Sziasztok!
Annamari,
gratula a cuppanós puszihoz!
Nálunk is nagy nap a mai, mert Zsombi elõször talált be hüvelykujjával a szájába és rendületlenül szopizta. Ez azért annyira nagy szám, mert eddig semmit nem volt hajlandó szopni a cicin kívül. A cumikat is felesleges volt megvenni
Nekem még 1 hónap volt hátra a próbaidõmbõl, amikor kiderült, hogy babás vagyok. Még szerencse, hogy jól tudtam leplezni
Persze vártam még néhány napot a bejelentéssel a próbaidõ letelte után is, meg is lett az eredménye
Ha már jogilag nem tehettek ellenem semmit, lelkileg próbáltak teljesen megtörni
Így csináltam végig még két és fél hónapot. Aztán egy nap a fõ-fõ fõnököm beszólása után beirányoztam magamat a munkaügyishez és bejelentettem, hogy aznap jöttem utoljára dolgozni. Persze kiakadtak, de én magasról kakiltam a problémájukra. Õket sem érdekelte, hogy babát várok és nem kellene minden nap a WC-be kergetniük, hogy jól kisírjam magamat
Shine!
Én csak a kalkulátorból tudom, hogy mikor ügyeskedtük össze Zsombit. A szülinapomon, máj. 9-én. És tényleg volt akkor eksön
Mivel a gyogyó beállította a ciklusomat, ezért már egy nappal a mensi elmaradása után tudtam, éreztem, hogy babát várok. No nem úgy, hogy fizikai jelei lettek volna, csak valami belsõ megérzés a lelkemben. Jún. 1-én teszteltem és két csíkos lett!!!!
Remélem nektek is mihamarabb megfogan a kis bébi!!!
A taliban mi is benne vagyunk
Bár a szoptatást meg kell valahogy oldani.
Solya!
Mi is éppen esküvõ szervezése közben szembesültünk a jó hírrel
El is halasztottuk pár hónappal, mert elõbb a lakást kellett megvenni és felújítani. (Most eladtuk és szép nyugiban tudunk kertesházba költözni
) Mi még nászútra sem tudtunk menni, még a szomszédos faluba sem. Bár tavaly februárban voltunk Thaiföldön és Balin, szóval mi azt tekintjük nászútnak, végül is, akkor kérte meg férjem a kezemet
Remélem idén lejutunk a Balatonra, én már azzal is tökéletesen kiegyeznék
Pirus