Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viki, köszi szépen. Igen, nagyon boldog vagyok.

Andi, webes cégnél dolgozom és van egy oldal, amit néha frissítenem kell (bevállaltam), meg egy hónapban bemegyek egyszer egy-két órára számlákat rendezgetni. Belefér. Jól is esik. Épp ma lesz a napja, h. bemegyek.

Túlvagyunk a 2. hónapos oltáson. Sima ügy volt. Pillanatra felsírt, aztán már mosolygott is.
De a Murphy! Képzeljétek, szombaton bedöglött a kocsink, még szerencse, h. hazahozott Szegedről. Ma ilyen esős, szeles, szar időben mehettünk gyalogosan oltásra. Bosszantó volt.
Hazafelé volt is egy kis hiszti.

Na megyek, mert ébred....
Puszi

Kép
niki30

Viky, Zsófi köszönjük szépen a köszöntéseket! Igazán aranyosak vagytok!

Fatima hogy el van tűnve?! Mi lehet velük?

Nelly

Kép
breeki

Niki, nagyon kis ügyesek vagytok, hogy sírás nélkül átestetek a második oltáson! Kiváncsi leszek nálunk hogy fog menni, bár azt hiszem nekem jobban fog fájni...

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Most ettünk, leraktam és úgy néz ki, hogy alszik az én kis drágám! :D

Képzeljétek szombaton séta közben :) (csak félig véletlenül) összefutottunk Fatimával és Tarekkel- olyan kis cukorfalat ez a fiú!! :lol: Fatima meg nagyon jól néz ki, rajta sem látszik, hogy nemrégiben szült!! :wink:

Niki: ügyesek volatok, stramm kiscsajszid van! :wink:

Breeki: Szonja gyönyörű! Hogy vagytok? :wink: 1 hónap- gratula!!!!

Ja, és íme egy kép rólunk: Kép kiscsirke alszik

Zsu
svs

Niki: gratula az oltáshoz!!! Ügyes Emma baba!

Zsu: Nagyon cukkancs Emma baba!! Olyan édesen alszik és mekkorát nőtt.

Van valakinek jó ötlete keresztelőajándéknak?
Egyszerre lesz a keresztfiam (1 éves) és Beni keresztelője, szeretnék valami szépet adni, de fiúnak nem akarok ékszert. Én gondoltam egyedi feliratú borra amit majd csak a 18. szülinapján bont ki, de még kellene valami kreatívabb, szép dolog is.

Kép
viky30

emma nagyon édes!!!!!!! hogy alszik!!! cuki nagyon a kiscsirke!

másik emmának agyos és könnyű oltáshoz gratula!!!!!

keresztelő ajándék: csak azt tudom leírni, h samu mit kapott: mesekönyvet és egy családi bibliát.

voltunk mi meg 1 éves orvosi vizsgálaton: samu 75-76 cm 10.6 kiló, 46-os fej és 49es mellkas körmérettel rendelkezik. a dokinkat kérdeztem, samu szte teljesen arányos, izmos, nem kövér pont jó.
marcsi megkérdeztem a tehéntejről, azt mondta h amennyiben eddig nem lett allergiás semmire akkor azonnal kezdhetem 2/3-1/3 arányban tej-víz higítva, majd néhány nap mulva rendesen. a mi dokink szerint minden bolti édesség, keksz, tejszelet, túrórudi tiltólistás (eddig nem is adtam) így mi maradunk továbbra is a gyüminél és társai.

nóri: ami érdekes lehet, samu is eddig evett rendseresen tejpépet, most, h már ehet mindent azt elhagyjuk, mert nagyon hízlal. (forrás: a dokink)

étrendnek ő a reggel szendvics felvágottal, parival, tízórai gyümi, ebéd főzi, uzsi gyümi v joghurt ilyesmi, vacsira a főzit v szendvicset (családi szokás alapján) javasolta.

cipőről is kérdeztem: azt mondta h ne legyen harántemeléses. falcon , superfit mehet.
kerekpocak

agyos= a gyors
mulva=múlva

joghurt= természetesen natúr joghurt gyümivel keverve, nem kész gyümijoghurt.
kerekpocak

Sziasztok!

Viki, keresztelőajándéknak lehet kiscipőt (bár ez nem túl hasznos), de szép. Ja most nézem, h. egy éves.
Lehet egy szép fotóalbumot, vagy egy babanaplót. Mondjuk ez sem kimondottan a gyereknek ajándék, viszont szép.
Vagy valami szép játékot. Legó? Azt szeretik a kisfiúk és az később is jó. Örök darab.

