Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka: kovács doki velem is hiper jófej volt! iszonyatosan rendes ember!!!!!!!
kerekpocak

Szilvi: annyira szuper jó lehetett a nyaralás. Milyen nagyfiú már Ákos. A pihis képen fura is volt, mert gondoltam amikor alszik, akkor jóval kisebb és olyan más a gyerek. De ezek szerint nem is ő volt. :lol: Nekem bevallom őszintén a kedvencem a szülinapi meglepis, meg hogy milyen figyelmes Gabó, hogy altatja a kisöcsit. Csudajó dolgod volt neked!!!! No és ennyi pasi között!!!! Elkényesztetnek!!!! De hogy mekkora Ákos!!!! Annyira nagyfiú. Mintha nem is egy hónap lenne Maja meg közte. No, most ezen jól kiakadtam. :lol:

Zsóka: fú de irigylem a logi tesókat, amiért ilyen mozgalmas nyaruk van. Tábor tábor hátán és még sok sok program. De jó nekik. Vizi sellő lett a kis hercegnőből??? Nincsenek képek??? A játszóteres képek is nagyon jók lettek. Mondom én, hogy jó logi gyereknek lenni!!!!

Zsófi
: honnan találtad a lapot??? Azért biztosan frissíteni fogják még, de olyan jó!!!! Biztosan még friss.

Kata: kérünk beszámolót a buliról. No meg képeket!!!! Biztosan csúcs szuper lesz! Olyan jók ezek a nagy családi banzájok!!!!

Lányok, lenne kérdésem. Tegnap megkaptuk a 3 hónapos oltást. És persze belázasodott. Próbáltuk a kúpot, de kikakilta. Aztán most sziruppal nyomulunk, de eléggé kiköpdösi. Illetve éjszakára jó volt, levitte neki, de most reggel megint volt láza. Gondoltam, mivel a szirupot nem lehet sokat adni, hogy ha felébred és még mindig van, akkor hűtő-fürdőt veszünk. Lehet ilyen idős korban??? Vagy inkább borogassam a testét?
A másik, hogy meddig lehet láza szuri után??

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket a kiscsirke nevében! :D
Most jöttünk meg a sétából, tök jó idő van! Hajrá minden nyaralónak! :wink:

Nézegettem a képeket- olyan szépek a babák, gyerekek!!! :lol: :lol: :lol:

Andi: sajna nem tudok segíteni!

Pusza

Zsu
svs

Andi: a szülészetes topikban az egyik lány tette fela honlapot. nagyon klassz, nem? nem kell újra meg újra leírni mindent, elég ha a a honlap címét megadjuk.
samu is mindig belázasodott az oltások után, ált. kb 2 napig volt neki láza. a kúpot ha betoljátok addig, míg a záróizmok megtartják nem tudja kikakilni. mélyebbre kell tolni. de nyugodtan lehet hűtőfürcsizni és priznicelni is, de 38 alatt (levonva persze tehát popsiban 38,5) sztem nem kell.
kerekpocak

Nagyon köszi Zsófi, IMÁDLAK!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Andi: hogy én milyen tuskó vagyok :oops: :oops: : Majának mielőbbi jobbulást!!!! :wink: :wink:

Zsu
svs

sajnos samu is beteg. éjjel 39- ma 38 fok a láza. voltunk dokinál: semmi tünete nincs - azon kívül h folyton folyik az orra, de nem nátha. fogra tippelnék, de ahhoz túl rosszul van. vajon miért beteg ennyit? minden nagyobb hófordulónál, eseménykor ez van :( :(
vcajon azért mert szőke- kékszemű?? márk is emlékszem sokat volt beteg.. hát mindenesetre nagyon kis bágyadt, nem nagyon alszik.
kerekpocak

Csajok!

Most csak annyira van időm és lehetőségem, hogy jelezzem, hogy élünk ám! :)

Hétfőn túl estünk a körülmetélésen! Minden OK volt. Tarek igazi férfi módjára viselkedett. Persze sírt meg iszonyat nyűgös volt, de azért nem volt olyan vészes, mint amire számítottunk. Én persze totál ki voltam. A szívem egy része ott maradt Ózdon amikor megszakadt! :) De hát ez van! Túl vagyunk rajta és nagyon szépen gyógyul a kis kukija!

Csak nagyon nagy vonalakban sikerült visszaolvasnom.

Minden babának BOLDOG HÓFORDULÓT (akinél ez aktuális!)! :)

A beteg babák - Maja és Samu - gyógyuljatok!!!

Most csak ennyi!

Majd jövök hamarosan....

Puszik,
F.

fatima

Kép
kerekpocak

na, bocsi ez a jobbik: Kép
kerekpocak

Kedves Samu!

