Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Azonnal válts dokit!Mi az,hogy ő majd nem ér rá szülni?Szerintem ha bejelentkezel a bőprgyógyihoz,mond,hogy sos lenne a baba miatt!Reméljük semmi komoly!
Kriszti!
Sós,fűszeres kajákat mellőznöd kell,sajna!Menj el az ügyeletes kórházba az urológiára vagy a nőgyógyi osztályra!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, reméljük tényleg semmi komoly, sőt biztos, de azért a bőrgyógyász majd megmondja. Az is lehet, hogy a meleg és terhesség valamire kihozott egy kis allergiát. Biztos minden rendben lesz. Drukkolunk.

Kriszti, szerintem is feltétlenül menj orvoshoz minnél hamarabb. Bár hallottam már olyat, hogy a nagyon megdolgoztatott vese tud így fájni, de biztos ami biztos.
Én anno kicsit túl sokáig ittam cickafark teát (tudjátok a PCO-m miatt a menstruációmat próbáltam kicsit segíteni vele és hatott is egy kicsit). Nem figyeltem oda és a megengedett időszak helyett több mint 4 hónapig ittam és a cickafark tea vesetisztító is. Úgy fájt mindkét vesém, hogy az hihetetlen. Az orvos nyomogatta, de semmi, végül elmúlt magától és csak fájdalomcsillapítót írt fel.
Szóval a dinnye is lehet, esetleg tényleg nem bírja a megterhelést. Persze ezek csak találgatások és az orvos majd inkább megnézi, az a biztos.
Én akkor mindig bekötöttem a derekam valamivel, hogy melegben legyen (persze most elég nehéz ez a dolog ebben a kánikulában).

Benszi, azért a lubickolásért oda vagyok. Ha csak elképzelem, hogy most milyen lehet a Balcsiban pancsolni. Jaj, de jóóóóóó!
Szerencsére holnap már kicsit jobb idő lesz és lassan fellélegezhetünk.

Réka

Kép
solymosy

Sziasztok!
Szilvi! Szerintem is válts dokit! Reméljük vmi kajától lettél kiütéses, én pl. eper, eperöntet, eperturmix....stb. vagy vmi aprómagvas gyümit nem ettél? Sztem a doki csak látta volna, hogy himlő v. vmi veszélyes, és akkor máshogy állt volna a dolgokhoz, úgyhogy nyugodj meg!

Benszi Balatooooooooooohohohon! De jó lehetett! :lol:

Réka! Ma reggelre nagyon bedagadtak a kezeim, meg a lábam is kicsit, úgyhogy tutkó a vesém nem bírja a terhelést! Gyűrű azonnal le, a karikagyűrűt nem volt szívem levenni, nah...ne is mondjam kb. 1 órája alig bírtuk lemasszírozni...:( Mondjuk szombaton reggeltől este fél 11-ig melóztunk a hűtőházban, és ugye egész héten szinte csak feküdtem itthon , és emiatt dagadhatott be.....

Lányok! Mit csináljak kéz és lábvizesedés-dagadás ellen? Felrakom a lábam, eddig nem használt..... :roll:

Kép
kkriszti77

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök!
Tegnap megjöttünk, de eléggé el voltunk csigázva, ma meg egyből elhúztunk Rómaira, mert 28 fok van a lakásban.
A nyaralás szuper volt, bár mindannyian jól elfáradtunk a végére. 1 hét Bakony, 2 nap Balcsi, ma meg Római kicsit sok volt a jóból.
Jó barnák vagyunk, mi Zsomborral hámlunk is kicsit, mert első nap megpörkölődtünk egy cseppet. Sebi nagyon élvezte a társaságot (Botonddal az utós napokban már nagyon nagy összhangban követték el a kópéságokat, Sebi 5 hónappal idősebb, ő volt a főnök), nagyon otthon van a vízben, főleg a Balaton nagyon tetszett neki! Pápán csak pisimeleg víz van a strandon, így utána a Balcsiná azt mondta, hogy "Szeretem a hideget!!!".
Majd teszek fel képeket, készült egy csomó.
Én nagyot gömbölyödtem 10 nap alatt, és a nyaralásnak köszönhetően felugott pár kiló is... Remélem megállok kicsit, különben csúnya vége lesz...
Viháncolás nagy odabent, bár még férjemnek nem sikerült levadászni. Sebi nagyon aranyosan dédelgeti a pocakomat, és bombajól elvolt egy 5 hónapos kislánnyal is, úgyhogy remélek!
Na megyek visszaolvasni, aztán mesélek még!

Kép
Kép
Kép
cas

Olvasom, mindenkinek mennyi nyűgje van?! :) Akkor elmesélem, hogy vmelyik reggel, ha a bal oldalamra feküdtem, szédültem, ha a jobbra, akkor nem! Na, milyen?! Tuti a kölök nyomott el vmi eret szerintem, és azért volt... :) De elég vicces.

Gem
Az ülőkét a Kikában lehet kapni 5000 Ftért. Nálatok nincs Kika? A brüsszeli barátném jön haza augusztusban egy hétre, megadhatom a mailcímét, és őt megfűzheted, hogy vigyen neked, ha máshogy nem tudod beszerezni. (Barátságos csaj, szerintem szívesen segít.)

Tittina
Üdv itt! És nagy-nagy gratula a picihez!!!!!! :)

Kriszti
Nem hangzik túl jól, amit írsz... :(
Nemtom mennyire vagy vékony, de egy barátnőmnek, aki pici is meg vékony is azt mondták az UH-on, hogy egyszerűen nincs elég helye a babának odabent, és elnyomja a húgyutakat. Aminek sajnos az a következménye, hogy a vesében pangás alakul ki, és könnyen gyulladás lehet belőle. :( Szóval neki épphogy a sok folyadékot ajánlották, szóval a sok dinnye nem biztos, hogy árt...
Azért mindenképp menj el szakemberhez!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszti!
NAgyon kellemes volt a Balcsi tényleg!Vizesedés ellen járj el úszni és tornáztasd a végtagjaidat!
Cas!
De jó,hogy a fiad elvolt az 5hós picivel!Mindjárt érezni fogja apa is!Nálunk már a család többi tagja is élvezkedett a pocakomban lévő rúgásokon!Nagyon eleven kölkeim vannak!Mi lesz,ha kibújnak?
Vendég

Haliho!
Jelentem: nekem NINCS nyugom! :D Legalabbis meg nincs.

Cas!
Orulok, hogy jol telt a vakacio, es hogy jokat furodtetek. Koszi a KIKA-s otletet, megprobalom megvetetni az uloket egy baratnommel. A pesti lakasunkat ugyis most penteken uriti a kamion, ami jovo het csutortokre mar itt is van. :? Ugyhogy amennyiben be tudja szerezni ezen a heten, tok jo, mert vegulis pont jol jon ki. De ha nem menne, meg lehet, hogy kerem a segitsegedet!

Szilvi!
"Jopofa" ez a doki. Vagy ez arrafele normalis? Marmint normalisnak tekintheto, hogy a terhesgondozast bevallalja, de a szulesre mar nem futja??? :roll: En megkerdeznem nehany ismerosomet, mar olyanokat, akik ott elnek es mar szultek, hogy ez megszokottnak tekintheto, vagy azert el kell rajta gondolkodni.
Pottyok: tudosits, amint tudod, hogy mi okozza/okozta oket!
Lehet, hogy tenyleg semmiseg, de azert jobb minel hamarabb a vegere jarni!

