Sziasztok!
Minke!
Eddig MagneB6ot szedtem 2X2, most Magnessi citricit, ugyanennyit. A dokid mit mondott a gyógyszerrel kapcsolatban? Mondta, hogy mennyit kell szedni? Szerintem ha mondta, akkor szedd, de ez csak az én véleményem. A Seduxen is ugyanolyan nyugtató, azért ezeket írják fel, mert görcsoldóak. Lehet, hogy nem is érzed a görcsöt, mert nem fáj. Legalábbis nekem nem fájt. Ha rossz a helyzet, azért nyugtatót írnak, mert a magnézium akkor már nem segít. Legfeljebb ha befekszel és infúzióban kapod. De egyébként napi 1 MagneB6 semmit nem ér, 3X2-t kellene szedni.
Nekem azóta kicsit jobb, már nem keményedek annyit. Ez elmúlt két nap szörnyû volt. A lányomat emelgetem, mert nem tudom sehogy megoldani máshogy. Persze nem sokszor, de azért néha-néha kell. Pihenni sem nagyon tudok. Állítólag ilyenkor, ha az ember nem tud otthon pihenni, és szükséges, akkor befektetik a kórházba. Azért ezt nem szeretném, mert már attól is tartok, hogy mit fog szólni Lili, amíg a szülés miatt kórházban leszek.
Azt hiszem, a második terhességnél azért nem olyan nagy gond, mert akkor elkezdhet hamarabb kinyílni a méhszáj, lehet, hogy azért, mert már "emlékszik" a szervezet. Persze ez nem biztos, csak én gondolom. De akkor is csak akkor nem baj, ha nem nyílik tovább. Nagyon sok olyat hallottam, hogy 20. hét környékén 2100 körül volt, aztán kihúzták a 40. hétig. De ha ilyenkor is tovább nyílik, akkor már nem oké.
Én most azért nem szedem még rendszeresen a Seduxent, mert szerencsére eddig nem lett rosszabb a méhszájam, de ha a dokim azt mondja, fogom szedni. Csak április 30-ig le kell adnom a szakdolgozatomat, azt meg nem tudom "kómásan" írni.
Ja, a Seduxentõl a babáknak általában semmi bajuk, csak kevesebbet mozognak. Lili azért így is mozgott rendesen. És a 36. héten úgyis abbahagyatják a szedését, így a szülésig kiürül a szervezetbõl. Nálunk is volt sárgaság, de csak élettani.
Én inkább szedem, mint hogy nagyon pici babát szüljek. Persze csak akkor, ha az orvos is ezt mondja.
Remélem, Neked sem romlik a méhszájad! Drukk!
Anita!
Szerintem ne aggódj!
Én most már azt csinálom, hogy amikor tudok, pihenek, de nem idegesítem magam (csak ha nagy gáz van), mert az csak még rosszabb. Persze az elsõnél mindig több minden miatt idegeskedik az ember, én is így voltam. Most már lazábban veszem a dolgokat, de azért azt érzem, ha tényleg komoly a dolog. Szóval pihenj, amikor tudsz, de próbálj meg nem idegeskedni!
Ildianyu