem, hogy sokkal jobbat teszel azzal a gyerekeidnek, hogy elmész pár órára és kisimulva mész haza, mint azzal, hogy velük vagy de közben tiszta ideg vagy! Tudod, hogy nem bántásból írom, szeretlek titeket és utálom látni ahogy vergődsz. Sajna én csak annyit tudok tenni, hogy jártatom a számat! Lépned neked kell!

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata, szerintem is nagy szükségetek van most arra, hogy kettesben legyetek, csak így tudjátok rendezni a viszonyokat. A 10 nap rettenetesen hosszú idő valóban! Alaphelyzetben én azt mondanám, hogy ne menj el ilyen soká,ig, de ez most nem alaphelyzet a családi béke pedig szinte mindennél fontosabb! :)

Gigi,:) mindjárt írok mailt. Te vitted ki a barátnődet? Nem semmi egy nőci vagy ;), aki mint egy jó úttörő mindig ott segít ahol tud! :D :D Emelem kalapom! :)

Melinda, igazából csak miattad néztem be. Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen nehéz! :cry: Szívesen segítenek, akár a fiúkra is vigyáznék, csak laknátok közelebb!!
Mivel Gigi nagyon jól leírta előttem, amit én is gondolok, ezért csak a saját tapasztalataimat osztanám meg veled, remélem nem bánod!

Teljesen együttérzek veled, ha még emlékszel, Rolcsi is nagyon-nagyon anyás volt! Még egy topicot is indítottam anno (itt ismertem meg Györeszt :)). Előbb szopisztrájkolt, majd húzogatta a pólómat, hogy szopizni akar, szinte folyamatosan lógott rajtam! :roll: Nekem annyi volt a könnyebbség, hogy babakocsiban altattam. Amikor végre eltologattam, tudtam kicsit pihenni, tudtam apával beszélgetni, egyébként ő is folyton bőgött, még most is beleborzongok, hányszor éreztem úgy, nem bírom tovább! :? Teljesen kiborultam az állandó sírástól, az állandó készenléttől, attól, hogy a többiekkel alig tudok törődni! Ráadásul 12 évvel ezelőtt ugyanezt már átéltem Vivi lányommal, sőt....

Melinda, tudom, hogy nehezen hagyod ott a fiúkat, de ez most LÉTSZÜKSÉG!!! Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy egészen más színben látod a világot egy-egy ilyen kikapcsolódást után! És szerintem is nyugodtan altathatod Benit babakocsiban, ő is nyugodtabb lesz, ha kialussza magát és te is tudsz pihenni, Marcival foglalkozni ez idő alatt. Ne félj, hogy nem szokik le róla, Rolcsi is hihetlen módon már az első alkalommal elaludt az ágyában, talán emlékszel is, hogy írtam.

Viszont szerintem Benit ne hagyd sírni, biztosan nem ok nélkül bőg! Hiszen mostanáig egészen megszokta, hogy rajtad lóg, borzasztó törést jelenthet neki, hogy most meg magára hagyod! Hogyha úgy érzed nem bírod tovább, inkább menj ki, szellőztesd ki a fejed és utána öleld magadhoz, hogy érezze, az imádott anyuci még mindig itt van! :) Pszichológusok szerint (és szerintem is!!), az a gyerek, akinek mindig reagálnak a sírására, hamarabb lesz önálló, magabiztos. Rolcsi az élő bizonyíték! :)
Tudom, hogy ez most nagyon-nagyon nehéz időszak, de túllesztek rajta, meglátod, addig pedig tényleg nagyon-nagyon fontos, hogy törődj magaddal is, hogy alkalmat teremts a kikapcsolódásra, Gáborra, hogy azután legyen erőd a csodálatos kisfiaidra!!!!! Millió puszit küldök nektek!

Saxi, csodaszépek a leánykáid és tényleg, hogy összenőttek! :)

Györesz, nagyon örülök, hogy boldog vagy!!!!!!!!!!!!:):)

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

sziasztok!
ismét csak gyorsan félkézzel, mert B rajtam...
KÖSZÖNÖM NEKTEK!!! nem tudok hirtelen jobbat-többet írni, talán ha a könnyeimet látnátok, az beszédesebb lenne. olyan jól esik néhaísírni, ahogy most is, csak B mindjárt felébred.
egy nagy rakásnak érzem magam.

tudom, hogy igazatok van, el kéne menni itthonról Gáborral 2esben, de bonyolult a helyzet...anyu dolgozik már, hétvégén még oké, de anyut kéne idehozni (aki ilyenkor a lakás+kertben gürizik/ne ezerrel), mert apám gáz...
ebbe már tényleg nem akarok belemenni.
egyenlőre az tartja bennem a lelket, hogy Gábor 2 hétig szabin lesz.

tudom, hogy hülye vagyok, képtelen vagyok cselekedni, de valahogy képtelen vagyok...nem tudom megmagyarázni.

legyetek jók, köszönök mindent.
inkább nem jövök 1 darabig, mert úgyis csak siránkoznék (tudom-tudom, ezért vagyunk egymásnak, de én már 10 évre valót nyavalyogtam itt)

nem is írtam végül keveset :D (csak hogy legyen vmi mosolygós is)

pusz: melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

MELINDA!!!!

Nem nem, nem ez a jó megoldás, hogy nem jössz!!
Ellenkezőleg itt csupa olyan ember van aki szeret téged és nem fog attól kiakadni, ha "siránkozol".
Ha úgy érzed, hogy nem tudsz lépni legalább ide írjál, hogy ezzel könnyíts egy kicsit magadon.
Útánakérdezek a dokinak akiről írtam, és jelentkezem ahogy megtudtam valamit.
Kitartás, mi veled vagyunk, és valahogy megpróbálunk segíteni!!!