Még gondolkodom...

Kép
niki30

very friss Lizusom :lol:
és az ő 3 darab teljes foga, illetve a 4. csak dudorodik még ott felül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

ez a szombati megeszem az ujjadat fotó!! :wink:
Kép
lmkata

Mekkora fogak aztaaaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó ez a satyi!!! És ez a vigyori kép!!!!! Kis zabálnivaló Kiskacsa!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Gyönyörű,gyönyörű, az elsőről avatarkép rendel :wink: :D .
Tündéri ebben a satyiban Lizi.
Kata, már a múltkor is akartam írni, hogy csináltam ám fini spenótot, vettem igazi leveleket és nagyon fincsire főztem, az egész család megnyalta mind a tíz ujját utána, kivéve Marcit.. :( .

Labdát kereső Samu édespofa. Zsófi, akkor Samu és Marci egy súlycsoportban vannak :D .

Emma nagyon szép, rengeteget változott, egyre kislányosabb. Hát az a ruhaköltemény csúúcs.

Maja-királylány jaj de nagyon édes. Hihetetlen milyen erős kiscsaj, Marci kb 10 hónaposan állt így a lábaira mint most Maja :shock:.(egy darabig néztem a 2.vonalzót, mondom mi van má, csak nem jön a kistesó?? :shock: :lol: )

Emma-kiscsirke gyönyörűséges kisleányka. marci ugyanígy tartotta a száját picinek, mint a képen Emma. :)

KépKép
logi

Hétvégi játszóterezés :D

Kép Kép Kép

KépKép
logi

hihi én is néztem a 2. vonalzót, h csak nem???
én meg sem ficsértem maját! hihetetlen h hogy áll és ül, de azért nekem a kendős/sapis alvós kép a top kedvencem! nagon cukin alszik rajta hihihi.

lizu is édes pofa!!! milyen cukin rötyög! és gratula a fogakhoz! akkor ezek szerint hipp-hopp 4 lesz? nagyon megviselte a felső fogak kijövetele? az állítólag brutálabb.

és szonját se említettem meg az előző oldalon! pedig ő is nagyon cukordrága! csak nagyon későn olvastam!!!!!! szóval minden abbaó agyon nagyon cukkancs!!!

és tessenek többet jönni mindenki, mert lassan kihal a topik :(
kerekpocak

ficsértem=dicsértem.

zsóka: ja-ja egy súlycsoport, csak marci v 10 cmrel magasabb :) :)

nagyon édesen játszanak a gyermekek! marci annyira nagyfiús már! felfelé mászik a csúszdán? borcsának vége az angoltábornak? mik a nyári tervek zsóka?
kerekpocak

én is szavaznék az avatarra, de nekem pont a 2. tetszik nagyon! annyira cukkancs rajta lizu!!!
kerekpocak

Szonja naaaaagyon gyönyörűséges kiscsaj!!!!! Az a legörbült száj..tüneményes. :wink: :D

Zsófi, képzeld, most úszótáborban van Borcsi. Ez már komoly tábor ám, reggel8-du4-ig tart, napi 2x úszóedzés, 1x gimnasztika, közben kirándulás, játszóterezés, játék. Tegnap kezdődött, egész nap itthon aggódtam, hogy szegény kislány hogy fogja bírni, de nagyon imádja, ő a legügyibb a csoportban (mondjuk kezdő csoport, de akkor is...). Szóval büszke vagyok rá!! :) 8)
Egyébként nemigen megyünk már sehova, esetleg egy pár napos Balcsi még becsúszhat aug.közepén, de még nem biztos. Ti mikor mentek Horvátországba?

KépKép
logi

Ja, és Zsófi, igen, visszafelé mászik Marci a csúszdán :? . Félig felmegy majd hason lecsúszik, közben röhög. :)

KépKép
logi

Köszönjük szépen mindenkinek a hófordulós jókívánságokat!

Gratulálok minden babóhoz, nagyon édesek!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Végre eljutottam az írásig. Anyukám sétál Márkkal, én pedig végeztem egy hegynyi vasalással...

Boldog hófordulót Szonja babának!

Kata - Liza cica tündér lány! Gratula a fogakhoz!!!

Zsóka - Gyerkők édik! Borcsi mekkorát nőtt - legalábbis a képen úgy látszik. De jó, hogy tetszik neki a tábor!

