Új privát üzeneted érkezett!

Hello Mindenkinek!

Először is kicsit megkésve, de SOK BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA SAMU!!!

A hófordulós Szonjának és Bendének is sok boldogságot!

Természetesen visszaolvasni nem tudtam, így most csak gyorsan magunkról. :(

Ahogy azt már a múlt hét közepén írtam (de senki nem reagált rá :cry: ) Tarekkel túl vagyunk a körülmetélésen. Hál'Istennek minden OK volt. Már már szépen be van gyógyulva a seb is és egyáltalán nem fáj neki. Egyedül az volt nagyon rossz, hogy nem fürödhetett 5 napig. Mondanom sem kell, hogy végre szombaton mekkorát pancsolt... :) :) :)
Itt volt az anyukám a "nehéz" napokon, így tök jó volt hogy segített egy csomó mindenben. Leginkább Tarekkel foglalkozott sokat, mert én a nem túl sok alvástól egy kissé kimerültem, így kb hulla voltam az elmúlt napokban. Most úgy érzem, hogy feltöltődtem és egy kicsikét kipihentem magam. :) A pihi péntektől folytatódni fog, mert leutazom anyumékhoz Mezőberénybe. Itt hagyom apát, mert jön a SZIGET és játszani is fognak, no meg van egy pár koncert amire kíváncsi. És ha már én nem, akkor legalább ő élvezzen egy picit a nyárból! :) :wink:
Mi meg jól el leszünk kényeztetve a nagyszülőknél! :)

Most lehet, hogy csalódni fogtok bennem, de azért beszámolok arról is, hogy "sajnos" feladtam a szoptatást! :( Sokat gondolkodtam és végül arra jutottam, hogy ugyan piszkosul fárasztó a fejés, de nekem nincsen türelmem először fejni (hogy ne ömöljön a szájába a tej), aztán szoptatni, aztán mégis egy kicsit üvegből adni (mert nem szív ki annyit, amennyi neki kell :arrow: lusta! :)), és végül mikor lerakom aludni még fejjek, mert még tele a cicim. Szóval így döntöttem!!! Nem tudom, hogy helyesen-e vagy sem, de most ez könnyebbnek tűnik. EZ VAN! :roll:

Amúgy Tarek nagyon szépen fejlődik. Nagyon sok mindenre figyel már. Sokat nevet teljesen tudatosan és állandóan gőgicsél. Próbálgatja a hangját.... :) Nagyon édi. Majd teszek fel friss fotókat, ha lesz egy kis időm kicsinyíteni. :)

Remélem mindenki jól van! A nyaralóknaknagy puszi meg amúgy mindenkinek!

Na majd jövök hamarosan!

F.

fatima

Fatima: honnét tudod, hogy nem volt reag, ha nem olvasol? :wink: :wink: :lol: :lol: Bocsi!!! :oops: A körülmetéléshez én nem tudok mit szólni, nekünk kislány van, és a környezetünkben is sok leányzó. De azt tudtuk, hogy Tarek egy hős!!!! Miért pont ezt ne viselte volna hősiesen.
Amit a szopiról írtál, sajnálom. De megértem. (és kicsit várható is volt, hogy így döntesz) Kicsit bánom, hogy feladtátok, mert mi szopizunk, és ennél kényelmesebb dolgot el sem tudok képzelni. Bárhol, bármikor ott van, nem kell előkészület. Szóval, nekem ez nagyon bejött, és azt gondolom, hogy így nektek kicsit körülményesebb a kaja. De nem vagyok a te helyzetetben, nem én csinálom végig, szóval ha nektek így jó, akkor örülök. :lol: És ha te ettől nyugisabb vagy, kevésbé stresszes, akkor a legjobban döntöttél.
Pihenj sokat, mert az nagyon fontos!!!! Sajnso véges az erőnk, pedig még sokminden vár ránk. Egyél sokat, hagyd, hogy kényeztessen anyukád, és aludj nagyokat!!!!!!!!
És képeket kérünk, mert már nagyon hiányoznak!!!

Zsófi: nem azért mondtam, hogy ducinak gondolom Samut, mert egyáltalán nem az. Hanem azért írtam, mert egyszerűen ennivaló!!!! Pont úgy jó, ahogyan van. És én pont azokat nem értem, akik szerint ő nem így jó, ahogy van. :lol: :lol: :lol:
Hogy lábújhegyre áll!!! El akarja érni a tortát. Aztán meg csak jól megvizsgálta, de nem kellett neki!!! :lol: :lol: Mindjárt az asztalra is feltornázza magát a kis vasgyúró!!!
No, akkor most fog betelni Samu bloggja???? Csak győzze anyu feljegyezni miket csinál a kis EGYÉVES!!!!! Micsoda szókincs!!! Minden fontosat tud! :lol: :lol:

Ja, nagyot aludtam, és tényleg farkas éhesen keltem! Pedig vacsiztam előtte egy nagyot! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Fatimakörülmetéléshez szintén nem tudnék mit hozzászólni, egyrészt mert lányom van másrészt mert mi keresztelkedős hithez tartozunk :wink: Egyébként a körülmetélés Tareknak is ilyen keresztelőféle, vagy egészségügyi megfontolásból? Lehet hogy hülyeséget kérdezek de tényleg nem tudom :roll:
Szoptatás: szerintem jól döntöttél!!!! SOKKAL fontosabb, hogy annyival is pihentebb legyél (már ha a gyerek kb fél éves koráig egyáltalán értelmezhető ez a szó :lol: ) mint hogy cicibe csomagolva kapja az anyatejet. És a lényeg hogy van tejed!!! Mellesleg így más is meg tudja etetni :lol: :wink:

Zsófi meglátod, 1 éves kortól MÉG rohamosabban fejlődnek a babák, mozgásban is, de viselkedésben nagyon durván. Julin látom hogy már egyre kevésbé baba, inkább egy huncut kismanó :lol:

Na most ennyire tellett tőlem, egyébként jól vagyunk meg minden csak sűrű az élet, ha lesz időm végre akkor majd leírom.

