Új privát üzeneted érkezett!

De édes a kis egyéves legényke. Hogy tetszett Neki a Tropikárium Zsófi? Marcival is itt voltunk pont az első szülinapján, de ő valahogy nem volt elragadtatva, lásd képen :) :

Kép

Jó éjszakát, puszi Mindenkinek!!!

KépKép
logi

zsóka: neki nagyon! jött ment, halazott, madarazott :)
kerekpocak

jajj de jó ez a tropikáriuomos szülinap!!!!!!!!
:lol:

És akkor már jól van Samu????
a képeken úgy tűnik!!!

Andi, Maja láza is lement már, ugyi? ;)

jaja nekem is Süsü ugrott be :lol:

Na én meg egyedül, azaz Lizuval kettesben!!!!!
Ákos elment pókerezni! :shock:
nem is nagyon emlékszem mikor volt h ő ment egyedül bulizni, inkább mindig én voltam a kimaradós, illetve az utóbbi időben MI Lizuval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de hát a póker, az póker kérem ! :lol:

van itt valaki még?? :wink:
lmkata

jut eszembe mi reggel 7:30-ra megyünk a 3 hós oltásért Lizivel :?
aztán uncsitesómékhoz délután Gyálra.
kúp nálam is lesz, bár a 2 hósnál semmi nem volt KOPPKOPPKOPP
az agyhártyagyuszis után sem, de viszont nekem gyanús hogy az a görcsökbe bekavart, utána este nagyon rosszul volt Lizi :? :?
most remélem a legjobbakat :roll:
lmkata

Szilvi: szépek és jó fejek a pasijaid!!! Kicsi, közepes, nagy és legnagyobb egyaránt. A képekről látszik, hogy kellemesen telt a nyaralás!!! Ákos egy gyönyörűűű mosolygós kisfiú. Szép és ügyes!!!
Ma érzékeny vagyok és már Samu szülinapos köszöntésein is meghatódtam, de rajtatok aztán pláne...

Küldök Ákosnak rengeteg, számtalan, erős PLUSZ ENERGIÁT!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz!!!!

Kata: LIZU egy tündérkiscsillag! Jók a fekete-fehér képek is és a korábbiak is. Szép kertetek lehet! Irigykedem ám...
Olyan szépet írtál Zsófinak.

Zsófi: Samu szülinapján nagyon meghatódtam, mert belegondoltam milyen érzés lehet nektek, persze neki is, de az más. Kis biológus :lol:

Kép
viky30

Bendének nagyon boldog 9. hófordulót kívánunk!!!

Kép
viky30

DRÁGA SAMU, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!! ÉLJEN, ÉLJEN!!!! SOK-SOK PUSZIT KÜLDÜNK NEKED!!!!!

:) :) :) :) :) :) :)

lányok, megjöttünk, semmit nem olvastam, de a köszöntést nem akartam kihagyni/holnapra hagyni, majd jövök és olvasok :wink:
mangó

Sziasztok!
Egy kis bejelentkezés.
Sajna nem tudok visszaolvasni sokat...de Minden Ünnepeltnek Sok Boldogságot!!!!!!!!!!!!!!
Minden beteg csemetének gyógyulást!!!!!!!!!
Samut külön Isten Éltesse Sokáig '1 éves szülinapján.
Kép
Szilvi!
Drukkk ezerrel reménykedjünk hogy megússzátok a műtétet ......viszont ha csak a műtét segithet akkor sok nagyon jó gyermekkardiológus dolgozik biztos meg tudják oldani a kicsi Ákos baját.Nagyon át tudom érezni hogy most mit érzel.
Nálam is volt rettegés amikor a nagyfiúról kiderült hogy meg kell operálni a veséjét...végül sikeresen túl estünk rajta a Heim Pál kórházban egy nagyon hozzáértő sebész segitségével.Szóval gondolok Rátok....
Nálunk minden rendben van a srácok élvezik a nyarat...
Egy pár képet izelitőül...manapság nálunk a vakondos őrület megy a Thomasos mellett:)a Corában kaphatók a mese figurái plüss livitelben:)és miután megkapták eljátszák a meséket.
Üdv.Vera

Kép
Kép
vera70

Az oltásokhoz kapcsolódóan -
A Sógornőm valamilyen homeós bogyót adott minden oltás előtt és után a most 2 fél éves kisfiának, és minden oltást zökkenőmentesen átvészeltek! :) Megkérdezzem esetleg hogy mit adott neki? Nekünk is szükségünk lesz rá hamarosan, vagy ha valaki ismeri/használja megírná hogy mi a neve, és hogy kell adni a piciknek?