Kirszti!
En csak az utolso idoszakban kezdtem vizesedni, de a so- es fuszermentes dieta volt az alap. Aztan lehet, hogy meg mast is tehetsz az ugy erdekeben. En mindenkeppen a dokimat interjuvolnam meg! :roll:

Pocokmozgas:
nalunk ezerrel megy. Kicsit tobb, mint ket hete kezdte az igazi boxolast. Vicces egy dolog. Neha nagyon belehuz. Parom mar regota erzi, mar csak az a kerdes, Rebekanak mikor tunik fel.

Tittina!
Orulok, hogy csatlakoztal. Torteneted elgondolkodtato, ezert meg jobban orulok, hogy most mar itt lehetsz kozottunk, es hogy az elso 12 heten is sikeresen tul vagy! :D

Szep napot mindenkinek
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini :D
Maradj is nyugmentes :lol: !!!

Mindenkinek köszönöm a tanácsot...ma 2től 6-ig rendel a bőrgyógyász, s bár időpont nem volt, odamegyek, s csak beengednek... :roll: addig nem jövök haza :lol: egyre érdekesebbek, nem hiszem, hogy kajától vagy melegtől lennének, de már nem is találgatok, talán estére okosabb leszek!

Doki ügyben körülnézek, mert nekem sem tetszik a hozzáállása, de ahogy hallottam, itt tényleg nem igazán jellemző, hogy annál szülj, akihez jártál. Jó csecsemős kórház északon van - na az egész sziget nem nagy -, s azt is szem előtt kell tartsam, hogy nagyfiam suliba jár, párom dolgozik, s ezt ők itt teszik, így ha többször szeretném őket látni, akkor lehet, hogy itt maradok. Itt viszont felejtős az EDA, s minden egyéb más :cry: Csak reménykedhetek, hogy minden rendben lesz. Ja, s még azt mondta az EDA-ról, hogy programozottan van, talán itt délen is, mert nincs annyi aneszteziológus, hogy bármikor ráérjenek :shock:
Azt már tudom, hogy a babához a "kezdő csomagot" is otthonról fogom hozni/hozatni, mert nem akarom, hogy több meglepetés érjen.... Lehet ám, hogy egy picit "túllihegem" a dolgokat, s az egészet természetesebben kéne kezelnem??? :roll:
Gemini :D Nella :D (már régen jelentkeztél!), ez nálatok hogy megy???

Benszi :D
Nagyon vagány ikres anyuka vagy! :D Tök jó,hogy már ennyire érezni babucikat! Biztos, hogy más, hogy ketten vannak, valószínűleg a kevesebb hely miatt érezni őket erősebben kifelé. Én még nem érzem kivülről, ezért páromnak sem mutogatom, de én már nagyon jól érzem, hogy mikor van fent a drágám!

Kriszta :D
Hogy vagy??? Nem kéne egész nap dolgoznod! Nem biztos, hogy abban a melegben ez neked való!!

Cas :D
Jobboldali baba?? :lol: :D :lol: Jó, hogy Sebi eljátszott a kiscsajjal! Bizti, a tesójával is jól ellesznek :)
Bocsi, ha már kéne tudnom, de ő Sebestyén vagy Sebastian???

Kép
Kép
Kép
szilvia72

s itt egy kép Mütyürkéről:
Kép
Sziasztok,
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Benszi
Ha kint lesznek valszeg akkor se lesznek nyugisabbak, sőt még hangerő is társul a viháncoláshoz majd! :)

Gem
Oké, ha mégse sikerül, csak szólj!

Szilvi
Mindenképp "magyar" nevet akartunk választani, szóval Sebestyén. Egyébként asszem itthon Szebasztián helyesírással lehetne még anyakönyveztetni, de ez fel sem merült.
Épp most beszéltük a párommal, hogy lassan el kéne kezdeni nevet keresni ennek a picúrnak is, mert Sebit se volt egyszerű megtalálnunk.
De asszem a szerdai UH-t megvárjuk, hátha most kiderül, ki lakik odabent. :)
Orvos-kórház-miéria: mekkora távolságokat jelentene, ha másik orvoshoz mennél meg másik kórházba?

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi!
Én nem tudom milyen lehet délen a progis szülés,de biztos valahogy megoldják!Ne izgulj,mert az árt a
bébinek!Lehet a te babád a hátsó falon tapadt,ezért nem érzi még a párod csak te!
Nálunk már nagy a bugi!Néha már felébresztenek!
Cas!
Hát nem lesz gyenge két kölök együttes viháncolása!De sebaj,ezt osztotta a gép!Viszont a hangos dolgokat nem szeretik,úgyhogy kimarad idén a Forma1!Bár nemtom,mert VIP-es jegyet kapunk és az én gyönyörű Alonsomat láthatnám...jajjjjj....
Vendég

Sziasztok!
Latom, sajnos nem pezseg ma az elet a forumon. Sebaj.

Holnap drukkoljatok, fel 9-kor UH. Addig nyuzom a dokit, amig meg nem mondja a nemet! :lol:
Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!
Hú alig győztem visszaolvasni!
Cas jó, hogy vagy már :) Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, barnaság miatt irigyellek :roll: :lol:

Ma csak átmentem a védőnőhöz, mert éjjel hiába aludtam égnek álló lábakkal :oops: :lol: reggelre még durvább lett. Vizelet rendben, vérnyomi lentebb ment (az a rengeteg görögdinnye), szóval szerinte nincs nagy gáz, furcsállotta, hogy bal oldalamon fekve minden oké, mert akkor vszleg nem is felfázás, úgyhogy első körben megnyugodtam, doki csüt.-ön jön haza, este megyek hozzá, addig meg kibírom. Sok görögdinnyét egyek, állítólag...most is épp azt csinálom :)

Nem tudom ismeritek-e az Élet az anyaméhben c. sorozatot (National Geogr.), de Benszi ! szombaton 17.00-től a National Geogr.-ot kell nézned, mert az Ikrek lesz a téma !
Nagyon jó kis sorozat, gyönyörű felvételekkel, nálunk a suliban a 12.-esek bioszórán is ezt nézik, és nagyon élvezik :lol:

Szilvi! Köszi kérdésed, egyébként nem dolgozom olyan sokat, mert végülis nyilván fizikai munkát nem végezhetek, úgyhogy a könyvelést csinálom, egy klimatizált irodában, szóval nem vmi megerőltető, de most hogy a lábam bevizesedett, már nem ülök, állok annyit, hanem próbálok egy kicsit pihenni is napközben feltett lábakkal :)

gemini! nekem is furcsállotta a védőnő, hogy ilyen hamar bedagadtam, de az tuti, hogy sót, fűszereket nem eszek, mert az utóbbi 1-2 hétben szinte csak dinnyét ettem, őszibarit, szilvát, és sómentes hideg lecsót hideg tejjel. Mást nem kívánok ebben a melegben... :roll: Sztem a baba fekszik rosszul ...