Ja még BENDÉNEK BOLDOG 3/4-et!!!! Meg a többi babának is (elnézést ezekben a hófordulókban sosem voltam erős...)

Puszi

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok lányok!

Nem is tudom, hol kezdjem, mert senkit nem szeretnék kihagyni: szóval:

Szilvi, tudom, hogy könnyű mondani azt, hogy minden rendben lesz Ákossal, de valahogy tényleg ezt érzem én is, és szerintem Ti is tudjátok ezt, nagyon sok-sok energiát és drukkot küldünk Nektek! Majd írj, ha vannak új hírek, nagyon érdekel!!
És nagyon de nagyon helyesek vagytok a nyaraláson is, meg az akkor és most összeállításban :)

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól esett :)

Szonjának és Emmának nagyon boldog 1. hófordulót !!!!!!!!!!!!!!!!

Samuról készült montázs nagyon tetszik, meg az ünneplős képek is nagyon jók!!! Gyönyörű vagy pici fiú!!!!!!!!!!!!!!!!! és a tropikárium is klassz, de a tortát nézegető kis pasi a kedvencem :) és nagyon ügyes, hogy ennyit dumál már :)

Marcsi, nagyon köszönöm a hiányolást! Ti hogy vagytok?

Kata, sárkányfű!!! Nagyon jó volt!! Nagyon szépek Lizi és a nagynéni :) de a kedvencem ahol mosolyog és kilátszanak a fogacskái !!! olyan szép volt ez 9. hós köszöntésed, köszönöm!! Nagyon szépek a virágaid!

Kiskacsa Emma olyan éldesen durmol!!

Marci és Borcsa játszótér, meg ahol birkóznak, na meg ahol Borcsa egyedül van, fantasztikus! és ahol Marcival ketten vagytok Zsóka, az is annyira édes, olyan picike még ott Marci :)

Márk, egy igazi dögös pasi!!! Panni olyan jó ez a közös kép rólatok!!! Kitartás a fogacskákhoz!

Farkas egyedül, anyával és Lócival is nagyon klássz!!! Imádom ezt a kispasit IS!!

Niki! Emmával apával nagyon szépek vagytok és Emma kis rucija, annyira szép!!!!! Olyan kislányos benne!!! Jaj puszi neki. Ahol ül annyira más az arcocskája!!! Tündérke!

És annyira örülök, hogy látom Maja babát!! Azok a drága okos szemek!! Nagyon szép a kicsilány Andi!!!!a kendős kép nálam is tarol!

Breeki!!! Olyan édes Szonja ahogy sír!!! Jaj istenem!! Hogy vagytok? és hát az alvós kép tényleg csodálatos, meg ahol anyával együtt van az is :)

Vera, de jó, hogy jöttél, nem semmi nagyok már a srácok! A medence is tök jóóó!!!!!

Reni!!!! Nincsenek szavaim Nikkancsra!!! Egyszerűen bombázó!!!!!! És ez a hajszín!!! Gyönyörű!!!

Viki, Beni nagyon édes!!!!!! Abban a csíkos ruciban zabálnivaló!!! És milyen kellemes helye van, ott én is szívesen hevernék ;)

Fatima, tegyél fel képeket Tarek babáról, már nagyon hiányolom :) és puszi Tareknek, hogy kis hős volt!!! de jó lesz nektek nagyiéknál!!! :)

Edum, hogy rohan az idő, mindjárt itt van Milos baba!!! ;) ;)

mindenkit puszilok! majd jövök, most rohanok!
mangó

Klári!!! látod, milyen dinka vagyok, Nektek is puszi Julikával!!

Timi, Mircike!!!! hol vagytok??
mangó

Fatima: GRATULA Tareknek, hogy ilyen hősiesen kibírta a körülmetélést!! Nekem is hiányoztatok! Kérünk szépen dögös és édi képeket a fiatalúrról!!
A szopival kapcsolatban nem csalódtam benned, sőt szerintem majdnem két hónapig próbálkoztál és ez nagyon sok idő, le a kalappal! Tarek kapott anyuci tejéből eleget és még jó ideig fog is és ez a fontos. Kényeztetni, babusgatni lehet szopi nélkül is és gondolom erre találsz bőven alkalmat. Még büszke is lehetsz, mert amit írtál macera azt sokan eddig sem csinálták volna minden nap min. ötször!!!
Jó nyaralást nektek!!!

Zsófi: Samu tényleg nagyon okos kiskrapek! Korához képest nagyon sok szót ismer már és hihetetlen édi amiket művel! :lol:

Kép
viky30

Anzsi köszi :wink:

Még van pár percem, folytatom:

Szilvi
Neked akartam még írni, hogy mennyire szép család vagytok és hogy úristen Te hány évesen kezdted az Anyukaéletet??? NAGYON FIATAL ANYUKA VAGY!! Legalábbis a képeken ez jön le. Ha nem vagy fiatal akkor meg hogy csinálod???? :lol:
És nagyon szorítok hogy minden rendben legyen Ákossal, és ha meg műtét kell, akkor biztos ez a legjobb megoldás!