Nelly

Kép
breeki

breeki
megkérdezheted, az info mindig jól jön!!!!!!!!!!!! ;)

hogy vagytok szopi ügyben?
rendeződik lassan a szitu???

kérünk képeket a pici babákról!!!!!!!!!! is!

meg Bendéről!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

samu szülinapi minidiavetítése a

www.szeder.blogspot.com oldalon látható. a hosszabb picasás verziót sajnos nem tudom feltölteni :(
kerekpocak

Jól vagyunk köszönjük szépen!
Ma voltunk doktor néninél, mert meg vagyunk fázva egy kicsit, és azt mondta, hogy valószínű azért balhézik szoptatás közben, mert az amúgy is nehéz melót megnehezíti, hogy nem úgy kap levegőt a kis nózián. Tejci van :D , és olyan kis zabás lett, hogy 100-120 alá már nem nagyon adja... :)

Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

Zsófi, nagyon jók ezek a diák! Annyira édes a kis szülinapos a képeken! Ugyebár nekem ezek újak... :)

Nelly

Kép
breeki

Ja,és bocsánat, de még egy kép!
Ez a kedvencem!!!
Úgy emlékszem, hogy ezt még nem raktam föl, de ha igen szóljatok!

Kép

Nelly

Kép
breeki

HŰŰŰŰŰŰŰŰezen szonja pont olyan mint egy anna geddes képes babó!!!!!!!!!!! ez a kép ISZONYÚÚÚÚÚÚÚ JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!

a többi is de ez valami gyönyörűűűűűűűű!!
kerekpocak

Igen én is ezt mondtam, csak nem tudtam hogy kell lrírni! :)

Nelly

Kép
breeki

Bocsi, hogy csak most:
Boldog háromnegyedes szülinapot Bendének!!!!!!!!!

Jaj, de édes Szonja!!!! Olyan mint a mami pocijában. Hát ez valami tüneményesen jó kép lett!!!!!!

Samu és a tropicárium!!!! Ez tényleg jó szülinap lehet!!! :lol: És mikor mentek állatkertbe?? Mert ezek szerint Samu azt is nagyon élvezné. Annyira jók a képek. Látszik milyen kis érdeklődő. És a fotósorozat....imádom!!!!!!! Azért sokat változott, de bizonyos vonásai már nem. Az a tündéri kis vagány mosolya!!!!!!

Nekem nem is jutott eszembe a Sárkányfűárus, egészen addig, amíg Imi azt nem írta, hogy hol is lehet kapni. Akkor esett le, hogy tényleg!!!! Ez nagyon jó!!!!

Igen, köszönjük, már lement a láz. Csak azért voltam kicsit ideges, mert éjjel nem volt neki, aztán reggelre visszajött. De már utánna nem volt neki. Nem volt jó mérni, mert szegény kis drágám minden egyes alkalommal becsinált. Én meg moshattam utánna mindent. :lol: :lol: :lol: Nincs baj az emésztésünkkel.

Puszi Mindenkinek, megyek, mert felébredtünk. Szorítsatok, ma anyós látogatás lesz. :cry: :cry:

Kép

Kép
b79andi

SZONJA HIHHHETETLEN ÉDES !!!!!!!!!!!!
AZ A KÉP CSÚCSSZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az uccsó :wink: mindegyik édes, de ez az uccsó mindent visz!!!!

Zsófi klassz lett a vetítés!! látom neked is bejött a photobucket :wink: :wink: :P :P :P :P
én anno egy másik blogból csórtam :oops: :oops: :oops: :oops:
lmkata

Zsókám, Imi, és minden kedves érdeklődő!!!!

először egy vallomás: diszlexiás vagyok.

a sárkányfű ugyanis valójában SÁFRÁNYfű (tegnap csak 5ször olvastam el a nevét...)
:oops: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
de nekem most már csak sárkányfű marad :lol: :lol: :lol:

és akkor jöjjenek a képek! :wink:

a sárkányfű
Kép Kép

a menyecskeszem
Kép

a léggömbvirágok
Kép

a margaréták
Kép

a teljes csapat - nem itt lesz a helyük, majd máshol de egy kupacban
Kép

és a benti pompás kutyatejem :P
Kép Kép
lmkata

Jujj de szépek ezek a virágok Kata!!
diszlexia :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is én is akarok ilyen szépségeget!!!! A kutyatej is milyen szép-és mekkora tüskéi vannak.
Látom Kata készülsz az őszre. :D
Nálunk mindig volt az asztalon vagy egy csokor virág vagy egy szép cserepes, de most egy időre mellőznöm kell, mert Marci egyrészt lelegeli, másrészt kiborítja. :?
De a teraszra,kertbe jöhetnének ilyen szépek. :wink:

Szonja-baba képei hihetetlenül csúcsszuperek! Az utolsót be kéne küldeni egy babafotópályázatra,tuti,hogy megnyernétek. Komolyan!

KépKép
logi

most csak ennyi...

BOLDOG 9. BENDÉNEK!!!!!!!!!!!!!! :) :)

(annyira jó, amit írtál a "9"esről Kata!!!!)

diszlexia, ez nekünk is tetszett!!!! Gyönyörűek a virágok Katám!!!
ja én ezt a kutyatejet rózsaszínes virággal láttam, de tényleg vannak tüskéi!

Zsókám, kép megy, ha minden jól megy vmikor ma...

Szonja képe tényleg nagyon klassz!
mazsolák

jé most látom, már csak 40 nap??!!! :oops: :oops: 8)
mazsolák

Sziasztok!
Az elmaradt képek:)
Valaki Dr.Pálmai Bálintról kérdezett....kedves ,alapos és nagyon jó modorú doki ..biztos kezekben vagy ha őt választod.
üdv.Vera
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
vera70

Kép

Kép
Kép
vera70

Kép

Kép
Kép
vera70

Sziasztok!

Először is:

NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT SAMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És boldog hófordulót minden gyönyörű baónak!

Mi folyton utazunk mostanság, ezért nem vagyok!
Általában csak a képeket átfutni van időm! Hát meseszép itt minden babóca!!!!!! Valzínű szeptemberig ez így is lesz!

Szonya valami meseszép!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira jó ez a kép!!!!

Samu szülinapi kirándulós képei nagyon tutik! Miyen nagyfiú már :shock: :D !

Kata, Lizi és tesód szuperek!!!! És azok a virágok :D

Egyébként jól vagyuk! Eltekintve attól, hogy 1 hónapja nem alszunk... A fogak kínozzák nagyon Nikit... Kezd a legelejéhez hasonlítani a szitu.... Egy szobában alszunk, hol a kiságyában, hol meg mellettem.
Levettük a rácsokat az ágyáról, ami nagyon teszik a kisasszonynak!!! Már nagyon utálta... Így szabadon tud közlekedni :lol:
Egyre több szót mond mostmár, és határozzott elképzelései vannak, amiket tüzön-vizen keresztül is véghezvisz :lol:

Na röviden ennyi rólunk!

Vera, a fiúk nagyon helyesek!!!!

Puszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Farkas nagyon vagesz abban a mellényben :lol: !

Szilvi, a fiaid nagyon jóképüek!

Zsóka, Marci és borka annyira szépek! Borka nagyon csinos kiscsajszi!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

(jó)néhány kép rólunk!

Kép
:-)

Kép
Kis hableány!

Kép
Pasizok mint mindg :-)

Kép
Jéééé, csiga!!!

Kép
Kacsavendégek, reggelire :-)

Kép
Pont sétáltatom a Babámat! Vissza tudsz hívni később?!

Kép
Pecázunk!

Kép
Anya mindég csak dolgoztat :roll:

Kép
Ha nagy leszek, híres modell leszek :lol:

Kép
A kersztelőmön!

Kép

Kép

Kép
Kecskesímogatás, az állatkertben!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Eláááájulok!!! Őőőőrületes, micsoda nő lett Nikiből!! Fantasztikus, milyen nagylányos, és hogy tud pózolni a kamerának... valami köze lesz a divatvilághoz, az biztos. 8)
Gyönyörű a keresztelő rucija. ..és az a szoknyás fürdőruha...és ahogy áll azon a kis habtestén...csúúúcs

Vera, szuperjók a képek, hatalmasat nőttek a fiúk. Hogy oldod meg a nyári szünetet, ki vigyáz rájuk?