De jó nektek, hogy már ennyire érzitek a babucikát/kákat! Én még csak néha-néha főleg este hanyatt fekve, amikor kifeszül a hasam (mondjuk ezt a pózt nem szeretem, mert olyan mintha szétdurrannék), remélem nemsoká én is érezhetem :lol:

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Cas, üdvözlünk itthon és én is irigykedek a barnaságodra. Én még a nap közelébe sem tudok menni, mert annyira fehér a bőröm. Kb. olyan vagyok mint hófehérke. Dédnagymamámtól örököltem, ja és le sem barnulok csak sok küzdelem árán, így ezt már babával a hasamban nem akartam megkockáztatni az UV sugárzás miatt. Anno másfél szoli bérlet után látszott rajta annyi barnaság, mint máson kb. 5 alkalom után. Azóta nem érdekel milyen fehér vagyok, néha még különleges is és állítólag szép fehérség (én ezt nem látom, de többen mondták), mert olyan porcelán szerű. :D

Szilvi, a pöttyökről mindenképpen közvetíts mégis mik azok! És édes Mütyürkéről a kép :D

Kriszti, én boka és kéz dagadásra nem túl sokat tudok. Én is csak a lábfelrakás, só és füszerszegény étrendet ismertem. Azért az már jó hogy a védőnő azt mondta, nem olyan vészes a helyzet, persze a doki szava lesz a végső, de azért ők is sok mindent tudnak, úgy gondolom. Talán ha meleg is egy kicsit múlni fog, akkor a dagadás is. Én nekem egyáltalán nem dagadt, de most amióta kánikula van, így du.-ra már mindig fáj és dagadt egy kicsit. Persze ez biztos közel sem olyan, mint neked.
Erre nekem a védőnő azt mondta, hogy ami nekem van, az ebben a melegben teljesen normális, sőt nem csak kismamáknál.
Reméljük azért hamarosan elmúlik a dolog.

Benszi, VIP jegy a Forma1-re, hát ez hihetetlen. Nem csodálom, hogy szeretnél ott lenni. Régi álmunk a férjemmel, hogy egyszer kimegyünk a versenyre. TV-ben minden időmérőt és versenyt nézünk. A magyar nagydíjra csak azért nem mentünk még, mert a mezőn lévő állójegynél azért nagyobb élményt nyújt a TV, viszont egy VIP jegy, az már maga az álom. Ti hogy tudtok ilyenhez jutni, van ismerős?

Gemini, holnapra drukkolunk az UH-hoz és hogy mostmár tényleg megmutatja hogy ki is Ő valójában :D . Ígérjetek be neki valamit (pl.: ha majd megszületik ezt vagy azt kap :D , csak vicc volt), hátha akkor úgy fogolódik.

Kriszti, én ismerem a sorozatot és imádom. Pont valamelyik nap volt megint. Láttam már vagy háromszor és az ikreset is vagy kétszer. Nagyon szép és jó képek, felvételek vannak benne. Igazán át tudja az ember érezni milyen is lehet nekik odabent.

Mozgolódás, már minden nap érzem én is a babát, de inkább csak kora reggel és este. Egy-egy jelzése elég konkrét, de azért erősnek nem mondható, bár a méreteihez képest ez is nagy teljesítmény :) . Én egyébkén csodálkozom hogy érzem, mert nekem a melső falon van a méhlepény és azt hittem, hogy akkor kevésbe fogom érezni, ha épp arra rugdos. Lehet, hogy az elmúlt kb. 1 hónap alatt továbbvándorolt, nem tudom. Ugyanis amikor érzem, határozottan elöl érezm és nem hátul (gondolom ilyenkor ott még kevésbé lehet).

Csináltam pocakfotót fürdőnadrágban (én már minden nap ebbe vagyok ebben a melegben) és meglepődtem mennyit nőtt másfél hét alatt. Felteszem nektek is :)

Réka

Kép
solymosy

A 17 hetes és 1 napos pocakfotó :wink:
Kép

Kép
solymosy

Sziasztok!

Bocsi, hogy idáig nem írtam, de nem volt lelki erőm ebben a dög melegben, és bocsi ha most nem reagálok semmire.

Szóval ma voltam a dokinál, úgy néz ki kiscsaj, aminek nagyon tudnánk örülni a 2 fiú mellé, a rossz hogy még mindig vannak cisztáim, így megyek az 1. női klinikára genetikára. Valaki járt már arra ilyen vizsgálaton? Ha igen sokan szoktak lenni, időpontot milyen sokára adnak?

Még egyszer bocsi, hogy csak ennyit írok.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Benszi
Hűűűűűű, VIP jegy?! Apósom a lelkét odaadná egy ilyenért... :)

Gem
Drukk megy! :)

Réka
Tényleg jó fehér vagy! És csini a pocid! :)
Én meg a karcsú alakodra irigykedek. Én már akkora vagyok, mint egy bálna... :(

Kriszti
Tényleg jó sorozat, én is láttam már párszor! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Egy kicsit büszkélkedek... Ja, és a képen nem látszik, de sötétzöld szemei vannak (mint az apjának). :)
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Nem kell valakinek kismama farmer? Kb egy hónapot hordtam. Sem szakadás, sem kopás nincs rajta. A cimkéje szerint S-es, de az L-es fenekemre pont jó volt. :)
Akit érdekel küldjön privit. :)

Kép Kép

További jó pocakosodást. :)

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Ismet picilanyunk lesz, annyira boldog vagyok! Mi igazabol lanyt szerettunk volna megint, bar persze a fiunak is nagyon orultunk volna. De azert igy megis jobb! Eljen a nouralom! Es nehany kep:

Zsofi a labat szemleli
Kép

Itt a labaval jatszik
Kép

A pofija
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Reka, Cas
Koszonjuk a drukkokat. Nagyon jol jottek es megtettek hatasukat!

Cas!
Sebi csodaszep!

Amaryl!
A fene ezeket a franya cisztakat. Remelem, a genetikan mar tudnak valami okosat mondani. Egyebkent egy ismerosom mindket terhessegenel ugyanez volt a problema: cisztak a meh kulso falan. Es ket teljesen egeszseges gyereket hozott a vilagra, immar tobb, mint 30 eve! Szoval bizz a dokiban!

Puszi
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini!
Drukk mára!
Cas!
Édes ez a fiú!
Amaryl!
Gratula a punishoz!
Solymossy!
NAgyon szép a pocid.Igen ismerős szerezte,de nem hiszem,hogy kitudnék menni,mert nem tudok annyit sétálni fel a tömegben és ülni sem tudok annyit!Pedig az én gyönyörű Alonsom sír utánam!
Tavaly kinn volt az uram és két percenkélnt hívott,hogy mi van,mert ők a kivettítőn és a pályáról nézték a versenyt,de néha akkora a kavarodás ott,hogy a tévében minden látszik!No meg ha ilyen meleg lesz akkor tuti nem megyek ki!Majd jövőre!
Nagyon jó ez a mocorgás már!
Kriszti!
Húzd föl a térdeidet,ha háton fekszel,mert akkor nem feszül a hasad és a csípőd is lenn van!Majd nézem a tv-t,de szerintem én ezt már láttam!Köszike!
Vendég

Gemini!
Huhhh,nagyon édes és gratulálok Zsófihoz!
Vendég

Sziasztok!

Kedves Amaryl, nagyon sajnálom hogy azok a ciszták még ott vannak. Sajnos a genetikáról semmi nem tudok, az egyetlen hogy drukkolunk neked és ahogy már Gemini által is írt példa mutatja nagyon-nagyon-nagy a százaléka hogy semmi de semmi baj nem lesz (pedig ahogy olvasom az 30 éve volt, ami azért nem a mai orvostudomány és techinka világa, szóval mostmár sokkal többet tudnak mind a mamákról, a babákról és a terhességről).
A kicsi lányhoz pedig nagyon gratulálok :D .

Cas, nagyon csodaszép kisfiad van és az a nézés. Gondolom el is tudtok olvadni tőle rendesen.
A súlyom eddig tényleg elég jól alakult, de most rohamosan elkezdtem hízni az elmúlt 1 hónapban. Persze tudom ez pont az az időszak már, de kicsit fura érzés. Most a 164 cm-hez képest vagyok 59 kg, de hát ha ez ilyen ütembe megy, úgy nem tudom mi lesz. Most utoljára azt a ajánlotta a védőnő, hogy néha egy-egy héten nyugodtan tartsak gyümölcsnapot, ha kívánom, de persze sok-sok féle gyümölcsből, hogy elég legyen a vitamin. (bocsi, most olyan ismerősnek tűnik amit írtam, csak nem tudom hogy tettem-e már, ha igen bocs érte).

