Sziasztok,
Itt vagyok!
A hétvége nagyon jól sikerült! Szombaton reggel érkeztünk, ettünk, ittunk (igen, már reggel is
), aztán kipakoltunk, és strandoltunk - Az idő PONT jó volt, és a víz is PONT jó volt. Mindkettő kellemesen meleg volt!
-, utána grillezés, evés, ivás
és társasjátékozás következett.
Hú, de szombat este mekkora szél volt!
Nagyon durva volt, aztán jól le is hűlt a levegő, másnap mikor felkeltünk, pakoltunk, és indultunk haza, de még szerencse volt, hogy dugó volt az úton, így mire Siófokra értünk, meleg lett, és mentünk le oda a partra
:D Ott már én nem fürcsiztem – túl hidegnek ítéltem meg a vizet, nem volt kedvem felfázni
-,de ott is ment még a társasozás
Szóval tegnap este vmikor 8 után érkeztünk
:D És tényleg nagyon jóóóó volt
Chesti drága,
Nagyon el vagy tűnve! Remélem minden rendben, és csak Niki foglal le ennyire
Puszillak!!
Lexi,
Mikor kapunk pocifotót???
Igen, észre vettem, hogy mi is lekoptunk azokból a baráti társaságokból, ahol már van gyerek…
Valahogy így alakult. De lassan már mindenki babás lesz, és remélem mi is
Amúgy 4D-n mi ugyanott voltunk, ahol Lippa, nagyon aranyos a nőci.
Továbbra is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!
Sharon,
Ne foglalkozz a rokonokkal, legalább nem zaklatnak a pociformából kikövetkeztetett baba neme-babonákkal
Judit drága,
Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!!!!
Nagyon szép a pocid, és a szobától is kész vagyok, főleg nagyon megható, hogy a lányok UH képe be van keretezve… Olyan jóóó ezt látni!
:D
Mamm,
Szombaton megérte volna lemennetek nektek is Balcsira, nagyon szép és jó idő volt! Hát este már nem…
Kár lenne, ha nem tudnál jönni a talira… de persze megértem.
Bibar,
Atyaég, hogy rohan az idő!! Most nézem a vonalzódat, hogy már a 15. hetet is betöltötted!!
:D:D Várjuk a pocifotót!
Mot,
Nagyon édi Kriszti!
Lippa drága,
Nagyon remélem, hogy igazad lesz gólya-ügyben
A lányok mennyire jók a képeken!!
:D:D Nekem az evős képek tetszettek a legjobban
Numa,
Puszi neked!
Taptau,
Hűűű, nem csodálom, hogy nagyon megijedtetek!!! Szerencse, hogy nem lett komolyabb baja Máténak! Puszi a buksijára helyettem is, jó?
Lukrécia,
További gyógyulást!!! Meglátod rendbejössz szombatig!!! Örülök, hogy beszéltünk!
Puszi!
Puszi mindenkinek!!!