KépKép
logi

Edu, tényleg :shock:, már csak 40 nap, el sem hiszem... :roll: mindjárt megint babáztok :wink: 8) de jóóóóó :wink: :D

KépKép
logi

Egy napra sem tűnők el és mennyi minden történik!
Először is köszönjük az biztatás + az energit!

Most akkor lássuk szépen sorban:
Incuri-pincuri betegeknek jobbulást kívánok! :)
Szülinapos Samu miniképek nagyon szuperek! :D :lol:
Szonja kép eszméletlen jól sikerült! Nagyon nagyon szép baba!
Kedves Kata akarom mondani Biri néne :lol: :lol: jó kis boszorkány kertet hoztál össze!
/Én ilyenről álmodni sem merek, mert ősszel mielőtt beköltöztünk kertésszel szépen megcsináltattuk, aztán ideköltöztek a kutyák is akiknek ez nem tetszett. Azóta úgy néz ki mintha nem lakna itt senki. :twisted: :twisted: :x :x De majd jövőre!!!/
Vera: Nagyon helyesek a srácok! Tényleg, hogy oldod meg a nyári szünetet?
Hát Reni! Én mindig csak irigykedek! Azért egy kislány mégiscsak más! Gyönyörű, finom, nőies! Egyszerűen zabálnivaló! Abban bízok, hogy az unokám lány lesz…………
:D :lol:
Többen vígasztalnak, hogy majd a fiúk hoznak a házhoz lányt, igaz de azok már kész nők tizenévesen is.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Bori gyepálás 1.

Kép

Bori gyepálás 2.

Kép

3.

Kép

megtépett Borcsi és öcsije :)

Kép

pózolós Borcsi 8)

Kép

KépKép
logi

ez lemaradt: nagyágyban együttalvós :wink: 8)

Kép

KépKép
logi

Zsóka! Egyszerűen tündéri gyönyörűek!!!!Látszik, hogy imádják egymást! Pózolós Borcsi címlapra való! :lol: :)

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Most egy kis nosztalgia következik. Sikerült a scannelt beüzemelni és egy régi akciómat végrehajtani. Szeretném nektek megmutatni, hogy milyenek is voltak a fiúk pár hónaposan + mi.

"Ilyenek voltunk, vadak és jók,
Bűnösök közt is ártatlanok.

Ilyenek voltunk, és marad egy jel,
Melyet itt hagyunk, ha indulni kell.

Nem féltünk semmitől,
Bár száz tervünk összedőlt.

Mi mégis észrevétlenül
Tűrtük, hogy arcunkra ránc kerül,
De néha éber alkonyokon
Tudtuk, hogy vár ránk a nyugalom." Ákos

Na nem ilyen tragikus a helyzet, csak nem akartam összevágni.
Kép

Árpi ilyen volt:
Kép
Kép

Ilyen lett /suli fotó/
Kép

Gabó ilyen volt:
Kép
Kép

Ilyen lett / még hosszú hajjal suli fotó/
Kép

Testvér kép /még nem volt ciki/
Kép

Testvér kép / anya kikönyörögte, húúúúúú de ciki/
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi: előbb is írtam már, de most megint írom: szuper helyesek a pasijaid! :roll: Kicsinek is édik voltak. Árpi milyen hajasbaba, Gábor meg kopaszka. Lehet, hogy ciki a testvérfotó, de érdemes volt mert nagyon jól néznek ki rajta a srácok. Később majd belátják, jó lesz majd mutogatni a barátnőknek, gyerekeknek.

Nelli: ez az alvós kép Szonjáról igazi művészbeállítás. Keretben és falon a helye!! Szép kisbaba! Annyira nehéz megállni amikor ilyen édesen alszanak, hogy ne kapja őket fel az ember és puszilgassa halomra. Nekem úgy kell rászólnom sokszor apára mikor hazajön, hogy bírja ki amíg felébred.

Vera: helyes a fiaid! Jó a kép az egyensapiban.
:wink: Nálatok van a medence vagy nyaraltatok?

