Új privát üzeneted érkezett!

sztem ha nagyon hosszú a szopi akkor a végétől számolj 2 órát 2.5 órát és kész. akkor a 3 óra az elejétől úgyse működne. nem?

jó h szépen gyarapszik! ügyik vagytok!!!
kerekpocak

Köszi a tanácsokat, és a bíztatást! :)

Nelly

Kép
breeki

Niki: ügyik vagytok Emmával! Olyan kiegyensúlyozott párost alkottok. :lol: Nekem két és fél hónaposan lett elég a tejem, addig én is előző nap lefejt tejjel vagy tápszerrel pótoltam.
Napi elfoglaltság: Benivel hallgatunk zenét, két CD-je van. Egyelőre csak ezt váltogatom, nem akarom túl sok félével terhelni. Babazene 4. és Mozart Varázsfuvola. Ezekre táncizunk is. Színes csörgőket is rázogatok neki és mosolyog rá, lehet hogy már Emmácskát is érdeklik, de a csíkos dolgok biztosan, mert ők úgy látják hogy mozognak a csíkok. Délelőtt van egy torna és délután masszázs - akkor nem olyan nyűgös este. Szoktam mondókákat és verseket is olvasni mert fejből keveset tudok - most tanulgatom őket, mert ami beugrik gyerekkoromból az csak részlet.(Cini-cini muzsika,Bóbita) De kedvencem a Török és a tehenek, ezt gyakran mondogatom és ha már a diánál tartunk íme egy kis nosztalgia:

http://meselapok.freeweb.hu/meh0.htm

Zsófi: SAMU gyönyörűűűű, csibészmosolyú, okos kisfiú. Büszkék lehettek rá nagyon!! És már csajozik? :lol: Aszta!! Az új avatar nagyon jó lett!

Kép
viky30

Vonalzó nem avatar.
Niki a tiétek is nagyon jó!!!

Kép
viky30

viki köszi!

de jókat csinálsz benivel! szuper!!!!
kerekpocak

Jó reggelt!

Breki, emlékszem 4 hetesen Emma is sokáig cicizett. Szerintem ez majd idővel le fog csökkenni azért.

Viki, köszi:)
Nah, akkor ti is jó kis dolgokat csináltok. Kell is, igaz?
Hát én is marha sokat éneklek neki. De már terhesen is. Nagyon szereti. Van kedvencünk nekünk is.
Egy kis malac, röff...
Tavaszi szél
Hol jártál báránykám
Erdő, erdő, erdő
[url]
www.egyszervolt.hu[/url] (most itt van cigányzene is. nagyon jóóó)

A török és a teheneket meg fogjuk hallgatni mi is akkor, köszi a tippet.
Mi most babazene 1. 2. 3. mal nyomjuk, egy kis halász jutkával vegyítve. Halász J.-t most kezdtük el hallgatni.:)
Biztos csak később fogja értékelni, de akkor már legalább ismerős lesz neki. Meg közben én is szórakozom.

Na megyek, mert készülünk Szegedre!

Csók Lányok

Kép
niki30

Kép
niki30

Niki: Annyira jó lett a vonalzód!!!!!! Édes pici Emmácska!!! Szeged az jó hely!!! :wink: :wink: Ott születtem.

Kép

Kép
b79andi

Niki: jó ez az egyszervolt.hu
Egy kis malac nálunk is kedvenc, nem hiába a nagy kakabajnokoknál ez nyerő.
:lol:

Kép
viky30

jaj bocsánat!!!! :oops: :oops: :oops: EMMA gyönyörű!!! és szerintem azért is írtam, mert hiányolom MAJÁT! :lol: :lol: :wink:

lányok, most mi is elutazunk egy pár napra Debrecenbe, majd jövök, addig is puszi mindenkinek!!!

mangó
mangó

mindenkinek aki elutazik, jó utat!! a többieknek nagyon jó 7végét!!!!

sok új fotót várunk!!!!

samu keresi az anya által eldugodt labdát:

Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Zsófi, jajj de édes a kis Samu! Anya nem is dugta el annyira azt a labdát. Pikk-pakk megleltem:)

Én is tehetek fel pár képet? Néhány közülük tegnap készült Szegeden.