Isten éltessen sokáig első születésnapodon! Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk szeretettel!

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

DRÁGA SAMU!
ELSŐ SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!
SOK PUSZIT KÜLDÜNK, ZSÓKA,BORKA,MARCI

Kép Kép

KépKép
logi

Samunak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!!

Juli és Klári

Klári
Kép
ganti

SAMU-nak a SZŐKE KISHERCEGNEK
NAGYON BOLDOG
ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Viki és Beni

Kép

Kép
viky30

Ez a nap más, mint a többi, ezt Te is jól tudod...!!!!!!!!!!

Kedves Samu, ez most inkább Anyukádnak meg Apukádnak nagyobb esemény egyelőre, de tutibiztos Te is érzed már magadban a változást, amit az idéz elő, hogy bizony-bizony most már hivatalosan is kisgyerek lettél!
Innentől már nem havonta ünneplik a szülinapodat, ugyanakkor kitárul a világ és tiéd lehet minden! :wink:

Szóval Boldog legeslegeslegelső szülinapot!!! Nagyon sok puszit küldünk Lizus, és Anyukája :lol: :lol:
lmkata

JOBBULÁST A KIS BETEGEKNEK!!!

SZÜLNIAPOS SAMUNAK és MAJÁNAK!

Sok gyógypuszit küldünk!

Kép

Kép
viky30

Samunak Boldog Születésnapot!

Zsófinak Boldog Szülésnapot :)

Puszi. Majd jövök. M. :)
mircike

Boldog Első Születésnapot Samu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsófi ez a kép összeállítás Samu első évéről, valami szenzációs!!!!! Ötletes a mami nagyon! :wink: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Kedves Szokeherceg!

Kép

Nagyon boldog szulinapot kivanunk, es fogadd szeretettel ezt a szokehercegnot:
(soha nem lehet eleg koran kezdeni :wink: :lol: , mi mar csak tudjuk [Zsigu+Zsombi])
Kép

Edus+a pasik
mazsolák

DRÁGA SAMU!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!!!

hát igen, innentől már más az élet..... :lol: :lol: :lol:

sok puszi: Nóri
(Farkas üdvözöl, ő nem puszizkodik :lol: )

Bendének nagyon boldog kilencedik hófordulót!!!!! (naaaa, nemsokára te is szülinapos leszel :lol: :lol: )

Kép
nóri8

khm-khm..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

lemaradt a nagy rohanásban, de kérem ez is egy fontos fordulópont, nevezetesen a 9. hónapos hóforduló!!!!!!!!!!
miért is?
hát mert a bent és kint eltöltött idő itt válik egyenlővé!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BENDE MACKÓNAK sok pusszancs a kobakjára!!!!!!!!!!! :lol:
lmkata

elvittük Nonót Zuglóba a barátjához, és ha már ott jártunk, biza nem tudtam ellenállni a New Garden kertészetnek és egy halom csodaszép kerti évelőt vettem!!!!!!
már "csak" ki kell találnom hova, na meg el kell ültetgetnem őket! :wink:
most happy vagyok! mert tényleg nagyon szépeket kaptam!
gondolom még a hétvégi lerohanás előtt a frisseket megkaparintottam :lol:

Szilvi!
nagyon tutkós a képes beszámoló! mindent elmesél :wink: :wink:
hát valóban úri dolga volt a legeslegkisebbik pasinak :wink:

különben a pihizős képen el is időztem elsőre hgy jéééééééééé itt mennyire más Ákos.... :? :shock: :? :shock:
hogyhogy másét rakta be a net???
gondolom a másik valaki is nézett, akihez meg a te képedet nyomta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszik
lmkata

nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntéseket!!!!!!!!!!!

BENDÉNEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!
kerekpocak

De jó Kata, miket vettél? majd fotózz ám,ha elültetted őket :wink: !( ..tudod, én is virágmániás vagyok :D :wink: )

ÉDES BENDE MA 9 HÓNAPOS, ATYAÉG HOGY MEGY AZ IDŐ!

Kép Kép

KépKép
logi

Zsófi, közben eszembe jutott, miért nincs fent pl Sóvágó meg Kaszás doki a János honlapján: ők szerződéses orvosok, a honlapon meg csak a teljes állásban foglalkoztatott orvosok vannak fent.

