Heni: Hmmmm...én már nehezen állom meg a vásárolgatást, mágnesként vonzanak a bababoltok. Sőt tegnap Apa is mondta, hogy talált egy új bababoltot a városban!!
Kezdünk bezsongani.
De nem vettünk még semmit, majd a 30. hét táján.
Akartam kérdezni, ti vesztek pólyát?? Téli gyerek hogyan kerül haza a kórházból, anélkül, hogy megfagyna?? TUdom, előreszaladtam, hiszen 5 hónap és 1 nap van még a várható szülésig, de elvagyok....
Én jól éltem meg a frontot, de én nem bírom a meleget alapból sem, most még úgy sem.....kész szenvedés a meleg.
Fürdés: A dokim szerint Balcsiban lehet fürödni és a tengerben is (csak oda nem megyünk), de nem sokat, szóval módjával. Az más kérdés, hogy merek a majd belemenni, mert majrézom a felszálló fertőzésektől. Még sosem szedtem össze semmit, hát Murphy alapon most összeszednék.....
Nóri: Szasz!! Emese Anna illetve Tibor a választott páros. De persze nem hivatalos, még kóstolgatom, mert az Enikő is játszik...
Nálunk babakocsi fronton van "vita" otthon, Bergont néztünk, mert az árban oké és téli babáknak is jó. Viszont marha nehéz lehet és mi a 2.on lakunk. Lent hagyható ugyan a kocsi a kapunál, 2 szomszéd van csak, egyik sem szarka fajta, de akkor télen belerakom a gyereket a jéghideg kocsiba??? Megfagy!! SZóval...Viszont a könnyű kocsik 100 000 körül vannak, annyit nem akarunk kiadni egy babakocsiért.....