Szilvi: aztaaaaaa!!!!! Ez valami hihetetlnül jól sikerült képsorozat!!!! Érdemes volt vele dolgozni. És én azon vagyok kiakadva, hogy neked ilyen nagy gyerekeid vannak. Hány éves voltál, mikor Árpi született??? Nagyon kiskurú lehettél!!! A fiúk tök sokat változtak, de a szemük... az maradt. Arról bármikor fel lehet ismerni őket. Gyönyörűek!!!!
Zsóka: egyem meg a gyepálós logi tesókat!!!! Hát, így szép az élet!!!! Annyira helyesek. Kár, hogy videót nem lehet feltenni, mert hanggal még jobb lenne. Marci mekkora egy vasgyúró!!! Kis növény legelő!!!
Kata: sáfrányfű-sárkányfű????
Behaltam!!!!!!!!!!! Jó, hogy vagy nekünk, és jó, hogy ilyn vagy!!!!! Imádlak!!!!!!!
Gyönyörű virágaid vannak. Én is kedvet kaptam virág vásárláshoz. Na, talán papát meg lehet fűzni, és ad egy kis zsét.
Reni: Hogy Nikinek milyen mozgalmas élete van!!! Behalok tőle!!! Egyik képen cukibb, mint a másikon. Azért neked sincs nehéz dolgod, hogy jó fotó készüljön Nikiről!!!!! Mintha mindegyik képen címlapról lépett volna ki. Milyen jó, hogy van digitális fényképező. Ha filmes lenne még mindig, biztosan nem készülne ennyi kép. Így meg minden lépés megörökítve. Hihetetlen nagylány a
17 hónapos Niki!!!!!!
Rácsok nélkül alvás??? Idegesítette??? Pasizik???? Egyszer meg már kimarad éjszakára!!!!
Most tartottátok a keresztelőt??? Élvezte Niki??? Így azért jobb, mint mikor kicsi?? Szuper a rucija!!! Dehát mindegyik!!!!!!
Viki: Milyen jó kis helye van Beninek!!!!! Persze hogy igy a legjobb. És nem vigyorog!!!!! Talán ez az első kép, amik közül feltettél, hogy nem ér fülig a szája. Én meg azt hittem, hogy soha nincsen hogy nem vigyorog.
Mennem, kell, mert apa gépezni akar. Vagyis játszani.
Nehéz két gyerekkel.
És a gépünk is lemerült, pedig most én is csatlakozhatnék a kép sorozathoz.
Edus: már csak 39 nap!!!