ReniNiki nagyon változik, egyre kevésbé baba ő is. És ahogy írtad hogy 17 hónapos, akkor gondoltam bele hogy Juli meg már több mint 20 :shock:
Rohan az idő :cry:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok! :)

Szilvi, olyan klassz ez a régen és most összeállítás!! Érdekes látni a fiúkat kicsinek :D , már akkor látszott,hogy szép pasik lesznek (ezt nekik ne olvasd fel, mert elbízzák magukat :wink: :D )
Ti is nagyon jól néztek ki apával! :wink:

Benike milyen nagyot nőtt :shock: , és milyen ügyes. :wink: Jó ez a szőnyeg Viki. A fiad meg továbbra is gyönyörű!

Samu tündéri az etetőszékes fotókon. Szerintem sem kövér, pont jó, igazi babás formája van. Tüneményes!!!!!Szépek vagytok a közös fotón :wink: .

Fatima, a fiad egy hős. Én sem igazán értek a körülmetéléshez--már úgy értem, hogy nemigazán tudom, miért kell csinálni--de az tuti, hogy Tarek nagyon kalssz pasi,hogy ilyen jól viselte.
Szopival kapcsolatban szerintem is jól döntöttél, nektek így a legjobb és ez a lényeg. :wink:
KÉRÜNK FOTÓT!!!!

Anzsi, Tőled is!!!!! :D :wink:

puszi

KépKép
logi

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :lol: Hát igen, rohan az idő! :wink:

Breeki: Szonja Apa nagyon drága, hogy így segít!! :wink: Aranyos vagy, de egyátalán nem vagyok kibukva az éjszakáktól. Ugyan általában 2szer eszünk, de ez 15 perc cicizést jelent összesen, mert utána leteszem és alszik tovább! :lol: Ezzel együtt is most aludtam először 5 órát egyhuzamban, de nappal igyekszem 1 órát szunyálni még. Szóval Emma egy tündér és nagyon jó baba (egyelőre, lekopogom)! :lol:

Kerekpocak: Samu valami gyönyörű, és milyen jó színe van! :lol: Na de egy ilyen tortából nem enni!!!! :shock: :shock: Gratula az új szavakhoz!

Fatima: gratula a döntéshez, lényeg, hogy nektek így jó! :wink: És mi van az Anytejleadással, azt még csinálod? Jó pihenést nektek és puszi a kis hősnek!! :lol: Mikor jöttök vissza??

Reni: hogy vannak Niki fogacskái?? Nagyon jó a keresztelős kép, egy kis hercegnő! :lol: Nekünk szeptemberben lesz a keresztelőnk! Majd én is teszek fel utána képet!
:wink:

Zsu
svs

Szülinapos tortás Samu képek nagyon jók és nagyon ügyes nagy fiú! Szerintem az ámpa az lámpa lehet, az én olvasatomban. Gratulálok az új szavakhoz!!

Fatima: mivel Ákos az első három hétben abszolút nem szopizot és napi 4 órát fejtem a tejet, megértem a nehézség részét. Mostanra nem tudom magamról levakarni./ nem is akarom/. Az, hogy így döntöttél biztos egy hosszú folyamat része és az a legfontosabb, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.
Körülmetélés: engem is érdekelne, hogy vallási vagy eü. oka volt?

Még egyszer a koromról: idézet a „Szülészetes” topikból jan.24. „Na most üljetek le, megírom a koromat. 32 éves vagyok. Árpit 18 évesen szültem, teljesen tudatosan, Gabot pedig 20 évesen.Mellettük tanultam, tanulok + háztartást vezettem, vezetek. Nagymamák vidéken. 14 éve van egy szuper férjem, igaz kicsit munkamániás./de a mai világ ilyen!/ Ezért mertem még Ákost bevállalni. Az ismerősök nem is értik. Megvan mindenünk, a fiúk nagyok, minek újra belebonyolódni egy ilyen helyzetbe. Mert ez a pici kis lélek jönni akart, dolga van velünk, valamit meg kell tőle tanulnunk. Nekem valószínű, hogy a türelmet!”
A képen 20 éves vagyok.

Most pedig közérdekű közlemény következik!
Jobban értve saját érdekű! :oops: :oops: :oops:

A mai napon a BORS című bulvárlapban megjelentük Ákossal a „Baba Mama szépségverseny” keretein belül. Holnap reggel hatig lehet ránk szavazni. Kód:BORS 349 fontos a szóköz Tel:06 91 221 021

FIGYELEM!!! Az sms díja 120Ft+ÁFA

Ha van kedvetek akkor előre is köszönjük!
A fénykép ugyanaz amit a minap feltettem a kibontott hajú.

Holnap megyünk kardiológiára, utána jelentkezek!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, tök jó hogy ilyen fiatal Anyuka vagy!!! A mai világban sokminden furcsa (eleve a házasság, aztán a gyerek hát még ha sok van)... Mikor mondom hogy 3 tesóm van, csomóan megkérdezik hogy "és egy anyától, egy apától"? Na nekem ez furcsa 8)
Kardiológiára drukkolok!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról, nagyon jól sikerült.
Pár napot voltunk csak, Emma végig tündér kislány volt. Az utat úgy végigaludta, h. át is szállítottuk
egy másik autóba és még arra sem ébredt fel.
Nagyon büszke voltam rá, mert nem volt nyűgös, sokat nevetgélt, nézelődött.
Hajnalban keltem hozzá párszor, mert mellettem feküdt, biztos fura volt neki, na meg az idegen hely is.
Meg ugye én is minden rezdülésére felkeltem és amint nyüsszögött egyből cici...
Ja, megtanultunk ülve szopizni. Mert eddig csak fekve ment.
Andikával tök jól elvoltunk, sokat segítettünk egymásnak. Nevettünk nagyokat, sétáltunk, babáztunk, a pasik meg főztek ránk és kiszolgáltak:)
Andi Eszterkéjének is meg kellett szokni az együttlétet, és aztán ő is nagyon édes volt.
Képzeljétek, szemeztek a gyerkőcök, olyan édesek voltak. Mosolyogtak egymásra:)

Nóri, nem utazunk ám olyan sokat. Egyébként Emma tényleg bírja az ilyen utakat. Végig alszik az ülésben.
Muszáj mennünk, mert anyósom Szegeden él, szüleim Tatabányán....a Balcsi meg KELLLLLL!:)
Nagyon jól néztek ki Farkassal. Helyesek vagytok.Farkas a kis vizimentő:)

Szilvi, de jó, h. ennyi képet tettél fel! Ez a gyerek csodaszép! Mekkora már!