Gemini, gratulálok a kiscsajszihoz és aranyosak a képek. Az utolsón olyan jól látszik a kis pofija :D . Most már Ti is látjátok, hogy milyen kiscsajszis is, ugye :) .

Benszi, hát nem csodálom, hogy látni szeretnéd azt a csodafiút. Elég jó pasas, meg kell hagyni :lol: .
Én régen egy kicsit aggresszívnek tartottam és a nyilatkozataiban is az volt, de valószínűleg ez a habitusa miatt volt. Mára azonban egy igazi profi pilóta lett belőle, mellesleg nagyon jól is néz ki, ami nem hátrány :D .

Tegnap amikor lefeküdtem a hátamra és rátettem a kezemre a hasam, olyat "erőset" rugott a babó, hogy nagyon-nagyon finoman éreztem a tenyeremen is. Tök jó volt, kétszer is éreztem egymás után, persze rögtön hívtam Apát is, de mire ő odaért és rátette teljes csend lett. Pedig még beszélt is hozzá, hogy hahó Apa vagyok, mutasd nekem is mit tudsz, de csend.
Persze tudom lesz idő amikor ha akarja sem tudja majd nem látni és érezni a babát (hát még én :D ), de olyan jópofa lett volna, ha ő is érzi. Majd legközelebb, még van időnk bőven :) .

Réka

Kép
solymosy

sziasztok!

mi is megjöttünk sopronból, majd mindjárt mutatok képet, mert imádom a lányom :)

Sebi gyönyörű! kár, hogy nem látszik a szép zöld szeme. asszem óvhatják majd az anyukák a lányaikat :D

Amaryl!!
én az I. nőiklinikára járok, és az Esztivel sajnos keresztül kellett mennem a genetikán is. mivel 22 hetes vagy, sztem hamar kell, hogy megcsinálják, mert tudod, a 24. hét vízválasztó. de tény, hogy nagyon tutira mennek, inkább megcsinálják, biztos, ami biztos. időpontot kapsz, de akkor is készülj olvasnivalóval, innivalóval. maga a beavatkozás annyira rutin, hoigy attól ne félj, viszont sajnos az eredmény több hét :( ja, nekem csináltak még magzati szívUH-ot is, és talán TORCH-ot is néztek, ha jól emlékszem. szólj, vagy írj privit, ha tudok még segíteni :)

KépKép
KépKép
and

akkor foglalom a helyet 2 képpel :) kavicsozunk a fertő-tó partján, és este pedig odabújt a pocakomhoz puszit adni és énekelni a Kistesónak :) nagyon aranyos, mire megszokja, hogy nagy a pocakom, addigra szoktathatom át a Kistesóra :D

Kép

Kép

KépKép
KépKép
and

és gratulálunk a kislányokhoz, nekünk remélem ma este kiderül. bár most szinte mindenki fiút mond, ami az Esztinél is így volt, de mégis, lehet, hogy tényleg kisfiú lesz? annyira kíváncsi vagyok már!!

apjának már rúgott egyet, úgy örült neki :) Eszti pici keze még nem érezte, de kitartóan próbálkozik :)

Gemini!
a Zsófi olyan szép név, nagyon tetszik, csak ember vétózta, mert a tesómat is úgy hívják. éljen a nőuralom :lol: azért ránk is férne még egy kis erősítés, mert Eszti teljesen foci őrült lett, minden nap mondja, hogy fociiii, és egész este az apjával rúgják a bőrt :D mert a gumilabda nem elég jó nekik... :lol: szóval már látom magam előtt, hogy kinnt ülünk a focimeccsen...

KépKép
KépKép
and

Kriszti, ha bal oldaladra fekszel, akkor nem dagadsz be?? akkor feküdj a bal oldaladra!! biztos nyomsz valamit. nem szédülsz? kíváncsi vagyok a dokira.

bocs, hogy így részletekben...

KépKép
KépKép
and

Hello Lányok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a szívből jövő kedves fogadtatást! Nagyon jól esett.

Egy kicsit irigykedve olvasom a hsz-aitokat, viszont nagyon sok erőt is merítek belőlük. Tudjátok, itt Írországban annyira más minden. Ti biztosan örülnétek a 25 foknak, viszont én egy kicsit cserélnék Veletek a 40-re. (Örülünk, ha nem kell pulcsit fölvenni...)
Vannak gyümölcsök, de semmi ízük, mert mindent külföldről hoznak.

És hát az eddig megtudott dolgok a szülésről... Kész téboly... Eddig biztos voltam benne, hogy itt kell megszületnie a Babynek, de most már inkább azt mondom, nem ér annyit az ír állampolgárság. Itt nem végeznek vizsgálatokat a kismamákon. Csak megnézik, hogy ténylegesen terhes-e. Ha valami bajod van, akkor természetesen elmehetsz, és megnéznek, de ennyi. Ha minden rendben a terhesség ideje alatt, akkor a bugyi csak szüléskor kerül le. És képzeljétek: itt nincs gátmetszés; amit visz a gyerek, azt viszi. És varrni is csak kérésre, jópénzért szoktak. Hát elég elkeserítő, nem?
(Olyat is hallottam, hogy egy lányank 100%ra megmondták, hogy valami baj van a gyerekével, és mégis ki kellett hordania - mert itt nincs abortusz.)

Lányok! Van köztetek olyan, aki már túl van a hányós időszakon? Én úgy érzem soha nem lesz vége... Reggel is, este is... Néha már kibírhatatlannak érzem... Volt, aki azt mondta, hogy addig is eltarthat, amíg meg nem mozdul a Pocaklakó...

Bocsika, egy kicsit hosszúra sikeredett.
Puszi és kitartás Mindenkinek

Kép
tittina1982

Gem
Nagy-nagy gratula a csajszihoz!!! :)
A Zsófi nekem is tetszik, de sógornőm is az, szóval nálunk kilőve. :(
Szuperek a képek! :)
Ja, és köszi a bókot Sebinek, tényleg jól sikerült kép! :)

Amaryl
Ciszták :(
Én is drukkolok, hogy semmi problémát ne okozzanak!!!

