sziasztok
Na megint megjártuk a fél országot. Elég húzós volt, fõként a sok pakolás, meg lecuccolás. De a jó az egészben: tegnap apa hazaugrott egy napra (már el is ment), de az olyan jó volt!
Csak sajna hanna megint nem aludt jól. Pedig szerdán megint útra kelünk, csak most le Somogyba, mert most lesz a 10 éves osztálytalálkozónk. Úgyhogy megint pakolás meg gondolom, nemalvás...
Betti
Nálunk is az volt, hogy mindig apa látta utoljára, amit hanna ügyeskedett. De azt, amikor elõször felállt a kiságyban, végre egyszerre láttuk!!!
A kenguruba mi is bemelegszönk, bár azt hiszem, egyre jobb lesz, mert az idõ miatt már nem kell úgy felöltözni.
Köszi a cicát
Mi is szoktunk nagykádban fürdeni, de hanna abban is csak mászik, meg fel akar állni...
Zulu
Köszi
Pont ezt magyarázom én is hannának, hogy végre mással is szórakozhat, erre csak engem akar. De azért ez olyan jó! Még sosem éreztem ilyen ragaszkodást!
(csak ne kéne suliba járni...)
Zsuzsa
Azok a fránya álommanók most már tényleg beköltözhetnének Hannához is !
Köszi a hós gratulát.
Csics
Nem is tudtam, hogy a Hipp gyártja a kiskecskést.
Köszi a gratulát.
Norka
Hát a bnõd lehet, hogy rosszul teszi, hogy nem vágja a baba körmét. Csak egyszer törjön le rosszul, s hetekig szenved majd a babu. Csics is tudja, pedig náluk nem is úgy törött le, hanem kicsit belevágott az apája
Fkata
Hanna is ezt csinálta egy idõben, hogy vendégsében nem aludt el, és nagyon nyügi volt! De most már elalszik (ha ott anya cicije), v a levegõn bkocsiban-.
Nálunk is volt keresztelõ, hanna két és fél hós korában, de nem volt nagy banzáj.Csak a szûk család. Olyan jól viselte magát a keresztelõt!
Nagyon édi Gergõ a képen!
na befejezem, megyek vasalni..
pusszancs
bringa és hanna (30 és fél hetes)