Na itt vagyok! Voltam tegnap dokinál, s tényleg a terhességtől vannak a pöttyeim
Bár a kézfejemen lévőket már jóindulattal sem nevezném pöttyöknek. Azt mondta, az egyébként aranyos dokinő, hogy nem veszélyes a babára (hurráááá)
, s kaptam krémet, sőt bogyót is estére, ha nagyon viszketne. Azt mondta, hogy elvileg el kell, hogy múljanak, két hét múlva kontroll, s azt mondta, hogy ha rosszabb lesz, akkor azonnal menjek vissza időpont nélkül.. szimpi volt nagyon
ez most kellett a lelkemnek.
Gemini
Nagy gratula a második kiscsajszihoz!!!! Majd ha úgy egy év múlva is így gondolom, akkor priviben elkérem a receptet
Nagyon jó a kép, tündéri kis pofija van Zsófikának! Bár Rebeka után nem lehet mást várni
Benszi
A Szilviknek egy az ízlésük
Alonso a favorit nálam is, bár ezzel az egész családdal szemben vitában állok,de sebaj
Nagyon mennék én is, még így pocakkal is valószínűleg
Off (bocsi): vasárnap olyan gyönyörűen versenyzett a drága, az előzésénél akkorát ugrottam a kanapén (ülve), hogy még a pocim is meghúzódott (na persze semmi komoly, szerencsére
)
Drukk a holnapi UH-hoz! Biztos, hogy minden ok lesz!
Cas
Nagyon édes, szép fiú Sebi, s szép neve is van!!! Együtt fürdés, aranyos, nagyon
meg kell őket zabálni, olyanokat tudnak mondani
Kíváncsi vagyok, hogy holnap mit mondanak, ki lakik odabent??? Te másnak érzed ezt a babavárást, mint Sebivel??? Persze a lényeg, hogy minden rendben legyen, de ez egyértelmű!
Drukk, hogy azt halld, lásd, amit szeretnél!
Tittina
Háááát, a te történeted után én csendben maradok. Most láttam csak, hogy te sem Magyarországon élsz!
bocsi
Én ugyanezt a szörnyűséget hallottam Angliáról, gondolom egy "kaptafa" az egészségügy náluk
Nem tudok okos tanácsot adni, hacsak azt nem, hogy az állampolgárság miatt NE kockázdasd a babód, s a saját egészségedet!!! Ha teheted, akkor szerintem is szülj Magyarországon! De mindenképpen menj haza a fontosabb vizsgálatokra (AFP, gen.UH). Nekem ezek nem voltak, de volt a 13.hét betöltése előtt egy UH+vérvétel, s ez állítólag helyettesíti a magyar AFP-t.
Én voltam Pesten védőnőnél (persze van otthon bejelentett lakcímem, s minden ami kell), s ő mondta, hogy ők szinte csak Magyarországon vannak
hááát nem tudom. Nekem is jó, hogy van egy telefonszám, ahol magyarul kapok választ, ha úgy érzem, hogy szükség van rá
And
Nagyon édesek a képek! Kipihentétek magatokat??? Eszter biztos nagyon fogja majd szeretni a kishugit/öcsit
Focis lány
jó
gondolom apa örül?
Réka
Nagyon csini a pocakod! Nincs rajtad egy feles deka sem!! Irigy-irigy
Nem is értem, hogy milyen gyümölcskúráról beszél a védőnő???Én már 5 kg-ot híztam
Már hetek óta könyörgök a páromnak, hogy csináljon képet, de valahogy nem mozdul
majd talán a hétvégén....nem is csak, hogy ide feltegyem, de azért is, hogy megmaradjon emlékbe. Én már csináltam egy pár hete, de nem tudom letölteni a gépről egyedül
Kriszti
Csütörtökön mész a dokihoz??? UH is lesz, vagy csak a vízesedés, fájdalom miatt mész hozzá? Pihenj sokat!
Amaryl
Gratula a kiscsajszihoz!!!!! Biztos, hogy minden rendben lesz!! Nagyon szorítok!!! Majd jelentkezz!!
Remélem, hogy nem hagytam ki senkit!
Annyit írtatok, hogy többször kellett visszaolvasnom, hogy mindenre tudjak reagálni
De ez a jó
Sziasztok, megyek talizok R.Rékával
20-30 perc torna erejéig
Szilvi