Reni: Niki hihetetlen édesen tud pózolni. Már most igazi modell! :lol: Nagyon szép a kiscsaj! Kedvencem a kistáskás kép. Olyan aranyosan tartja. Jól tűrte a keresztelőt. Ti mit kaptatok ajándékba? Beninek szeptemberben lesz közös keresztelő az én keresztfiammal együtt és gyűjtöm az ötleteket.

Zsóka: aranyosan birkóznak a gyerekek! Tök jó fej Bori, hogy így tűri Marcitól a gyepálást és az alvós kép is szuper, édesek hogy együtt bitorolják a nagyágyat.

Sárkányfüveskata :wink: szépek az új virágok!

Kép
viky30

És akkor én is csatlakozom a képáradathoz

Hiába rakott le anya háton, nekem így sokkal jobb nézelődni!!!

Kép

Persze ha rághatok egy pelust és nézegethetem magam az más!

Kép

Kép
viky30

Köszönjük a sok-sok bókot! :D Az alvós kép a Szonjáról, tényleg nagyon jól sikerült. Én itthon sem voltam amikor készült, Apa örökítette meg nekem. Kár lett volna kihagyni! Tényleg olyan édesen tudnak aludni, hogy meg kell zabálni őket. Nekem is le kell állítanom Apát, hogy ne ébressze föl amikor hazajön!

Niki nagyon édes ez a kislány, kész nő már most!

Borcsi és Marci hihetetlen édesek! Tök jó lehet látni, hogy ennyire jó testvérek!

Szilvi, jó ez a miből lesz a "cserebogár" montázs... Nagyon helyesek!

Beni nagyon édes! Persze hogy nem jó úgy, ahogy Anya lerakott... :D

Nelly

Kép
breeki

Szilvi: aztaaaaaa!!!!! Ez valami hihetetlnül jól sikerült képsorozat!!!! Érdemes volt vele dolgozni. És én azon vagyok kiakadva, hogy neked ilyen nagy gyerekeid vannak. Hány éves voltál, mikor Árpi született??? Nagyon kiskurú lehettél!!! A fiúk tök sokat változtak, de a szemük... az maradt. Arról bármikor fel lehet ismerni őket. Gyönyörűek!!!!

Zsóka: egyem meg a gyepálós logi tesókat!!!! Hát, így szép az élet!!!! Annyira helyesek. Kár, hogy videót nem lehet feltenni, mert hanggal még jobb lenne. Marci mekkora egy vasgyúró!!! Kis növény legelő!!! :lol: :lol:

Kata: sáfrányfű-sárkányfű???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Behaltam!!!!!!!!!!! Jó, hogy vagy nekünk, és jó, hogy ilyn vagy!!!!! Imádlak!!!!!!!
Gyönyörű virágaid vannak. Én is kedvet kaptam virág vásárláshoz. Na, talán papát meg lehet fűzni, és ad egy kis zsét. :lol:

Reni: Hogy Nikinek milyen mozgalmas élete van!!! Behalok tőle!!! Egyik képen cukibb, mint a másikon. Azért neked sincs nehéz dolgod, hogy jó fotó készüljön Nikiről!!!!! Mintha mindegyik képen címlapról lépett volna ki. Milyen jó, hogy van digitális fényképező. Ha filmes lenne még mindig, biztosan nem készülne ennyi kép. Így meg minden lépés megörökítve. Hihetetlen nagylány a 17 hónapos Niki!!!!!! :lol: :lol: :wink: Rácsok nélkül alvás??? Idegesítette??? Pasizik???? Egyszer meg már kimarad éjszakára!!!! :lol: :lol:
Most tartottátok a keresztelőt??? Élvezte Niki??? Így azért jobb, mint mikor kicsi?? Szuper a rucija!!! Dehát mindegyik!!!!!!

Viki: Milyen jó kis helye van Beninek!!!!! Persze hogy igy a legjobb. És nem vigyorog!!!!! Talán ez az első kép, amik közül feltettél, hogy nem ér fülig a szája. Én meg azt hittem, hogy soha nincsen hogy nem vigyorog. :lol: :lol: :wink: :wink:

Mennem, kell, mert apa gépezni akar. Vagyis játszani. :wink: :lol: Nehéz két gyerekkel. :lol: És a gépünk is lemerült, pedig most én is csatlakozhatnék a kép sorozathoz. :lol: :lol:

Edus
: már csak 39 nap!!! :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi, nektek megállt a vonalzótok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Addig áll, amíg ünnepeltek??? :wink:

Kép

Kép
b79andi

babók fantasztikusak!!!!!!!

reni de jó h jöttél! nikkancs kész csaj! nekem az állatkertes képek tettszenek legjobban! milyen vörös a leány! rosszcsont, mi?

borcsi és marci iszonyú cukik! marci ahogy ül borcsán! aza büszke "legyőztem a nővéremet fej!!" haláli!!!!!!!!

