Új privát üzeneted érkezett!

Lippa!

Édes kis bogárkák, nincs is rá szó, milyen aranyosak :wink: nekem sem sikeredtél túl hosszúra, imádom, amikor küldtök képeket, annyira zabálnivaló kis husik.Már alig várom, hogy a sajátjaimat is láthassam és lefotózhassam, szerintem tutira nem fogok majd tudni betelni velük.Dehát ez így van rendjén :wink:

Benszi, de még ezt a hónapot itthon dolgozom le, ma kb.14 megrendelést vittem fel, és mára ennyi.Azért sokkal jobb, mint bent ülni, és most legalább olyan klassz a levegő, hála az égnek, most nincs az a nagy meleg,remélem így is marad egy jó darabig!

Puszi

Kép
numato

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok,és olyan jó látni ,hogy folyamatosan bővül a topic!Remélem nemsokára már személyesen is megismerhetlek benneteket!Már várom a hétvégét,és remélem nem alkot Máté megint valamit,mint tegnap!Hát a frászt hozta ránk!
Nálunk most volt a búcsú és hintázni indultunk volna,mikor Máté elesett a konyhában,koppant a feje rendesen.Volt nagy sírás ,de semmit nem láttunk a fején és hamar megvígasztalódott.De szokatlan módon csak üldögélt egyhelyben,ami rá nem jellemző,és mikor felállt eléggé szédelgett.Akkor rögtön irány a János sebészet.Egy tündéri doki bácsi vizsgálta,addigra már kicsit aktívabb lett és nem is szédelgett annyira.Ja,és pillanatok alatt megszerelte a doki forgószékét! :oops: :?
Szerencsére Ő sem látott semmi kórosat Mátén ,alaposan átvizsgálta,és hazajöhettünk,persze még figyelnünk kellett ,de már estére szinte semmi baja nem volt.Mára pedig megint csak hétördög lett!
Szóval egy tized másodpercre nem nézhetünk félre,mert rögtön alkot valamit!

Igaz ,aki így mászik fel dolgokra..... Kép Kép

Itt pedig a Keresztlányommal csücsül a vaddisznón!

Kép
taptau

Manda, Gabicsibe, Lippa köszönöm szépen!

Lippa szerintem sem lettél hosszú, tündériek a csajok :lol: nagyon jók lettek a képek.

Én is tettem fel az albumba pár új képet.
Pocak alakul rendesen.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Folyt köv.

Juci,nagyon boldogságos névnapot kívánunk neked!

Mamm,neked meg boldog szülinapot!

Lukrécia,a múltkori képen az unokatesóival van lefotózva a Máté,ugye Te kérdezted? :oops: Egyébként nagyon csini kismami vagy,Anyukád ide vagy oda!

Zsókuci,örülök,hogy jól éreztétek magatokat,és képeket kérünk ,jó sokat ,a mosolygósabbik feledről!Pussz

Chesti,Niki zabálnivaló,és remélem jó lesz a hétvége,még lehet ,hogy rád csörgök!

Bibar,már a múltkor is akartam kérdezni,hogy nem tudod véletlenül,hogy folytatódik ez a dal(már elfelejtettem és nincs itthon a Forrai könyvem)

"Reggeli harmat kelti a lepkét
Virág a réten tárja a kelyhét
........
........
Virágkehelyben reggeli várja"

Előre is kösz!Remélem tudsz segíteni!

Lippa,de jó képek,gyönyörűek a csajok!Szuper időtök volt!
Már egyedül esznek a lányok,kiskanállal?Máté is próbálkozik,de katasztrófa a vége és rendszerint az egész ebéd a földön köt ki!

Nyunyi,várunk téged is ide sok szeretettel!

Numa,Te még dolgozol?

Bibike,nagyon helyes baba Bettike!

Mot,Krisztina pedig már kész hölgy! :lol: Csak több képet kérünk!

Sharon,fogsz Te még dicsekedni,hogy mekkora pocid van.