Utólag ugyan, de SAMUKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Volt tortábatenyerelés?:)
Zsófi nagyon helyes vagy! Csinos anyuka!

Kata, milyen jó rólatok az a fekete fehér kép!

Szonja baba is nagyon szép! De jó az az alvós kép. Mint egy képeslap komolyan! Nagyon szép fotó!

Zsóka, újabb szuper fotókat látok a gyerekekről. De jóó! Nagyon aranyosak!

Viki, Benike is egyre szebb. A szoba még mindig szíííp:)

Fatima, de jó hallani rólatok. Szóval körülmetélték Tareket. Szegénykém, hát elhiszem, h. Te is nehezen bírtad. Nem irigyellek...kemény lehetett.
Örülök, h. sikerült meghozni a számotokra legideálisabb döntést.
Semmi baj, van ez így. Azért nee úgy éld meg, h. feladtad. Próbáltad, amíg lehetett és így a legjobb valószínű, mert kevésbé merít ki Téged és többet lehetsz Tarekkal, stb....persze mindent meg lehet magyarázni és Niki mindent meg is magyaráz.
Szal, örülök, h. jól vagytok, bárhogy is kapja azt a tejecskét Tarek.

Na Csajok, most megyek, örülök, h. újra itt vagyok!

Kép
niki30

Köszönjük szépen a köszöntéseket, és a dícsérő szavakat
!
Samu édes pofa, igazi zabálni való kissrác, nem is értem, hogy ki és miért találta ki hogy kövér!
Úgy tökéletes ahogy van!

Fatima: de jó hogy újra itt vagy! A körülmetélésről én sem tudok semmit, de a szoptatással kapcsolatban nagyon megértelek.
Sajnos úgy néz ki mi is e felé haladunk. Már írtam nektek, hogy mostanában nagyon sír, balhézik szoptatás közben a Szonja. Próbáltam már bármit, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baja, mint az hogy lusta, és így éhes marad. Csak akkor eszik nyugodtan, ha cumisüvegből kapja. Én nem bírom nézni, hallgatni, hogy hogy sír minden evésnél, megszakad a szívem, így lehet hogy mi is a fejés+cumisüvegnél fogunk kikötni.

Niki: de jó neked hogy 15 perc alatt végzel! :roll: Mi is kétszer kelünk egy éjszaka, de ált. 1 óra a kajci+visszaaálvás, de ettől függetlenül Apa segítségével sikerül 5-6 órát aludnom.

Niki: de jó hogy ilyen jól sikerült a Balcsi, jó lehetett hogy a pasik főztek rátok :wink:

Egy kérdés: ki hogy szokta altatni a babáját? Főleg a kisebbekre gondolok.

Nelly

Kép
breeki

Hi!

Breki, nálunk Emma általában cicin alszik el vagy a cumisüvegen. A lényeg, h. valami legyen a szájában, amin elnyammog. A szivatós cumit mostanában nem fogadja el.
Miért Szonja?

Kép
niki30

Fúúú Csajok, nem is meséltem mi volt lenn Balcsin. Paraaaa.
Csütörtökön éreztem a cicimen, mintha nem lenne annyi tejem. Emma jól érezte magát, nem követelt többet, nem sírt, volt kakis pelus is, tehát vele minden rendben volt, csak éppen én éreztem a cicimen, h. nem olyan, mint általában. Tudjátok, azért azt lehet érezni, amikor termelődik, szúró érzés, stb...na ez nem volt.
Andikánál volt tápszeres recept, be a kocsiba, irány a patika.
Az a tápszer épp nem volt, hát vettem másmilyet. Ahogy visszaértünk a házba, újra beindult a tejem. Hihetetlen volt. Pedig előtt nem voltam ideges, csak amikor kezdtem érezni, h. nincs, na akkor nagyon elkeseredtem. Aztán amint biztonságban éreztem a kicsikét kajaügyileg, onnantól újra éreztem, h. van tejci.
Nektek volt ilyen? Talán az új környezet miatt történhetett?

Kép
niki30

Szilvi: lecsúsztam a szavazásról :( Pedig akartam, mert biztos ti vagytok a legszebbek! :P Melyik számban volt? Lehet még kapni?
Szerintem nagyon szép, hogy ilyen fiatalon tudtatok családot alapítani, manapság ez ritka mert előbb mindenki a meg akarja alapozni az anyagiakat, de ti vagytok az ellenpélda, hogy fordítva is működik. Igaz régen is működött szüleink idejében.

A nagycsaládon nem értem miért akadnak ki sokan, olyan jó a sok tesó!! Mi is hárman vagyunk és szuperek a közös ünnepek és olyan jó, hogy van kivel megosztani örömöt, bánatot, van segítség oda-vissza és sorolhatnám. Aki egyszer vállalt kisbabát hogy kérdezheti, hogy miért akar valaki még egyet? Ennél nagyobb öröm nincs mégha sok vele a lemondás akkor is! Én eddig azt modntam nem lesz több babó az anyagiak miatt, de már másképp érzem és apával is át fogom ezt gondoltatni, mert annyira jóóóóóóó. Zsófit (és aki még írta) megértem hogy már 1 év után vágyakozik kistesóra :roll:

Niki: jó hogy újra itt vagy! Emma tündérke, hogy ilyen jól viselkedett. Mi szombaton megyünk a Balcsira és én is izgulok kicsit. Tápszer nálunk mindig van itthon, mert volt egyszer hogy elfogyott és idegeskedtem hogy mi lesz ha pont most nem lesz megint elég a tejem, erre nem is volt elég, de már egy hónapja hozzá sem nyúltam. Érdekes hogy ennyit számit a tejtermelésben is az ember kiegyensúlyozott lelkiállapota. Az aggodalom és feszültség bizonyosan csökkenti a mennyiséget! Új képek Emmácskáról???