árpi és gábor "akkor és most" montázs hűha! aza durva h nagyon hasonlítanak akkor önmagukhoz, nem? szilvi eszetlen h neekd ilyen nagyok a fiaid! ha csak ákosod lenne, és egyke lenne- simán elhinnék rólad. a 3 fiúra meg mindenki leesik a székről, nem??

és persze gyönyörű beni baba!!! samunak is ilyen volt a fejformája! ahogy a pelushoz simul--- annyira édes!!!!!!! énisénisénis!!!

samunak tegnap óta nincs tápszer, hanem 2/3-1/3 tehéntej-víz. teljesen ok volt az átállás. ma reggel 9!!!ig aludt!!!!!!! az ébredés után adtam volna tejet, de "nenenene" eltolta a kezemet, odament
az etetőszékhez és bele akart mászni, ezzel tudtomra adva: anya szendvicsmet kérem. helyet foglalt a székben, és várakozott, majd sikongott a szendvics láttán és így már hajlandó volt meginni, közel 3 deci tejet. mivel 13 órát aludt :shock: :shock: szépen bereggelizett: 3dl tej, 12 kis katona, fél pari és némi szalámi volt a menü... tízórai ma nyilván nem lesz.
viszont tegnap sétálni mentünk és samu most először nem a kocsiban, hanem a lábán ment: kb 500 métert!!!! :shock: :lol: :lol:
sokszor elsalinkázott, de alapvetően ha szóltunk neki, akkor jött tovább!! nagyon ügyiiii!!!!

mentem összekaparni magamat, mi tegnap esküvőn voltunk. :lol:
kerekpocak

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, aztán megyünk a szüleimhez!

Samunak, Majának jobbulást!!!! :wink:
Ákos: nagyon drukkolunk, tuti minden rendben lesz, stramm kisfiú!!!!! :wink:
Samunak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!! :D :D

Breki: tényleg szuper a kép, Apa jó fotós! Hogy vagytok, hogy telnek az éjszakák? :wink:
MMZS: tök furi, hogy felétek milyen más a terhesgondozás! De már nem tart sokáig!!!! :wink: Lehet, hogy Milos nem is várja meg a kiírt időt, többedik babánál ez gyakori, nem? :wink:
Fatima: merre vagy?
Viki: Beni már kész fiatalember!!!! :wink: Jó ez a szőnyeg!

Mi ma vagyunk 1 hónaposak :lol: , meg is ünnepeltük egy nagy sétával a Városligetben! Emmának tetszik az autókázás, de amint megállunk sírni kezd!

Zsu
svs

andi igazad van!!! csináltam új vonalzót!!
kerekpocak

Sziasztok!
Zsóka
nagyon aranyosak a gyerekek...Borcsi gyönyörű szép kis hölgy!!!!
Szilvi
Nagyon SZÉP CSALÁDOD van
Sok Boldogságot Nektek
A nyári szünetben hála istennek minden gyerek gondom meg van oldva :wink:
Az Anyukám a szomszédom és már nem dolgozik igy boldogan vigyáz a srácokra a távollétemben...minden alapszabályban megegyeztünk /Pl.alvásidő,nasi ,ebéd /igy minden rendben van és nem kell aggódnom hogy abban az időben amig nem vagyok itthon mi történik velük...egyébként hat órában dolgozom igy a fél nap csak a Nagyszülőké:)
Most éppen szabadságon vagyunk és mindenfelé járunk...
a nyaralásunk sajna kútba esett egy kellemetlen családi incidens miatt :(
sebaj a srácoknak minden adott hogy jólérezzék magukat...a NAgyszülők versenyeznek hogy a kedvükben járhassanak....a MAMI az ésszerű határokat tekintetbe véve a gyerekek kérése alapján főz és süt nekik
A kérdésetekre a medencével kapcsolatban itt adom meg a választ
itt áll nálunk az udvaron:) igy mindennap ha az idő engedi akkor pancsolhatnak kedvükre
Egyéb időben pedig mindig van program.
Andrist leginkább a megvásárolandó új iróasztal érdekli:)számolgatja hogy hányat kell aludni hogy lehessen iskolába menni....bár igy lenne ez mindig :oops:
SZONJA BABA egyszerűen cimlapfotóra való ...ha ilyen édes kicsi lányokat látok akkor szoktam ábrándozni egy újabb babáról :oops:
de tudom hogy már csekély a lehetősége annak hogy ez meg is valósul.
Mindenkinek JÓ Hétvégét...
Vera