Rólunk - nem nagyon tudok jönni, mert megint kialvatlanságban szenvedek...Igaz a héten volt 4 átaludt éjszaka (9-6-ig), de a többi rettenet volt. Annyira, hogy már beszereztünk egy szivacsot az IKEa-ban, mert annyira nem bírom már tartani a kanapén a nagyfiút. Azóta már egyszer sikerült is elaltatnom rajta... egyszer kötünk aludt vissza (másfél óra tekergés, majd evés után). Asszem megint a fogak a ludasak, mert nagyon folyi a nyála és néhány órára használ a Dentinox is. Szerencsére azért du. van alvás, tegnap pl. 3 és fél óra, így én is tudtam aludni 2 órát. Evéssel most minden OK, sokszor kevesebbet, de amit adok neki azt megeszi. Majdnem egész nap kinn vagyunk, ha az időjárás engedi és Márk már egész hosszú távokat megtesz gyalog is. De azért még a babakocsi jön velünk, mert különben soha nem érnénk haza.

Mindenkinek sok puszi, élvezzük a hüvös időt, amíg lehet!

Néhány kép rólunk...

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Köszi Panni, aranyos vagy.
Igazán szépek vagytok a kisfiaddal!

Nelly

Kép
breeki

Márk nagyon nagy fiú! milyen édes! nekem az inges kép a kedvencem!
kitartást az éjszakákhoz!!!!! hamarosan mind a 20 kint lesz Panni!!!!!

lányok hol van mindenki??? kihal a topik?????
kerekpocak

Sziasztok, jó reggelt!

Panni, olyan szépek vagytok! Mennyire hasonlít rád a kisfiad! :)

Zsóka, a gyerkőcök igazi vidám lurkók! Cukorkák. Borcsi még mindig gyönyörű, Marci meg huncut!

Lányok, pár napra eltűnök, Andikáékkal megyünk ma a Balcsira.
Tök izgi, mi visszük le a két kiscsajt (Emmát és Esztert), a pasik meg jönnek utánunk meló után. Coool. Kiruccanunk.
Bár Emma kicsit takonykóros....nagyon vigyáznom kell rá.
Egyébként ha kicsit szortyog, akkor ti szoktatok valamit adni nekik?
Tegnap picit köhögött is, de ma már semmi jele.

Na csók
Niki

Kép
niki30

Sziasztok!!

SOS nagyobb gyerkőcök anyukái: Edu, mircike, Timcsi,és Mindenki: 2 és fél évesen szerintetek felvehet még ilyen tipusú ruhát egy kisfiú? Vagy már nagy hozzá? Ajándéknak vinném...Segííítsetek please!!!!!
Mit gondoltok Csajok?? :roll:

Kép

KépKép
logi

Szokás szerint rohanásban...

Zsókám én -sztem - 2 1/2 évesen már nem.... :oops: :oops: Gyerköceid szokás szerint gyönyörűségesek!!!!!!!!! Marci arcán is látszik, ahogy hónapról hónapról pasisodik, és persze ottvan a csibészes mosoly is.Borcsa meg már kész nagylány!!! Táborok, nagyon jó öteltnek tartom, nagyon tuti! :) :)

Márk óriásit nőtt, nagyon kispaisi! :)

Niki, jó pihit a Balcsin, és egy kicsit irigykedek... :oops: 8) jó volna már egy kicsit nekem is úszni.. már hiányzik... :? :oops:

Többieknek most nem írok külön, mert már nem tudom, ki mit írt, de pusszok, és vigyázzatok nagyon Magatokra! :) :)
mazsolák

ja Zsóka, egy tipp poló, body, v szellős kising, és 3/4 térdnaci zsebekkel..., 2 1/2 évesben már olyan klassz vagány cuccok vannak..., ha érdekel, küldök képet, h én milyen jó zsebes nacit vettem a tökiknek, és sztem nagyon hasznos, kényelmes. Ha akarod, sportos, mindnennapokra játszani, de ugyannakkor ha anyuka viszi vhova a gyerköcöt... ha érdekel, írj! pusszok! :) :)
mazsolák

ja és lemaradva, de én is
NAGYON BOLDOG 1. HÓFORDULÓT SZONJÁNAK!!! :) :)
mazsolák

szia Panni!
de édes Márk!!!
hány foga van kint?
édesem hogy így megviselik mindig... :evil:
különben egyik ismerősöm épp minap mesélte h a kisfia minden egyes fogát őrült mód megszenvedték.... szerencséjére (vagy nem..??) nappal volt náluk rosszabb, éjjel nagyjából aludtak.
hát nálatok ez a kialvatlanság nehéz - de jól teszed h lefekszel vele délután!!
puszi a nagyfiúnak!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Tök klassz Zsóka az az adidas-os ruci!! nekem amúgy tetszik, bár valszin 2,5 évesen már nem adnám... nemtom, és még nem számítok ilyen téren, mert csak 9,5 hónapos a gyerekem!!!!
addig vagyok hitelesítve tapasztalatokól!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó ötlet amit Edu írt! a 3/4 es zsebes naci meg póló/body :wink:

most vásárolgatsz??