Nelly: Beni reggel 5 körül a nagy alvás utáni nagy kaja után és a délutáni séta után cicin szokott elaludni, mert kifárad a nagy kajában illetve sok látnivalótól. A többi hami után (3 alkalom) játszani szoktunk és mikor elfáradt beteszem az ágyikóba, ilyenkor szerencsére magától is elalszik, kis simi és felhúzos zenélő, amiből kettő van és az egyik kifejezetten az altatós muzsika, azaz csak akkor húzom fel amikor alvás jön. Viszont arra figyelek hogy biztosan jóllakott-e, mert különben negyed óra múlva sírva ébred, hogy még éhes és újra kezdhetjük a szopit. Ja és Beni nem egy nagy alvó, fél órákat-órákat alszik csak napközben egy alkalommal. Néha az is előfordul, hogy már játék közben elalszik a földön, mikor kimegyek vagy éppen nem szórakoztatom, ilyenkor is beteszem az ágyikóba. Összefoglalva ez a három fajta elalvás van. :roll:

Kép
viky30

Szilvi: mi is lecsúsztunk a szavazásról! :cry: :cry: Máskor korábban írj!!!!!! Pedig úgy szavaztam volna rátok!!!!!!!!
Milyen fiatal vagy!!!!! És tökre jó, hogy ilyen fiatalon vállaltátok Árpit. És tudatosan!!! Ez ritka. Akiknek fiatalon összejön, az általában nme tudatos. És persze hogy vállaltatok még egy babót, hiszen mindannyian fiatalok vagytok. És ha Ákos jönni akart!!!! Ezt olyan szépen megfogalmaztad. :lol: :lol:

Niki: de jó, hogy jól sikerült a nyaralás. Pont tegnap gondoltam rátok, hogy ugyan meddig lehettek. Kérünk képeket. Biztosan csuda csini rucikban nyomultak a lányok!! Mindegyik!!!! :lol: :lol: Apák meg csorgathatták a nyálukat, mikor a 4 csajszi elindult.
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy tudom hogy te is a terhesség vége felé diétáztál. Csináltad még utánna is??? Nézetted a cukrodat?

Anzsi aaaaaanyira aranyos vagy!!!! :lol: És mi mikor látunk Bende képeket?? :wink: :wink: Valamit valamiért!!! :lol: :lol:

Klári: a több mint 20 hónapos Julikáról sincsenek publikus képek? :cry: Hihetetlenü nagylány. Ez így leírva, hogy 20 hónapos, milyen soknak tűnik!!!

Mi jól vagyunk. Képzeljétek, múltkor megkóstoltattam Majával a barackot. Először fintorgott, de utánna alig lehetett leállítani róla. Aztán vettünk még, és azt is megkóstolta, de az nme ízlett neki, mert kicsit fanyarabb volt. Olyan kíváncsi voltam már, hogy mit szól más ízekhez, hogy nem bírtam tovább. No és olyan vágyakozva nézte, ahogyan eszük a gyümit.
Fú, de azért nme várom ám, hogy eljöjjön a gyümik és más kaják korszaka. Most gondoltam csak bele, hogy mennyivel macerásabb mint a cici. No és mivel én nem vagyok egy főző zseni, kínszenvedés lesz azt a pár falatot is előállítani. Azt mondta a védőnő, hogy hát még akkor, ha megcsinálom, és ő meg fintorogva eltolja. :lol: :lol: Imádom a kicsajt, de tutira ezt fogja csinálni. Mindig kitol velem. Mintha direkt csinálná. :lol: Van ehhez érzékük a babáknak.
Ezt a képet muszáj megmutatnom. Így sétálunk!!! :lol: :lol: :lol: És forog a feje ezerrel, minden érdekli. De főleg a fák. Oda van a zöldért. Hogy miért???

Kép

Kép

Kép
b79andi

Viki, Andi:) Köszi.
Andi, dehogy nézettem. Úgy zabbantom az édességet, mint állat.
Híztam is jó sokat. Most tartok ott, ahol a 6. hónapban....:(
Le kéne állnom. Próbálkozom.

Kép
niki30

Andi, de jó, már adtál Majának barackot?!
Már én is ezt várom, h. megismertessem a jobbnál jobb ízekkel Emmát.
Na ja, macerásabb lesz nekik főzöcskézni.

Nagyon édes ez a kép:) Tényleg, hogy nézelődik:)

Kép
niki30

Pedig bíztam benned. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: Én sem nézettem, és eleinte nem is gondoltam diétára, mert a farkaséhség enyhe kifejezés arra amit éreztem. De azért most kicsit fúrja az oldalam, hogy mi van.
Azért nem kell aggódnod a kilók miatt a képek tanulsága szerint. :lol:

Kép

Kép
b79andi

Csak kóstolás szintjén adtam, mert rettentően kíváncsi voltam. Tennék fel képet, de csak videó készült. Annyira ari!!!! Ő teljes extázisban ette, mi meg röhögtünk. Majd biztosan megsértődik ha nagyobb lesz és látja, hogy hogy kiröhögik a szülei. :lol:

Kép

Kép
b79andi

Andi :D :D :D
De megnézném azt a videót!
Nah, majd mi is kipróbáljuk és fel is vesszük:)

Kép
niki30

Halihó lányok!