Kép
Kép
vera70

Reni!
Köszi:)
Nagyon édes Niki a keresztelőruhácskájában:)a többi képen is :)annivaló kis lábikái vannak.

Kép
Kép
vera70

torta& samu (nem evett belőle végül:) :))

Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT EMMA BABÁNAK!! ÉLJEN! ÉLJEN!

Zsófi: nagyon csinik vagytok az első szülinapos képen. Samu ezek szerint nem nagyon édesszájú. Jobban érdekelte a gyertya, mint a torta. :lol:

Kép
viky30

Boldog 1. hónapfordulót Emmának!!!!!

Zsófi: olyan jó lett a vonalzó!!! Ezen a képen már tényleg olyan nagyfiús Samu! Fogmosós??? :lol:
Tudom, nem kéne írni, mert téma volt, hogy talán kicsit husi Samu, de ezeken a képeken egyszerűen megzabálom azt a kis domborodó pocakot!!!!!! Annyira ennivaló!!! És haláli ahogy turja a tortát. Én anno lábbal turtam, rugdostam. :lol: Szépek vagytok! De tiszta apja ez a gyerek!
És tényleg nagyon nagyfiú, mert minden napra jut valami újabb kis csoda. Kis ügyes!!!! De milyen sokat reggelizett. Ezek szerint az alvás, a sok alvás ilyen fárasztó??? :lol:

No, megyek én is, hátha farkas éhesen kelek. :roll:

Kép

Kép
b79andi

Emma babának boldog 1. hófordulót!

Köszönjük mi jól vagyunk, az éjszakát megosztjuk Apával. Ő ugyanis éjszakai bagoly, és éjjel szokott dolgozni, így az éjjel 1-2 óra körüli hamit ő adja oda a Szonjának, amit Anyuci lefekvés előtt lefejt. Így tudok aludni 6-7 órát egyhuzamban.
Veletek mizújs? Úgy veszem ki abból amit írtál, hogy kicsit ki vagy az éjszakáktól. Ha szoktatok adni neki tejcit cumisüvegből is, néha ha már nagyon kivagy próbáljátok ki.

Annyira édes pofa Samu, majd meg zabálom!!!

Csajok, hogy kell képet beszúrni a vonalzóba? Nekem nem sikerül, hiába csatolom hozzá. :(

Nelly

Kép
breeki

na még1:
Kép

andi: igen, fogmosós! amúgy igazából a dokink szerint samu pont jó. ugye felnőttben is van 48-50 kilós vékonyságú de egy 57kilós lány is pl még vékony. szal mások vagyunk, samu meg pont jó. nem hájas, hanem esős :) :)

tényleg minden nap egy csoda! samu ma 3 ilyet is "elkövetett"

1. apa vele a szobában, samu ébredezik, hallja h jövök, megyek a konyhában, erre azt mondja : "anya gye" . naná h mentem!

2. ad apának 1 kölesgolyót. apa nyúl érte, éppen elérné, erre gyorsan visszahúzza és hangosan kacag. ,ajd 10 percig ezt játszották.

3. apa hámoz neki barackot. samu mind2 kezében barack, de akar még1et. apa nem akar neki adni, erre samu "anya" én jövök ő mutogat, h kér barackot! ki akart minket játszani!!! :lol: :lol: :lol:

ha éhes, már nem csak hamamama, hanem megy és húzza magát az etetőszékbe :) :)

nagyon cuki, egész nap magyaráz. ja és új teljes szavunk van a "bda" mellett (labda), megjelent a "ámpa"- na vajon mi lehet ez???

szal tudja a pápát, apa, anya, bda, ámpa, gye, adide, oda, hama.

EMMÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?