Annamari!
Igen, az anyuka nem vigyázott magára
. Ez már nem az elsõ terhessége volt, és azt mondták neki, ha nem szüli meg, lehet, hogy nem lehet több gyereke, így vállalta a babát. De ugyanúgy járt konditerembe, szoliba, aerobicozni, mint elõtte, semmit sem változtatott az életmódján
. Aztán egyszercsak elfolyt a magzatvize, õ meg azt mondta, azért, mert porszívózott
.
Az a kérdés, hogy mit tekint az ember "teljesen egészségesnek". Én konduktorként azt tanultam, hogy a tanulási nehézségek, magatartászavarok, mozgáskoordinációs nehézségek stb, bizony problémaként kezelendõk, amiket szakember segítségével kell megszüntetni/javítani rajtuk.
A koraszülött babák túlélési esélyei valóban nagyon jók, de arra, hogy "teljesen" egészségesek lesznek, már jóval kisebb az esély.
Shine!
Akkor újra szorítunk Neked
!
Anikó!
Az én lányom ugyanolyan, mint a Tiéd, csak már lassan 3 éves. 10 hónaposan már járt, felmászott (felmászik
) mindenhová. Kedvenc mondása volt anno: "felmászok a plafonra". Állandóan rohan, kedvenc játékai a motorozás, biciklizés, rollerezés és minden olyasmi, amihez nem kell egyhelyben ülni
. Szóval, fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is
.
Panda