Andi: nekem is volt gondom a cukrommal, de ugyanaz a helyzet nálam is, mint Nikinél- sajna nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet..... :oops: :cry: Én meg akarom majd nézetni, jövő héten meg is kérdezem a dokit.
Jó ez a séta, még szerencse, hogy Apa ilyen erős! :wink: Hány kiló most Maja? Barack? Hmmmmm, jó ízlése van a lányzónak! :wink:

Niki: Üdv újra! Iiiiiiiigen, képeket kérünk!!!!!!!!!!!!! :lol: Éljenek az édességek!!!!!! :oops: :lol:

Nelly: nálunk is van, hogy cicin elalszik Emma, ha nem, akkor megpróbálom letenni még ébren. Van, hogy így elalszik, de ha nem, akkor kézben elaltatom! Szóval tanuljuk az "egyedül elalvást"!

Szilvi: Hajrá Ákos- várjuk majd az eredményt! Ugye megosztod velünk?! :wink:

Lányok, szerinetek mikortól kell/ lehet/ van értelme játszószőnyegre tenni a bébikét? :?: :?:

Zsu
svs

Sziasztok mamik es babucik :D

ujra bekontarkodom közetek egy szora :D

holnap megyünk uh-ra, remelem a placentam visszakerült a helyere :D
mamik, adjatok nekem infokat, hogy nektek mennyibe került a szüles!
Alon, a te storydat ismerem csak, nekünk közös is a dokink, megis muszaly tajekozodnom, mielött holnap rakerdezek a "tarifara", tehat az erdekelne, hogy effektiv a szülesert mennyit fizettetek a dokitoknak :roll:

nagyon köszi, ha valaki megosztja ezt velem!!!

egyebkent minden ok, csak refluxos lettem, remenykedem, hogy a szüles utan elmulik :D

pusszancs mindenkinek :D
Vendég

sziasztok lányok!

nem jelentkeztem tegnap, ugyanis a szombati esküvő után vasárnap egész nap émelyegtem, majd vasárnap hajnalban már felváltva hánytam és hmm f***tam. azt hittem meghalok. nem csak én, egy páran a társaságból hasonlóan voltunk. hétfőn annyira rosszul voltam h utolsó erőmből kivezettem lf-ra és anyukám nem dolgozott így ő segített mindenben,. egyedül nem bírtam volna ellátni samut. csaba csak 10 re érte haza a munkából, de ma ő sem dolgozik, mert még mindig k.o. vagyok, tegnap 38.5 volt a lázam. de, azért ma már egy kicsit jobb.

evu: az alkalmankénti vizsgálati díj 10xese szokott lenni a szüés.

fatima: gratula tareknak a körülmetéléshez! nagyon bátor legény! csatlakozom a többiekhez, kérünk kutúr/vallástörténeti felvilágosítást!

andi: lehet h természetbúvár lesz?? én is gyatra szkács vagyok,. féltem is ettől a főzőcskétől, de aztán egész könnyedén beletanultam! hajrá!

játszószőnyeg: sztem bármikoörtól le lehet tenni. a színes izék fogdosása, sztem 3-4 hónapos kortól várható, de a kényelmes helyen fekvés, szép környezetben, biztonságban akár 2-3 hetesen is ok már.

szilvi: nagyon csini vagy minden képen, újra megnéztem!

klári annyira jó téged olvasni! gyer megint sokszor!!!

lányok, lenne egy javaslatom! annyira sok az új, h én pl nem mindig tudom a nick nevet a neveitekkel összepárosítani. én is beletettem az aláíráshoz a nevemet. ti nem tennétek bele? sak akkor sokkal egyszerűbb lenne. legalább egy ideig? hmm? pl fatimának, meg mondjuk nikinek, andinak nem kell, de a többiek? vagy kicsit aláírnátok a neveteket? bocsi lehet h ez csak nekem gond, de én olyan szar vagyok névmemóriában :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

megyek, mert fáj még sokat a gyomrom :(
kerekpocak

Szia Niki! Olyan jó, hogy újra vagy. :lol: :D Én is paráztam így, de nekem a doktornő / barátnőm/ nem írt fel még receptet sem. Azóta is annyi van, hogy még viszik is.

Zsófi! Jobbulást kívánok! Vírusra vagy ételre gyanakodtok?

Viky: A tegnapi számban volt, de mi is elfelejtettük. Apa este hétkor hozta be az újságot a kocsiból és akkor kezdtünk el kapkodni. :?

Andi: 16 múltam amikor megismertem a páromat, onnantól gyereket akartam szülni. A sulit is otthagytam volna, csak lehessen, de hála a korkülönbségnek, nem engedte. Azt mondta kell, hogy legyen érettségi meg szakma a kezemben. Milyen igaza volt!

Megjöttünk a kardiológiáról. Ma tíz órára a János kh-ba kellett mennünk és képzeljétek a dokibá megbetegedett reggelre. :cry: Kórházban fekszik, de a Tűzoltó utcába odaszólt, hogy fogadjanak minket. Csütörtökön ugyanennél a doktornőnél voltunk UH-n. Ő Mo.-n a legjobb. :) Jó a stílusa kicsit érdekes, :? de most az a fontos, hogy a gyereket rendesen ellássa. Másfél órát vártunk. :twisted: :evil: :x Kiderült, hogy külföldi medikusok vannak bent. C trewxrefds fse0079c Ezt Ákos írta. Kapott három féle gyógyszert, naponta háromszor gyógyszerezünk. Köztük vízhajtót is. Mint kiderült a súlya közel sem annyi minta amit mértünk, mert tele van vízzel. :cry: :cry: :cry: A mája jóval a bordaív alatt van és a tüdejében is van. :cry: :cry: :cry: 29-én kell visszamenni, hogy hogyan javult. A doktornő szerint próbálunk időt nyerni, mert a műtéthez még túl kicsi lenne. Abban is bízik, hogy szűkülni fog. Jelenleg 50% van mindkét állapotra. Hát, nem vagyok feldobódva.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

húú szilvi ez nagyon ijesztő! de te is tudod (kineziológia, meg minden) h csak az segít ha negyon erősen bízol abban, h KISEBBEDNEK majd a lukak és MINDEN JAVULÓ TENDENCIÁT MUTAT MAJD!!!!!!!! szal egyet tehetsz h nagyon nagyon bízol benne!!!!!!!!!!!!

