Mézgombi, gratulálok, vigyázzatok a kis apróságra!
Akkor fiú? Megelőlegezzem?
A felfúvódás ismerős, hihetetlen, hogy egy kiadós vacsoránál parányibb kis sejthalmaz, hogy megdobja a hasat már most. Majd döbrögi korodban lehet, hogy visszasirod még ezt a „ kis” haspuffadást.
Szép, nyugodt várandósságot kivánok!!!
Elgondolkodtam ezen az Erikán- télleg jó. Anyukám akkor még nem tudhatta milyen tipus leszek-gondolom. De már úgy megszoktam az Andit-maradhatok?
Gab, Lackó?Meske a legjobbkor indult el,
na most aztán szaladgálhatsz utána.
Prenata, ha mered próbáld ki, hogy Te is ugyanannyit költesz magadra, hajfestés, kozmetikus, új rucik, manikűr, pedikűr, ékszer stb, és amikor( hamar) elfogy a piz, sirjál neki, hogy adjon már mert nincs pelenkára, kajára-legyen üres a hűtő stb. Persze neki sem lesz, így kérnie kell pl a szüleitől, havertól stb. Az meg ciki. Na akkor rájön, hogy milyen szar ha nincs piz. Talán jó iskola lesz neki. Ha eddig a balhézás nem hozott eredményt talán ez jó. De ne támadóan csináld, inkább csak kisérletképpen, ártatlan arccal tárd szét a kezed hogy nincs, olyan kis buta szőkésen( a szőkéktől nagy bocs!!!)szóval ne úgy, hogy na látod hapsikám milyen ha nincs. A lényeg, hogy ő maga jöjjön rá. Egy ismerősömtől hallottam ezt, nekik bejött.
Én nem próbáltam, nálunk az én kezeim közül folyik ki a lové, mint a homok. Ma fél év óta mertem magamnak venni kinai farit 3 ezerért, a lányom meg nem beköpött az apjának?
- Apa láttad anya új gatyáját milyen jó?- Aztán,
- de anya apa miért nem tudhatja hogy nadrágot vettél, hiszen olyan szép.?
- Mert mindig haragszik ha veszek valamit.
-Jaaaa.
Azt már ő is tudja :nem jó, ha apa haragszik. A gyermeki őszinteség, imádom. Olyan kis tiszták. Remélem minél később tanulják meg az emberi játszmákat. .
Petike jár!!!!
2 fog is fog!!!Blankának meg csak 1 volt ilyenkor, aztán most meg megvan mind.
Lányok, az én uram amikor Blankát terveztük letette tizenév után a
cigit!!!!Hogy tiszta legyen sejtszinten is az a sperma. Azóta is haragszik, ha valaki cigi szagú kézzel fogja meg a gyerkőket. Ez szerintem is csak akaraterő kérdése. El sem tudom képzelni a gyereknevelést bagóval.
Kmammy, fú ennyi utazást így átvészelt Kevin! Nem semmi. Ha van időd gyere!!!!!!Fotózd már le azt a japán pelust.
OryAndi, hajrá kert és a kertészkedők.
Mosogatógép. Tele van a f-om a csórósággal, hogy vegyünk, de gagyit. Úgy tűnik befürödtünk a mosogatógéppel, de lehet, hogy csak bénázok. Segitsetek má!( az autó, a hűtő, meg azuram bicaja tök jó!!!csak ez a szar.)
5programja van, ez OK., de kiderült hogy minden csak 55 fokon mos. Még ezzel is kibékülnék. De dzsuvás maradt minden tányér meg fazék. !!!!
Na: felhivtam a gyárat, mert nagy a tablettának a hely, én meg azt vettem.Kiderült hogy ezt az olcsó kategóriát úgy tervezték, hogy folyékony mosószert és öblitőt kell bele tenni, meg ugye alulra sót, és úgy adagolja a gép. ( nem semmi vagy mondta az uram, hogy azonnal a gyár műszakijával hivatod vissza magad-hát gondótam ő má csak tudja mi van)
Namármost, én többször belenéztem mosás közben( mert azt írja le lehet állitani betenni a kifelejtett edényt, és a programot attól folytatja), szóval az ajtóból egyszerűen csak beejtette a tablettát. Akkor a folyadékkal is azt csinálja nem? Kinyilik a is doboz és az ajtón lefelé folyik a szer. De hogy kerül az edényekre? És az a lapát ami a két szint között forog, hogy mosogat el? Nincs a tiétekben dörzsölő? Valami olyat képzeltem, mint az autómosóban. Jóvan nna, ne nézzetek hülyének, csak szeretném megérteni, hogy működik, illetve a miénk miért nem működik? Igaz folyékony mosogatszert még nem kaptam sehol. A só meg az öblitő benne van, azt magának adagolja, de eddig 2x tabit raktam bele. Először 30 perces rövidprogramon, majd a hosszú programot is lefutattam. Pörköltes maradt minden. Vagy nem jól pakolok?Most mi van? És honnan fogom tudni, hogy kifogyott a só, vagy az üblitő? Mennyit töltsek utána?És mikor? Azt irja 80 mosás. Akkor számoljam?Bakker mégiscsak a mindent kijelzőset, mindent érzékelőset, több hőfokosat kellett volna venni, de akkor nem lett volna azuramnak bicaja, pedig azzal jár munkába, mert az olcsó. És edz is. Szakértsetek már-mosogatógáphasználók.
Köszi!