Nálunk jövő 7végén őrületes családi banzáj van kilátásban!
jönnek vidéki rokonok Lizát nézni, meg amúgy is 1 éve voltak csak az esküvőn, a házunkat még nem látták stb.
aztán aug. 9-én jönnek haza a thessalonikiben élő unokatesóim!!!!!!!!!!!!
nagyon várom őket!!!!!!!!!!!!!! jókat szoktunk bulizni ha itt vannak :)
15,5 és 13 évesek :wink: :wink: és megtanítanak pizzát sütni mert pizzériájuk van kint és a nagyobb csajszi minden nap lemegy most nyáron dolgozni! :wink: :wink:
meg itt lesznek a nagyszülők is, meg kiscsaládom...
huhhhh.. szal kábé 18-20 fő lightosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elővesszük a sörpadokat is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem szép időnk lesz.

meg Balcsira is el kéne mennünk nekünk is (jó lesz nektek NIKI)
mert Lizus nagyon ki van készülve már a tornáktól, lassan érinthetetlen, mert egyből ordít.
szal pihit rendeltek el nekünk és környezetváltozást! :lol:

na most aztán jól kibeszéltem magam, megyek is!
puszákok!
lmkata

Csók Mindenkinek!

Zsóka, fogalmam sincs mekkora egy 2,5 éves (persze nem is engem kérdeztél :lol: ), de én örülnék egy ilyen ajándéknak :lol: :lol: :lol: . nagyon tuti kis darab, tedd el Marcinak ha még nem jó rá.

Panni, érdekes pont tegnap gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek. :) Nagyon szépek vagytok Márkkal, és ő külön is nagyon nagyfiús a kockás inges képen. Tényleg hány foga van? Őrületek ezek a fogak. Nálunk szerencsére nincs külön balhé emiatt, de minden éjjel kel, tehát tök mindegy.

Kata, a családod nagyon tuti! Hú de jó kis napjaitok lesznek. Ilyenkor én azt se tudom hol van Farkó, mert mindenki nyalja falja :lol: Biztos ez nálatok is így van! :lol:

Niki, jó pihenést nektek! ti aztán tudtok élni, két ilyen kis picúrral ennyit utazni! Persze nektek van igazatok! Az utat jól bírják? A szegedi képek nagyon tutik! Szeged a kedvenc városom, gondolkodás nélkül költöznék oda, ha lehetne! :)

Szonjának nagyon nagyon boldog 1 hófordulót kívánok!!!! Kiscsirke képen nagyon édes! :) :)

Andi, Majácska is tündér abban a kendőben! Meg a wiwes képen is amikor olyan közelről néz! Nagyon szépek a szemei, és formás a kis szája. Férjed zenekarának mi a neve?
JA, ha és ha megengedsz egy kis okoskodást, én nem állítanám még. Nálunk is volt ilyen időszak 3 hónapos kora körül hogy tiszta nyűg volt, sehogy se volt jó neki. én a kezemben tartottam akkor naphosszat. És nem kapatódott el, nem akart mindig a kezemben lenni. Most meg el se tudom kapni. :lol:

Zsófi, húhú már csak két nap!!!! :lol: :lol: :lol: Torta ötlet megvan?
Köszi a tanácsot, igen próbálom már leállítani a pépről, de az annyira laktató, hogy bármi mással pótolom, nem lakik jól, és akkor egész du éhes. Kenyérből, gyümölcsből nem eszik sokat.
Tök jó, Farkó az egyéves mérésen pont akkora volt mint Samu, nekünk is azt mondták akkor hogy nem kövér. :)
A képek nagyon édesek róla! A pizsamáson, akár Farkó is lehetne, úgy hasonlítanak. :) A labdás sorozat is édes! :lol: Kis vidám maci! :)

teszek fel én is pár képet aztán lépek....

Puszilok Mindenkit!!!!