Sok puszi, Saxi
saxi

Szóóóval nekem van egy olyan sejtésem, hogy neked szülés utáni depressziód van. Ez a szülés utáni első évben bármikor jelentkezhet, tehát nem csak szülés után közvetlen. Sajnos ugye ennek én szakavatott ismerője vagyok :(

[quote]t írta:udom, hogy hülye vagyok, képtelen vagyok cselekedni, de valahogy képtelen vagyok...nem tudom megmagyarázni.

Na szóval emiatt a mondatod miatt gondolom, ez elég tipikusnak látszik. Szerintem érdemes lenne szakembert felkeresned. Nem, nem azért mert hülye vagy, vagy bolond. Én jártam egy darabig egy nagyon jó fej csajhoz terápiára és egyszerűen csodát művelt azzal, hogy szembesített a gondjaimmal, gondolataimmal.
Az tényleg nem megoldás, hogy ide sem írsz többet, mert ha az ember kipanaszkodja magát, már az is segít egy kicsit. Abszolút Saxival értek egyet!!!
Ha meg Gábor szabin lesz két hétig, hagyd rájuk a fiúkat egy picit és menj egy picit egyedül sétálni. Vagy biciklizz az is tök jó szokott lenni!!! Szerintem meg anyukád simán magára hagyja a kertet egy-két órára! :wink:

Majd még írok de most megyünk játszótérre!
puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Köszi az aggódást, de figyelek magamra, többet pihenek a pörgések közötti időszakban :) Lassan a 2 napos versenyezéseket is felejtem, mert vége a minősítő-szezonnak, már csak 1 van hátra, jövőhéten. Az is lazább lesz, mert egy jó kis panzióban leszünk, hála a maradék üdülési csekkemnek :)
Tegnap voltam vérvételen, AFP és hepatitisz vizsgálat miatt, eredmény majd kb. 2 hét múlva. Közben megkaptam az igazolásomat az adókedvezményhez, ekkor tudatosult bennem, hogy 3 gyermekesnek számítunk lassan, tehát egy pár plusz dolog (pénz) is jár vele.
Hármaska neme ismeretlen eddig, leghamarabb 13-án tudhatom meg, hacsak közben nem jutok el egy 3D-s vizsgálatra, amit tervezek a napokban. Csak most nehezebb, mert nem otthon vagyok, hanem Anyukáméknál, és itt kevesebb lehetőség van, mint Pest környékén.

Saxi,
Eléggé felháborított, amit az UH vizsgálatról írtál, szerintem én már nekimentem volna a kórház vezetőségének! Nehogy már az ő pénzügyeik miatt ne végezzenek el kötelező vizsgálatokat! Mert a 12. heti UH már az.
Remélem, hogy minden rendben lesz veletek és hamarosan láthatod picurkádat egy UH monitoron.
Lányaidat már nem is dicsérem, folyamatosan elámulok a szépségükön! Tündéri csajszik.

Kata,
Bár beszéltünk telefonon, de itt is leírom, hogy szerintem hajrá, és utazzatok. Mondjuk minden gyerkőc más és más, de nem hinném, hogy Patrik ne engedne el, főleg, hogy jó és ismerős helyen hagyod.
Mint tapasztaltam (és Györesz is), ők könnyebben veszik a dolgot, mint mi, anyukák. Nekem is hiányoztak, de ők nem is foglalkoztak velem, telefonálni is alig akartak :) Párom mondta, hogy ezek után, ha újra együtt leszünk, akkor készüljek fel rá, hogy a nyakamban fognak lógni. Így is volt. Kemény 2 percig. Utána rám se hederítettek :) Pillanatok alatt átálltak otthoni "üzemmódra" és minden természetes volt nekik újra.

Évi,
Csak ültem és ámultam, hogy mekkora lány lett Noémiből. Ennyire szalad az idő? Akkor pedig tényleg néztem, amikor leírtad, hogy miket csinál már! Rolcsi édesen nagyfiús, imádnivalóak együtt. Nekem is azok a legszebb perceim, amikor a fiúk összhangban és telje egyetértésben játszanak együtt és segítik egymást. Legutóbb (2 napja) épp Gyuszkó tanította meg Zolcsit állva pisilni :) Olyan édesek voltak :)
Noémi hatalmas szemei még később sok fejfájást okozhatnak a családnak, bukni fognak rá a srácok! :D

Gigi,
A Lyme-kór sajnos tényleg ijesztő, és sajnos alattomos kór. Ha nem jelenik meg Zolcsin a folt, akkor nem is gyanakszunk semmi ilyenre, hiszen nem is jár a lurkó igazán kullancsos helyen. Most épp azon szurkolok, hogy a következő vizsgálat ne mutasson pozitív eredményt. Addig még 1 hónap... Remélem, hogy időben és jól léptünk.
A szervizekkel sajnos ma már így jár az ember, főleg, ha az illető neme nő. Ma már semmi se szent, ott verik át az embert, ahol nem sajnálják... Párom mondjuk ezért szeret rám bízni minden ilyen dolgot, mert egy nőnek könnyebb alkudni/meghatni/kikönyörögni dolgokat, viszont nekem elég jó műszaki beállítottságom van és nem lehet hülyére venni. Párszor már hasznosítottam ezt pl. a Fiat szervízben :)

Györesz,
Örülök, hogy szépen alakultok, és hogy ilyen jól sikerült a lakás-ügy. Emlékszem, hogy én is mennyire utáltam a sok koszt és takarítást, amivel az átalakítás-festés járt, de olyan jó volt látni, hogy a saját ízlésünkre alakul a lakás. Hamarosan újra megtapasztalom, mert Hármaska miatt ismét átrendezés és festés jön...
A gyerkőc-távolodásról már írtam, nálunk is hasonló a szitu :) Egyik szemünk sír, a másik nevet.