Estrella,biztos minden rendben lesz és lehet hogy már mutat valamit a jövő heti vizsgálat!Nekünk már a genetikai uh-n a doki néni mondta ,hogy szerinte fiú!13+4 hetesen

Lexi,neked is szorítunk holnapra!Erős,stramm kiscsajszi lesz meglátod,mint az anyukája! :lol: :lol:

Húha,most néztem az órára, Kriszti már biztosan visszakapta az ikreket!Remélem minden oké!Szorítunk neked! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek:Andi

Kép
taptau

Benszi,szerintem már a pocakban is úgy viselkednek,ahogy majd kint fognak.Legalább is Máté épp olyan aktív volt bent, mint amilyen most kint!

Kép
taptau

Köszi Csajok :D !

Numa ez pontosan így van ahogy írtad :D .Olyan gyorsan repül az idő,nemsokára Te is a karjaidban tarthatod Őket :wink: !

Taptau elhiszem,hogy megijedtetek,de hál'Istennek nem lett semmi baj!Tényleg egy percre sem lehet levenni a szemünket Róluk!Csak a strandon esznek egyedül ilyesmit,mert ott könnyű letakarítani :lol: .Egyébként csak a darabosakat,mert különben egész nap takaríthatnám a lakást(így is,de mindegy) :shock: !

Juci nagyon szép a szoba és látom a ruhák is gyarapodnak rendesen.Jól látom Te egyformán szeretnéd Őket öltöztetni?
Na és a pocakod :o ,nem semmi növöget ám rendesen :wink: !

Lippa

lippa

Andi, köszönöm szépen!

Lippa, van pár egyforma cuccunk, de igazából nem fogom őket állandóan egyformába járatni.
Rugikból már nem vettem egyformákat, azok mind különbözőek.
Nehéz megállni, de azt olvastam, nem tesz nekik jót.

Judit

jucicuki

Gabicsibe!
Hát nem tudom mi vár rám még.ha kibújnak!Mondjuk én nyugodt baba voltam,az uram volt nyugtalan,de nagyon!
Lippa!
Annyira helyesek ezek a kis fruskák!A tieid nem voltak ficánkák?
Sharon!
Én megbeszéltem a skacokkal,hogy a 36.héten kijönnek,akkorra már nagyok lesznek,önállóan tudnak levegőt venni és nem kell inkubátorozni!Tehát 2007.11.17.Tök jó dátum!
Na ide azzal a pocakkal,majd mi megmondjuk,hogy megnőtt!
Estrella!
Drukk a mai dokihoz!
Numa!
Csak lájtosan a melóval!Taptau!
Hát nem nyugtattál meg,de nem baj,majd 8szögben ugrálunk együtt a plafonon a gyerekekkel!Nagyon szép kisfiú Máté!Csajok reszkessetek!!!!De jó,hogy nem lett komolyabb baja!!!
Vendég

Juci!
Szépen megnőtt a pocakod és helyes a babaszoba!
Vendég

Sharon
Igen, holnap megyek. Meg szerdán is, mert akkor vesznek mintát a magzatvízből. Holnap konzultáció lesz. Lehet, hogy fent maradunk Pesten, egyszerűbb, mint szerdán megint zötykölődni. (Nem vagyok ám hős. :oops: Őszintén szólva nagyon félek, sőt egyre jobban.) A Törpmozgást már két hete érzem. Nagyon eleven. Csak annyit kértem, hogy amíg a tűt beszúrják szerdán, addig maradjon nyugton, mert a feje mellől vesznek a vízből. Ha ficánkol, még meg is szúrhatják.
Lippa
Azért a strandon tudtatok együtt lenni, vagy mindenki benneteket csodált??? Édesek a csajok!
Taptau
Pont ezen filóztam valamelyik nap. Már most is van mind aggódni, mi lesz ha majd szaladgál. Nagyon szép Máté. Egyre több lány pályázhat rá innen a topikból. :) Csak tudjon választani.
Vendég

Bibar
Köszi az infot. Akkor nemcsak én vagyok babonás........ Én sem mertem még babaszoba ügyben tervezgetni, csak picikét, titokban. :oops:

Juci
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!! Olyan édik a rucik és a szoba is szép lett. Kép
Vendég

Sziasztok!
Ne haragudjatok de még mindig nincs idöm visszaolvasni :oops: .
Magunkor egy kicsit:Jol vagyunk csak egy kicsit hisztizünk, a kiságyba mintha mumus lenne nem hajlando ott aludni, max 10 percet, csak az én helyemen jo neki, meg persze imád a kezemben lenni,de különben minden oké, a fürdésnél már nem sirunk!
Majd jelenkezem még ,és jövök majd a szülés történettel!
Puszi mindenkinek! :lol:

Kép
bibike27

Lexi
én is álmodozom ám már nagyon :oops: :oops: főleg mikor itt olyan jó képeket látok,mint Juci babaszobája :P :P már annnnyiraaaaaaaaa várom hogy rendezgessem a kis cuccait :P :P drukkolok neked nagyon szerdára,minden rendben lesz :oops: :oops: hogy megy az idő,már 19 hetes vagy,nem semmi :oops:

Bibike
de drága lehet,csak anyuci illatán akar aludni :P és mindjárt 2 hetes,hát ez nem semmi :P :P kérünk sok-sok képet :P :P

bibar

Bibarci!
Ugye,szerintem is klassz az időpont!
Bibike!
De jó hallani flőletek!Kemény,hogy csak karban van el és a nagy ágyban!Képet!!!!!
Lexi!
Drukk a dokikhoz!!!!!
Vendég

Benszi köszi :D .Nekem is nagyon kis ficánkák voltak,mondjuk én elég későn kezdtem őket érezni a 21.héten.Na de aztán nem volt megállás .

Lexi nagyon szorítok Nektek a vizsgálatra,biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz.Előkerestem Neked a helyet ahol mi voltunk 4D-n,XIII.ker.Kárpát u.9. Kleopátra ház tel.:30/996-2164
vagy 70/335-0408.A Praxis rendelőt is nagyon dícsérik van ott egy orvos Győrffy Dr.aki állítólag nagyon profi.

Sokat nem voltunk együtt,mert mindig mászkáltak valamerre,nem ültek le egy percre sem,de szerencsére húgomék is ott voltak és tudtak segíteni.

Lippa

lippa

Juci!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Lippa!
Látom, jól telt a nyaralás! A Tündérkék most is nagyon édesek voltak! Gondolom, nem unatkoztatok mellettük... :) Bababarát helyen voltatok?

Benszi!
Én is azt szeretném, ha a gyerkőcök addig lennének odabenn, amíg meg nem erősödnek annyira, hogy ne kelljen inkubátorba tenni őket. Ha ez a 36. héten van, akkor jöjjenek elő akkor.

Zsókuci!
Örülök, hogy jól telt a hétvége! Kérünk ám beszámolót majd!

Taptau!
Máté már mekkora! Elhiszem, h. megijedtetek amikor Máté szédelegni kezdett, de a lényeg, hogy nincs semmi gond vele!

A dalocska szövege:
Reggeli harmat kelti a lepkét,
Virág a réten tárja a kelyhét.
Látja a lepke, libben a szárnya,
Virágkehelyben reggeli várja.

Néhány alkalommal voltam Ringató foglalkozásokon, ott tanultam.
Szoktam énekelgetni ezt a dalocskát a pocaklakóknak és úgy tapasztaltam, nagyon szeretik.

Lexi!
Szorítunk ám szerdára! Hidd el, minden rendben lesz!

Sharon!
Gondolom, hogy már eleged lehet a rokonok sopánkodásából, dehát a lényeg, hogy szépen fejlődik odabenn a babó. A többivel ne törődj. Lehet, hogy ha nagy lenne a pocak, akkor meg az lenne a baj...

Napocska!
Holnapi jóga esetle? Szerdán nem tudok menni, ezért kedden mennék.

Jó hír! Apa összeszerelte a kiságyakat! Kezd gyerekszobát ölteni a régi dolgozószoba. Tök jó!! :) Még az ágynemű és a matrac hiányzik belőle.

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Lexi ezt találtam még Neked a Győrffy doktorról,olvasd el szerintem érdemes :wink:

http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=13800

Gica igen nagyon jól éreztük magunkat,hát este nem kellett altatni egyikünket sem az biztos :D .Egy nyaralót béreltünk ki,volt nagy kertje és oda vihettük a kutyusunkat is.

Lippa

lippa

Lippa
Köszönöm szépen. A szerdai vizsgálat és az azt követő 3 napos fekvést ez a program követi majd. MOst viszont nem irigyellek. Gondolom van mosnivalód bőven. :wink:
Vendég

Lexi nagyon szívesen :wink: !