Nagypapánál voltunk....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
nóri8

Lányok, köszi a rucis hozzászólásokat!!!!
Nekem nagyon bejön ez az egyberészes, de lehet,hogy egy két és fél éves már túl nagyfiú hozzá :roll: :lol: . Tényleg Nóri, Marci pont a jövő nyáron lesz kb 2 és fél éves :D .

Farkó valami csodaszép kisfiú. Az a kutyás kép csúcs, meg a többi is. éééédes. Micsoda frizuja van :D 8) . Nóri, nagyon jól nézel ki :wink: .

Panni, de jó,hogy jöttél! A fenébe ezekkel a fogakkal, szegény Márkot nagyon meggyötri. Különben marci is vacakul alszik mostanában, bizti a rágófoga jön :roll: .
Eszméletlenül szép a fiad!!! Ahol ketten vagytok, az meg gyönyörű!!!

megyek, mert megjött apa, megyünk vásárolni.
pusza

KépKép
logi

BOLDOG 15. HÓNAPOT FARKASNAK!!!!!!!!!

Nóri :) :) :) :)
kerekpocak

csak 2 perc, kajatime

azt már reggel is akartam írni, remélem nem voltam bántó, mert a ruha maga nekem is tetszik, inkább csak tapiból, h mit szeretnek már ekkorra 8) ( ja a válogatás ruhákban napi szinten megvan, és sajna már kezdi Zsombor is.., elvégre látja... :evil: :x )

Ja igen, Samu, és Emma képei nagyon klasszak!!!!!!!!!!!Gyönyörű az a kislányos ruci Emmán! Igaz kiskisasszony benne!! :) Szegedet mi is imádjuk!!! :) (Nóri egy újabb közös pont.. 8) )

Nóri, képek klasszak, nagyon édes Farkas!!Azért látom a vau még nem a legjobb barát, még csak ismerkednek! Ja és nagyon csini vagy Nóri! Farkasnak BOLDOG 15. HÓT!!!!!!!!!!!!! :) :)

Katám, nagyon sok pihit nektek, rátok fér már!!!!!!!!!!Elvégre egy felnőtt is belefárad egy ilyen edzésbe, hát akkor egy ekkora csöppség!! :oops: 8) (gondolj bele a versenyszerűen sportolóknak is jár 1-2 hónap pihi!!!) Buli jól hangzik! :) :)

Ja igen, Panni, drukkok a fogakhoz!

na ennyi szabadidő járt! :oops: 8) :wink:

pusszok:e
mazsolák

de jó h jöttél megint edu! mi újság veletek??

farkas csudahelyes az összes képen, nekem a legutolsó a kedvencem! nóri te meg csudajól nézel k! nagyon le vagy fogyva, nem? mármint eddig is tök vékony voltál, de most különösen, nem?

kata nem semmi felhajtás lesz nálatok!! kitartást hozzá! húú az anyját milyen nagy a családotok! leírod majd részletesen h mi volt a záró felmérésen?

iszonyú finomat főztem képzeljétek! nem vagyok egy nagy szakács, de ez most tényleg marha klassz lett. és samu is azt ette, mert a következő készült:

cukkini, kalif. paprika, répa, gomba, pari megpárol
hagyma, bacon, sonka vajon - rá a párolt zöldségek, megforgat, sűrített egész paradicsomokkal leönt rotyogtat 20 percig zöldfűszerekkel és hozzá kicsi kagylótészta

a végén nagyon kicsit a szószt megturmix + sajt
h szósz szerű legyen. iszonyúúú finom lett és samu is ezt ette de úgy! h tök egyedül! (most nem hajlandó épp kanállal csak két marokkal :) :) de mindegy, a lényeg h egyedül eszi), én egyáltalán nem kanalaztam neki! végülis az ebéden kívül már mindent tök egyedül eszik, miért ne tudná ezt is egyedül?? és még egyedül is ivott!! ott volt a pohár és ha szomjas lett ivott! hú de cuki volt!!!!!!

na ez a mai örömöm.

nóri torta: lesz a daubnerből egy túró torta lesz és egy szedres charlotte (ez a nagy kedvencünk, ez a felnőtteknek :). vasárnap tartjuk majd a bulit (hatalmas parti lesz, rengeteg sztárvendéggel hehehe- apa, anya, meg 2 db nagyszülő :) :)) viszont mi már egy hónapja vesszük neki az ajándékokat: nem nagy dolgokat de sok kis apróságot kap- pl kis könyv, diafil, ez meg az. kicsit túlzásba is estünk hihihi. de nem nagy dolgok csak csupa pici apróság.
hát igen már csak 2 nap!
kerekpocak

bocsánat, h össze-vissza fogalmazgattam meg hibáztam, csak közben az egyik kezemmel gépelek, a másikkal takarítom az ebéd romjait és közben telefonáltam is...
kerekpocak

Sziasztok!

