Sziasztok!
Utólag is sok puszi a szüli és návnaposoknak!!!!!!
Szuper volt a Balcsin, jövőre 1 hétre megyünk. Meteorék nyaralója nagyon édi, minden megvan ami kell, külön szuper, hogy Panni miatt annyi gyerekcucc van.
Aranyosak voltak, mert kijöttek értünk az állomásra. Nagyon köszönjük.
Akkor már épp az ájulás szélén álltunk. Benit nagyon megviselte a vonatút, kinlódott.
Vittem jeget, hideg vizes pelust teritettünk magunkra a vonaton.
Szegénynek kicsit felborult a napirendje alvásilag, de itthon hipp-hopp visszaállt. Pedig ott majdhogynem csak a vizen volt hajlandó aludni. Meg is ijedtünk, hogy itthon hogyan imitálunk balatoni hullámokat. Visszafelé a vonaton végig rázni kellett a fenekét, így sikerült 2 óra üvöltés után elaludnia, pont mielőtt át kellett szállnunk a másik csatlakozásra. Ott aztán egy markolóautó szerencsére magával ragadta őkelme figyelmét, így elfelejtett sirni. A 2 órás üvöltést végigasszisztálta egy fiatal pár, azon röhögtünk aztán apával, hogy ezek tuti nem vállalnak vagy 5 évig gyereket, akkora élményt kaptak a hisztiből. Itthon szétnézett a szobájában, odamászott az
ágyhoz, aztán fürcsi után egy pillanat alatt elaludt. Nagyon paráztam, hogy vége az önálló alvásnak, de szerencsére azonnal visszállt.
Colett mi első nap a vizben!!! átsétáltunk a játszóteres strandra ahol ti voltatok, de csak megnéztük. Nekünk épp az tetszett, hogy nem kellett ( gyalog) felpakolni a cuccokat, a zsúfolt strandon őrt állitani a babakocsi, cuccok mellé, hanem fogtuk a meztelen gyerkőt, meg a martacot és leszaladtunk fürdeni, 2-3 órákat voltunk a vizben, aztán felsétáltunk a házhoz, ettünk stb. még éjszakai fürcsit is csináltunk a nagy gyerkőknek. Utcsó nap meg jó nagy szél volt és Blanival annyit marhultunk a nagy hullámokon. Szuper volt. Azét kegközelebb ha lesz,légkondis autóval megyünk. Ja és a barátnőm nagylánya sajnos a kórházban kötött ki, calici virust szedett össze előző héten a mamánál, így a család egyik fele ott nyaralt, a másik, a 2 csaj, anya és lánya a siófoki kh-ban. Nagyon sajnáltuk őket.
Szóval összességébe nagyon jó, csak rövid volt. És ami a lényeg, hogy Beni nagyonn élvezte a vizet. Visitott, pancsolt, viháncolt, tök jó volt látni, hogy ennyire élvezte!!Blani meg egyszer csak elkezdett fejjel kint mellúszni( eddig nem tudott), majd kézen állt a viz alatt, majd meg is fordult, majd a magas stégről bent a mélyben ugrált. Húú, tisztára izgultam, neki meg most jött meg a vizbiztonsága. Szuper csaj!!!!
JAA, és lányok, nem tudjátok( velem együtt) mi kell a purdéinknak!!! Hát ime, Beni kierőszakolta, bemutatta a lábbedugós úszógumi számukra legmegfelelelőbb, rendeltetésszerű használatát. Jól nézzétek meg!!!!
Meteor!Blani végig Ropit emlegette, sőt, ismeretlen emberek odaszóltak nekünk, hogy üdvözlik Ropit, Blani meg mindenttudóan bólogatott, hogy jó.
Juca, ez a mágneses könyv nekem is felkeltette az érdeklődésem. Szülinapra pont jó lesz, bár most már a markolóautó is versenyben van.
Kimike. Nekünk is csak 1 klimára volt pénzünk, ez coolstar, de 2 éve nincs vele gondunk. Összenyitok mindent, így is elviselhetőre lehűti. Ahol megy ott 25 fok van, a gyerekszobában 40 helyett 30. Ez van.
Ex, kaja ügybeb vettem az adást, kösz hogy megnyugtattál. Nem licitálásképp, épp hogy elkeseredésként: a mai reggeloje 5 db nagy barack volt. Direkt nem nyomtam össze ls tuningoltam fel pehellyel, erre darabokban bevágta. Csak lestem.