Hát ami azt illeti lenne,csak nem vettem észre,hogy elfogyott a mosóporom,úgyhogy előbb azt kell beszereznem ebben a csodaszép időben :oops: :roll: .

lippa

Lányok!
Köszönöm ,mindenkinek a szíves fogatatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aranyosak vagytok!!!!! :D Gratula mindenkinek a babához és babákhoz!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Ezek szerint a kutyus is nyaralt egy kicsit! :) Végülis akkor most olyan volt, mintha egy kertesházban laknátok.

Nyunyi!
Szorítunk! Jól látom a vonalzódon, még 13 nap van hátra az eredményhírdetésig?

Gica

Kép
gica1

Lexi, Gica, köszönöm szépen!

Judit

jucicuki

Sziasztok! :lol:

Köszönöm az érdeklődést,nem igazán javulgatok... :cry: Mára már tiszta takony is lettem,pedig fekszem kúrálgatok,stb.Mindegy.A lényeg:voltam ma dokinál,méhszáj zárt,szívecskehang ok,azt mondta csak láz esetén vegyek be gyogyót.Remélem odáig nem jutok el.... :shock:

Lexike

Nem hiszem hogy allergia,mert aug,szeptemberben én a parlagfűre írtó allergiás vagyok,köhögök,torokviszketés orrfolyás,minden ami kell,de az valahogy más.Azért talomba helyezem ezt a gondolatot is,bár remélem nem erről van szó.... :?
Szorítok holnapra,szerdára meg főleg!
Miért írtad,hogy a 20 héttől vérzésre számíthatsz?nem értem.Vagy félreértettem vmit?

Bibarci

Úgy emlékeztem pénteken mentek 4D-re!Jaj de jó,akkor egy nappal előbb,az már mindjárt itt van! :lol:

Zsókuci

Mesélj mi volt a balcsin!

Chesti????

Numa

alig írsz!Érzed már őket?

Napcsi????????

Lippa

hát ahogy alszanak a csajok........beszarás! :lol:

Taptau

Óriási már a Máté!!!Hihetetlen!Igen,én kérdeztem hogy kik azok a gyerkők!

Juci

Tüneményesek a ruhácskák!Nagyon Boldog Névnapot,bár én azt hittem,dec 10.....

Bibike

Én már nagyon várom a születéstörit!

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Csodásak a képek a gyerekekről! Mindig szívesen olvaslak benneteket, írni még ritkábban, de majd eljön annak is az ideje :D

Jucika, ide is írom: Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!! Hatalmas már a pocakod :wink:

Puszi mindenkinek!
süni76

Lukrécia, Süni köszönöm szépen!

Lukrécia, akkor is van, de mivel februári születésű vagyok, valamit a nyárra is kellett hagyni :wink:

Judit

jucicuki

Gica Drága!

Jól látod még 13 nap!!!!!!!!!!!!Már nagyon várom!!! :roll: :wink:

Lánykák!

Van köztetek olyan kismami akinek 1 inszemre sikerült a baba??? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Nekedm a szomszédasszonyomnak az első inszem sikerült és álomszép a kislánya!

Kép
lukrécia

Lukrécia
úgy is volt,de a párocskám átrakatta mert aznap nem jó neki,igy legalább elöbb megyünk :P :P :P jól jártam a fogdokinál,gyökérkezelés :evil: :evil: :evil: :evil: mehetek még egy párszor :twisted: :twisted: remélem picurkám ebből semmit sem érez :oops: :oops:

bibar

Bibarci

Na,szupi,így legalább egy nappal előbb láthatjátok amint békésen,háttal szundikál..... :lol: :lol: :lol:
Na jól van,nem poénkodok ezen,nehogy bejöjjön még a végén... :evil: Csúnya Lukrécia néni! :evil:
SZERETI! :P