én is főleg olvasó üzemmódban, egész nap a kertben vagyunk, esténként világmegváltó beszélgetések úgyhogy a net kimarad.

Jól vagyunk nagyon, Juli egy cukorfalat, anniyra jószívű és kedves meg okos meg szép hogy csak lesek mindig.
Mostanában a legújabb játék belebújni a szülők cipőjébe, és úgy közlekedni. :lol: 8)

Panni pihenj amikor csak tudsz! Kitartás, egyszer minden fog kint lesz és akkor végig tudjátok aludni az éjszakákat.
Márk annyira hasonlít rád!!!!!!!! Szetm egyre jobban :wink:

Zsóka én simán ráadnám a gyerekemre ezt a rucit kérdés ahogy Edus is írta hogy felveszi-e. :wink:

Zsófi Samu nagyon ügyes hogy egyedül eszik!!!És mindjárt 1 éves!! Sztem a tortának fog leginkább örülni 8)
Még a tejzeh akartam írni, hogy Juli is 1 évesen kezdte de a nem itta meg először ezért a tápszert hígítottam vele és 2-3 hét alatt már csak a tej maradt.

Kata
Lizu nagyon cuki a kis fogakkal! (olyan mint egy kis banya de ezt teljesen jó értelemben :lol: ) Egészen megváltozik az arcuk amikor fogak is vannal.
Hogy álltok mostanában a gyogyókkal/görcsökkel??
Balatonra tessék menni! Kikapcsolódás kötelező!
:wink:

NóriFarkas is nagyon édi! Micsoda kis pasik lesznek a babákból!!!

Niki jó kiruccanást! Én már alig várom a nyaralásunkat... Még 21 nap.

Edus már csak 43 nap??? Vagy ha korábban jön??? Húúúúú. Izgi. annyira drukkolok hogy minden úgy legyen ahogy szeretnétek (hazaút, szülés, visszaút, stb...) Olyan jó lesz nektek!! Tényleg mit is mondtál? lesz 4. is? :lol: :lol: Vagy ezt még hagyjuk?? :lol: :lol:

Fatima, Marcsi, Reni, Julcsi, Szilvi, Többiek tessék előbújni legalább 1 bejelentkezésig!!!
(Mondom én
:lol: )

Puszi

Klári

Klári
Kép
ganti

sziasztok,

csak én is villámlátogatok.

szombattól hétfőig Arlón voltunk egy kempingben, nagyon jól sikerült. Laura pörgött ezerrel, fél percet nem ült. én meg mosolyogva gondoltam arra, h. 2 éve még egész nap a parton fekve napoztam, meg nem moccantam.. most meg meg nem álltunk egy fél percre sem. :lol:
kifejezett aktív pihenések elé nézünk a jövőben :lol: ez nekem új, meg kell még szoknom ! u.akkor olyan jó látni, h. jól érzi magát a gyermek, és nincs egy fél perc unatkozni való ideje sem.
képeket majd teszek fel.

viszont: étvágy zéró továbbra is. utóbbi napokban nem ebédel és és nem 5 órai kajázik, max 3 falatot. vacsorára nagy adag sinlac még mindig csúszik.
van egy enyhe hasmenése, ami inkább a szilárd étel hiányának tudtam be eddig, de már aggaszt, h. jó 2 hete tart. most szedetem vele a Normaflort, ez a Rota után is helyrerakta.
ha nem marad abba a héten a hasmenésszerűség, viszem dokihoz. amúgy egyéb tünet nincs, fognövésre utaló sem, jókedvű, pörgős, mosolygós. szal lehet túlaggódom.

bocsánat, h. csak magunkról írtam.

puszi mindenkinek.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

marcsi: vacsi helyett a sinlacot ha elosztanád 2 felé? sztem 500-600 ml lehet h nagyon megterheli a gyomrát és azért van hasmenése?
kerekpocak

Zsófi, igazad lehet, próbálkoztam ezzel is, de nem alszik el addig, amíg meg nem kapja az adagját, hanem balhézik. :?

most a legújabb jolly joker (amit bármikor megeszik) az a sonkás-vajas zsemle. tegnap fürdés előtt kapott egy fél zsemlét, így beérte 400 ml sinlaccal.