Melinda,
Bár téged hagytalak utoljára a sorban, de főleg miattad kezdtem el a hozzászólásomat. Főleg azért, mert az egykori magamat látom benned, csak nekem annyi "szerencsém" volt annak idején, hogy én ezt az 1. lurkóval csináltam végig. Akkoriban még nem voltunk babaneten, nem volt szinte senki ismerősöm (Gyuszkó születése előtt 1 hónappal költöztünk Albertirsára), párom egész nap melóban, onnan is még 1 óra utazás, mikorra hazaért, szóval nem maradt más nekem, csak az abszolút magány és egész nap a nyűgős lurkó. Beszélni is elfelejtettem szintem, mert napközben csak Gyuszkóhoz szólhattam. Egy idő után totál begolyóztam. Ekkor kezdődött az, amit itt többen is írtak: babakocsi. Őrületes sokat mentem. A "város" központja és a nagyobb boltok mind messzebb voltak, ezek körbejárása kb. 4 km-es utat jelentett. De mentünk. Gyuszkó iszonyatosan rossz- és kevés időt alvó volt, de ilyenkor végre csend és nyugalom volt. Ehhez hozzátartozik az, hogy a féléves kora neki ugye téli időszakra esett, de mi mentünk esőben, hóban. Napi program lett a délutáni vasútállomás kör, amikor várható volt az Apa érkezése.
Nektek ez talán nehezebben megoldható, de ha Marci mozgékonyabb, akkor hajrá.
Az pedig sokszor igaz, hogy a baba "hisztije" az anyukának szól. Ha Anya nincs a környéken, a hiszti is eltűnik.
A többiek már mindent leírtak, amit én is írtam volna, a lényeg, hogy legyen valahogy időd magadra! Ez az első. A második pedig az, hogy Gáborral legyetek kettesben. Nekem ez a kettő összefonódott. Amióta kettesben eljárunk versenyekre, azóta nyugodtabb és boldogabb vagyok.
Tervezem, hogy aug. közepe-vége felé elmegyek hozzátok, most élvezzétek a Gáborral töltött szabadságot.

Na, a mai és a heti kisregényem megírtam, bocsi mindenkitől :)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a dicséretet! :)

Melinda, sajnálom, hogy így látod a dolgokat! :(:( Igenis, ahogy előttem is már többet írták, azért vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk! Mi megértünk, hiszen hasonló cipőben jártunk/járunk vagy talán fogunk járni!
[quote]k írta:éptelen vagyok cselekedni
Ez nagyon-nagyon nem jó hozzáállás! Egyszerűen MUSZÁLY cselekedned és nem csak magad, hanem a szerető férjed és a gyerekek miatt is!!!! Látod, Gigi is milyen rosszul volt, most pedig teljesen rendbejött és boldog ő is Oliról nem is beszélve!!!! Ő is sokat küzdött, de ez sajnos másként nem megy! Tényleg nagyon nehéz, de, ha egyedül nem megy, kérj segítséget! Ne szégyeld magad, ez tényleg bárkivel megtörténhet! Te egy értelmes, jólelkű, kedves ember vagy, aki most nagyon nehéz időszakot él. Ne add fel, ne hagyd magad teljesen ledönteni a depinek, hanem küzdj, magadért, az édes gyerekeidért, a családodért!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi pedig itt leszünk, ha boldog vagy és akkor is, amikor nagyon szomorú!!!

Sok-sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hú, lányok olyan jó látni, hogy mennyire egy emberként akarunk segíteni Melindának.
Jól választottam mikor ide kezdtem irogatni, és örülök, hogy ebbe a csapatba tartozhatok.

Gigi!

El tudnád küldeni nekem Melinda E-mail címét?
A homeós dokiról szeretnék neki infót küldeni, és csak a régi címe van meg.
Címem:saxi@citromail.hu
Előre is köszi.

Most rohanok, mert a lakás romokban.
Egész délelőtt kocsi után rohangáltunk.
A mi autónkat hétfőn elviszik, de úgy tűnik megvan a kiválasztott.
Teljesen beleszerettem, remélem sikerül megvenni.
Majd jelentkezem.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok,

Csak gyorsan pár sort írok:
Holnap reggel 7kor szurkoljatok nekem, mennem kell UHra, ugyanis elég hamar kiderült az AFP eredményem. Magas. Ennek több oka lehet, én szeretném a jobbik részeket: vagy csak igazolhatatlan, vagy késői vérvétel, vagy ikrek. A többit nem említem.

Várom, hogy kicsim felébredjen, aztán elköszönök tőlük és megyek haza, hogy reggel időben ott legyek.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Mica :)
Holnap az összes energiám a tiéd!!! Nem lesz semmi baj! Nagyon sok helyen olvastam, hogy Európában szinte már csak nálunk csinálják ezt a vizsgálatot, mert nem megbízható!!! Hát azt nem tudom, hogy azért szurkoljak e, hogy ikrek legyenek!.. :wink: De minden rendben lesz!!! Légyszíves mindenképp jelentkezz, hogy mi volt a dokinál :!: :!:

Küldtem privit és emilt is. Remélem valamelyiket megkapod!
Mesélj, milyen autóba szerettél bele?? Remélem jó nagyba! :wink: Elvégre nagycsaládosok lesztek!

Légyszíves segítsetek nekem!
Aktuális lecserélni Oli autós ülését. Most egy Römere van. Jó nagy kagylós, dönthető ami nagyon fontos az alvás miatt. Viszont csak 18 kilóig jó. MÁr 17 kiló de ami fontosabb, hogy már eléggé túl lóg a feje az ülés tetején és így már nem sokáig lesz biztonságos. Múltkor az egyik barátnőm ment nyaralni és akkor én felajánlottam, hogy cseréljünk ülést mert Sacinak már a nagyobbnak való ülés van és abban nem tudna aludni a kiscsaj. Na meg is szívtuk.. :? Egyszer mentünk vele hosszabb útra és csóri Oli elaludt. De állandóan előre esett a feje, nagyon kényelmetlen volt. SZóval most olyan ülést keresek ami 36 kilóig jó, de mégis az a nagy, kagylós fajta. (aminek külön öve van) Tudtok esetleg olyat valahol?