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Itt vagyok! :D A hétvége nagyon jól sikerült! Szombaton reggel érkeztünk, ettünk, ittunk (igen, már reggel is :wink: ), aztán kipakoltunk, és strandoltunk - Az idő PONT jó volt, és a víz is PONT jó volt. Mindkettő kellemesen meleg volt! :D -, utána grillezés, evés, ivás :wink: és társasjátékozás következett. :D :D Hú, de szombat este mekkora szél volt! :shock: Nagyon durva volt, aztán jól le is hűlt a levegő, másnap mikor felkeltünk, pakoltunk, és indultunk haza, de még szerencse volt, hogy dugó volt az úton, így mire Siófokra értünk, meleg lett, és mentünk le oda a partra :D:D Ott már én nem fürcsiztem – túl hidegnek ítéltem meg a vizet, nem volt kedvem felfázni :roll: -,de ott is ment még a társasozás :D Szóval tegnap este vmikor 8 után érkeztünk :D:D És tényleg nagyon jóóóó volt :wink: :lol:

Chesti drága,
Nagyon el vagy tűnve! Remélem minden rendben, és csak Niki foglal le ennyire :wink: Puszillak!!

Lexi,
Mikor kapunk pocifotót??? :D
Igen, észre vettem, hogy mi is lekoptunk azokból a baráti társaságokból, ahol már van gyerek… :? :roll: Valahogy így alakult. De lassan már mindenki babás lesz, és remélem mi is :wink:
Amúgy 4D-n mi ugyanott voltunk, ahol Lippa, nagyon aranyos a nőci.
Továbbra is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Sharon,
Ne foglalkozz a rokonokkal, legalább nem zaklatnak a pociformából kikövetkeztetett baba neme-babonákkal :lol:

Judit drága,
Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!!!! :D

Kép
Nagyon szép a pocid, és a szobától is kész vagyok, főleg nagyon megható, hogy a lányok UH képe be van keretezve… Olyan jóóó ezt látni! :D:D

Mamm,
Szombaton megérte volna lemennetek nektek is Balcsira, nagyon szép és jó idő volt! Hát este már nem… :D
Kár lenne, ha nem tudnál jönni a talira… de persze megértem.

Bibar,
Atyaég, hogy rohan az idő!! Most nézem a vonalzódat, hogy már a 15. hetet is betöltötted!! :D:D:D Várjuk a pocifotót! :D

Mot,
Nagyon édi Kriszti! :D:D

Lippa drága,
Nagyon remélem, hogy igazad lesz gólya-ügyben :wink:
A lányok mennyire jók a képeken!! :D:D:D Nekem az evős képek tetszettek a legjobban :D:D

Numa,
Puszi neked! :D

Taptau,
Hűűű, nem csodálom, hogy nagyon megijedtetek!!! Szerencse, hogy nem lett komolyabb baja Máténak! Puszi a buksijára helyettem is, jó? :wink:

Lukrécia,
További gyógyulást!!! Meglátod rendbejössz szombatig!!! Örülök, hogy beszéltünk! :D Puszi!

Kép

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
örülök hogy jól éreztétek magatokat :P :P bizony annyira gyorsan telik az idő,én is néha ránézek a vonalzómra és nem hiszek a szememnek :oops: :oops:

bibar

Lukrécia
A dokik mondták, hogy akkor hirtelen annyit nő a babó, hogy nagy lesz a megterhelés a méhszájnak és számítsak vérzésre. Mondtam is neki, hogy mivel állandóan azt mondja pici a baba, így akkor most nyertem két hetet? Persze senki nem tudja mi lesz velünk, mert annyira speciális az egész. Már kicsit szégyellem magam az orvosok előtt, mert el tudom képzelni mit gondolnak, mikor meglátnak...... Annyira szeretném, ha a lepény jó helyen lenne és innentől én is normális kismama lehetnék, de teljesen tehetetlen vagyok.

Zsókuci
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a buta idő ellenére is. Jó lehet ez a társaság. Tippet köszi!

Gica, Sharon, Lukrécia és mindenki, aki szorít nekünk....
Nagyon köszönöm lányok és bocsi, hogy velünk mindig csak a baj van. :oops:
Vendég

Lexi,

hát ejnye-bejnye, mi az hogy bocsi, hogy veletek mindig csak a baj van??? Vannak nehezebb periódusok, és majd lesznek boldog babavárós időszakok. :) Nem szabad negatívnak lenni, bár tudom, hogy épp elég sok mindenen mentetek eddig keresztül ahhoz, hogy így érezd... Fel a fejjel, Törpillával meg minden rendben lesz!!!!! :D

Lukrécia,

mielőbbi jobbulást neked!
Amúgy meg olyan nagyokat tudok vigyorgni rajtad és Bibaron, ezek a kis cívódások... aranyosak vagytok! :D Ja, és az a balcsis képetek is tök jó, ezt nem is mondtam a múltkor! :D