A kis család Kép

Ez a legtrendibb ruhám. Ugye széép?
Kép

Ülök. hihi
Kép

Kép

Kép
niki30

Niki, Emmácska ebben a ruciban ennivaló. Fú, tényleg nagyon tuti ruha. És a családi fotó is szuper. Jól áll neked az összekötött haj. :lol:

Kép

Kép
b79andi

Andi, köszönöm:)

Kép
niki30

Niki az ülős és gyönyörűséges kisruhás emma CSODASZÉP!!!!!!!!!
MENNYIRE MEGVÁLTOZOTT!!! az ülős képen látszik h milyen sok haja van! csodás kék szemecskéje!!!!!!!!!
családi kép is nagyon tuti, milyen jóképű a férjed :wink: :wink:
te is szuperül nézel ki!!!
és még1x: EMMA GYÖNYÖRŰŰŰ!!!!!!!!!
kerekpocak

ugye kék??
kerekpocak

Fotók tőlünk is :lol:

Korán kezdi a kiscsaj :wink:
Kép

Zöldben
Kép Kép

Kép

Kép
b79andi

Zsófi köszi szépen:)
Igen, azon az ülős képen látszik a leginkább, h. mennyit változott. Nő a szőke hajacskája. Olyan szőke lesz, mint a ti Samutoknak:)
Nekem úgy tetszik, szöszi:)
Igen, kék a szeme. Tök jó lenne, ha kék maradna.

Férjemnek jól esett a bókod, mondtam neki:) Dagadt a mellecskéje.:)
Gondolom már rég mondták neki:)
A Te férjed is jóképű. És ezt most nem azért írom ám, mert Te is, nehogy azt hidd.:)
De biztos tudod Te is, h. jóképű.

Kép
niki30

Jajj, egy Majácska:)
Maja és a klaviatúra, hihihihi :)

Maja kinnt a szabadban, de édes kis kendője van.
Andi, nem akarja leszedni a fejéről a kendőt? Elviseli?
Mert nekünk is van kendőnk, de képtelenség rajta tartani, Emmát idegesíti.

Kép
niki30

Niki tényleg gyönyörőek vagytok! Nagyon édes Emmácska, és azok a rucik... :)

Zsófi nem tudtál kiszúrni Samuval, igazi leleményes kissrác! Meglett a labda, gondolom volt nagy öröm :D :D

Jaj Lányok, mi újabb problémával küzdünk. Úgy néz ki, hogy cumizavar állt elő nálunk. Sajnos a mellgyulladás, a gennyes tej, majd a nincs elég tejem sorozat eredménye képpen, most hogy már 2 hete, kiegészítést kap cumisüvegből, úgy tünik megzavarja a Szonját. Legalább is én erre tippelek. Végre elmúltak a csomók, és már van elég tejem, erre ő mérgelődik szopizás közben, tépi a mellem, rángatja a fejét, és nagyon elkeseredetten sír. Tejem biztos van elég mert tegnap este is 25 perc alatt evett meg 120-at. Az elmúlt héten egyre kevésbé kap pótlást, ill. cumiból bármit, és lehet hogy mégis most ez a baj? Segítsetek? Nem bírom nézni ahogy nyűglődik szegény :cry:

Nelly

Kép
breeki

sziasztok!

jajjj de gyönyörűséges képeket rakott itt fel mindenki !!!!!!!!!!!!
annyira, de annyira jó volt végignézni őket!!!!!!!!
Farkó Baby, Emma, Maja, Samu!! csodaszép babók!

Farkó zsivány vasgyúró tekintete!!! :wink:
nyamiii gyros! :wink:

Samu az egyik képen kifejezetten vékonykának hat! nem is ismertem rá.
már szóvá is akartam tenni, mikor hálaazégnek megláttam a pocós képet, na meg amin apával van a matracon.
na ott már samus! :wink: :wink: :wink: :wink:

Maja tiszta Te vagy, Andi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma pedig egy édes kis lencsibaba! Annyira kis törékeny !
nagyon szép!

igazából nem is olvastam csak képeket nézegettem :oops: :oops: :oops:

bocsi ha kimaradt vki, de farkós képektől indultam csak..

puszákok!

Mircike mintha ígértél volna te is! hm?? :wink:

Anzsi jó utat !!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Edu puszi :wink:

na megyek aludni, Lizus ma megint elég nyügi volt, asszem a másik lapátka felső foga miatt :? :? törekszik, nehogy lemaradjon :wink:
nemsoká 4 foga lesz már a Dudikámnak! :lol: :lol:
lmkata

Rólunk: rég nem írtam rólunk, most van időm pótolom. :lol:
Maja egyre hihetetlenebb. Annyi energiája van már most is, hogy ketten lefáradunk tőle. Muszáj vele foglalkozni, vinni, menni. Különben ordít, unatkozik. Kezdi felfedezni a világot maga körül. Sétálni már csak kézben hajlandó, úgy tud nézelődni. Hiába szedtük le a babakocsiról minden takaró elemet, az nem jó, mert akkor túl lent van. Ő kézben szereti, mert akkor sokkal jobban lát, és még meg is bámulják az emberek, és megdícsérik. Mintha értené, komolyan.
A múltkor úgy megbámult egy pasit az utcán, hogy már én szégyeltem magam. Mondom kislányom ezt azért még ne, jó?? :lol:
És nyáladzunk, de rettenetesen. Polót cserélni kell, mert olyan nyálas. És minden. Látni merre járunk, mert nyálcseppeket hagyunk magunk után. És a keze, mit keze, ökle a szájában. De értem én, minden ébredés után megszámoljuk, hogy megvan e mind a 10, nehogy egyet elhagyjunk bárhol is.
És, rögyög, és gagyog, és énekel. Imád ülni, állni. Ez a két pozició, amiben jól érzi magát.
Én meg hulla vagyok. Minden estére. Én nem is értem, hogy több gyerekkel ezt hogyan lehet bírni. És fáj az állkapcsom, fáj a karom a lábam, nincs olyan porcikám, ami ne sajogna. Hmm!!! Édes fáradság!!!! :lol: :lol:

Bocsánat, ha egy kicsit sok(k) voltam. De úgy látom, egyedül vagyok, így szószátyár lettem. :oops:

Mindenkinek nagyon jó pihenést!!! Olyan jó idő van mostanság! Aztán jöjjenek azok a beszámolók, és fotók. Olyan kíváncsiak vagyunk, mi itthon maradottak. Hova is menjünk jövőre! :lol: :roll:

Niki: még annyit, olyan szép Emmácska. Látni azokat a kis husi karokat. Tud ám aludni a kiscsaj. Jól látom, hogy a trendi rucin méhecske?? :lol: Annyira helyesek vagytok. És apa karján milyen jól mutat a kis macsek. Az ülös képen végre látni szemből is. Teljesen más az arcocskája. És még inkább anyukája. Milyen volt Szeged??? Jó időtök volt.

Kép

Kép
b79andi

Niki!
Lizut is mindig idegesítette / ill most is a kendő!
utálja :?
pedig én úgy szeretem rajta! de hát én nem ő vagyok, vagy ő nem én.. na mindegy, értitek :wink: :wink: :wink:

breeki :cry: én ebben nemtok okosat mondani.
remélem helyrerázódtok!
de az tutifix 1000% h ezek a kis zsiványok hamar hozzászoknak a könnyebb úthoz/módhoz, szóval szerintem kitartás és talán még nincs késő visszacuppanni a cickóra! :wink: ne add fel hamar - így érzem :wink:
lmkata

Andi, azon a képen amin Maja az ujjaid fogja, ő áll????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
és csak az ujjad fogja és úgy tartja magát??
hűhha
lmkata

hahhhóó én még itt vagyok picit, tessék nekem válaszolni! :wink:
lmkata

Kata: no várjunk csak. Én ott lemaradtam, hogy 2 és fél fog. Mikor lett a többi??? :roll: Édes Lizuból hamarosan kis krokodil lesz. :twisted: :lol:

Niki: nálunk Maja nem szedi le a sapikat. Csak lehúzza a szemére, és akkor az úgy jó neki. :lol:
Így ni:
Kép
És ilyenkor nincs sírás, és rúgkapálás. :lol:

Kép

Kép
b79andi

Nana, én is itt vagyok, de nem vagyok olyan gyors.
Igen Kata, Maja áll. Sajnos. Nem tudom miért csinálj,a de mostanában igy szeret lenni. :cry: Kicsit féltem a gerincét. De így nem ordít. Fekve meg igen.

Kép

Kép
b79andi

Köszönjük szépen!:)

Andi, Maja tényleg rád hasonlít
Jah, mi is nyáladzunk, bár ennyire még nem, mint Maja.
Szóval a pasikat bámulja már az utcán? Hát ez jó:) Aranyos lehet.
Hiába ő is igazi csajszi, nem?

Kata, én is úgy imádnám Emmán a kendőt. A fenébe, h. nem tűri meg magán:(

Kép
niki30

Jajj istenem, de jó ez a fotó, édes szive. :D :D :D :D

Kép
niki30

Köszi Kata a bíztatást, nem adjuk fel, csak ma egy kicsit el vagyok keseredve e miatt. :(

Teszek fel én is friss képeket, nehogy lemaradjunk :D

Kép
Itt még a nagy kánikulában...

Kép
Itt viszont éppen elégedetlenkedek!

Nelly

Kép
breeki

Halálos ez a kép Andi, édes pofa...

Nelly

Kép
breeki

Nelly: ez a szájbigyesztős kép naaagyon jó!!!! Még ha elégedetlenek is gyönyörűek!!! Hogy milyen nagy már Szonja, és ha jól látom:
Éljen az 1 hónapos Szonja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Igen jól látod... :D
Köszönjük szépen!

Nelly

Kép
breeki

de durva h áll!!!!!! :shock: :?
Lizi nem akar ráállni a lábaira egyelőre :? :roll:
mondjuk mi alapból totál más tészta vagyunk, de akkoris. :wink:

ÉÉÉdes Szonja!!! drágaszívem min borult így ki????
egyem a görbítős száját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tuti menni fog újra a szoppancs! :wink: :wink: :wink: :wink:
amúgy nem lehet h azért tekereg mert poci fáj? esetleg túl mohón eszik?

anno Lizus akkor tekergett így amikor ömlött a tejem.
na mondjuk nem volt túl sok iylen sajna, meg nem is vagyok egy szoptatás mester, 5 hónapig ment csak, de ennyi emlékem még van :lol: :lol: :lol:
lmkata

Hát nem is tudjuk. Mások szerint tiszta apukája, és csak az orra az enyém. De a szeme mindenképpen apukájáé. És én pont így akartam!!!! :lol: :lol: :lol:
De a zsiványságban tutira rám hasonlít. Ebben senki nem kételkedik. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Tényleg, Szonja ma egy hónapos éppen!

Sok boldogságot neki!!!!

Breki, nagyon szép a Te kislányod is, olyan kis különleges:)

Halljátok, itt is olyan babákat látok, akik nagyon kis egyediek. Na ez most hülyén hangzik. De olyan különlegesek, szépségesek. Komolyan.
Mindegyik.
És Szonjának is milyen szép szája van és szép a színe. És a szeme formája is. Tényleg szép.
Még ragozhatnám, h. mindenki gyönyörűűű itt!

Kép
niki30

Kata: tudom!! Igazából nem is örülök neki, mert féltem a gerincét, és a kis lábait. Azért még nem túl erősek. Bár...
No, Lizu azért így is eléggé munkás nem??? Forgás, zokni letolás, kaja csata... képzeld, ha már szalad, mit fog müvelni??????

Kép

Kép
b79andi

Köszi Kata édes vagy!
Fáradt volt már nagyon, és nem bírta kivárni hogy útnak induljunk.

Gondoltam én is rá, hogy fáj a pocija, de azt mondják, hogy akkor görcsbe rándul a kis teste, és ökölbe van a keze, de ő amúgy ha abba hagyja a nyűglődést, teljesen kinyúlva fekszik nyugiba.
Mohón eszik, de néha még csak a szájába kerül a cici, meg sem szívja, de már zsörtölődik. Mintha nem lenne elég türelme?!

Nelly

Kép
breeki

Niki: igazad van. Gondban is vagyok néha, hogy mit is írjak, mert olyan, mintha folyton ismételném magam, hogy milyen szépek. DE HA EGYSZER AZOK!!!!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

:lol: köszi Andi a bíztatást! :wink: :wink: :wink: :wink:
te érzed, mennyire erős csontú. :roll: :roll:
bár az okosok aszongyák nem jó. ahogy írod.
de ha ez van, ez van!

amúgy ültetni sem szabad amíg nem tud.
én kicsit elébe mentem a dolgoknak és ültetgetem Lizut.
és bakker emiatt erősödik és megy jobban napról napra! :shock: :?
szal nemtom.
én totál helyesnek érzem amit teszek és ez a lényeg. nekem. :wink: :lol: na meg neki! :wink: :wink: :wink:

állítgatni is szoktam, de elég felemásan terhel a lábaira, meg elég gyenguszka, szal azt nagyon nem erőltetem!

hát evvan! :lol:
lmkata

Niki köszönjük szépen, igazad van, tényleg olyan szép babák vannak itt! Bájosak, különlegesek...

Nelly

Kép
breeki

na éjjeli bagolytársak, jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holnap új nap, új kalandok, én meg itt már elég kótyagosan vagyogatok... :wink:
lmkata

Nelly: nálunk ilyet Maja akkor csinált, amikor olyan fáradt volt, hogy nem jutott eszébe, hogy éhes és a cici a szájában van. Megfogtam és simogattam egy kicsit, lenyugtattam.
De tényleg lehet, hogy a cumi bezavart, mert a cici mégis csak munkásabb. Nem is kis meló. :lol: Csoda ha mérgelődik. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Én meg még dolgozom, aztán szpattyyy!:)
Jó éjt!

Kép
niki30

Ne aggódjatok, a mai babákra azt mondják, hogy sokkal erősebbek, és gyorsabban fejlődnek, mint pár évvel ezelőtt.
Tuti hogy én is halálrt afogom aggódni magam, illetve már most is azt teszem. :roll: Mi lesz később?

Nelly

Kép
breeki

Kata: jó éjszakát!!!!!!! Cuppancs egyet Lizunak is a helyemben. :wink: És abban egyetértünk, hogy amit helyesnek érzünk, azt kell tenni.
Ja, az ülést el is felejtettem a listából felsorolni. :oops: :oops: :oops:
De mikor lett 4 foga Lizunak???????

Kép

Kép
b79andi

Próbálkozom én is mindennel, mert úgy behergeli magát, hogy szakad róla a víz, pedig a 41 fokban nem izzadt így. Holnap új nap, új remények, reméljük új dolgokat is hoz!

Nelly

Kép
breeki

Niki: dolgozol???!!!! Te mit is csinálsz???
Ja, annyira jó a vonalzós képed!!!!!! Kis kalapos kidőlt csajszi! :lol: Lehet a kendőt nem szereti, de ez a kalap!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

De jól indul a reggel! Ennyi új fénykép!!!

SAMU kis csibész szöszi kisherceg nagyon helyes ahogy keresgél, mint mindig!!! Tök cukkancs ahogy vigyorok a leander mögött. :lol:

EMMA rengeteget nőtt és nagyon csajszis lett, mondjuk nem csoda ha anyukája ilyen szuper divatos rucikat ad rá!! Gyönyörű szőke kislány, és iszonyúan bájos babatekintete van! Jól nézel ki a családi képen, igazi büszke szép mami vagy! Apát nem merem megdícsérni mert elbízza magát. :wink:

Andi: Maja a gyönyörű, nagy szemeivel elbűvöl mindenkit. 8) Nagyon jól áll neki ez a kendő, olyan kis vagány, mint ő. Ha már most ilyen kis mozgékony mi lesz később? Kösd fel a gatyád! Amúgy mintha Beniről írtál volna, alig győzöm szórakoztatni mert különben unalmában először kiabál majd sír is és a nyálcsorgás, kézevés is műsoron van. Nem tudsz dönteni a vonalzók között? Fú először azt hittem mégis sikerült kistesót gyártani....

Nelli: nagyon szépséges baba Szonja, még sírva is aranyos!!!

BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT SZONJÁNAK!!! ISTEN ÉLTESSE!!!

Kata: ugye te is teszel fel friss képeket LIZU-ról???

Na Beni bömbölőzik, később jövök, remélem addigra is lesznek újabb képek.

SZÉP NAPOT MINDENKINEK! Kicsit hűsölünk végre.

Kép
viky30

BOLDOG HÓFORDULÓT SZONJÁNAKí!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?