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Köszi megkaptam az E-mailt, a privit még nem.
Egy metál bordó, Renault Megan Classic-ba szerettem bele.
Nekem nagyon bejön, és a kis Ax. után tényleg nagy.
Ez egy 6 éves autó, a mienk most 16.
Remélem összejön.
Üléssel kapcsolatban nem tudok sokat mondani, mert Bogikámnak és Lilikénem is a Metróban vettük, de már meg nem mondom milyen a márkája.
Bogusnak hát és fejtámlás övfogós ülésmagasítója van, de én nagyon szereten, mert tényleg tartja a fejét akár hátra akár oldalra billen.
Lilikémnek, meg egy 18-tól 36.kg.-ig jó kagylós ülése van külön 4 pontos övvel, az több pozícióba dönthető, így ha elalszik csak meg kell húzni rajta egy kart és máris előre húzta a talpazatról, hogy szinte fekszik a gyerek.
Bogié olyan 15e.-körül volt ,Lilusé, meg 24.e. ha jól emlékszem.
Biztosan van ennél jobb is, mindenesetre nekünk bevált mind a kettő.
Ezeket, még mind Boginak vettük, aztán ahogy kinőtte a hordozót, úgy kapta a kagylóst, aztán a magasítót.
Most övé a magasító, Lilusé a kagylós, és a pocilakóé lesz a hordozó.

Mica!

Ne aggódj, szorítunk ezerrel, de nem lesz semmi gond.
Azért informálj, hogy mi lett az eredmény.

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok,

Gigi,
Köszi :) Amúgy én is olvastam, hogy totál megbízhatatlan az AFP, csak nekem a max. 2.5 helyett 6.7 a MoM érték, ezért a hirtelenség...
Ülés: A nagy (36kg-ig) jó ülések szerintem már nem kagylósak, hanem magasító+háttámlásak. Ebből talán olyan jó, aminek kétoldalt fejtámasza is van. De majd utánanézek.
Közben keresgéltem és 25ig használható, saját öves PC ülést is láttam a www.babaruhabolt.hu-n a babafelszereléseknél. Ugyanitt van PC 36kg-ig jó ülés is, nézz szét. Annó én itt vettem a PC kocsit Zolcsinak.

Holnap jelentkezem, amint tudok.

Üdv,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Mica, én is drukkolok, nagyon +++++++++++++++++++++++ :) Tényleg ne aggódj, nekem a dokim mondta, hogy megcsinálja, mert kötelező, de ez egy rettentően elavult vizsgálat, Európában már szinte csak itt használják
( hogy legyen még valami amivel idegesíthetik a kismamákat :evil: )

Gigi:), asztalt lefoglaltam (már nagyon izgatott vagyok :oops: :) )
Mi ilyen 9-36 kg való STM gyerekülést vettünk Rolcsinak:
Kép
Tibi megnézte az ADAC teszteket, és erről szuper jókat írt. Én mindenképpen olyan szerettem volna, ami jól tartja mindenhol a kismanót, jól szellőzik, hosszú úton is kényelmes, könnyen tisztántartható és persze a legfontosabb a biztonság. Nem volt olcsó, de szerintem, ha az ember megteheti, ez az, amin nem szabad spórolni. (Ezzel véletlenül sem azt mondom, hogy minket felvet a pénz! )
Bemásolom neked a bolt linkjét, itt bővebben olvashatsz róla: http://www.kisbaba.hu/termek/stmstarlig ... htsp.html#
Remélem tudtam segíteni. :)
Képzeld, ma itt volt a védőnő és közölte, hogy állítsam egészen lentre a járókát, mert Noémi egyik napról a másikra felállhat, olyan agilisen próbálkozik :). Ahogy szedtem szét (ugyanis anno fordítva raktátok össze Tibivel :D) eszembe jutott, amikor összeszereltétek! Egészen elszorult a torkom, milyen irdatlanul gyorsan telik az idő :cry: :cry:

Bocsi lányok, most többet nem írok, mert ez is 1 óráig tartott :oops: Vodafone-os modemre váltottunk :roll:

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mica, én is drukkolok, nagyon +++++++++++++++++++++++ :) Tényleg ne aggódj, nekem a dokim mondta, hogy megcsinálja, mert kötelező, de ez egy rettentően elavult vizsgálat, Európában már szinte csak itt használják
( hogy legyen még valami amivel idegesíthetik a kismamákat :evil: )

Gigi:), asztalt lefoglaltam (már nagyon izgatott vagyok :oops: :) )
Mi ilyen 9-36 kg való STM gyerekülést vettünk Rolcsinak:
Kép
Tibi megnézte az ADAC teszteket, és erről szuper jókat írt. Én mindenképpen olyan szerettem volna, ami jól tartja mindenhol a kismanót, jól szellőzik, hosszú úton is kényelmes, könnyen tisztántartható és persze a legfontosabb a biztonság. Nem volt olcsó, de szerintem, ha az ember megteheti, ez az, amin nem szabad spórolni. (Ezzel véletlenül sem azt mondom, hogy minket felvet a pénz! )
Bemásolom neked a bolt linkjét, itt bővebben olvashatsz róla: http://www.kisbaba.hu/termek/stmstarlig ... htsp.html#
Remélem tudtam segíteni. :)
Képzeld, ma itt volt a védőnő és közölte, hogy állítsam egészen lentre a járókát, mert Noémi egyik napról a másikra felállhat, olyan agilisen próbálkozik :). Ahogy szedtem szét (ugyanis anno fordítva raktátok össze Tibivel :D) eszembe jutott, amikor összeszereltétek! Egészen elszorult a torkom, milyen irdatlanul gyorsan telik az idő :cry: :cry:

Bocsi lányok, most többet nem írok, mert ez is 1 óráig tartott :oops: Vodafone-os modemre váltottunk :roll:

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Mica és Évi :D
Köszi a segítséget, nagyon rendesek vagytok :D

Évi :)
Mi is várjuk már a szombatot! :wink: Nagyjából 11-ig van kimenőnk. Kérdeztem az anyut, hogy itt alszik e vagy otthon, de azt mondta, hogy inkább a saját ágyában.... :roll: Mondjuk annyiban jobb, hogy reggel nem kell kerülgetni egymást... Viszont így nézni kell az órát. Oli születése óta ez lesz a második alkalom, hogy anyu este vigyáz Olira..... Ahhoz képest, hogy a keresztfiamat szinte ő nevelte, most nem túl lelkes. MOndta ma Olinak, hogy majd tévézünk együtt!... :evil: :evil: Én ettől meg a falnak megyek. Tudja már lefoglalni a gyereket pár órára!... Na mindegy...... Mi Viktorral hat körül lépünk le itthonról, úgyhogy még romantikázunk kettesben is valahol :wink:
Az ülés tényleg jó, de arról nem olvastam,hogy lehet e dönteni a háttámláját. Legközelebb megnézem nálatok! Még nem is hallottam erről a márkáról!

Puszi!!

KépKép
gigi28

Sziasztok

Most kaptam ezt az sms-t Micától:

UH szerint 2 hete nem él a magzat, ma elkezdik a folyamatot az abortuszhoz. Lányoknak puszi és ölelés. Mica

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
gigi28

Nem tudok mit mondani, borzasztó érzés, főleg, hogy majdnem egyszerre szültünk volna.
Mica, nagyon sajnálom.
Puszi, Saxi
saxi

Drága Mica!

Nagyon sok erőt kívánok és küldök, hogy átvészeljétek ezt a nehéz időszakot.
Add ki magadból a fájdalmat! Sírjál, ha jól esik!

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

a kórháznál találtam wifi netet, így benéztem hozzátok. Köszi a támogatást, most erősnek kell lennem, mert ami holnap rám vár, az durva lesz. Sírni nincs erőm és időm, talán majd pár nap múlva... Most sajnos máshoz kell a lelkierő. Még a férjemet se engedtem be a kórházba, mert akkor nem bírnám így.

amint tudok, jelentkezem.

Puszi,
Mica
mica-

Mica!

Hihetelen, hogy mennyi erőd van.
Nagyon sokat gondolok rád, és szorítok, hogy mihamarabb túl legyél rajta.
Remélem hamar helyrerázódsz, hiszen te mindíg olyan erős vagy.
Sok puszi, Saxi
saxi

Holnap nagyon sokat fogok gondolni rád ! Azért engedj utat a könnyeknek is, nehogy aztán később sokkal rosszabb legyen!
Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyors leszek.
Mica!
Nagyon sajnálom! :( Sok-sok erőt kívánok most nektek!Kérlek jelentkezz majd!

Melinda!
A mondataidból ordít a kétségbeesés.Csatlakozom az előttem szólókhoz:szükséged van egy kis időre a gyerekek nélkül.Ha az csak 1 órácska,az is valami,de rendszeresen kell időt magadra szánnod.Úgy szeretnék segíteni!És légyszives írj nekünk :!: :!: :!:

Eddig úgy tűnik,hogy jövő héten utazunk,most Anyuéknál vagyok a gyerekekkel.Hagyom,hogy Anyukámék érvényesüljenek és többször mondomPatriknak,hogy mi várható.A 10 napot 1 hétre redukáltuk(ez még így is sok...).Köszönöm a válaszokat.Megyek,mert Nagyim szunyókálna és nem akarom zavarni.
Jövök még.
Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok :)

A sok szomorúság után egy kis vidámság! :wink:

Oli és a bicikli:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi!

"Túrós palid", tündéri, meg kell zabálni.
Tegnap az enyémek is alakítottak a bringával, mint két vadórzó, Isti és apu nem győztek szaladni utánuk.

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok,

Jelentkezem, megvagyok, kórházon kívül újra.
A dokim nagyon rendes volt, nem hagyott kínlódni, délután 5kor vitt a műtőbe.
Tegnap még pihenőnap volt, ma délelőtt elengedtek, haza is autóztam a fiúkhoz.
Köszi a drukkokat :)

Most megyek pihenni, végre ettem egy jót :)

Puszi,
Mica
mica-

Drága Mica!

Kedves egészségedre, gondolom, már jól esett rendesen enni.
Nagyon örülök, hogy mosolygós arcokat látok az írásodban, és megint csak csodálni tudlak, hogy ennyi erőd van.
Most pihenj amennyit csak tudsz.
Nagyon sokat gondoltam rád, és őszinte leszek sokat sírtam érted.
Remélem mihamarabb rendbejössz.
Dia is kitartást és sok erőt küld, és puszil.

Minden jót kívánok, sok-sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, kiváncsi voltam mi van Micával.

Drága Mica!
Örülök én is, hogy már a drága fiaiddal lehetsz és örülhettek egymásnak! Kívánok Neked nagyon-nagyon sok erőt és hitet!
Millió puszit Nektek!!!
Tudom, hogy a miértekre még nem most akarod a választ (vagy legalábbis feltételezem), de a legjobb barátnőmmel kisértetiesen ugyanaz történt, mint Veled. Ha gondolod, majd elmondom. De ha csak gondolod!!!