Réka
1-1 gyüminap biztos nem árt, de azért a diétát sem szabad túlzásba vinni egy normál terhesség során! :)
Velem bezzeg nem nagyon fordul elő, hogy esetleg csak gyümölcsöt ennék egész nap (bár sokat eszem), de kell mellé vmi tartalmasabb is, különben a falat kaparom! :) (Hát nem is fogytam el eddig...) :(
Hehe, ez az "én-érzem-de-apa-mindig-lemarad" nálunk is sokáig ment Sebivel, szegény párom eléggé el volt keseredve. Most még nem érezhető kívülről, de kíváncsi vagyok, mikor fog először az apjának is rúgni egyet. :)

And
Van egy pár kismama-barátném, akikkel összejárunk, 1 kivételével mindnek lánya van, szóval Sebinek háreme van már! :lol:
Ja, és az anyukák megnyugodhatnak, az egyik kislány olyan szinten szerelmes Sebibe, hogy mindenki másra féltékeny, akivel Sebi játszik! :lol:
A kavicsozós képen szinte érezni lehetett a hűvös nyáreste ízét-illatát, nagyon jól sikerült! :) A pocakpuszilós képen meg nagyon kis drága Eszti! :)
Sebit mostanában (dackorszak ezerrel) csak nagy üvöltések árán lehetett fürdetni/zuhanyozni esténként. Már marhára untam, míg egyik du. vastagon leizzadva értünk haza, és közösen beültünk egy kád langyos vízbe. na az nagyon tetszett neki, azóta többször megismételtük, így legalább nem ordít. Na szóval beültünk a kádba, locsolgattuk egymást, aztán fogta az egyik játékpoharat, és ráöntötte a pocakomra a vizet belőle. "Megfürdetem a picibabát!" mondta, és megsimizte a hasamat. Hát persze, hogy összepuszilgattam!!! :lol:
Az UH-hoz megy a drukk! Én holnap megyek, már nagyon kíváncsi vagyok, hátha nálunk is kiderül a neme, de a lényeg, hogy holnap nyugtassanak meg, hogy minden oké! :)

Tittina
Igen, azt hallottam, hogy az északi országokban gratulálnak a megállapított terhességhez, aztán dokit csak a szüléskor lát a kismama. Viszont mi a helyzet a védőnőkkel/szülésznőkkel (ez ott vhogy jobban összefonódik, nem)? Ők se törődenek a kismamával?
És azt meg végképp nem értem, hogyha szétrepedsz a szüléskor, akkor nem varrnak össze?!?!?! Hát az meg hogy a fenébe gyógyulna meg magától (jól, mert gondolom VHOGY összeforr)?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Sajnos még szülésznőt/védőnőt nem találtam, még sok mindennek utána kell érdeklődnünk.
Viszont a repedésről, meg a gyógyulásáról biztosak az információk. Az egyik magyar barátunknak volt egy ír barátnője. És hát Ő mondta el nekünk ezeket a dolgokat. Többek között, hogy elég tág a "bejárata" a csajszinak.
Engem ezzel kapcsolatban a fertőzés veszélye is rettenetesen nyugtalanítana...

Kép
tittina1982

And, nagyon édes a kislányod és az a kavicsos kép is szép nagyon. A pocakpuszilásról nem is beszélve :D .
Nekem van egy keresztlányom (nővérem kislánya), aki most 5 éves. Nagyon élvezi, hogy babát várunk és tőle is mindig kapunk puszit a pocakra ha találkozunk. Majd meg lehet zabálni.
A múltkori nagyon nagy hőségben éppen előtte ittam le magam egy nagy adag ásványvízzel, mire megállapította, hogy "Igyak is, mert a babának sok víz kell!". Gondoljátok nem ájultam el, hogy mindezt 5 évesen odabökte :) . Még aznap volt (amit írtam is nektek, hogy de. jöttem-mentem és du.-ra megfájdult a pocim), hogy beszélgettem Anyukámmal és épp említettem neki, hogy picit fádogál a hasam. Mire a mesenézés közben odafordult és rámszólt, hogy "Szerintem a baba azt akarja, hogy most rögtön ülj le és pihenj!". Esküszöm ha valaki mondja, hogy az 5 éves gyerekek ilyenekre is képesek el sem hiszem.

Tittina, én ezt dolgot nem is értem. Sok mindent nem értek (lásd. terhesgondozás, orvosi felügyelet, szűrések), de a varrásnélküliség, hűű, azt valahogy el sem tudom képzelni milyen lehet (mármint utána). Azt hiszem tényleg jobb, ha még utána jártok (bár elég biztosra mondtad), mert ez így azért ijesztő. Persze lehet olyan, hogy nem is kell varrni (hiszen van ilyen), de azért nem általános.
Szegény, nem csodálom, hogy az egész történeten elkeseredtél :( .
A hányingered csak múlik majd lassan, végül is most értél abba az időszakba, hogy talán itt az ideje. Nekem sosem volt és így segíteni sem tudok, de elmondásokból sokszor ez egyik napról a másikra is megtörténhet.
Persze a nővéremnek tényleg addig tartott, amíg meg nem érezte a picit, de ez nem kell hogy általános legyen egyáltalán. Sőt!

Cas, persze én sem tervezek igazi diétát, annál sokkal jobban szeretek enni :D és most van is étvágyam. Korábban többször csináltam léböjt kúrát és gyümölcs napot is, de hogy most menne-e a csak gyümölcs, hááát nem tudom, majd meglátjuk. Néha olyan elemi erővel jön rám az éhség, hogy még kevésbé tudom elképzelni egy-egy alma vagy banán segítene ratja, de kiváncsiságból ki fogom próbálni. Persze csak amíg jól esik, most semmit nem vagyok hajlandó megvonni magunktól, ha nem muszály :)

Bocsi, hogy én mindig ilyen hosszan írok, sajnos még a suliban is ez volt anno a baj velem, hogy túlfogalmaztam mindent. Igyekszem majd kicsit visszafogni, de úgy imádok írni.

Réka

Kép
solymosy

Réka
Ne fogd vissza magad, attól él ez a topic hogy írunk magunkról, és írunk EGYMÁSNAK. :)
Keresztlányod helyes lehetett! :)
Gyümölcsnap: most voltam a piacon, jól fel is tankoltam szilvából, szőlőből (!!!), barackból, dinnye meg már volt itthon. Teli is ettem magam (ebéd UTÁN :(), most majd' kipukkadok. :)
De azzal vigasztalom magam, legalább a sütit-édességet-cukrosleveket mellőzöm, remélem legalább ez segít, és nem szalad el a súlyom olyan gyorsan... :roll:

Tittina
Durva!!! :evil:
Tényleg nagyon járj akkor utána, hogy hol és hogyan szülhetsz majd. Mert szép dolog a gátvédelem, és hogy utána ÁLTALÁBAN nem kell varrni, de ha nagy a kölyök, rosszul tágulsz, és esetleg túl gyorsan is zajlik le az egész (ld. én), akkor az Isten se ment meg a stoppolástól! 40perc, számolatlanul sok öltés! Nem volt leányálom még érzéstelenítve se... :(
DE: 3 nap múlva úgy guggoltam le a hűtő elé terpeszben, hogy észre se vettem, hogy szültem-szakadtam. Illetve azóta sincs panaszunk a párommal a "bejáratra". :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Drukk a holnapi UH-hoz!
Tittina!
Nem akarsz itthon szülni,mert ez borzasztó volt,amit leírtál!
And!
Nagyon helyesek vagytok Esztivel!

Holnap nekem is lesz genetikai UH-m!
Vendég

Tittina! Ez durva! :evil: :roll: :evil: A hányinger lassan múlik, nekem az elejétől kezdve volt, hányás kb 1 hétig, émelygés, hányinger végig, még most is néha sajnos...semmi nem használt rá, csak a hideg...hidegen eszek mindent, mostanában főleg hideg lecsót, hideg tejjel, hideg dinnye, hideg ásványvíz, hideg gyümileves, reggelire kellog's hideg tejjel, mai napig, bár mostanában csak délelőttönként van már hányingerem. Babuci mocorgását még csak nagy ritkán érzem (esténként).

Gemini nagyon szép a felvétel Zsófiról, gratula!

