Hahó!
Bár ide nem írtam meg, de elmentünk nyaralni augusztus elején, ami nagyon jól sikerült! A hazaérkezésünk másnapján viszont nagyon rosszul lettem, nátha, fejfájás, láz, hányás. A doki azt mondta, h ez egy egyszerű megfázás. Hát a hülye is látta, h nem az! A babával szerencsére minden OK, úgy tűnik, Törpicsek elég edzett volt ahhoz, h meg se érezze ezt az egészet! A pocakom is nagyon szépen növöget.
Látom, itt tényleg alig van élet
A 2008. márciusi topicban tényleg nagyon aktívak vagyunk
, és én is nézegettem az április-májusi topicot is, ők is annak tűnnek! És az, ha vki leírja, h gyere ide vagy oda, sztem sem baj, mert aki aktívan akar levelezni a többiekkel (ilyen vagyok pl. én is), annak (sajnos ezt kell mondanom), nem erre a topicra van szügsége.. Én ettől természetesen maradok itt is, örülök neki, h páran vagytok azért, és nagyon reménykedem benne, h a márciusiaktól, vagy az április-májusiaktól vki átszállingózik ide, esetleg teljesen új kismamik jönnek csatlakozni.. jó lenne, ha úgy pörögnék, mint a 2006. vagy 2007. tavasziak! Bocs, ha hosszú lett ez a része, és néhol talán kicsit durva (bár lehet, h nem is)
Most remélem senki nem fog rólam szépeket gondolni emiatt, amit most leírtam..
Magi! Tök édes Zoli! Nagyon csibész feje van