Marcsi

KépKép
alon

és ha az 5 órás kajánál is kapna zsömlét + sinlacot? akkor vacsinál is ugyanezt? akkor tudnád h nem éhes, csak a megszokás miatt balhézik. de nekünk a 400at is irtózatosan sokalta az orvos amikor samu anynit eett. azt mondta h 200-250 nél nem egézséges ha többet kap, mert kitágul a gyomra.
kerekpocak

Klári! na hírt ad itt lassan mindenki :wink: :wink:

jajj még múltkor akartam írni: írtad h Juli mikor bontod az üveges kaját akkor fújjog vagy mit csinál --> amit a büdi pelusnál :)
na szóval nem csodálom a gasztro-anyu főztje mellé bepróbálkozik ilyen műanyagokkal..... :P :P :P :P :P
jót nevettem! :lol:

görcsik vannak, hol rosszabb, hol sokkal jobb :?
de mindemellett pedig csodás módon fejlődik a cica, és mi nagyon boldogak / büszkék vagyunk!!!
amit akar, azt aztán tűzön-vizen!! aimit meg nem, .......
hűűűűűűűű nem eccerű :wink: :wink: de így van jól.

Balcsira megyünk ám! épp most egyeztetünk a férjemmel :lol:
mindkettőnk elővette a határidőnaplóját... :lol: :lol: :lol:

jajjj nagyon jó lesz ez a családi nap, nagyon várjuk már!!!
főleg az uncsitesómékat!! :wink:

most mondta az apukájuk h a kisebbik csajszi (13 éves) a 15-16 évesek között görög országos 2. helyezett lett 100m gyorsban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naaaagyon büszke vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Zsóka! spenót!!
ma natúr spencit adtam Lizinek zöldséges főtt májjal!
hát kajálta ám rendesen! :wink:
de akkor Marcipánnak nem ez lesz a kedvence.
evvan! :wink: :wink: :wink:
különben eleinte Lizi sem ette (talán ez volt az egyetlen... :roll: ) de aztán valahogy amikor legközelebb próbáltam, befalta. és azóta is :lol:

Andi kérdezted eccer még régebben: Noémi a húgom (a 3 közül az egyik :wink: ) és március óta itt lakik velünk többé-kevésbbé....
szal hétköznaponta átlagban 5ből 4 napot.
hááááát nagyon jó dolgom van! :wink: :wink: :wink:
de szeptembertől visszaáll a dolgos munkás életbe!
hajjjajjj !! :roll: :roll: :? :lol:
lmkata

Sziasztok!
Szombaton megjöttünk és ma reggelre lett újra internet, igaz ehhez tegnap még kicsit erélyes hangot kellett megütnöm az ügyfélszolgálatossal.

Nyaralás nagyon jól sikerült. Igaz a lustizás ment két hétig. Majdnem minden napunk egyformán telt. Reggeli, majd locsi-pocsi aztán vacsora. Talán ha három nap kirándultunk. Ákos első este nyugtalan volt, de utána már nagyon élvezte. Sikeresen elrontottuk, ha eddig még nem volt………………
Apa + a bratyók nem tudják elviselni, ha sír. Nem is kell sírnia csak egyet nyekkeni és máris 3 erős férfi veszi körül a kívánságát lesve. Szemrehányóan hozták nekem, hogy mi van én nem hallom? De igen, csak azt nem akarták megérteni, hogy hamarosan Ákossal ketten maradunk és nekem nincs + hat kezem, hogy mindig felkapkodjam.
Holnap megyünk szív UH-ra, utána megírom, hogy mi volt. Jó lenne, ha engednék a bébi úszást, mert Ákosnak nagyon tetszett a víz. Még mindig nem forog, viszont ülni akar, onnan meg fellöki magát és áll. /Ez nekem nem tetszik úgyhogy ebbéli ambícióit megpróbálom akadályozni/. Megkóstolta az őszibarackot, almát, görögdinnyét. Persze csak szigorúan kóstolás szinten, hát ízlett neki, sőt amikor elvettem akkora kiabálást csapott, hogy csak úgy zengett az étterem.
Ja, őfelsége nagyon ritkán sír, ő kiabál és pöröl. Néz ránk és mondja ha valami nem tetszik. Ráncolja a homlokát.
+ Amikor hazaértünk ráismert a kiságyár, szobájára. Hangosan nevetett és nagyon jól aludt. /Nem gondoltam, hogy egy négyhónapos gyerek ezt tudja/Utazóágy nem jött be neki. Pár óránál többet nem aludt benne, csak mellettünk, még szerencse, hogy nagy volt az ágyunk. Itthon újra a kiságyában alszik.