And! Tündéri a lányod az összebújós képen :)
Egyébként szerencsére nem szédülök :lol: a bal-oldali fekvéssel az a bajom, hogy egész nap itthon kell lennem ágyközelben,. és ezt még túl korainak találom 19-20 hetesen, és lenne más dolgom, mint itthon dekkolni, dehát kénytelen vagyok....:(

Később jövök, és folytatom, mert most éppen megint sürgősen a bal oldalamra kell feküdnöm....
:x :x :x

Kép
kkriszti77

Na itt vagyok! Voltam tegnap dokinál, s tényleg a terhességtől vannak a pöttyeim :roll: :oops: Bár a kézfejemen lévőket már jóindulattal sem nevezném pöttyöknek. Azt mondta, az egyébként aranyos dokinő, hogy nem veszélyes a babára (hurráááá) :lol: , s kaptam krémet, sőt bogyót is estére, ha nagyon viszketne. Azt mondta, hogy elvileg el kell, hogy múljanak, két hét múlva kontroll, s azt mondta, hogy ha rosszabb lesz, akkor azonnal menjek vissza időpont nélkül.. szimpi volt nagyon :lol: ez most kellett a lelkemnek.
:lol:

Gemini :D
Nagy gratula a második kiscsajszihoz!!!! Majd ha úgy egy év múlva is így gondolom, akkor priviben elkérem a receptet :wink: Nagyon jó a kép, tündéri kis pofija van Zsófikának! Bár Rebeka után nem lehet mást várni :lol:

Benszi :D
A Szilviknek egy az ízlésük :wink: Alonso a favorit nálam is, bár ezzel az egész családdal szemben vitában állok,de sebaj 8) Nagyon mennék én is, még így pocakkal is valószínűleg :roll:
Off (bocsi): vasárnap olyan gyönyörűen versenyzett a drága, az előzésénél akkorát ugrottam a kanapén (ülve), hogy még a pocim is meghúzódott (na persze semmi komoly, szerencsére :roll: )
Drukk a holnapi UH-hoz! Biztos, hogy minden ok lesz!

Cas :D
Nagyon édes, szép fiú Sebi, s szép neve is van!!! Együtt fürdés, aranyos, nagyon :lol: meg kell őket zabálni, olyanokat tudnak mondani :) Kíváncsi vagyok, hogy holnap mit mondanak, ki lakik odabent??? Te másnak érzed ezt a babavárást, mint Sebivel??? Persze a lényeg, hogy minden rendben legyen, de ez egyértelmű!
Drukk, hogy azt halld, lásd, amit szeretnél! :wink:

Tittina :D
Háááát, a te történeted után én csendben maradok. Most láttam csak, hogy te sem Magyarországon élsz! :oops: bocsi :oops:
Én ugyanezt a szörnyűséget hallottam Angliáról, gondolom egy "kaptafa" az egészségügy náluk :cry: Nem tudok okos tanácsot adni, hacsak azt nem, hogy az állampolgárság miatt NE kockázdasd a babód, s a saját egészségedet!!! Ha teheted, akkor szerintem is szülj Magyarországon! De mindenképpen menj haza a fontosabb vizsgálatokra (AFP, gen.UH). Nekem ezek nem voltak, de volt a 13.hét betöltése előtt egy UH+vérvétel, s ez állítólag helyettesíti a magyar AFP-t.
Én voltam Pesten védőnőnél (persze van otthon bejelentett lakcímem, s minden ami kell), s ő mondta, hogy ők szinte csak Magyarországon vannak :roll: hááát nem tudom. Nekem is jó, hogy van egy telefonszám, ahol magyarul kapok választ, ha úgy érzem, hogy szükség van rá :oops:

And :D
Nagyon édesek a képek! Kipihentétek magatokat??? Eszter biztos nagyon fogja majd szeretni a kishugit/öcsit :D Focis lány :lol::lol: gondolom apa örül? :)

Réka :D
Nagyon csini a pocakod! Nincs rajtad egy feles deka sem!! Irigy-irigy :D Nem is értem, hogy milyen gyümölcskúráról beszél a védőnő???Én már 5 kg-ot híztam :oops: Már hetek óta könyörgök a páromnak, hogy csináljon képet, de valahogy nem mozdul :twisted: majd talán a hétvégén....nem is csak, hogy ide feltegyem, de azért is, hogy megmaradjon emlékbe. Én már csináltam egy pár hete, de nem tudom letölteni a gépről egyedül :oops:

Kriszti :D
Csütörtökön mész a dokihoz??? UH is lesz, vagy csak a vízesedés, fájdalom miatt mész hozzá? Pihenj sokat!

Amaryl :D
Gratula a kiscsajszihoz!!!!! Biztos, hogy minden rendben lesz!! Nagyon szorítok!!! Majd jelentkezz!!

Remélem, hogy nem hagytam ki senkit! :roll: Annyit írtatok, hogy többször kellett visszaolvasnom, hogy mindenre tudjak reagálni :D
De ez a jó :lol:

Sziasztok, megyek talizok R.Rékával :wink: 20-30 perc torna erejéig :wink:
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Esztinek hugija lesz!!!!!

most jó nagy bajban vagyunk a nevekkel :D

Tittina, ez nagyon durva :( szinte hihetetlenül durva :( :( :( remélem sikerül jó megoldást találnotok. ha tehetném, én is hazajönnék szülés előtt a helyedben, aztán hamar vissza lehet menni. és milyen az újszülött ellátás? legalább az jó?

ja, az uh egyébként még tágabb vesemedencéket mutatott, de kivételesen nem aggódo magam agyon, mert az esztinél is uez volt, és szerencsére semmi bajunk. nekem soha nem tök negatív egy vizsgálat sem.

Cas, Sebi nagyon aranyos lehetett, ahogy megfürdette a babát :) én már most nagyon félek a dackorszaktól, az nem nekem való, én olyan beszéljünk meg mindent típus vagyok :D

KépKép
KépKép
and

Kriszti
Hideg lecsó?! Brrrrrrrrrrrrr... :lol:

Szilvi
Érdekes, ez a terhességtől pöttyök?! :)
Én bezzeg tudom, hogy a Balcsitól lettem tiszta ragya. :( De megérte! :)
Babavárás: Sebinél meg voltam az elején győződve, hoigy tuti lány, aztán ilyenkortájt derült ki, hogy fiú. Most nincs tippem, egy picit talán többet voltam rosszul az elején (amin ugyanúgy a teljesen cukormentes diéta segített), többet görcsölgetek-keményedek, de semmi extra az előzőhöz képest. :)
(Azért vhol mélyen megint lánynak gondolom, de meglátjuk! :))
Hízás: sajna én is 5-6 kg-nál tartok! :(

And
Gratula a hugihoz! :)
Dackorszak: én is jobb szeretném megbeszélni vele a dolgokat, és sokszor meg is lehet (meglepően értelmes néha a korához képest), de ha hiszti van, akkor se kép, se hang... :( Nem egyszerű... Persze azért mondják, hogy a kistesót még a nagy dackorszaka előtt össze kell hozni, különben mindenki egyke lenne... :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Én 10kg-nál tartok!Hmmm...
Szilvi!
mi külön szobában nézzük az urammal a Forma1-et,mert különben összeveszümk nagyon komolyan!Most a hétvégén az uram majdnem kikapcsolta a tévét,miközben néztem akis Alonsót,mert olyan erősen vert a szívem és mondta amíg terhes vagyok nem nézhetek forma1-et!Mondtam neki,hogy a kisfiam apja f...szát!Még,hogy ne lássam Alonsót!Mondjuk annyira izgultam,nem csodálom,hogy leakart tiltani!
Reméljük hamar elmúlnak a pöttyeid!Calciumot kell szedned?
And!
Grat a punishoz!

Majd délután jövök az genetikai UH-s eredménnyel!
Vendég

Benszi
10 kg: Na jó, de neked ikreid vannak, úgy nem ér! :lol:

10-re megyek Uh-ra! Drukkoljatok! Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Drukk-drukk!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

And, Amaryl!