Juci,

én is sok boldogságot kívánok! Meglestem a képeidet, szép nagy már a pocid! És az a két kis ruci az akasztós szekrényben.... tüneményesek! :D

Taptau,

köszi neked is a köszöntést! Nagyon nagy legény már ez a Máté, repül az idő, igaz? Maholnap már udvarolni megy! :D

Lippa,

totál odavagyok a csajaidtól, egyszerűen zabálnivalók! :D :D :D

Zsókuci,

örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin. Voltál ám eszemben szombaton, amikor az a viharos idő volt... Mi augusztus végén megyünk le egy hétvégére a haverokkal, nagyon várom. :D

Estrella,

mi ma voltunk az Istenhegyi úton. Nagyon kedves volt mindenki, kapunk fotót, és egy 11 perces dvd-t is. Szerencsére minden rendben van velünk, kívánom, hogy nálatok is így legyen!!! :)

Benszi,

képzeld, nekem is ficánkám van! :D Jól beszivatta vizsgálat közben a doki bácsit, alig tudta megmérni az orrcsontját, mert folyton izgett-mozgott. Még bokszolt is! Ja, és az öklét rágcsálta, nagyon kis édes volt! :D

Kép

Kép
mamm

Estrella!

Én is voltam az Istenhegyin ugyanezen a vizsgálaton. A vérvétel gyorsan megvolt, csak az utolsó jó vénámba került, szétment. Az Uh-ra várni kellett hiába volt időpont. Én őszintén egy kicsit alaposabb vizsgálatra számítottam. Az egész 8 percig tartott, mindent lemértek a babán és ennyi. A doki szinte semmit nem mondott. Bár én nem is kérdeztem, mert annyira jó volt látni ahogy mocorgott a baba, mindent elfelejtettem. Kaptam a végén egy DVD-t a felvételről és ennyi, mehettem fizetni a 28 ezret. A vérvétel pedig nem szűrés hanam kockázatbecslés. Kiszámolják, hogy az életkor alapján mekkora az esélyed a betegségre és a vérvétel alapján ezt az arányt csökkentik le valamennyire. Ennek ellenére nem bántam meg, nyugodtabban alszom!

Lexi!

Nagyon szorítok! Ha azért netközelben leszel írjál, már most izgulok érted!

Zsókuci!

Örülök, hogy jó volt a Balcsin!

Kép

Kép
sharon

Lexi

Szerdához két hétre vagy 4 hétre lesz eredményed?Holnap írj hogy mi volt a konzulin.Szorítok!!!!!!!

Bibarci

Akkor bizti ezt a sok bokszolást piheni ki,azért alszik minden UH-n! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Drága kis Bibarbébi. :P

Zsókuci

jaj de szép jobbulást kártyát kaptam!Ha ez nem hat akkor semmi......Főleg az a kis cuki ott jobboldalt.Nagyon szomorú mert Luki néni beteg :cry: :lol: :lol: :lol:
Hát nem semmi partygirl vagy e! :wink:

Kép
lukrécia

Szerettem volna képet felrakni, de még mindig nem tudok! Eddig egy béna demo verzió volt a gépen, túl buta volt. Most van egy új amihez viszont én vagyok túl buta....

Kép

Kép
sharon

e=Te :oops: Kicsit nehezen megy magyar nyelv írás... :oops: :lol:

Kép
lukrécia

Kezdek égni.... :oops: Tehát a cuki baloldalt van,nem jobb oldalt...és a kanál is jobboldalt...és.....kés-villa?Na jól van,lepihenek.... :lol:

Kép
lukrécia

Kép

Kép

Kép
sharon

A sok bénázásból ennyit sikerült kihoznom... elég ciki, de nem igazán értek hozzá. A nagyobb képet nem engedte, ez viszont nagyon kicsi. Ha van nagyítótók, akkor nézzétek meg mekkora a hasam. :lol:

Kép

Kép
sharon

Kép

Kép

Kép
sharon

SIKERÜLT!!!!

