Szilvi: annyira szuper jó lehetett a nyaralás. Milyen nagyfiú már Ákos. A pihis képen fura is volt, mert gondoltam amikor alszik, akkor jóval kisebb és olyan más a gyerek. De ezek szerint nem is ő volt.
Nekem bevallom őszintén a kedvencem a szülinapi meglepis, meg hogy milyen figyelmes Gabó, hogy altatja a kisöcsit. Csudajó dolgod volt neked!!!! No és ennyi pasi között!!!! Elkényesztetnek!!!! De hogy mekkora Ákos!!!! Annyira nagyfiú. Mintha nem is egy hónap lenne Maja meg közte. No, most ezen jól kiakadtam.
Zsóka: fú de irigylem a logi tesókat, amiért ilyen mozgalmas nyaruk van. Tábor tábor hátán és még sok sok program. De jó nekik. Vizi sellő lett a kis hercegnőből??? Nincsenek képek??? A játszóteres képek is nagyon jók lettek. Mondom én, hogy jó logi gyereknek lenni!!!!
Zsófi: honnan találtad a lapot??? Azért biztosan frissíteni fogják még, de olyan jó!!!! Biztosan még friss.
Kata: kérünk beszámolót a buliról. No meg képeket!!!! Biztosan csúcs szuper lesz! Olyan jók ezek a nagy családi banzájok!!!!
Lányok, lenne
kérdésem. Tegnap megkaptuk a 3 hónapos oltást. És persze belázasodott. Próbáltuk a kúpot, de kikakilta. Aztán most sziruppal nyomulunk, de eléggé kiköpdösi. Illetve éjszakára jó volt, levitte neki, de most reggel megint volt láza. Gondoltam, mivel a szirupot nem lehet sokat adni, hogy ha felébred és még mindig van, akkor hűtő-fürdőt veszünk. Lehet ilyen idős korban??? Vagy inkább borogassam a testét?
A másik, hogy meddig lehet láza szuri után??