Sziasztok.
Hát kb. forr az agyam...
a férjem hazaért kb. ötre vidékről, elintéztük a dolgainkat, és hétre ment vissza a telephelyre, mert ő a főnöke utolsó reménye, mentek Mindszentre, még nem ért haza...
Oriandy, hát nálunk a 17 db palacsinta kb. a férjem adagja lenne.
Nálunk a mamám a főpalacsintasütő, de ő 100 db alá ritkán adja...
Ez a mesekönyv nagyon jól néz ki. Én még egyet sem vettem elő, Peti ezekhez még túl durva. Mondjuk van elég olvasnivaló.
Nagyon kis ügyes vagy, hogy így szerkesztgettél. De jó, hogy feltetted a linket, talán majd én is ügyködök egy kicsikét.
Irigyellek, hogy Danit a játékmasinák is lekötik...Petinek csak az igazi a jó, most pl. ő kapcsolta be a számítógépet. Felmászik a puffra, és benyomja a gombot.
És imádja nyitogatni a CD olvasót...
Colett, ha sokáig maradtok tatán, értsd jövő héten is, akkor még a férjemmel is összefuthatsz, ott dolgoznak mostanság.
Kóla: hát én ezzel úgy vagyok, hogy minél jobban tiltjuk, annál érdekesebb. Én most úgy gondolom, hogy ha kéri idővel, kap, de nem literszámra. Mert inkább tudjam, hogy ivott, minthogy eltussolja, nem?
Preni, hogyhogy nem kell főznöd, vmi szupi, kímélő helyre mentek?
Ja, a palacsinta az én Petimnek bejött, gyanítom, nem sok gyerek van, aki nem szeretné.
Kimike, hát a fogmosás nálunk is mumus, mondjuk én még nem próbáltam a négyre...pedig hogy terveztem. De az első babafogkefét, ha épp rátalálok, mostmár rágcsálja, remélem, nem lesz gond a többivel sem.
Juca, ilyen mágneskönyvet hol lehet venni? Mondjuk nálunk így is rengeteg a "kacat", de hátha hasznát vesszük. Mi legújabban a karikarakosgatást fejlesztjük. Látom, közben feltetted, majd megnézem.
Na hallod, a tejeskanna-beszédet meghallgatnám. Nálunk Peti nem igényli az ilyet.
Képzeld, ma cirkára lemértem Petit, és tényleg megvan 83 centi...de már írtam, hogy nagyon valószínű, hogy öcsém genetikája van benne, legalábbis a magaságga terén, mert jól látod, sem én, sem Feri nem vagyunk égimeszelők, én 165, ő 175 cm magas. De Peti tutira az apja fejére (is) fog nőni.
Meteor, jó, hogy hazaértetek, semmi gond nem volt, remélem.
Érdekes, amit a ragacsságról írtok, gyanítom, nálunk ez azért nem annyira "súlyos", mert sokan vagyunk, akiket Peti megszokott.
Ja, vonat: három évig hetente egyszer Békéscsaba, egyszer vissza. Ha úgy alakult, akkor kétszer...még jó, hogy viszonylag rövid a menetidő.
Pancsi: e téren az én gyerekemnek is arany élete van, tízórai előtt itthon van tusolás, késő délután meg anyukám viszi dédizni, ott is ki van téve a lavór meg a vödör, ma legalább 1 órát lazult ott is.
Na én is megyek, még nézelődök máshol, remélem, 11 előtt hazaér a párom.
Ági