Holnap jönnek a képek, mert nem tudok tömöríteni, apa levédte. :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

LÁNYOK EZ TÖK JÓ!!!! A SZÜLÉSZETNEK VAN HONLAPJA:::

WWW.GOLYAZHAZ.HU !!!!
kerekpocak

CSAK KIS BETŰKKEL:

www.golyahaz.hu
kerekpocak

kaszás doki miért nincs az orvosok között??
kerekpocak

se a sóvágó???
kerekpocak

Apát kirángattam az ágyikóból!
Tehát a képek:
Kép Meglepetés Szülinap!
Kép Gábor minden reggel elaltatta, hogy tudjunk nyugodtan reggelizni.
Kép Szieszta
Kép Locsi-pocsi
Kép Beszélgettünk
Kép Pasik
Kép Apa és fia
Kép Pihi
Kép Cuki
Kép Bohócok
Kép "Már megint fotóztok?"
Kép "Én kiszállok!"
Kép "Baj van a részeg tengerésszel!"
Kép Gumiarc "A növényt szerettem volna fényképezni!" :roll:
Kép Férfiak
Kép "Kié a nagyobb?"

Két hét hangulatáról képekben ennyi!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Hú, most zavarban vagyok, mert a "Pihi" képen valóban egy baba pihen, de nem az enyém. Nem értem.Igaz amikor betöltöttem azt írta, hogy az oldal hibás, lehet hogy ez az ok.
Tehát a Pihi kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

HÚ DE SZUPER LEHETETT SZILVI!!!!!!!!!

nagyon nagyon irigylésreméltó család vagytok!!!!!!! fantasztikus az összhang!!! ákos nagyon szép kisfiú!! gyönyörű arcocskája van!! irtózatos édes!!! gábor és árpi pedig nagyon jóképűek!! mennyit nőttek!! főleg árpi! kész férfi!!!!

kedvenc: ahol apa alszik ákossal!!! az valami tündéri édes + a két láb!!!! de az összes kép marha jó!!!
kerekpocak

Köszönjük szépen mindenkinek a hófordulós köszöntéseket!
Ne haragudjatok de most nem köszönöm meg egyenként, mert mindjárt elájulok a fáradtságtól.
Jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Zsófi, ez tök jó!! Hogy találtál rá az oldalra? Egy csomó doki nincs feltéve különben.. :roll: Viszont mostmár egyértelmű, hogy Kovács Tamás doki volt az ügyeletes, amikor bent voltam Marcival. Egy csúúúúcs jó arc, nagyon-nagyon rendes ember, ha nem lenne egy szuper orvosom, Őt választanám, az tuti.

Szia Szilvi!!! De jó, örülök,hogy jól sikerült a nyaralás. Képek eszméletlenül jók, mindannyian szépek vagytok, szuper "kis" család!! :wink: mennyit nőtt Ákos!! Gyönyörű!!!!

Kata, eeez igen, gratulálok a kiscsajnak. Nem semmi eredmény!!
Jó ez az uszitábor, de elég fárasztó, teljesen leamortizálódik Bori a nap végére. :shock: Pedig tegnap már a csoportból hárman (köztük Borcsa is) lábtempóztak. Még egy hét kellene, és megtanulna úszni, de nem megy, mert még egy csomó programunk van, és mindjárt kezdődik az ovi. Pl még nem voltunk az Állatkertben, meg moziba is kéne menni--meg akarjuk nézni ezt az új mesefilmet--Lecsó a címe. :D Szóval még annyi mindent kellene csinálnunk. 8)
A 2.nagylapát kibújt már? :D

Marcsi, hát igen, ez már nem az a nyaralás, mint régebben volt. :D
Láblógatós lustizós délig alvós nyaralások megszűntek egy időre.
Szuper lehetett a kempingben, majd tegyél fel képeket!!!

Edu, DEHOGY VOLTÁL BÁNTÓ!!! Sőőőt, nagyon köszi a tanácsot, marad a póló+rövidnaca együttes szintén adidas--az anyuka nagyon szereti ezt a márkát :wink: .Te miket vettél a tökiknek? Majd mutizd meg ha lesz időd léccci!!!

puszi Mindenkinek,Zsóka

KépKép
logi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?