mi meg küldjük a rengeteg ++++++++++++++++ energiát!!!!!!!!!
kerekpocak

Szilvi: én csatlakoznék Zsófihoz!!! Bízni, bízni, bízni, és akkor minden rendben lesz. Más út nincsen!!!!!! És olyan sokan szeretjük Ákost, hogy ennyi plussz energiával cska javulni fog!!!!!! Mi is rengeteget gondolunk rá, és mennek a drukkok!!!!!! Remélem érzitek!!!!!!!!

Olyan szép kis családod van Szilvi!!! A képekről csak úgy süt le, hogy mennyire boldogok vagytok! És olyan jó, hogy ennyi év házasság után is látszik a szerelem. Megkérdezhetem, hogy mennyivel idősebb a párod? Azt hiszem ezt nevezik örök szerelemnek!!!! Emlékszem milyen rosszul voltál, mikor nemrég pár napra elment tőletek. Ez olyan jó!!!!!!! Irigylésre méltó!!!!!

Zsófi: nem semmi "kis" valamit sikerült elkapni. Nem mész el orvoshoz??? Olyan ijesztően hangzik!!!!!!! Keztetelek hiányolni is, mert te mindig szoktál jönni!!! Fura ha nem vagy, és naaaaagyon hiányzol!!! De most inkább pihenj sokat, és igyál, meg aludjál!!! Ez most a legfontosabb!!!! Aztán csak akkor gyre, ha már teljesen jól vagy!!!! De akkor nagyon gyere ám!!!! És köszi a bíztatást! :lol: :lol:

Zsu
: kíváncsi vagyok mi lesz a cukroddal. Majd írd meg légyszíves!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Szilvi!!
én nagyon nagyon ki voltam borulva anno h gyógyszer kell Lizunak...
aztán eltelt kis idő, és beláttam hogy másképp nem megy.
szükséges rossz, amit tehetünk, az az hogy imádkozunk azért (is) hogy ott hasson és úgy ahogy kell, és a mellékes hatásoktól tekintsünk el.
ti is ezt tehetitek!
mert muszáj most ez a sok gyogyibogyó a kis szervezetének, hogy helyreálljanak a dolgok.
most erre van szüksége!!!
és szépen segít majd rajta, lemegy a víz, és igenis nyertek sok-sok időt a műtétig. ami azért még kérdőjeles, nem???
nem egy felhőtlen boldog állapot ez, de csak ismételni tudom magam: nemsoká megint lesz majd olyan is.
és onnan visszatekintve ez az idő elenyészőnek fog tűnni!
idő.
írtad a türelmet is egy előző hsz-edben.
érdekes... hm??? :wink:

mi is így éljük napjainkat, hiszen - bár megpróbálták anno elérni a horrordokik , de - nem vagyok hajlandó lemondani életem hátralévő részére a boldogság érzéséről!
mert tőlünk függ mitől vagyunk azok és milyen mértékben.
és mindentől lehetünk boldogtalanok is- olyan (számunkra) jelentéktelen dolgoktól is, mint hgy mikor fordul hasra a gyerek, vagy mikor mondja azt hgy "fűrészporostapéta"

van aki emiatt boldogtalan.
én meg azzal együtt vagyok boldog hogy a kislányom 3 gyógyszert szed és ennek ellenére nem 100%os az állapota........ragozhatnám.

mással kell együtt élnünk és így másak a mércéink is.

te szerintem, bár nem ismerlek, tuti egy nagyon erős csaj vagy! :wink: :arrow: ergo Ákosnak ez már egy nagy for!
szóval +++++++++++++++++++++++++ :wink:

homeopátiával próbálkoztok emellett azért???
lmkata

és még valami: ha egy orvos mer olyat mondani hogy BÍZIK abban is hogy szűkülni fog, akkor ott arra tényleg nagy a sansz!!!!!!
mert 95%-a a dokiknak inkább nagyon óvatos és jóval nem kecsegtet, csak rosszal. vagy többnyire inkább semmivel....
lmkata

egy álmos hűvös reggelen...
Kép
lmkata

jahaj de szépséges lizu! és micsoda fejfedő!!!!!! ez aztán nőci a javából!!!!! hihetetlen kékjei vannak!!!!!
kerekpocak

de nekem ez a kedvencem:

Kép
kerekpocak

mert itt lizu vmi eszetlen szépséges, gyönyörű és- a sapi is teljes díszben pompázik!!!!!!!!!
kerekpocak

Szilvi én most dirket megnéztem újra a nyaralós képeket.
egyáltalán nem is látszik h vizesedne Ákos és ettől lenne ekkora a súlya.... annyira gyönyörű, formás!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy mire értetted h nem annyi mint amit mértek??

Samunak gratu a szülinaphoz még egyszer, Zsóffi jobbulást!
nem volt akkor valami friss a kaja... :?