Gratula a csajszikhoz! Jo nevvalasztast!

Szilvi!
Orulok, hogy vegulis a pottyok nem komolyak, meg annak is, hogy normalis dokit fogtal ki! Es remelem, tenyleg elmulnak hamar!

Tittina!
No hat amit az ir terhesgondozasrol, meg a szules meneterol irtal, az enyhen szolva kiakasztott. Szerintem sem er ennyit egy allampolgarsag! Meg az ir sem!(Bar mondjuk, ha svajcirol lenne szo, talan elgondolkodnek :) de gondolom ott az egeszsegugy is mas szinten mukodik :roll: )
Amit az idojarasrol meg a gyumolcsokrol irtal, hat teljesen at tudom erezni. Ugyanabban a cipoben jarunk, csak en a kontinensen vagyok (Belgiumban), te meg a szigeteken.
A kinalat latszolag fantasztikus, amig bele nem harapsz a gyumolcsokbe. Ami meg jo, az valoban nagyon draga. Lattam mar 25 euro/kg cseresznyet (no neha elcsipek egy-egy jobb kinalatot 7 euroert, es akkor mar nagyon boldog vagyok). Tegapelott 6 euroert vettunk egy mini gorogdinnyet. Mondjuk nagyon finom volt, de eppen ezert nagyon gyorsan be is termeltem. Azt hiszem, egy darabig nem veszunk, mar csak az ara miatt sem.
Szoval a gyumolcsok es a napsutes hihetetlenul hianyzik. Kicsit karpotol az orszag zold mivolta, es hogy a vetemenyest nem kell locsolni. De ennyi az ossz.

Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Na megjöttem, és minden OKÉ!!!!!!!!!! Köszi a drukkot mindenkinek! :)
Szépen megfordult a lurkó (gyanítottam, mert a múlt héten volt egy olyan időpont, amikor vmi nagyon furit csinált, és azóta egészen máshol és máshogy érzem a mozgását).
Mindene megvan (az orrcsontja is, agya is, és pl. az is látszott, hogy nincs nyúlszája?!), kb. 300 g, abszolút korának megfelelő.
Helyesen mocorgott, integetett, belebokszolt az UH-fejbe (vicces volt érezni is meg pont látni is a képernyőn).
Kaptam képet, de elég vacak, és csak egy kis koponya látszik rajta. Cukik a tappancsai.
És ennyi.
Ugyanis kis szégyenlős behúzta az egyik lábát a popsija alá, így csak a sarkát lehetett látni, semmi egyebet. Úgyhogy asszem várnunk kell még pár hetet, hogy kiderüljön a neme. :)
Azért ma este elkezdek neveket nézegetni... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Orulok, hogy minden rendben van! Vegulis ez a legfontosabb! A neme meg az en esetemben is csak a 24. het vegen derult ki! :?
Szep napot
Gem

Ui.: Beleboxolt az UH-ba? Tan nem szereti??? :roll:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit nem figyelek oda és máris olyan sokat írtok, hogy csak na :D :D . Na persze ez a jó!

Először is az étkezés. Gyerekek én tegnap úgy, de úgy belaktam csirkepörköltből, hogy azt elmondani nem tudom. Tudjátok anno írtam, hogy szinte teljesen vegetáriánus voltam. Hát most, az nem mondom, hogy én vagyok a ház húsevője, de nagyon rám tud jönni az evés. Már hétvégén eszembe jutott, hogy de jó lenne enni pörköltet, de annyira meleg volt, hogy semmi ilyet nem voltam hajlandó csinálni. Tegnap aztán bepótoltam. Azt hiszem úgy esett, mintha más szarvasgombát evett volna a legnemesebb bélszínnel vagy ilyesmi :lol: .
Gyümiből most én is sokat eszem, de nekem nem megy evés után, csak köztes időkben.

Benszi
Szerintem is ikres kismama esetében jobban kell hogy szedj magadra.
Ne haragudj, hogy nem emlékszem, de ugye ők kétpetéjű ikrek, nem egy?

Szilvi
Örülök, hogy a pöttyök semmi komoly dolog és a pocakos képet pedig várjuk. Én is két képet magam csináltam (csak az egész alakosat nem természetesen), de már megvan a pozíció és a technika :) , így valószínűleg végig így fogom csinálni, hogy ugyanaz az képkivágat legyen. Aztán egész alakos is biztos fog készülni majd rólunk nyaraláskor (jaj, de várom már) vagy ünnepekkor stb.

And
Gratulálunk a kis királylányhoz, illetve mostmár kettőhöz :D

Benszi
A külön Forma1 nézést én is megnézném :) , de azért tényleg ne izgasd fel magad annyira a futamok közben. Tudom persze hogy nagyon az tud lenni, főleg ha valaki szeret egy pilótát és van valóban kinek drukkolni. Egyébként az az előzés tényleg fantasztikus volt, nekünk is nagyon tetszett. Bár én Massa-t is sajnáltam, mert ő is megérdemelte volna az első helyet, de az egész versenyteljesítménnyel Alosno is és hát két első helyezett itt nincs. Győzött valóban a jobb és bocs a kifejezésért a "tökösebb" pilóta :D .

De jó, van egy pár UH-s mamánk, újra lesznek képek :D .
Benszi drukk és Cas pedig gratula hogy minden a legnagyobb rendben van! Legközelebb már biztos kiderül kisfiú vagy kislány a kis drága! Az UH-s box nem lehetett semmi.

Ma volt először hogy napközben is elég jól éreztem a picurt. Igazi kis bulit csapott odabent, de most jóideje csend van. Jópofa volt, mert eddig csak este és reggel éreztem, de ezt pont napközben csinálta. Rögtön meg is dícsértem, hogy bulizzon csak, hiszen az a dolga :D , na és persze megsimiztem ahogy kell!

Kriszti
A hideg lecsót mi is nagyon szeretjük. Először amikor megcsinálom melegen esszük, utána pedig hidegen. Igaz én nem teszek bele szalonnát, sem semmilyen husit, így nem is igazán zsíros.

Réka

Kép
solymosy

Gem
Hát igen, most mi is azt tervezzük, hogy 25. hét táján elmegyünk mozizni 4D-re, és hátha akkor kiderül a neme. Én nem bírok a 28-30. hétig várni (csak ekkor lesz a köv. protokoll szerinti UH). :)
Az UH-t tuti nem szereti (Sebi se szerette), mindketten menekültek előle. És ami az érdekes, hogy a CTG-tappancsokat is utálta Sebi, folyton megpróbálta lelökdösni a hasamról.
Nemtom hallják-e tényleg, vagy csak vmi kellemetlen érzés nekik... Épp ezért nem bánom, hogy nincs olyan sűrűn UH nálam, és lehet, hogy a 4D-t is kihagytuk volna, ha ma kiderül a neme.
Tudom, hogy nem tudtak semmi káros hatást kimutatni a magzatokra nézve, de azt se tudták bebizonyítani, hogy nincs káros hatás... :roll:

Réka
Vicces a pöri-kívánás! :lol: Egyből az ugrott be, amikor Phoebe a Jóbarátokból várta a 3-as ikreket, és ő, aki meggyőződéses vega folyton hamburgert és nagy marhasülteket kívánt, de ettől borzasztó lelkiismeretfurdalása lett, pláne mikor kiszámolta, hogy így a terhessége alatt egy egész tehenet meg fog enni... :lol: (Aztán Joey felajánlotta, hogy amíg terhes nem eszik helyette húst, és akkor nem pusztul el több tehén Phoebe miatt, csak amennyi amúgy is asztalra kerülne... :lol:)
Ugye milyen jó ez a nagy mocorgás odabent?! :) Én ma éreztem először kívülről is a picit! Hívtam is a férjem, próbálta elcsípni, de nem sikerült neki. :( Mint kiderült épp ott boxolgat a kezével. :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!!!