Olika!
Nagyon vagesz vagy azon a bringán!!! Marcit egyszer megtaníthatnád, hogy is kell tekerni a járgányt! :wink:

Drága Csajok!
Köszönök mindent újra és újra!!! Nagyon sokat segítettek azzal, hogy hittetek bennem, mert nekem ez bizony nem nagyon megy. Most nagyon jó, hogy itthon van Gábor :D Megsúgom, szerintem ez ment meg a tuti becsavarodástól (tudom-tudom, csinálni kell valamit!!!). Épp ma beszéltem Hugommal és már Ő is mondta, hogy menjünk le hozzájuk Debrecenbe és menjünk el kettesben Gáborral bárhová, sőt Marcit akár egy hétvégére is bevállalnák. De mint tudjuk, nem Marci a nehezebb eset :?

Remélem, nem gond, hogy megint írogatok magamról össze-vissza, de igazán Ti értitek meg, ami velem történik.

Most nem azért nem fogok jönni, mert nem akarok, hanem mert nem tudok. Holnap vagy holnapután állatkertbe megyünk. Ja és mikor jöjjön meg a q mensim, ha nem Gábor szabija alatt :twisted: :twisted: :twisted:

Csókollak Benneteket!!!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Mica!
Jó volt hallani a hangod!Vigyázz magadra,és ha lehet,pihenj is kicsit.Puszi a fiúknak!

Melinda!
Örülök,hogy most jobb a helyzet!Annak még inkább,hogy írsz! :D Én minden segítség-morzsát kihasználnék a helyedben. :wink: Jó Állatkertezést!Menis :? Én is mindig így járok...

Gigi!
Haláli dögös a bicajosod! :D :D :D
Ismerősödék gyerkőcei hogy viselik a szülők távollétét?

Saxi,Györesz!
Nektek is millió puszi! :wink:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Nyugi csajok, prímán vagyok, valójában visszaállt minden az életemben, életünkben a régi kerékvágásba. Hálistennek a szervezetem prímán regenerálódik, és érzelmileg is helyrerázódtam a családommal. Gyuszkó megkérdezte, hogy azért még lehet kistestvére,és megnyugtattam, hogy egy kis pihenés után még lehet :)

Saxi,
Jajj, te ne sírj miattunk, magatokra vigyázzatok! Most már érted szorítunk és neked szurkolunk hónapokig :) Diát én is puszilom, örülök, hogy még vele is van kapcsolatunk!

Melinda,
A miértekre nagyon is kíváncsi vagyok, de lehet, hogy nem lesz rá válaszom, legalábbis a doki se bíztatott semmi jóval, hogy a szövettanból választ kaphatnánk. Most épp majd egy speciális vérvizsgálatot intéztetek, ami toxoplazma, rubeóla és egyéb fertőzésekre adhat választ. Közben másik helyen megnézetem a kullancs által terjesztett borreális fertőzést is (ahol Zolcsit is vizsgálták). Szóval lesz dolgom. De nem érdekel, mert választ szeretnék. A barátnőd történetére pedig kíváncsi vagyok. Azóta olvastam páresetet, de egy se hasonlított az enyémre.
Jajj, a női szervezet! Mindig a legrosszabkor szól közbe... azért remélem másképp is élvezitek a szabit! És huss, menjetek legalább 1 napot pihenni kettesben!
Most nekem is pihi van ugye 6 hétig, szóval megértelek.. pedig hülye dolog, de most olyan jól esne jót romantikázni :) A hétvégén is kettesben leszünk párommal, remélem, hogy jót fog tenni nekünk. Azért neki se könnyű.

Kata,
Én meg az sms-nek örültem :) Pihenek, most van rá lehetőségem, főnököm teljesen rendes, nem kér táppénzes papírt és mégis pihentet :) Ha majd végre otthon is leszünk, meg ti is, majd átnézünk hozzátok, ahogy beszéltünk róla.

Gigi,
Haláli Oli a bicajon! Nagyon jó ez a kép. Olinak is mindig olyan huncut a tekintete, akércsak Zolcsinak.
Ma délelőtt vásárolni voltunk Anyukámmal, meg a 3 lurkóval (keresztlányom is itt nyaral). Hát nem győztünk rohangászni a boltban utánuk :) Persze, hogy Zolcsi volt a főkolompos :)

Többieknek is sok puszi, viszont most mennem kell, mert mér megint egymást gyilkolják a szobában :)

Mica

Kép
Kép
mica-

Örülök, hogy már otthon vagy a családod körében... :)
REmélem,hogy nem haragszól meg, de nekem az elég furcsa, hogy már minden visszaállt a régi kerékvágásba. Persze tudom, nem vagyunk egyformák! :wink: Engem ez nagyon megviselt volna... :( A következő terhességednél meg lassítsál egy kicsit mert az ember csak kapkodja a fejét ha téged olvas!

Használj ki minden percet a regenerálódásra mig Gábor otthon van. Azért nem két hétig van meg az a q mensi! :D :wink: Marcit meg adjátok oda tesódnak, ha jó a viszonyuk egymással. Ezalatt meg Benit pár órára bízzátok a mamára. Próbáljatok kettesben lenni Gáborral. Biztosan neki is nagyon nehéz lehet, foglalkozzatok kicsit egymással!!! Jó állatkertezést! Arra készüljetek fel, hogy elég nagy rész van lezárva.

Barátnőm kisfia - Berci - teljesen jól meg van a szülei nélkül. Nagyon jóba van Klári mamával. Már voltak kettesben egy hetet, nem ez az első eset. Szerintem az nagyon fontos, hogy legyen a gyerekeknek programjuk. Mert ha hülyére unják magukat, akkor tuti keresik a szüleiket. Klári mama nagyon jó fej. Naponta kétszer mennek játszótérre, mi is szoktunk csatlakozni. Mennek strandolni, vonatozni. Ma délután meg palacsinta party-t rendez a törpéknek, visszük az itteni barátnőm kislányát is! :D
Én pont ezért nem is hagynám az anyura Olit mert semmi programot nem csinálna neki... Az meg, hogy délután elmegy a papával bevásárolni már elég kevés.
Mikor mentek?