KépKép
logi

Andi, köszönjük a kedves szavaidat!!!! (jól esett ám.... :wink: :oops: )
logi

Zsókám,
hát bentre vettem egy pompás kutyatejet :lol:
nagyon vicces neve van, de szép is. meg jó szúrós :lol:
de nem nagy...

aztán kintre kerti sárkányfüvet, meg gömbvirágokat meg vmi sárgát is ami nagyon szép de elfelejtettem, meg még az abszolute kedvenc margarétát, de ezek ilyen törpe verziók :lol:

és a kintieket majd így egy kupacba gondoltam telepíteni, valahol megszabadulunk egy kis fűtől, abból sok van :lol:
ez a vasárnapi progi :wink:
Ákos nagy örömére :lol: :lol: :P :P

oké majd fotózok ám! :wink:

meg mééééég megyek majd venni még ilyen sárkányfüvet mert naagyn tetszik és sztem kevés lesz a 2 tő :wink:

na virág ügyben elég ennyi belőlem, mi? :wink:

pusszook
lmkata

Zsóka, és abban amúgy nem gondolkodtok hogy évközben is járjon Borcsa úszni????
ha szereti meg jól megy neki... csak persze hozni-vinni... :roll:

vagy jár ő ??? mert emlékszem járt... még asszem tavaly írtad.

amúgy az uncsitesóm aki a szuper úszóbajnok!
szóval ő ma úszta/ússza az olimpiai selejtezőt!! :shock:

éééés összesen a görög országos bajnokságon lett egy 1. egy 2. és egy 4. helyezése 13 évesen a 15-16 évesek közt!!!!!

ja és sajna görög színekben úszna persze ha összejön az olimpia jövőre :cry: :cry: :cry: de ugyanakkor :lol: :lol: :lol:
ha jövőre nem is, de 4 év múlva tuti ott lesz! :wink:
lmkata

na megyek futni. gyerek hunyik, apája dettó!
mi kell több ??? :wink: :P :P :P
lmkata

SAMUNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!

Bendének boldog hófordulót!

Nelly

Kép
breeki

SAMUNAK NAGYON BOLDOG 1.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ! ÉLJEN-ÉLJEN !!

Zsófi, vmi nosztalgiahangulat,h. mi volt tavaly ilyenkor??
majd képeket kérünk szépen ! mármint tortásakat-ünneplőseket, mert a montázs fantasztikus !!

BENDÉNEK NAGYON BOLDOG 9.HÓFORDULÓT !!

tényleg Anzsi, hol vagytoK??????????????

Marcsi

KépKép
alon

Kutyatej? De gondolom ez nem azonos a gyermekláncfű-kutyatejjel. Akkor ez cserepes virág? ..csak mert hogy bentre szántad.
Margaréta nekem is nagy kedvencem, meg a tulipán :wink: .
Sárkányfű :lol: --ez jóó, nem láttam még ilyet :roll: .

Majd írd meg,hogy sikerált az uncsitesód olimpiai selejtezője!

Bori már tavaly is járt úszni, de csak heti1x, ami semmire sem elég. Komolyan mondom, most egy hét alatt többet tanult, mint az elmúlt 1 évben. Szóval legalább heti két alkalom kell ahhoz, hogy rendesen megtanuljon úszni. Ma van az utolsó nap a táborban, és el is fáradt rendesen szegény kislányom, mondta apa, hogy reggel sírt, amikor bevitte az usziba :cry: . De azért becsületből végigcsinálta még ezt a napot. Mindjárt jönnek, már alig várom őket :wink: .

Zsófi, mikor ünnepeltek? Szuper ez a Samus montázs. Hogy lehet ilyet csinálni?? :roll: Jó ez a vakációs vonalzó. :D

KépKép
logi

Lemaradt az előbb Marcsi neve:helyesen:
Marcsi, jó ez a vakációs vonalzó. :D
logi

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SAMUNAK!
Kép

BENDÉNEK BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Az előzőnél nem akartam ünneprontó lenni, inkább külön írom. :cry:
A tegnapi SzívUH eredménye elég lehangoló, :cry: :cry: pedig úgy mentünk oda, hogy minden rendben lesz.
Kiderült, hogy két lyukacskája is van egy 2 & 5 mm-es és összevissza áramlik a vér. Tehát a keringése nem jó és a tüdő sem kap megfelelő ellátást. A doktornő nézett nagyot amikor azt mondtuk, hogy mi úgy tudjuk ez magától rendeződik.Ő nem lát erre sok esélyt. Jelenlegi teendők, hogy kedden visszamegyünk a kardiológushoz aki gyógyszeresen próbál majd segíteni és az állapotán javítani.
Őszintén: én semmi különöset nem láttam rajta, hacsak annyit nem, hogy a bordája alá veszi a levegőt. Persze ma már jobban figyeltem és valóban a szopi után is nyirkos volt a bőre.
Le vagyok törve. Apa próbál vigasztalni, de ma reggel neki is könnybe lábadt a szeme amikor Ákos mosolyogva hozzá kéredzkedett.
Röviden ennyi.