Kicsit hanyagoljuk az íro-i szüléssel kapcsolatos dolgokat, mert csak feszült és ideges leszek tőle.
Érdekes dolog ez a hideg lecsó Kriszti! Nálam nem a kívánás, hanem inkább az undorodás a jellemző. Van, hogy csak rágondolok a húsra, és már rosszul vagyok... Ja és aminek örültem, hogy a cigitől is megundorodtam, amikor terhes lettem. Mondjuk előtte sem voltam erős dohányos, de azért jobb ez így.

Gem! Egyedül talán a banánra tudom azt mondani, hogy ugyanolyan, mint otthon. Az összes többi gyümölcsnek csak az illata jó. Kb egy hónapja voltam otthon, és a páromnak hoztam a kézipoggyászomban pár szem őszibarackot - odáig volt tőle, meg vissza.

Még azt hozzáteszem, hogy kis városunkban (amióta visszajöttem) most először lehetett kapni disznó-darálthúst. Már alig várom, hogy megcsinálhassam a rakottkelt.
Képzeljétek ! Ecetet is Mo-ról kellett hoznom, és milyen jól tettem. Igazi salátát tudtam enni. Jól be is zabáltam belőle.

Lányok, úgy irigyellek Benneteket, hogy Ti már érzitek a Csöppségeiteket, meg nagyrészt a nemét is tudjátok. Nekem mindenki azt mondja, hogy kislányom lesz. De hogy honnan szedik? Még csak 9 hetesek voltunk, amikor látott otthon a család, nem is volt csak egy picike pocakom.

Ma történt először (és remélem utoljára), hogy rosszul lettem az utcán. Pedig a levegőn általában jól szoktam lenni....

Apropó egy kérdés. Ti szedtek valamilyen vitamint? Nekem otthon a doki az Elevitet ajánlotta. Hoztam is magammal. Elhatározásom ellenére (hogy csak kétnaponta veszek be egy szemet) rendszeresen szedem, mert úgy érzem kicsit segít a rosszullét ellen.

Úgy hallom, ma egy kis friss levegő érkezett országunkba. Kicsit gondolom fellélegeztetek...

Kép
tittina1982

Az előbb írtam egy nem is túl rövid hozzászólást és az egész elveszett :oops: , nem is voltam ideges.

Cas
Láttam ezt a részt és igazából az egész sorozatot szinte. Nagyon szerettük a férjemmel és nekünk Phoebe volt a kedvencünk. A többieket is szerettük, de ő már annyira lökött volt, hogy az már édes :D .

Tittina (ne haragudj, de mivel van már Krisztink én is így szólítalak, különben nem tudjátok hirtelen, hogy kinek szól a válasz)
Ne aggódj, nálad is hamarosan biztos jön a kívánosság, pontosabban az éhségérzet. Ahogy írtam, nekem ugyan nem volt semmi rosszúllét, de a húst én sem ettem akkor még egészen az első három hónapban (no meg előtte :) ).
Nekem kb. a 14. hét körül jött elő először, hogy hű de megéheztem és furcsa is volt, mert ugyan előtte nem hánytam és nem volt még hányigerem sem, de sokszor valahogy nem olyan volt enni mint korábban. Bezzeg most!!! Nagyon meg tudok kívánni egy-két ételt és ha kicsit később jutok hozzá a szokásos időben megszokott kajához, akkor már hangosan úgy, de úgy korog a gyomrom, hogy a férjem csak röhögni szokott rajta.
Szóval ne aggódj, szerintem pár hét és nálad is eljön ez az időszak :D . Tuti!

Réka

Kép
solymosy

Tittina
Szerencsére én is azonnal megundorodtam a cigitől már az első gyereknél, amikor terhes lettem, pedig előtte már csak nagyon gyengét szívtam, és ritkán! Szerencse, mert vannak dohányos barátnőim, akik nagyon szenvednek/szenvedtek terhesen/szoptatósan, hogy nem gyújthatnak rá... :roll:

Na most a fiam(!) kitúr, majd jövök még! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Hú annyit írtatok, hogy most hirtelen nem is tudom kinek mit akartam reagálni, de midjárt visszaolvasok megiont :lol:

Tegnap egész nap meló, plusz párom szülinapja (35) volt, és alig bírtunk elszakadni a hűtőháztól fél órácskára megünnepelni...gyors belapátoltuk a tortát, aztán irány vissza...mára szabadnapot kértem, mert pihenni akartam kicsit (lábamról lement a dagi, és a vesém sem fáj már annyira, a sok tejtől pőedig abszolút nincs gyomorégésem, el sem hiszem, de azért nem vagyok még teljesen 100-as). Este doki negyed kilencre, de hogy mit mond arra kivi vagyok, uh szerintem lesz, de bevallom őszintén, hogy 7 hetesen voltam nála először, és azóta sem :oops: :oops: :oops: , szóval izgulok, hogy le fog-e cseszni, vagy lesz-e vmi véleménye, dehát panaszon egy darabig nem volt, amikor kezdődtek, akkor ő szabin volt...ti milyen sűrűn voltatok eddig nőgyogyinál? Na mindegy azért elmondom neki miken mentem keresztül, aztán majd lesz vhogy. De meg akarom tőle kérdezni feltétlenül, hogy enyhe fertőzésekre ha nem tudom, hogy baktérium v. gomba-e, milyen kúpot lehet használni (Betadine pl?), mert pl. múlt héten vmit összeszedtem, magától elmúlt mondjuk :?: , de hátha van vmi univerzális kencefice, ami mondjuk egy nyaraláskor is jól jöhet, ha van nálam.
Bocsi lányok, szájmenésem volt... :lol: :lol: :lol:
Mondjuk nyaralás meg én, igen távol állunk egymástól :)

Cas, Tittina! Dohányzás: én aktív dohányos voltam, párommal, napi 1 doboz/fő, de mióta elkezdődött az émelygős korszakom pár hetesen, nem bírom a füstöt, olyannyira, hogy a cigis puszitól is rosszul voltam, úgyhogy Csabi nyomban leszokott, és azóta sem gyújtott rá. :roll: :lol:

Solymosy én is jártam már úgy, hogy begépeltem, és elveszett, de azóta mielőtt elküldeném, kijelölöm az egész szöveget, és másolom, hogy ha elveszne, akkor csak be kelljen illeszteni....:)

Én csak natúr lecsót szoktam csinálni, kolbász, szalonna, egyebek nélkül, és hidegen is tök fini, nem zsíros egyáltalán :)

Ja egyébként én 3 kilónál tartok, de sokkal többet érzek magamon, ebből sztem nagyja a mellemre jött, mert mostmár E kosárnál tartok, ráadásul 80E méret sehol nincs szinte, nemhogy fürdőruciban, pedig lassan be kéne szereznem egy fürdőrucit, mert aug. végén úgy néz ki lesz egy hét vakáció, és nincs fürdőruhám!!! Adjatok vmi tanácsot, hol nézzek szét, itt Kecskeméten sima fürdőruha sincs már szinte, nemhogy ilyen extra méret...
Feldobok néhány képet, milyet szertnék (Usa honlapon találtam őket):
Kép Kép
Kép Kép

Kép
kkriszti77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?