A balcsin 2 perc alatt tüntetett el 1 kiflit( Meteor, azt amit ott hagytatok a pulton-gondoltam 3 nap alatt úgy is megszárad, köszi, elsősegély volt)
Gab! Beni is szaggatja a könyveket, mindenem cafatokban van. Blanka 7 év alatt nem tett annyi kárt, mint ez a kis vadorzó 1 hónap alatt, mióta mászik. Megőrülök. Megy a figyelemelterelés ezerrel, de csak visszamegy az újságokhoz, könyvespolchoz. Mikor értik meg a nem szabad kezdetű mondatokat?
Mese!Nagyon sokáig a róla szólómesék tetszettek Blaninak. Volt egyszer egy kismackó, aki egy nap elment az oviba… A vele történt dolgokat kell mesélni, azt nagyon szerette. Jók még a micimackók, bár Robi ki van akadva milyen szarul van megirva( mármint nem az eredeti, hanem ezek a nagy képes, méregrdága kiadványok).De Blanka nagyon szerette.
Nekünk az agykontrollos mesekönyv jött be legjobban, azt nagyon szereti. 2 nyuszitesóról szól, az egyik mindent meg tud csinálni, a másik béna, de a végére sok sok kaland után megügyesedik. A favorit azonban a
Mazsola, és a Mazsola és Tádé!!!!!Meg a dörmiék, meg a Rémusz bácsi meséi. A 77 magyar népmesék, meg a minden napra egy, meg a mesék a szeretről, meg a Grimm, még nem kötötte le ennyi idősen. Most kezdünk királylányos, szegény emberes, hattyúvá változós ismert meséket olvasni.
Fú, csajok, ebben a pucér fotós dolgoban van valami, annyi gnóm lelkületű, elvetemült emberszabásúról hallani manapság. Pedig mi folyton pucérkodunk, így a fotók többsége is az. Erre nem is gondoltam. Le kéne lőni az összes pedofil baromállatot. Hogy még nekünk kell ilyneekre figyelni. Egyébként én már 2. ban egyedül jártam suliba, na szerintetek Blankát alsóban el merem majd engedni? ÁÁÁÁ. Lehet hogy még 5.ben sem!!!!
Meteor, 3. cumi megvan, Beni csak nézte mi is akar az lenni, mikor pelenkáztam ott fent a szobában. Olvastad az odaadjuk a Télapónak sztorimat? Nézd meg, szerintem tök jó ötlet. Vagy 4-5 oldallal lentebb. Beni nem dől előre ahintában, inkább hátrafelé, és élvezi. Tegyél oda párnát. Másfajta hinta sem jobb, de szerintem ebből sem esik ki.
Azért a bébikomppal vigyázz, ne használd túl sokat, épp most hogy mászás, állás, járás jön. Mi 4 hónapja járunk Dévényre, de az összes szagember, neurológus szerint börtönbe kéne csukni aki feltalálta a bébikompot, olyan rosszakat tesz az izületekkel, gerinccel, mozgásfejlődéssel. Persze ha lenne, lehet h én is beletenném heti 10 percre, ha nyugtot akarnék, Így most a kiságyba tettem be, Halász Jutkával meg a játékokkal. Ha sok nyugtot akarok, bekötöm az etetőszékbe egy marék kölesgolyóval, bulátával me barackkal. Tutii a nyugi.
Sajna most nem tudok mindenre reagálni, majd még jövök valamikor. Megjött a hitel, most autót vezsünk, meg hűtőt, meg mosogatógépet. Tök nagy stressz, mag sok idő. főleg hogy mindenhová vonattal kell menni, mert épp nincs jó, olcsó hazsnált autó, nagy csomagtartóval. Kinek milyen van és mire esküszik?
Ja, nagyon jók a képek, annyira édesek a babók! Olyn jó látni megint őket. Jóó ez a nyár.
Ja, a terasz nekem is nagyon tetszik, valóban gyerekparaficsom, apa még szoptatós sarkot is csinált nekem, Praktikeres ocsó keritést szerelt a korlátra, hogy a szemben lévő 10 emeletsből ne bámuljanak. Oda tettük a függőágyat is. Sőt van, hogy este kint alszunk. Azért jó volna a műanyag székek helyett valami hangulatos ismkerti pad, meg fa asztal, de sok piz.
Na dugultam.
Meteror! El ne mond a Harry végét!! Alig várom a magyar kiadást!!! A fiúk rá is cuppantak a nyaralóban hagyott régi résekre, aztán csalódottam látták a kis krapekok, h angol, és ők mégmagyarul is épp hogy tudnak olvasni, nemhogy angolul. azért simán tudták a cimlapból, melyik melyik rész!!!!