Ja! Köszönjük szépen Gábor nevében is a szülinapi jókívánságokat!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Köszönjük a jókívánságokat, buli (vagyis a torta) vasárnap lesz, akkor érnek rá a nagyszülők.

andi köszi :) :)

zsóka én a picassa nevű programmal csnáltam. képrendező progi amúgy (asszem) ingyenesen letölthető, de bizti máshogyan is lehet.

Szilvi, most akkor ez mit jelent??? gyógyszerrel meggyógyítható?
kerekpocak

Sziasztok!

Egy kedves ismerősöm a Jánosban fog szűlni januárban és dr. Pálmai Bálint az orvosa.
Tud valaki valami infóval szolgálni a dokiról????

Üdv:

Kati

Kép

Kép
cukipofa

[quote="logi"]S írta:logiárkányfű :lol: --ez jóó, nem láttam még ilyet :roll:

Ezt talaltam (laccik megy a munka :wink: , habar 4-tol mitingem van...bsszus na de penteken.... :evil: ):

Drachocephalum ruyschiana - Északi sárkányfű
Déli sárkányfű

Es hogy kitol lehet venni :idea: :arrow: ITT!
mazsolák

hihi ImiApu!
de egyik sem nyert! így kép alapján!
no majd fotózok csak most Lizu ébredés van :lol:
lmkata

Szilvi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
átérzem.... sajnos....
de tudod / érzed te is legbelül - biztos vagyok benne - hogy minden jól fog alakulni! bárki bármit mond (értsd: nagyon okos orvos doktorok) igazán nem kell rájuk hallgatni - prognózis tekintetében!!!
csak Ákosban kell hinni!
ma már nagyon-nagyon ismeri és toppon van szív tekintetében az orvostudomány! szóval én nagyon bízom benne, hogy most egy nehezebb időszak után majd ismét lesznek totál önfeledt napjaitok is!!!
írj majd mit mondtak gyógyszer ügyben!
sok puszi.
lmkata

Zsófi: ez ponotsan annyit jelent, hogy nagy az esélye a műtétnek.De biztosat csak kedden.

Kata:igazad van! És nagyon köszi!

Csak úgy:
Kép
Várom a plusz energiát és erőt!
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

ponotsan =pontosan :oops: :lol:

Még mindig mi! Árpika fotóst játszott. :roll: :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi: megy az az energy!!!! tutibiztos! :wink: :wink: :wink:
szépek vagytok! :lol:
mennyire más vagy kibontott hajjal!!! :shock:
jól áll, csak háááát ilyenkor mi anyukák még inkább összefogjuk, mi???
Lizu az előbb tépett meg de jó alaposan :lol: :lol: :lol: :lol:
véletlen épp ki van engedve ma a hajam :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

jaaaaaaaaaaj én meg rakok nektek emo-s Lizut a bolond nagynénjével :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emlékeztek még az emos témára???
de megnyugtatott Gréti hogy neki csak mint divat jön be, nem mint szemlélet. háááááááát remélem, mert különben kiverem belőle!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

íme:

Kép

Kép
lmkata

Szilvi, annyira szépek vagytok!!!Mit szépek, gyönyörűek. Most aztán tényleg nagyon látszik hogy lefogytál, az arcod teljesen más, mint amikor a talin láttalak. Édesen nevet Ákos :D .
Én is úgy tudom, ahogy Kata is írta, a szívgyógyászat ma már nagyon magas szinten áll, biztosan szépen meggyógyul a gyönyörűséges kisfiad. Nem mondom, hogy ne izgulj és nyugodj meg, mert a helyedben engem sem tudna senki megnyugtatni. De hidd el,hogy minden a legnagyobb rendben lesz, ez tutibiztos!!!
Tényleg, hogy tetszett a zalakarosi szálloda? ...és a fürdő?

Jaj de jók ezek a képek Kata!! Annyira helyesek a lányok!! 8)
Lizun látszik, hogy jól érzi magát :wink: .

Imrus :lol: :lol:
köszi a linket, mindjárt megnézem magamnak ezt a sárkányfüvet :wink:

KépKép
logi

Szia Kati!
Sajnos nem ismerem Pálmai doktort, de mintha szült volna itt Nála valaki :roll: .
Zsóka

KépKép
logi

húúú na ezt jól megfogalmaztam Kati, de úgyis érted mit akartam írni :wink: .
logi

samu szülinapi progija a topikáriumban (tropicarium), ha sütött volna a nap akkor állatkert lett volna.

Kép Kép Kép Kép Kép

szilvi nem lesz semmi baj! az ilyen gyönyörűséges babák és mamák és család mindig leküzd, lebirkóz minden nehézséget!!!!!!!!!!
kerekpocak

KATA nekem emos nagynéni nagyon bejön!!! főleg a 2. kép! éljen a sárkányfű (hihihi süsü: sárkányfűárus)
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?