KépKép
gigi28

Gigi,

Nem haragszom a leírtakért, tényleg nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy azért megy, ment "ilyen" könnyen a visszaállás, mert nem vagyok egy lelkizős fajta, nameg ez majdd valamikor hónapok múlva fog kijönni belőlem. Bár a nagyját már a szülésznőnek elsírtam...
Viszont nem tudom, hogy a természet áldott útja volt-e, de megmondom őszintén, hogy nem éltem bele magam a babavárásba. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de nem voltam benne lelkileg a várandósságban, nem úgy viselkedtem, mint az előző terhességeim során. Nem tudom, hogy miért, de már korábban is elgondolkodtam rajta. A kórházban összeismerkedtem egy jófej csajjal (2. gyermekét várta, 2 hete van szülésig), ő is átélt egy ilyet, csak ő durvábban, mert neki a magzatburok repedés miatt kellett befejezni a terhességét 18 hetesen. Ő mondta, hogy hasonlóan érzett akkor, nem tudta, hogy miért nem volt agyilag teljesen ott a várandósságban. Ami döbbenetes hasonlóság meg a kétügyben: ő is nagyon hamar érezte a magzatmozgást, akárcsak én. Mintha a pocaklakók "tudták" volna, hogy az anyának nem lesz sok ideje érezni ezt...

Szóval nem mondom, hogy nem járnak, csaponganak a gondolataim, de azt is tudom, hogy most a 2 megszületett lurkónak egy teljes anyára van szüksége. Ha most választ kéne adni, hogy vállalom-e a következőt, akkor nem tudnék válaszolni. A szívemben az van, hogy mindenképp. Az emlékek és az érzések alapján viszont nem tudok válaszolni. Ezt átélni mégegyszer NEM szeretném. Ha rajtam múlna, akkor senkinek se szabadna átélni ezt a fájdalmat. Még ha úgy tűnik, hogy könnyen vettem az "akadályokat".
Na tessék, nem vagyok egy lelkizős fajta, erre féloldalnyit írok :)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Szia :D

Be kell valljam neked, hogy amit az imént elküldtem, már egy cenzúrázott szöveg volt! :oops: MErt az el nem küldött írásomban, pont azt kérdeztem meg, hogy akarod e igazából a harmadik gyereket. Csak aztán inkább úgy döntöttem, hogy nem küldöm el, mert nem akartam ezzel fájdalmat okozni, stb... De Te most pont erről írtál..... Én azt gondolom, hogy lehet, hogy meg fogják találni a fizikai-kémiai-hornomális okát, hogy miért ment el, de lehet, hogy azért mert valóban nem készültél fel rá, hogy legyen még egy gyereked. Ezek a kicsik a pocakban, döbbenetes dolgokat megéreznek....
Azt meg kell mondanom, hogy megemelem elötted a kalapom, hogy be mered magadnak vallani, hogy ezt a babát nem vártad úgy mint a fiúkat! Tök jó, hogy őszinte vagy magaddal. Szerinem ez nagyon sokat segített és talán ezért tudod "könnyebben" megélni.
Ha meg már lelkileg, testileg, agyilag is nagyon szeretnéd hármaskát akkor biztos vagyok benne, hogy veletek fog maradni végig. Kívánom neked, hogy felismerd, megérezd azt a pillanatot amikor már csak ő hiányzik a boldogságotokhoz!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Nem egészen ugyanarról írtunk, de a te álláspontodban is lehet valami. A lurkót vártuk, terveztük, különben már a második torlódott mensi és valószínűleg spontán vetélés után feladtam volna. Nem, én a harmadik sikertelenség után is benne voltam szívvel-lélekkel. Örültem neki, vártam és átalakítottam az életemet. Figyeltem az evésre, este időben pihentem, napközben is többször.
Ez a "bele nem élés" nem abba nyilvánult meg, hogy nem akartuk őt szívvel-lélekkel. Ez más volt, nem is tudom tán leírni. Esténként, amikor lenyugodott körülöttem minden, és csak feküdtem a sötétben, kezem a pocakom alján érezhető dudoron, alig vártam, hogy érezzem a motoszkálást a belsőmben. Ez nyugtatott meg. Az utolsó két hétben pedig azzal nyugtattam magam, hogy még a középidősök sem érzik állandóan a mozgást, nameg a baba életritmusa is más, lehet, hogy alszik. Viszont senkinek se beszéltem erről. Csak a múlt hét elején kezdtem aggódni, mert kezdett a méhem alja fájni járáskor. Kerestem is a dokimat, de aug. 1-én jött vissza szabiból. És 3-án már nála voltam...
Szóval a sűrűsödő jelekből utólag raktam össze a dolgokat, mint írtam, a gondolataim csapongnak, csapongtak.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Szia :)
Akkor nem ugyan arról beszéltünk és ez amúgy is olyan dolog, hogy csak Te tudod, hogy mit éreztél. Remélem, hogy soha nem kell újra átélned ezt.... Rendezd szép lassan a gondolataidat.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Micának szeretnék írni egy kicsit...a Többieket meg puszilom ezerrel :wink:

Mica!
A barátnőmnek szintén a nagyon magas AFP eredménye hívta fel a figyelmet, hogy valami nincs rendben. Uh-on bebizonyosodott, hogy a baba már nem él, kb. 1-2 hete. A szövettanon Náluk nem állapítottak meg semmit és sajnos az akkori dokija rá is legyintett az egészre, hogy majd a következő. Barátnőm természetesen nem nyugodott bele, mert azért egy 15-16. hét tájékán megálló babaszív nem olyan gyakori, annak oka kell legyen. Épp ebben az időszakban ment a TV2-ön a Szülőszoba című műsor, ahogy egy nő nagyon sok (rossz ezt így leírni, de nem 2-3, hanem 5-6) babáját vesztette el minden ok nélkül egymás után a 12. hét tájékán, sőt utána. Barátnőm megkereste az a dokit, aki a műsorban szereplő hölgynek sikeresen levezényelte 2 terhességét.
Megoldás: sárgatest hormon hiány. Mindez egy egyszerűnek mondható vérvizsgálatból kiszűrhető. A hormon hiánya miatt a baba nem kap táplálékot.
Barátnőm egy egyszerű gyógyszeres kezeléssel "rendbe jött". A doki szerint általában 3 hónapnyi gyógyszerszedés (sárgatest hormon pótlás?) után minden rendbe jön, de őt már az 1 hónapos kúra után elvégzett vérvétel alapján a doki rendben találta.
Kívánom, hogy semmi komolyabb ne legyen Nálatok sem!!! :D

Azért egy picikét én is pityeregtem...

Puszilok Mindenkit!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda,

Köszi, hogy leírtad, valami ilyen nekem is járt a fejemben, hiszen mint írtam, elég sok rossz előjel volt ezen terhesség előtt, ami miatt már én is hormonvizsgálatra gondoltam, mert a beágyazódás körüli gondokért is ez a hormon felelős. Viszont most keresek egy olyan helyet és dokit, akivel mindezt a sok vizsgálatot végig tudom vinni, mert úgy tűnik, hogy itt vidéken kevésbé foglalkoznak ezzel. Azért teszek egy próbát a dokimnál, mert benne azért még nem csalódtam. Ő amúgy is olyan, hogy magától nehezen mond el dolgokat, de ha kérdezem, akkor részletesen válaszol.

Mindenkinek puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Én is láttam azt a Szülőszobát amit Melinda említett. Én már akkor is hitetlenkedtem, hogy a sárgatest hormon annyira egyértelmű, miért nem gondolnak rá.
Én az összes lombik alatt, a beültetés után kaptam sárgatest utánpótlást, utrogestan a neve. Viszont ez a hormon csak a 12. hétig van jelen, utána már a méhlepény táplálja a picit. (én is csak eddig kaptam a gyogyót) Ezért nem tudom, hogy ez Micánál szóba jöhet e.. ?

Ha gondolod nagyon szívesen megadom a lombikos dokim elérhetőségét. Ő aztán nagyon sok cifra esetet látott már. Egy hátrány van, hogy messze van tőletek. (Gazdagréten van az intézet) Diáéknál is hormonális probléma volt és megoldotta.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Képzeljétek ma VOLTAM ULTRAHANGON!!!
Na mit szóltok??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész csoda nem??
A lényeg, hogy minden rendben van, jók a baba méretei, szivecskéje, gyomra, veséje jól működik.
Csontok helyükön megvannak, gerince ép.
Szóval egy kicsit most megnyugodtam.
Nagyon jó volt látni kicsikémet.
-Ma végre elhozhattuk az autónkat is, úgyhogy szép nap volt a mai.
Lehetne többször ilyen mert nagyon ránk fért már egy kis öröm.
Most megyek lefekszem mert igaz, hogy szép volt a nap, de nagyon elfáradtam.
Mindenkit sokszor puszilok, Saxi
Kép

Kép

Kép
saxi

Még valami lemaradt.
Doki szerint, nagyon nem biztos még de első látásra úgy néz ki mintha pocilakó kislány lenne.:)
Majd talán egy hónap múlva többet látunk.
Puszi, Saxi
Kép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok, tán még emléeztek rám, bár nemigen járok erre, de hátha vkit érdekel:

Életem legtutibb bababkocsija eladó sorba került, kb. másfél éves, de ebből kb. egy éve nem használtam,mert a ded már nem akar benne ücsörögni. Szürke színű, sztem uniszex. Nagyon praktikus, könnyű, városban jól kezelhető, terepre nem való.

iára ezer Ft

06303667456 sofka
sofka

Sziasztok!

Saxi!
Örülök,hogy Pocilakóval minden rendben! :D

Tegnap otthagytuk a fiúkat Anyuéknál.Eddig nem volt semmi gond.Holnap hajnalban indulunk Ukrajnába,jövő szombaton jövünk vissza.Légyszi szorítsatok,hogy minden rendben legyen!

Vigyázzatok magatokra.
Mindenkinek puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Juhhé!!! Végre láthattad a picurt és legalább valamelyeset megnyugodtál!! Örülök neki!
Mondtam én, hogy csajszi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula az új autóhoz!!! :D

Szorítok nektek, hogy sikerüljön rendezni az érzéseiteket!!!! Fiúk meg jó helyen lesznek, ne aggódj túl sokat!!

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hoztam pár képet, remélem sikerül feltenni, mert folyton ledob a net :(

Mica, nagyon sajnálom a kisbabát! :cry: :cry:

Saxi, szuper jó hír, hogy minden rendben van kis-saxival :)!!!! :):)

Melinda, remélem legalább most, Gábor szabija alatt találsz alkalmat a kikapcsolódásra és sikerül igazán feltöltődnöd! :)

Kata, szerintem jól döntöttél remélem minden rendben lesz a fiúkkal :)!!! Jó utat és jó kikapcsolódást nektek:):)!!

Gigi, döntöttél már kocsiülés ügyben? Na végül hol aludt a nagyfiú? Remélem jól vagytok! :):)

Mi jól vagyunk, most már nem csak festünk, betonozunk is :roll: :roll: , persze örülök, de naaaaaagyon szeretnék már egy kis nyugalmat! :twisted:
Noémi egyszerre tanul felülni, felállni és mászni, elképesztő akrobata! :D

Most pedig a friss fotók (remélem :idea: )

Kép Így várt ma a járókában :)
Kép Mászni is tanul...
Kép ...és mindig mosolyog :)

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?