Sziasztok lányok!
Örömmel jelentem, Anett ekcémás kiütései a kapott kenőcs hatására már alig látszanak. Lehet, hogy jobban megíjedtem mint kellett volna? Csak tudjátok én allergiás vagyok a virágporra, s úgy tudom ez kijöhet a kicsin, mint ekcéma. Szerintetek igaz ez?
Geri! Milyen homeopátiás cseppeket használsz? Írd meg légyszi, hátha még szükség lesz rá.
Én is szinte mindenből gyógszertárit használok, csak a dokinéni megbotránkozására éppen fürdetőből nem, de egyszerűen pikkelyesre száradt tőle a baba bőre. Abból Gabit használok, s semmi baj nem volt eddig. Megjegyzem a kórházban Johnson-t használtak.
Nagyon ügyesen oldottátok meg a majálist. Tudom nem nagy büszkeség, de tegnap hagyományos cumival /nem fogszabályzós, szelepes, csodával/ hajlandó volt Anett üvegből is enni. Nem azt mondom, hogy így akarom, de nyugodtabban hagyom így a nagyszülőkre, olyan kiszámíthatatlan tud lenni néha. S így végre könnyebben kimozdulhatunk talán.
Sapkát még mindig adok, de egyre vékonyabbat. Nálam a lány jelzi, hogy melyik az éppen jó, ha vastagabbat adnék rá, amint a fejére kerül sírva fakad, s sír míg le nem veszem róla.
Nyáron is fogok rá adni azt hiszem, a túl erős nap ellen.
Pankamama! Zöld kaki nálunk is előfordul, de állítólag természetes. Plusz vízre szerintem nincs szükség, az anyatejben minden megvan, esetleg csak, ha valami miatt nem tudod megszoptatni.
Most olvasom, hogy már változott is a helyzet. Mennyi ideig szopizik Panka? Nem lehet, hogy még egy kicsit anyaközelben akar maradni? Vagy esetleg túl mohón eszik s büfiznie kéne? Nekem azt javasolta a védőnéni, evés közben is büfiztessem. Talán beválik.
Kati! Persze, hogy emlékszünk rád! Gyere amikor tudsz, gyakran én is csak olvasok. ÚGy látom ekcéma ügyben szinte egyszerre kezdtünk. Nálatok javul már a helyzet?
Évi! Remélem már javult Csongi gyomra.
Egyetértek Diával a kicsi kedélyállapota árul el a legtöbbet, amíg vidám, mosolygós baba túl nagy baj nem lehet.
Bobojsza! Jobbulást a kicsiknek s kitartást neked! Aztán élvezzétek a Balatont!
Az Erzsébet-liget nagyon jól hangzik, de hogy jutok én el oda?
Puszi, szép napot mindenkinek!