Kép

Kép
sharon

Csak sikerült! Igaz már ma nem látjátok, de nem tudtam volna ma aludni, ha nem jövök rá, hogyan is kell csinálni ezt a képkicsinyítős dolgot! Ezután reszkessetek, küldeni fogom a képeket! Ez olyan kis dolog, de én annyira örülök neki!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sharon

Ügyes vagy Sharon!!!
És várjuk azt a sok-sok képet, amit ígértél! :D :D :D
Egy ici-pici dudorka mintha már lenne a piercing alatt, nem?

Kép

Kép
mamm

Csak gyorsan bekukkatottam, bár már amásik topikon is elköszöntem!!!
De sajnos az új vonalzóm minden energiám kiszedte!
Lányok!Csodaszép kismamák vagytok!!!Te is Sharon!!!!Hiába nincs poci!Majd lesz! :wink: Nekem már nagyobb van! :oops: :oops: Ez sme jó!És tündériek a lánykák, fiúk!!!!!!

Végülis azért jöttem, mert olyan feledékeny vagyok, hogy el is felejtettem, hogy ma ünnepel Juci!

Isten éltessen sokáíg, és nagyon sok boldogságot, örömet kívánok az életben!!!!!!
Kép
Vendég

Sharon
Határozottan nőtt a pocid, ami annyit jelent, hogy a múltkor még teljesen lapos hasad volt, tudod, még a hátad fele volt a bébi, de most már van egy pici. Persze azért azt nem mondanám, hogy mindenki vágná kismama vagy, de alakul az, hidd el. Viszont a piercing nem aggaszt? (Nem fog szétrepedni a lyuknál?) Nehogy azt hidd, hogy mindenki számítógépes zseni itt. Én pl tök hülye vagyok hozzá. A vonalzómat is először Kriszti csinálta, utána a férjem. Még most is egy napot csal, de majd valamikor meggyógyítja valaki. Én nem nyúlok hozzá, mert akkor vége. :oops: Totál műszaki analfabéta vagyok, meg nem is érdekel a dolog. Ma jöttem rá, hogy a telefonom tud fényképezni,meg kamerázni. Minek? Az életbe nem fogom használni. Én ma is csak telefonálni akartam. Azt se tudtam olyankor mi van, csak fura volt, hogy a nevek helyett magamat látom. Na, most aztán mindenki vágja mekkora sötétség vagyok! :oops: :oops: MIndig olyan férjről álmodtam, aki ügyes. Szerencsére a párom nagyon sokoldalú, csak kicsit mérges, mert 3 év után se tudom kezelni a DVD-t.

Lukrécia
Ha lesz a szállásunkon net, akkor ígérem írok. Ha nem, akkor csak szerda este. Addig gyógyulgass és a lázra nagyon figyelj. Én is a parlagfűre vagyok allergiás és állítólag minden sokkal előrébb van. Akkor viszont sajnos van összehasonlítási alapod

Lassan kezdek pánikolni. Annyira keményedik a hasam ma, mint még soha. Borzasztó érzés!! Ez is egyre rosszabb. Mi jön még?

Mamm
Örülök neki, hogy minden rendben. Jó ilyet hallani.

Benszi
Ma szabin vagy? :wink:
Vendég

Sharon
nem semmi a pocid :lol: :lol: annyira vékony vagy,mégis a multkori óta már nem olyan horpadtka :P :P alakul,de kiváncsi leszek mekkora lesz majd 9 honaposan :oops: :oops: ne aggódj én is béna vagyok a géphez,nekem Benszi rakja fel a képeket :oops: :oops: de látod te milyen ügyi vagy?

Lukrécia
én csodálkoztam hol van a jobb oldalon cukiság,de azt hittem megint hallucinálsz :P :P mint mindig :P :P

Lexi
a telcsivel én is igy vagyok,én csak telefonálásra használom,ha mást akarok odaadom a páromnak oldja meg :P :P remélem a keményedés elmulik,szegény lehet hogy ez már az idegességtől van :oops:

én eddig soha nem kávéztam,de most két hete reggelente kell innom egy csészével,mert olyan alacsony a vérnyomim és amint megiszom elmulik az állandó fejfájásom :oops: :oops: nyugtassatok meg,más is kávézik?most ezen kezdtem el parázni,hogy ne unatkozzak :oops: :oops:

Krisztike
jó a vonalzód,nagyon drukkolok,ennek sikerülnie kell :P :P :P

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?