Sziasztok!
Sasha!
Köszi a gratulát,ennek örömére kikellett rohannom a fürdõbe,mert hánynom kellett
Én már hallottam olyat,hogy vki a negatív teszt eredmény ellenére terhes volt.Szóval azért szerintem még bizakodj!
Ditta!Én is úgy vagyok,ahogy te.Vannak jobb napjaim is,de a mai az kataszrófa.Már annyira fáj a gyomrom
Ma eddig ötször hánytam.Alig bírok enni,a folyadék bevitelre jobban odafigyelek.Teljesen legyengültem mostanra,ugyan olyan szarul vagyok mint az elõzõ két terhességem alatt.És ez még csak most kezdõdik.Ha azt veszem alapul,hogy ugyanolyan szarul vagyok mint az elõzõ kettõvel(azokkal is 6-7hetesen kezdõdtek a rosszulléteim)mind2 fiú lett,akkor most megint fiút gondolok magamnak.Legalábbis a rosszulléteim alapján.
Ami nálam már elõre félõ,hogy hetekig az ágyat fogom nyomni,nálam sajnos nem csak a hányinger,hanem a szédülés,ájulásos hajlam is jelentkezik.Ma a friss levegõ sem esett jól,baromira idegesített,hogy olyan meleg van.Biztosan a hormonok dolgoznak ilyen intenzitással,hogy alig vártam a jó idõt,most meg a pokolba kívánom
Ráadásul rengeteg nyál termelõdik a számban,már nem bírom lenyelni sem,hanem a lavórba,és egy külön erre a célre kijelölt pohárba köpködöm.Nem vmi gusztusos,de mi a fenét csináljak?
A sex.Hát...Nekem élni sincs kedvem,abszollút nem kívánom,örülök,hogy egy olyan párom van,aki velem együtt érez,és egyáltalán nem nyaggat emiatt.Nekem tényleg eszembe sem jut,soxor még este is ott van a lavór az ölembe,mert annyi erõm nincsen,hogy kiszaladjak a fürdõbe
Én napok óta nem takarítok,a lakás szalad,de annyira nem tud most érdekelni.Fontosabb az,hogy ne legyek szarul,és ezt leginkább azzal tudom elérni,ha vízszintbe teszem magam.Habár ma ez sem segített.
Csajok!És az alvással,hogy álltok?Mert én baromi szarul.Óránként fennt vagyok,lavórral az ölemben,öklendezgetek,szédülgetek,szóval ma katasztrófális a helyzet.
Bocsi,hogy ennyire negatív vagyok ma,de ma csak ilyen érzések jönnek belõlem
Mindenki másnak jobb helyzetet kívánok!
Rita.