Andi, Maja olyan édes ahogy szemlélődik apája kezében!!!
tegnap ott keringtem autóval Aquincum-Szentendrei út- Békásmegyer- Meki mellett le a Szentendreiről, aztán hátra el a Strandig, Nánásin vissza Aquincum.
kábé 4szer megtettem a kört, mert Liza aludt.
és nálunk ez mostanság ritkaságszámba megy :?
nagyon nyügike :roll: szal nem mertem leállni a kocsival, nehogy felébredjen, aztán végül mégis - mentem a kozmiba - de még aludt.
na csak a léyneg hogy eszembe jutottatok :wink:
de nemtom a mobilszámod! :?
írd meg priviben, next time ha ott kőrözök, rádcsörgök :lol:

Beni irtó helyes azon a szőnyegen!! :wink:

mindenkinek pusza, akit nem említettem , annak is :oops: :)
lmkata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsófi ezen agyaltam h a kettő közül melyiket tegyem föl
mert a másodikon jobb a sapi :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

néztem is ---- jééééééééé mintha a te nevednél lenne a Liza képe és ez milyen furi :lol: :lol: :lol: :lol:

na mentem, dolog akadt :wink:
lmkata

Szilvi, Ákos! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pont azt akartam írni, hogy újra látva a képeket, annyira látszik a nyugalom és az szeretet, hogy NEM
lehet semmi baj!!!!!!!!
mangó

Liza már megint mennyire gyönyörű!!! :) :) :)

Maja kicsilány apával nagyon cuki! Andi, oké, lesz csere! :wink: :wink: Majababa meggyógult?

Zsófi, jobbulást! csak nem szalmonella? Samu hogy van?

EDU!!! hiányzol!!!!!!!!!!!!
mangó

samut most vittük le megint dokihoz, mert azóta is taknyos, de szerencsére csaka rágófogak miatt, így semmi extra baja nincs. huh.

kérünk BENDE képet!!!!!!!!!
kerekpocak

Csajok, egy kérdésem lenne.

Emma egy két hete nyálzik, szopogatja az ujját és a textilpelust.
A felső ínyén pedig látok két kis fehér fogkezdeményt.
Lehetséges, h. nő már a foga? Vagy még korai?
Érdekes lenne, szerintem még korai.

Kép
niki30

Sziasztok!

Lizu gyönyörűűűűűűű! Szép ez a satyesz, ki kötötte/horgolta Kata? Nagyon csini benne Lizacicus. ..és ami feltűnt: sokat fogyott Lizi az arcáról, teljesen eltűnt a husis pofi. :)

Maja majd kiugrik Apuja kezéből. Őrület ez a csaj, mindjárt szalad :shock: :lol: . Édes ez a kép Andi! :wink:

Edu, gyere ha tudsz!!! :wink:

Szilvi, nagyon nagyon drukkolok Nektek, biztos vagyok benne,hogy rendbejön Ákos!! Azt nem mondom, hogy ne izgulj, mert én ugyanígy éreznék a helyedben... De tényleg minden okés lesz!!!!!

ÚÚÚÚÚ Zsófi, szegénykém!! bakker, ez borzalmas lehet. Még jó, hogy van segítséged. Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!puszi

Mi ma Állatkertben voltunk, nagyon jól érezték magukat a gyerekek, Marcit nem lehetett elvonszolni a simogatóból, állandóan a kiskecskéket akarta nézni meg simogatni :roll: .
Majd teszek fel képeket is, csak még át kell másolnom.

puszi ,

Zsóka 8)

A Zsófi által felvetett aláírásosdi tényleg jó ötlet, lassan már én sem tudom, ki kicsoda :roll: ..

KépKép
logi

Bende-fotót,Bende-fotót, Bende-fotót kéééérüüüünkkkkkk!!!!!!!!

Niki,
próbálj egy kiskanalat odaérinteni Emma ínyéhez, ha kocog, akkor az már fogacska. Bár szerintem még korai..

KépKép
logi

hú de kíváncsi vagyok niki! kocogtass aztán írd meg!!!

zsóka: elő azokkal az állatkertes fotókkal!

ma már határozottan sokkal jobban vagyok!!! hála apának aki ma 2x vitte samut sétálni!
kerekpocak

kocogtattam. nem koccant. ez bizony nem fog. 8)

Kép
niki30

nem baj niki, majd nemsokára!
kerekpocak

jah, nem aggódom, csak azt hittem az. hm.

Kép
niki30

Szilvi minden rendben lesz!!!! Az orvosok tényleg mindig a rosszabb lehetőségre készítenek fel. És Kata olyan jól leírta mi a szitu! : mással kell együtt élnünk és így másak a mércéink is

Gondolj arra hogy más családokban lehet hogy fizikailag egészségesek a gyerekek, na de lelkileg.... És a lélek sokszor sokkal fontosabb, mint a fizikum! És ilyen szép családban a lélek nem sérülhet!

Zsófi
mélységesen együttérzek, januárban nálunk is volt egy hasonló vírus, hát én még olyan sz*rul nem voltam...Viszont hamar elmúlik. :roll:

Kata HONNAN VAN EZ A SAPI??? ILYEN NEKÜNK IS KELL!!! :wink:

Niki reménykedj, hogy nem a fogak (tudod, szoptatás :lol: ) :lol:

Andi én tudok főzni, majd küldök recepteket :wink:

Pussz mindenkinek,

Klári

Ui.: Képekkel totál el vagyok maradva, igyekszem, igyekszem.... :oops:

Klári
Kép
ganti

mindenkit el kell h keserítsek, lizunak az egyik nagyinak a testvérének a valakije (???) kötötte a sapit.
kerekpocak

és most a mai vacsi képek:

1. apát etetem: Kép

2. én is eszem: Kép

3. röhögök anyán Kép

4. fáradok
Kép

5. csak egy pillanatra lehunyom a szememet Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: