Új privát üzeneted érkezett!

Judit:)

Riasztó: Monitor Alarm
nagyszülők: Sopron
utca szintén Csíz :lol:

bocs rohannom kell

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy :) Egyre több a hasonlóság :D most én is rohanok, remélem, a többiek is előkerülnek közben :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok lanyok

A Csiz utca nekem is ismeros, ott lakik egy baratnom. Juti, talan te ismered is, a 33ban lakik. Csak nem szemben laktok veluk? Mert ott van a zsakutca resz.

Egyebkent nekunk is van riasztonk. Szinten Monitor Alarm. Itt Erden szerintem a 90%-nak ez van. Az araik is egesz jok.
Nagyon jok, gyorsak. Nalunk jottek mar teves riasztasra :(

Kutyank nekunk sincs, de nem is kell, szerintem a riaszto az biztosabb.
Es etetni sem kell :)

Andi
solteszandi

Sziasztok!

Andi :) Az a lényeg, hogy csak téves riasztás volt :)
A Csíz utca be van számozva azon a részen? Mert nekünk azt mondták, hogy itt régen nem volt utca, így nincsenek házszámok, azt majd nekünk kell kérni az önkormányzatnál, mert a mostani tulajnak nem volt erre szüksége :shock: Én pillanatnyilag azt sem tudom, hova hívjam a szakikat, akik jönnek majd dolgozni, így házszám nélkül...

Itt már készülődik a vihar, tök jól be van borulva :D / régen vártam ennyire a hideget/.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valamit a Brumi Oviról. Gyerkőcömet nem vették fel az oviba (Biatorbágy), így most érdeklődünk a környéken az egyéb lehetőségekről.

Köszi.

Liv

Kép

Kép
liv

Liv :) www.brumiovi.hu én csak ennyit tudok, de gondolom, ez megvan neked is. Illetve fölhívtam őket, és rákérdeztem az árra, úgy rémlik, 75 Ezret mondtak :shock:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok

Liv,
Brumi ovi, most augusztusban meg 60ezer, szeptembertol 70ezer. Egy nagy csaladi hazban van, kimondottan ezert epitettek 3 evvel ezelott. A CBA-tol 2 percre van.
7tol 5ig vannak nyitva, nagyon kedvesek, mi is voltunk ott korulnezni. Nagy kertje van.
3 csoport, 13fo/csoport, arra 2 ovono es 1 dadus. :)
Hany eves a gyerkocod? 3 eves?

Jucc,
A Csiz utca azon reszen, amit en ismerek, ott vannak hazszamok. Talan a masik vege az ahol nincs, nem tudom. Majd ha arra jarok legkozelebb, akkor megnezem.

Andi
Akkor szoktal is kijarni Erdre?
solteszandi

Köszi a válaszokat.
A kisfiam szeptemberben lesz 3 éves, és most nézzük a lehetőségeket, csak nekem nem igazán tetszik, hogy már az ovikban (különösen a magánovikban) is ott van a "tartsunk lépést a rohanó világgal"-szemlélet, vagyis a gyerekeknek matekóra, angolóra, valahol logika stb. Én azt szeretném, ha játszhatna, és jól érezné magát.

Kép

Kép
liv

" az ovikban (különösen a magánovikban) is ott van a "tartsunk lépést a rohanó világgal"-szemlélet, vagyis a gyerekeknek matekóra, angolóra, valahol logika stb. Én azt szeretném, ha játszhatna, és jól érezné magát.[/quote]

Ez tenyleg igy van, szerintem azert, mert a sok penzert amit elkernek (maganovik eseten) probalnak valamit nyujtani. Azt nem mondhatjak, hogy havi 60ezer es ezert "csak" jatszik a gyerek egesz nap.
Talan csaladi napkozi neven is keresgelhetnel, ott talan inkabb jatszanak es nem tanulnak (de ez csak sajat velemeny).

Andi

Ui: Hol vagytok lanyok? Mindenki nyaral? En meg uj vagyok, de amikor visszaolvastam az uzeneteket, akkor lattam, hogy nemreg szerveztetek valami talalkat, ami megsem jott ossze. Ebben en is benne lennek. Esetleg egy jatszoteren is talalkozhatnank. Ismeritek a Locsei uttol nem messze levo bekeritett jatszoteret? (ez csak 1 otlet)
solteszandi

Andi
Én vagyok már, csak vendégeim voltak csütörtök óta, tegnap mentek el.
Mi tavaly jártunk arra a játszótérre.
csak most sajna nem alkalmas az időjárás.
7végén meg megyünk nyaralni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Andi :) Én is itt vagyok! Hétvégén Érden voltunk sógoroméknál, gyerekek pancsoltak, tomboltak az unokatesóval, nagyon jó lesz nekik a kertesházban :D
A tali nekünk még nem alkalmas, amíg nem lakunk ott, de utána szívesen csatlakozunk!

Judy :) Jó nyaralást Nektek! Merre mentek?
Ja, és boldog névnapot!!! / ha ma tartod/ :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ovi-témához akartam még írni: engem is zavar ez a sok "mini-tudós-képző", de a legtöbb helyen a különórák nem alapból vannak, hanem külön lehet választani őket, általában külön pénzért. Személy szerint nekem a Waldorf tetszik a legjobban, ott semmi ilyen nincs, ott tényleg a játékról szól minden, a játszva tanulásról, minden választható, semmi sem kötelező. Ha lehetőségem lenne rá, Balázsom is ilyenbe járna, de asszem a 11. kerületben van legközelebb, és az most nem megoldható :( Viszont Waldorfa 4 éves kortól lehet csak járni, és a legtöbb helyen fél napos óvoda van.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok

erdekel valakit IKEA-s fa tuzhely, muanyag az ajtaja, a gombok es a fozolapok.
Azert kerdezem, mert szeretnem eladni es mivel nagyon nehez, igy postazas kizarva.
Ezert lenne szerencses, ha erdi vagy budaorsi anyukanak tudnam atadni.
Ha valakit erdekel, szivesen kuldok privatban kepet, hogy ne terheljem ezt a topikot.

Andi
solteszandi

Judit, osztom a véleményedet a Waldorfot illetően.
Családi napközik: én elég sokat megnéztem (személyesen vagy neten), ott mindenhol alap a matek, logika, angol...

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Bocsi,hogy belekontárkodok a beszélgetésbe. :D
Ovi témához.
Szerintem a magánovikban,semmivel sem lesz okosabb a gyerek,mint egy áttlag oviban.Nyelvtanulást én tök feleslegesnek tartom.Bár nagyon jó de,inkább akkor,ha a gyermek eleve kettő nyelven tanul beszélni a szülőktöl.Amúgy meg kb 10éves korra jutnak el agyilag oda,hogy fel is fogják a nyelvtanulást,és fordítani is tudjanak.
A sok fejtágítás az oviban,itt gondolok alogikai dolgokra,és a matematika alapjaira,..stb.Nos ezek kötelezőek az iskolaéretséghez.
A lányom 12éves,mikor ő ovis volt,akkor spec előfordult,hogy a magánoviból fel sem vették a gyereket iskolába,mert nem tudta az alapokat(ami azért igen kevéske),és átküldték a gyereket az állami oviba.Mondjuk ezt elég szomorúnak tartom ilyen árak mellett.
Waldorf,ott is megtanulják a gyerekek azt amit az állami oviban,csak épp játékosan.Amúgy pár éve még volt Budaörsön is Waldorfos ovi,nem tudom most van-e még?De jó tudni,hogy a Waldorf az alapítványi intézmény,ami annyit jelent,hogy támogatottan,évente x gyereket fel kell,hogy vegyenek aki rászorul,ebből adódik,hogy nem csak gazdag és jó képességü gyerekek járnak a Waldorfba,hanem olyanokat is fel kell!,hogy vegyenek,akik igen szegény családbol származnak,és pl.tanulási nehézséggel küzdenek.Amúgy szerintem ez nagyon is helyénvaló!
Remélem tudtam valamicskét segíteni.

mimi12

Jucc
Köszi, neked is boldog névnapot!!

ovi: enyém gyerek alapítványiba jár, 5 eFt/hó. Montessori-módszer és egyébként meg katolikus az ovi.
én meg vagyok vele elégedve, lehet fakultatív járni úszásra, focira, angolra, zeneovira, népitáncra.
én eddig csak focira járattam, úgy gondoltam épp elég neki a beszokás az oviba.
egyébként én sem vagyok híve a sok fejtágításnak. bár iskola előtt azért nem ártana valami foglalkozás, ahogy régen is volt, pláne az évvesztesek már olyan látványosan unják az ovit. na de a kicsiknek matek??????el sem tudom képzelni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Pontosan ez a gondom a családi napközikkel. Mivel drágák, és valóban ezért valamit nyújtani akarnak (vagy ez a versengés része? hogy hozzájuk menjenek a gyerekek?), amit néztem, mindegyikben van angol/német, matek/logika stb. Én ezt nem szeretném. Tök jó, hogy viszik a gyerekeket időnként kirándulni, bábszínházba, úszni, de szerintem is abszurd - még játékosan is - matekozni egy 3 évessel.
Márpedig vagy ilyenbe adom be a gyerkőcöt (önkormányzatiba esélyünk nincs bejutni 4 éves kora előtt, beszéltem a vezető óvónővel, és úgy sejtem, valószínűleg még 4 éves korában sem fogják felvenni), vagy sehova, de akkor 5 éves koráig nem jár gyerektársaságba? A játszótér nem elég, meg időnként a játszóház, ott nincs igazán együtt játszás, mindenki játszik a maga barátaival, vagy egyedül. Meg az egyébként is más.

Kép

Kép
liv

Tök jó, hogy viszik a gyerekeket időnként kirándulni, bábszínházba, úszni, de szerintem is abszurd - még játékosan is - matekozni egy 3 évessel.

En meg nem is hallottam ilyet, hogy logikat tanitanak egy kiscsoportosnak!? En akarhany ovit megneztem (a neten), mindenhol azt hirdettek, hogy fo a jatek.

Az en fiam most lesz nagycsoportos, ok most mar fognak kicsit "tanulni", de ez csak annyibol all, hogy beszelgetnek pl. az evszakokrol, napokrol, allatokrol, jarmuvekrol ... stb. de szo sincs matematika oktatasrol.

A nyelvtanulashoz annyit fuznek hozza, hogy annak en sem latom ertelmet, hogy 2-3 eves gyerekek angolorara jarjanak, DE szerintem semmikeppen nem szabad 10 eves korig varni.
A gyermekkori nyelvoktatas nem forditason es nem nyelvtani szabalyok megtanulasan alapszik. Persze, hogy nem, hiszen, nagycsoportos, elso-masodik osztalyos gyerekek meg nem tudnak mondatot elemezni. De nem is kell. A gyermekkori nyelvoktatas nem tanulas, hanem a nyelv elsajatitasa, magadba szivasa beszed, hallas, latas utjan.
A nyelvtanari szakon tanitjak a leendo pedagogusoknak, hogy kb. 13 eves korra befejezodik az az idoszak, amikor meg elsajatithato egy nyelv, utana mar csak tanulni lehet.

Andi
solteszandi

Sziasztok!

Jó rég jártam erre. Mentségemre csak annyi, hogy a nagykislány elkezdett kb 1 hónapja önnálóan menni. Így nincs maradása egyhelyben. Most is itt nyűglődik, hogy menjünk már.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tudtok-e ajánlani jó női fodrászt itt a fiúneves utcák közelében. Olyan lenne jó, aki szépen melíroz és az sem lenne utolsó szempont, ha nem kellenne sokat várni ha bejelentett időre megyek. : )

Már nem bírja, megyek mert szétszedi a szobát.

Edina és Anita

Kép
educi

SZIASZTOK Érdligeti 4gyerekes anyuka vagyok. A legnagyobb 20éves, a középsők 14és 10évesek a legkissebb10hónapos. Ha van kedvetek dumcsizni irjatok :!: Judit
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így bepofátlanodok hozzátok, csak kérdezi, szeretnék tőletek valamit!
Régebben hallottam, hogy a Műv házban, szoktak tartani ovis korú gyerekeknek tornát vagy táncot, nem tudom pontosan, de ha tudok nekem erről bármit is írni, azt megköszönném!
Esetleg itt a környéken, ha van még ilyesfajta lehetőség, és tudok róla, kérem osszátok meg velem!
Sajnos nem vették fel a lányomat oviba, és szeretném ha ennek ellenére valahová társaságba menne, imád ugrálni, táncolni, ezért gondoltam valamilyen tánc tanulási lehetőségre!
Köszönöm!
arivirág

Szia arivirág!

A Tigers sporegyesület foglalkozik kicsikkel is. Van tánc és akrobatika, a Fürdőutcában és a 6-os iskolában. Ha tetszik irjál és beszélek az edzővel, hogy mehet e. Az én lányom 1éve oda jár, szeptemberben kezdődnek az edzések.

Szia
Vendég

Szia Judit!

Nagyon is érdekel, amit írtál!! :lol:
Nagyon megköszönném, ha segítenél!
Az Én lányom 4 éves, és táncra szeretném beíratni, lécccci ha tudsz beszélni az edzővel vagy valamilyen elérhetőséget küldeni, akkor segítsél!!
Köszi
arivirág

Szia Arivirág!

Megkérdezem és majd irok. Az utcabálon fellép az összes táncsoport

ha érdekli a kislányodat bisztosan élvezné. Örülök, hogy segithettem.

Irjál máskor is ha van időd, bármiről ducsizhatunk.
:lol:
Vendég

Szia!

Mikor van Érden az utcabál?
Én még nem voltam soha, pedig lassan 5 éve itt lakunk! :oops:
Mikorra tudod nekem megérdeklődni ezt a táncot??

Amúgy nagy gratula a négy gyerekhez, :D nem lehet könnyű, egyszer majd pár év múlva Én is szeretnék még egy kis lurkót!
arivirág

Szia

Szeptember 1.-én 15-24ig utcabál. 10-kor tüzijáték van, arra mi mindig megyünk. Csütörtökön megkérdezem. Már nem nehéz velük csak amig kicsik

Majd Irok csütörtökön! szia
Vendég

Akkor nem igazad a mondás, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond?
Nekem mindig ezt mondják az olyan ismerőseim akiknek már nagy gyerekei vannak!
arivirág

http://www.gyermekparadicsom.hu/hireink.html

Ezt most talaltam a neten. Budaorson van, vagyis lesz, most keresik a gyerekeket a szeptemberi csoportokhoz. Reszleteket nem tudok, csak amennyit a honlapon lattam.
Hatha valakinek megtetszik, 1 telefont meger.

Az utcabal programjat itt talaljatok:
http://www.erdcenter.hu/pub/ec/programs/utcabal.html

Itt vannak az erdi tanc-sport egyesuleteket (kiveve Tigers)
http://erd.varosunk.hu/hir/6491/

Andi
solteszandi

Szia Andi!

Nagyon szépen köszönöm, :D sokat segítettél!!! :lol:
arivirág

Sziasztok Lányok!

Hűha nagyon kihalt ez a topik!
Padig fontos közlendőm lenne számotokra.

na..

Oké elmondom..

Daninak kicsi tesója fog érkezni, most 10 hetes. :oops:

Belépek én is a kétgyermekes anyukák körébe. :lol:

Röviden ennyi.

puszka

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok!
Gryllus Vilmos koncert lesz október 13- án 17:00-kor Érden a Szepes Gyula Művelődési Központban. Őszi dalok+ új dalok a hamarosan megjelenő CD-ről. Jegyár:1000 Ft (két év alatt ingyenes). Jegyrendelés: 06-30-9142513 vagy jegyrendeles@vipmail.hu.
gam

Szia Xsra!

Örülök hogy irtál! Ugyvettem észre nem nagyon tartanak össze az Érdiek, sajnos.

Gratulálok a leendő babádhoz!!!!!!!!!!

Én egy négy gyerekes anyuka vagyok.

20, 14fél, 10, 1 évesek a gyerekeim.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Állandóan lesem a topicot, de nincs forgalom rég :(
Pedig én jönnék!
Kábé két hét, max. három, és Érden lakunk végre :) Baromi lassan haladnak az embereink a felújítással, de lassan begyorsulunk talán :) Már nagyon várjuk!
Hivatalosan már érdi lakosok vagyunk, oviba is beiratkoztunk Balázsommal, nagyon kedvesen fogadtak minket, de mivel még Pesten lakunk, innen nem hordjuk, majd csak ha végre beköltöztük.

Xsara :) Nagy gratula a kistesóhoz, vigyázz magatokra! Hú, jó nagy korkülönbség lesz a tesók között, igazi segítséged lesz már Dani :wink:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Mostmár irhatsz nyugodtan itt leszünk, ugye Xsara?
Én 11éve élek Érden, ha bármibe segithetek csak szolj. Melyik oviba jártok majd?
Mi is most végeztünk a hozzáépitéssel. Jővőre még hátra van az ablakcsere és a szigetelés, na meg a szine. Mindenkinek sárga, az a baj hogy nekem is az tetszik. Nektek milyen lessz?
Majd szolok Arivirágnak is hogy jöjjön ide, mert mi átváltottunk más helyen levelezünk, és akkor bebizonyitjuk hogy az Érdiek összetartók :lol: .

Szia
Vendég

Köszi Judit :) Bizots lesz majd ezer kérdésem :)
Most még nem járunk ki minden nap, majd akkor jönnek elő élesben, amikor ott lakunk. Egyelőre a buszos közlekedéssel kínlódunk, elég gáz. Még nincs bicajom, ebben a szép időben még egyszerűbb lenne azzal a közlekedés legalább Érden belül.

Ovi: Fácán köz.

Nekünk is jövőre marad a szigetelés és az ablakok cseréje. A színre nem gondoltunk még, most fehér. A szép halványsárga nekem is tetszik :wink:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Xsara,
GRATULÁTOK A POCAKLAKÓHOZ!!! :D Aztán majd mesélj, h ki is lakik odabent :wink:

Újaknak pedig üdv itt :)

én anno feladtam itten a csevegést, mert annyira nem volt forgalom (másik topikon nyomulok) de ha újra feléled az érdi topik, számíthattok rám :wink:

Kép Kép
curse

Szia Jucc!

Bicajom az nekem is van, majd ha már nem babakocsizunk akkor már nemcsak kirándulgatunk vele.
Azt az ovit nem ismerem de a szomszédom kisfia oda jár iskolába, sporttagozatott érdemes választani. Nagyon meg vannak vele elégedve, mi két vonatmegállonyira vagyunk az iskolátol és mégis oda jár innen. Még nem ültem távolsági buszon, bárhová érdemesebb elgyalogolni. Majd jön Arivirág is de most ők szigetelik a házukat.

Szia Curse!

Örülök hogy megismertelek, gyere máskor is szerintem jobb földikkel levelezni. Te melyik részén lak Érdnek? Felétek van játszotér? Pontosan mennyi idős a picid, mert a vonalzok nem mindig pontosak főleg a régieknek.

Xsra!

Hogy vagy? Dolgozol? Reggeli roszullétek? Ti melyik részén laktok Érdnek?

Jó hogy már ennyien vagyunk!

Saját vonalzom.

Sziasztok!

Tényleg jó lenne feléleszteni ezt a topicot, Én is pár hét múlva aktívabban tudok csatlakozni, mert most káosz van a szigetelés miatt!

Rólam annyit, hogy 2 lányom van, és sajnos már 2. éve hiába jelentkeztünk az oviba nem vették fel a nagyobbik gyerekemet, :( mert itthon vagyok a kicsivel!!
Vittem munkáltatóit is, hogy szeptembertől dolgozni szeretnék, de ez senkit nem érdekelt, akkor sem vették fel!! :(
Na de majd jövőre akkor már kötelesek lesznek felvenni! :D

Ja, és én olyan 5 éve élek itt Érden, Pécsiek voltunk a Férjemmel, aztán esküfű után itt kezdtük el életünket!
arivirág

esküfű= esküvő :D bocsi
arivirág

Sziasztok!
Egyszer már én is hozzá szóltam itt a topikban.
Csak elfelejtettem írni,hogy mi is Érden lakunk,1éve :oops:
Szóval ha nem gond,csatlakoznék én is az Érdiekhez csak,hogy többen legyünk :D

mimi12

Szia Mimi!

Jo hogy jöttél! Érdiek tartsunk össze. Mások nem tudják hogy mik is történnek a városkákban, pedig nagyon fejlődünk. Sokan válasszák Érdet mostanában a kisgyerekesek szülők. Ti már nem épitkeztek? Merre laktok?

Szia :roll:
Vendég

Sziasztok!

Köszike a sok gratulát! :lol:

Remélem beindul a topik, régen alig tudtam utána olvasni, annyira aktívak voltak a lányok...
na majd most.

Jól vagyok/vagyunk..
hál istennek a hányás elmaradt, néha egy kis hányingerem volt csak.
Dolgoznom még, de megmondtam hogy csak idén...

A Bor utcában lakunk, Danim a Tárnoki uti oviba jár.
Igazi kis ördögfióka. :P
Azt mondta hogy Ő most nagyon boldog, mert kistestvére fog születni. :oops:

Ja a mia házunk is halvány sárga.... :lol:

Judit!
Négy gyerek, az nem semmi, hogy bírod?

no mennem kell, holnap még sajna munka vár.

pussza

ui. Noémi? Judy? merre vagytok?????

KépKép
Kép
xsara
Érd

Judit,
Most látom, h neked 4 gyerkőc van :) Ez igen, gratulálok :D És micsoda korkülönbségek, Robikának biztos nagyon jó dolga lehet a nagy tesók mellett :wink:
Mi egyébként Parkvárosban azon belül Csobánci utcában nyomulunk most már több, mint egy éve :) Errefelé sajnos játszótér nem nagyon van. Mondjuk ezt azért hiányolom, de végülis egy szavam nem lehet egy panel rengeteghez képest. Legalább itt végre kertes házban vagyunk. Egyébként eddig nagyon szimpi Érd, bár időnként a szolgáltatok kiakasztóak tudnak lenni :roll: Csajom pénteken lesz egészen pontosan 11 hónapos, nem sokára készülhetek a szülinapra :)

Arivirág,
Mi is az esküvőre rá egy évre költöztünk ide :) akkor már 5 hónapos pocakkal. Ez az óvódai dolog annyira felháborító, már én is előre rettegek :roll:

Mimi,
Miért lenne baj, gyere te is :wink: Ti merrefelé laktok?
Nagyon jó a vonalzós kép a kispasidról :)

Xsara,
Hú, akkor nagyon szerencsés voltál, h ennyire elkerült a hányás. Mondjuk nekem sem ez volt, hanem inkább a gyomorégés, de az nonstop :roll:
És jól fogadták egyébként a munkahelyen a dolgot? Mostanság annyi rosszat lehet hallani, h az sem tetszik a munkáltatóknak, ha otthon kell maradni a beteg gyerek miatt :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Köszi a fogadtatást :D
Nekem is van ám egy nagylányom,12éves :D
Mi a Fényező u végén lakunk(Parkváros),itt a világ végén,ahol a busz sem jár de,kocsma az van mindenüt :D
A mi utcánkban van ám játszótér is bibi.Ugy gondolom,ez az egyik játszótér Érden a 3-4közül :?
Amúgy élg silány játszóterecske.Bár szép és új,és be van kerítve de,lehetne több játék is,hisz a fél város ide jár.

Judit!Mi nem építkeztünk.Mi régi házat vettünk meg(nem is olyan régi 10év körüli),és állandóan újítgatjuk,mert nagyon össze van kókányolva.De szerintem sosem végzünk.
És megmondom őszintén,azért erre a részre esett a választásunk,mert Érden a központi részeken,fele ekkora telekkel,30éves házakat néztünk drágábban.Itt nagyon nagy a csönd,itt van egy lépésre a lőtér,meg az erdő,és autó sincs annyi.Szóval,ez itt tényleg csendes és szép környék.

Xara,gratulálok a pocakbabához! :D

mimi12

Xsara!
Gratulálok, jó pocakosodást!!!!

Mi megvagyunk, nekem ez az utolsó hetem itthon, 7főtől vissza a melóba 5 év után. úgyhogy szerintem nem nagyon fogok ráérni netezni:(

Edit
Én is ettől félek, hogy sokat lesznek majd betegek:(

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Xsara, mi ürmös utcába lakunk, úgyhogy szomszéd utcaik vagyunk!
Ha hallasz nagy kopácsolást hetek óta, na azok mi vagyunk!!!
A Bor utcában lakók, már a Tárnoki oviba tartoznak, vagy csak oda vették fel a kisfiadat?
Mert mi a Napsugár utcai ovihoz tartozunk!

Judit, felhívtam a Tigerst, 3 hét múlva kezdődik a balett, belevágunk!!
Most ezen a héten, csak egyszer fél órát voltunk a fruttinál, és így is annyit fizetünk, mint akik egy héten 3órát is mennek!
arivirág

Judit írtam e-mailt, ha lesz időd, léccci válaszolj rá!
Köszi
arivirág

Sziasztok lányok!

Egy napig nem kapcsolom be a gépet, és már alig tudom visszaolvasni, nagyon jól sikerült a topik felébresztése.

Xsara!

Nekem csak a harmadiknál volt problémám, a terhességel mert ő volt a kislány a három fiunál egyszersem hánytam.

Curse!

Nagyon istápolják és vigyáznak is rá. A legnagyobb a barátnőjével volt hogy fél napot is együtt volt vele. Nekünk a régi strand helyén a tavas játszótér van a legközelebb. A nagyoknak még műfűves focipálya is van. Még nem voltam a picivel, neki még szerintem elég volt a hátsokerti hinta homokozo és nyáron a medence. Én is a Tétényibe szültem háromszor.

Mimi!

Nemsemmi 11év után szülni. Már bisztos nagyon szerettél volna babázni. Akkor te a fenti világvégén laksz én meg a lenti világvégén. Az iskola nekünk fél ora gyalog, nagyon imádja a kisfiam ha megyünk a nővéréért. Annyi mindent lát főleg ha átmegyünk a Balatoni uton. Mi is régi házat vettünk, de mi nagyon régit. Mi nem felujitottunk hanem restauráltunk, meg hozzá is épitettünk. Mi azért vettünk itt mert a nagyszulők 2percen belül laknak. Mind a kettő.

Én Érdligetre születtem de Budafokon nőtem fel. Nagyon sok helyen laktunk pesten de végül visszatértem oda ahol kisgyerekeskedtem. Mindenkit ismerek a környezetemben. A férjem meg ki se tette a lábát Érdről.

ÉRDLIGETI KISMAMÁK IRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robika! Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Én nagyon élveztem ennyi idő után a terhességet,és a babázást.Valahogy sokkal érettebb lettem az anyaságra,mint a lányom.A nagy korkülönbség annak is köszönhető,hogy elváltam.
De tervezzük a kistesót,hogy ne unatkozzunk,így vén fejjel :D
Nagyon helyes a kisfiad :D

Ja és bizony,mi itt lakunk a fenti világvégén :D
Hát erre még a busz sem igazán jár de,viszont félig aszfaltozott az utcánk,és ez nem semmi itt Érden :D
Én meg Budaörsön nőtem fel,és én sem szivesen mentem volna túl messzire.A lányom oda is jár suliba,meg a család nagyrésze ott lakik,anyukám,hugom,nagypapám

mimi12

Sziasztok!

Akkor én jöttem ide Érdre a legmesszebbről!?
Én Mohácson születtem, Pécsen éltem egész 23 éves koromig!

Mi is nagy ritkán szoktunk lemenni arra a játszóra ahová jártok Judit!

Mimi, én is szeretnék egyszer majd még egy babát, csak nem tudom mikor is, mert olyan 4-5 év múlva lenne jó, de addigra meg öreg leszek hozzá!
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?