Csók Mindenkinek!
Zsóka, fogalmam sincs mekkora egy 2,5 éves (persze nem is engem kérdeztél
), de én örülnék egy ilyen ajándéknak
. nagyon tuti kis darab, tedd el Marcinak ha még nem jó rá.
Panni, érdekes pont tegnap gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek.
Nagyon szépek vagytok Márkkal, és ő külön is nagyon nagyfiús a kockás inges képen. Tényleg hány foga van? Őrületek ezek a fogak. Nálunk szerencsére nincs külön balhé emiatt, de minden éjjel kel, tehát tök mindegy.
Kata, a családod nagyon tuti! Hú de jó kis napjaitok lesznek. Ilyenkor én azt se tudom hol van Farkó, mert mindenki nyalja falja
Biztos ez nálatok is így van!
Niki, jó pihenést nektek! ti aztán tudtok élni, két ilyen kis picúrral ennyit utazni! Persze nektek van igazatok! Az utat jól bírják? A szegedi képek nagyon tutik! Szeged a kedvenc városom, gondolkodás nélkül költöznék oda, ha lehetne!
Szonjának nagyon nagyon boldog 1 hófordulót kívánok!!!! Kiscsirke képen nagyon édes!
Andi, Majácska is tündér abban a kendőben! Meg a wiwes képen is amikor olyan közelről néz! Nagyon szépek a szemei, és formás a kis szája. Férjed zenekarának mi a neve?
JA, ha és ha megengedsz egy kis okoskodást, én nem állítanám még. Nálunk is volt ilyen időszak 3 hónapos kora körül hogy tiszta nyűg volt, sehogy se volt jó neki. én a kezemben tartottam akkor naphosszat. És nem kapatódott el, nem akart mindig a kezemben lenni. Most meg el se tudom kapni.
Zsófi, húhú már csak két nap!!!!
Torta ötlet megvan?
Köszi a tanácsot, igen próbálom már leállítani a pépről, de az annyira laktató, hogy bármi mással pótolom, nem lakik jól, és akkor egész du éhes. Kenyérből, gyümölcsből nem eszik sokat.
Tök jó, Farkó az egyéves mérésen pont akkora volt mint Samu, nekünk is azt mondták akkor hogy nem kövér.
A képek nagyon édesek róla! A pizsamáson, akár Farkó is lehetne, úgy hasonlítanak.
A labdás sorozat is édes!
Kis vidám maci!
teszek fel én is pár képet aztán lépek....
Puszilok Mindenkit!!!!
Nagypapánál voltunk....