Sziasztok,
vagyok, csak pénteken vásároltunk, jól eláztam Marcival, utána vendégek voltak estig.
Hétvégén itthon voltak nővéremék, babáztunk, nagyon édes a kis Márk, sokat változott abban a 2 hétben, amíg nem láttam. Már nem annyira "újszülöttes" a kinézete
.
Most jöttünk meg a sétából, Marci alszik.
Ma voltam allergiavizsgálaton megint. Ez most egy másik fajta. Vegyszerekre nézik, ha minden igaz. Tapaszok vannak a hátamon, amik mindig le akarnak esni, ha mozdulok... Tiszta idegesítő, lehet, hogy így semmi értelme sincs az egésznek. Ha hazajön Isti csak akkor tudom megerősíteni a ragasztást
. Csütörtökön veszik le, addig nem érheti víz a hátamat
!
Ma elvisszük Marcit bőrgyógyászhoz. Nem tudom, hogy meséltem-e, de kb. 3 hónapja van a kukiján, ahol pisil egy kis vízhólyagszerű búb, ami nem akar elmúlni. Voltunk urulógusnál, de azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni... csak azzal volt elfoglalva, hogy fel kellene húzni a fitymát...
. Isti tisztára kiakadt.
Most elvisszük bőrgyógyászhoz, hátha ő tud segíteni és vmi értelmeset mondani. Ha nem, akkor nem tudom mi lesz. Barátnőm kisfiának 1 éve van ilyen és nem múlik el. Nekik sem segítenek az orvosok.
Van még vkinek ilyen problémája?????????
Nem nagyon tudtam visszaolvasni, nem tudom mi az előzménye annak, amit Ex írt, de nálunk sincs 1 éves korban vizelet vizsgálat...
Tényleg, ki adatta be 1 éves kor után az agyhártyagyulladás elleni védőoltást??? Nekem már pár hónapja ott figyel a hűtőben, de még nem mentem el a gyerekorvoshoz Marcival. Tapasztalat???
Juca: még Marci sem megy önállóan
!!!
Gabella: tök szupi, hogy tényleg tettél fel magadról egy majdnem egész alakos képet
. Tök jól nézel ki, nem tudom mit panaszkodsz állandóan. Meg sem látszik rajtad, hogy szültél 2 gyereket
.
Kmammy: olyan jó, hogy Japánból is tudsz jelentkezni. Hát ez az Internet
...
Amikor Japánról hallok mindig vmi hihetetlen nyugalmat kapcsolok hozzá. Olyan furcsa, mert azért biztos nem olyan, mint amilyennek ilyen messziről elképzeljük, de amiket a hagyományairól olvastunk, hallotunk, valahogy ez társul hozzá a képzeletben
.
Kimi: Milán hozzászokott már a "hiányodhoz" hétközben
? Örülök, hogy többször tudsz jönni, nem tudom Kittivel mi lehet???
Milán nagyon ügyes, beszédügyileg és mozgásügyileg is fejlődik
!
Marci sem beszél sokat, van néhány szó, amit ki tud mondani: anya, most már az apa is nagyon megy
. Lámpa az néha lámpa, néha paaaa. Autó
, állítólag Isivel amikor sétált, akkor kétszer mondta, hogy cica, én még nem hallottam. Mondja még a beeee (mit mond a bárány???) és a memme ami nagyon megy (kajcsi).
Ha felemeljük, akkor pedig az "oda" és mutat, hogy hova (mindegy hova, csak oda
) .
Kukoricát főzök éppen (most futott ki egy kicsit a víz, mert miért is ne elfelejtettem, miközben itt írogattam...). Imádom a főtt kukoricát
.
Ja még annyi, hogy borzalmasak az éjszakáink. Óránként kelünk, ami azt jelenti, hogy 1 éjszaka alatt 8-10-szer... Kezdek elkeseredni. Ha magunk közé vesszük, akkor jobb a helyzet, de nem szeretném oda szoktatni.
Én 2 dologra tudok gondolni, az egyik a foga. A másik, amit Reni is mondott és ő is küzd az éjszakákkal. Marci sokat forgolódik (tapasztalom ezt, amikor közöttünk alszik) és kicsi neki az ágya. Már azt is mondtam Istinek, hogy vegyünk neki egy 1,80 * 2 m-es matracot és tegyük le a földre, nézzük meg, hogy azon hogy aludna.
Nem tudom mit csináljak
!!!!
Eni