Új privát üzeneted érkezett!

Lanett hát ez szuper volt és milyen igaz :D :shock: !Már alig várom,hogy végre cserfeskedjenek a Tündérkék :D !

Napcsi ,Benszi köszi :D !

Lukrécia köszönjük az infókat!De jó most Bibikének,ez (is)egy csodálatos időszak!

Tinike ezzel én is így vagyok :oops: ,alig várom már,hogy Mindenkit megismerjek :D !Meglepi a lányoknak,hogy Te milyen aranyos vagy :oops:!

Juci ha ez vigasztal,én ilyenkor már 13,5 kg-nál tartottam :shock: .Most meg kevesebb vagyok mint a terhesség előtt voltam.Hidd el,hogy csak úgy leperegnek majd a kilók :) !
Örülök,hogy minden rendben a Csajokkal és hogy mehetsz tovább úszni :wink: !

Réka jó hallani Rólad is :D .Örülök,hogy jól Vagytok :D !

Numa merre vagy :?:

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Lippa!

Neked is köszi :lol:
Most voltam anyuéknál a digitálison 1,2 kg-val vagyok kevesebb, mint tegnap a dokinál.
Elhatároztam, hogy minden héten ugyanekkor mérem magam és meglátjuk, hogy mennyi jön fel hetente, aztán majd próbálok odafigyelni.

Judit

jucicuki

Juci na látod :wink: :D .

Tegnap du-n így hűsöltünk :D .Mint a moziban,már csak a popcorn és a légkondi hiányzik (Micimackót néztünk):lol: .

Kép

Lippa

lippa

Lippa, csajok továbbra is édesek :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Réka fürcsizik

Kép

Alszik mint a nagyok
Kép

hülye szalag !!! (állandóan kibogózta)
Kép

lanett

Réka baba is édes :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!!!

El vagyunk ájulva nos most éppen nem a melegtől, hanem Petra és Lilike mozizós képeitől, és Réka baba édes képeitől!!

Nos csajok be kell valljam töredelmesen, hogy a szívem mélyén pici kis copfost szerettünk volna apácskával, de nagyon boldogok vagyunk a pici kis kukacos jelenléte miatt itt a pocakomban! Reméljük két - három év múlva megyünk a kis fagyoskodó pindurokért, és akkor meglesz a kis nunikás is!! Hátha addigra megmondhatják milyen nemű babykék vannak fagyasztva! :oops: :oops:

Nos most kicsit elsírtam magam, alig látok, mert ekkora butácska nem lehetek, mivel édes kis fiunkat várjuk, és imádjuk ám őt hidjétek el! Már bevallottam neki töredelmesen, hogy ne haragudjon ám rám mert szerelmes vagyok ám beléje is!!

No pá lányok kicsit sírogatok megint mert ilyen hülye vagyok!

Kép
tini75

Bariném4
Olyan szerelmes leszel te még ebbe a pöcsösbe,hogy jajj annak a csajnak aki elveszi férjül tőled!!!!Chesti jövőhéten már lesz!
Lukrécia!
Ment a pü vissza!
Juci!
Nekem azt mondta a dokim,hogy ha A baba fejjel van lefelé,akkor mindegy hogy a másik faros,szülünk!Én sem szeretnék ugyanilyen okokból császárt!
Lippa!
Hát nincs is szavam,csak annyi érdemes ezt végig csinálni!
Lanett!
Csodaszép ez a lányka!
Vendég

Kép
Vendég

Lanett

de cuki ez a bébike!!!! :lol: :lol: :lol:

Benszi

még egy uccsó kérdés pü-n ment :oops:
örök hála!

Kép
lukrécia

Helló!

Bibike, hatalmas gratula! Örülök hogy túl vagytok a nagy napon és remélem hogy jól telt a mai nap!

Tudom hogy ritkán jelentkezem, de nagyon fáradékony vagyok az elmúlt hetekben. Ma voltam Zeke dokinál minden rendben van velünk 9 hetesek vagyunk és 25 mm a bébi! Boldogok vagyunk!!!! még 3 hét múlva megyünk Konc tanár úrhoz és utána mehetünk el! Addig el kell intézni a védőnőt!

A barátnőm akivel együtt lombikoztunk ma jött velem uh-ra most 8 hetes és találtak nála még egy bébit, tehát most már ikrei lesznek. Kicsi sokkot kapott, de most már alakul. Ők nagyon egy babát szerettek volna, és még a múltkori uh-on is csak egy volt. Teljesen egyformák 18 mm a méretük. Ilyenkor a genetikai uhnál duplán kell fizetni vagy csak egyszer 28 000 Ft?

Lukrécia ne izgulj a kilók miatt! Hétvégén én is leugrom a Balatonra! Egyszer írtad hogy szeretnél majd tornázni! Van már olyan gyakorlat amit megcsinálsz? Valami mozgás jó lenne nekem is!

Lanett imádom az ikreidet!!!!! majd megmutattom a barátnőmnek a fotókat!!!!

Tini én teljesen így érzek ahogy te, majd megpróbálom kibírni, hogy nem nézem meg és a nagy napon majd örülök neki ha fiú, ha lány!!! Különben is jobb ha lesz egy nagyobb fiú akire rá tudod bízni a csajt!!! A környezetem szerint nem fogjuk kíbírni! Hát próba!
málna79

Sziasztok! :lol:

Ismét itthon vagyok a hétvégére, nagyon meleg van, és már egyedül vagyok ikres az osztályon.(négyen voltunk).Tegnap megszült az elöttem lévő lány.Én még 3 hetet szeretnék várni. :wink:

Bibike!!GRATULÁLOK!!jó egészséget kívánok!!!JA és sok tejcit!! :D

A képekkel még tartozom tudom, már nem is mentegetőzöm.Amint készen lesznek felrakatom. :wink:

szép napot mindenkinek!! :lol:

Brigi :wink:

Kép
brigii

Lippa

Cukor falatok ezek a csajok!!Régen én is tiltakoztam az ikrek ellen,de már kezd enyhülni :D

Lanett

Tündéri baba!

Tini
Ezek csak a hormonok :wink:

Málna
Gratulálok a csöpségetekhez és pihennj sokat

Brigi
Kitartás!!Gyorsan eltelik már ez a pár hét,ebben a melegben szerintem ők sem kívánkoznak ki :D
gabicsibe

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak elromlott a számítógépünk. Nagyon hiányoztatok ám! Gyorsan vissza olvasok, hogy kivel mi történt?
Nekem változatlanul nem nő a hasam, viszont nagyon sokszor be keményedik, tegnap voltam dokinál és marad a fekvés. Kaptam még gyógyszert is és egy nagy adag fejmosást, hogy nem szabad dolgoznom egy kicsit sem!

Tegnap egy kicsit azért felkeltem, mert randiztam Lexivel!!!
Hihetetlenül jó fej! És ne higgyetek neki, amikor azt írja, hogy viziló! Nagyon csinos kismami és szép pocija van már!

Kép

Kép
sharon

Sharon!

Na végre!Azt hittem már baj van!Szuper,hogy minden ok.

Málnácska

éljen,örülök,hogy Veled is minden ok! :lol: Sajna engem nem enged a dokim tornázni a korábbi vetélések miatt.Nem akarnám túlzásba vinni csak lájtosan,mindegy.Még a jógát esetleg megkérdezem,bár az is max szeptembertől,én ebben a dög melegben el nem mászom.... :lol:

Hú csajok,én már NAGGGGGGYON nehezen bírom ezt a hőséget!Amúgy is,nemcsak terhesen!Mindegy,ez van.

Puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Bibike, GRATULÁLOK!!!NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK!

Lippa és Lanett, hát, mindig megkönnyezem a gyerkőcös fotókon, és a tiétek különösen édesek!

nem tudom mi van, mostanában állandóan elsírom magam, nálam lehet, hogy most köttek ki a koraterhességi tünetek?! :roll:

Kép
numato

Lukrécia!

El sem tudom mondani, mennyire jól esett, hogy hiányoltál! Még egy kicsit el is pityeredtem! :shock:
Nagyon csini kismamik vagytok Bibarral! Kicsit irigykedek is a szép pocitok miatt. Hol nyaraltatok? Kár, hogy nem találkozhattunk, jó lett volna. Tegnap randiztam Lexivel és annyira jó volt! Be sem állt a szánk pedig most találkoztunk először!

Gabicsibe!

Nagyon szívesen találkoztam volna veled is, de rossz volt a gépünk, nem tudtam írni. Ha jössz még a Balcsira akkor bepótoljuk!

Lanett!

Még nem döntöttem, hogy hol szülök. Talán Kaposváron. Három választási lehetőségem van. Siófok, Marcali vagy Kaposvár. Az első kettő még gondolkodást sem érdemel, tehát kizárásos alapon csak Kaposvár marad! Úgy tervezem, hogy a 20. héten választok dokit. Addig még kicsit félek, most nagyon keményedik a hasam és kicsit parázok miatta!

Bibike!

Gratulálok! Minden nap gondoltam rád! Majd' megevett a fene, hogy rossz a gép és lemaradok róla, hogy veled mi van!
Sok tejcit és jó egészséget kívánok!

Benszi!

Remélem nem rosszabbodott a hátad!

Csajok!

Még mindig nem nőtt a hasam! Pedig már a 15. hétben járok! :cry:

Kép

Kép
sharon

Sharon
Nem maradtál le rólam,mert ma este megyünk!Ha megírod a telcsiszámodat priviben akkor felhívlak mikor tud átdobni párom a cukiba!

Lukrécia
Ezt még én sem bírom,pedig még egyedül vagyok és én eddig bírtam a meleget!!Az a baj,hogy már aludni sem tudunk rendesen!!

Numa
Látom téged is megtaláltak a hormonok :D Kitartás,lassan elmúlik(gondolom)!!!
gabicsibe

Málna
szuper hogy minden oké :lol: :lol: :lol: hányás van?olyan ritkán irsz :oops: :oops:

Lippa,Lanett
gyönyörüek a csajszik :lol: :lol:

Brigi
hu egyedül nem lehet valami tul kellemes,kitarás neked :lol: :lol: :lol:

Sharon
azota semmit nem nött a pocakod??? :shock: :shock: vagy egy kicsit azért igen? :lol: :lol:

Lukrécia
medencéztem eddig,már itthon vagyok,ha tudsz hivj :lol: :lol:

bibar

Gabicsibe!

Írtam pü-t!
Nagyon örülök és várlak!

Lanett!

Nagyon szép Réka! Igazi nagylány már. Te hol szültél? Láttad, hogy nem is lakunk annyira messze egymástól?

Estrella!

Tessék nagyon szigorúan pihenni! Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!

Numató!

Túl vagy a félidőn!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!
Réka nevében is köszönöm a dicséreteket :D

Sharon!
Igen már lefigyeltem hogy nem is vagyunk messze :D
Éppen ezt akartam mondani, hogy remélem nem Siófokon szülsz, mert az valami hihetetlen hogy ott mi folyik.

Most nem igazán vagyok már képben, végülis nem jött be ez a lakhelyedhez legközelebbi 3 kórházba mehetsz csak dolog, ugye?
Nekem is nagy főfájást okozott anno hogy hol szüljek. Hetekig itt molyoltam szegény csajoknak, és végül minden szempont alapján az volt a nyerő amit választottam.
Én Pécsen szültem, az Szülészeti Klinikán. Nekem elsődleges szempont volt hogy legyen az intézményben PIC, ha esetleg lesz valami (bosziság, női megérzés, 6. érzék :? ) de sajna szükség lett rá. De így legalább ott voltam a szomszéd folyosón.
Egyébként a másik ami még nekem szóban volt az Kaposvár És fehérvár volt. De áldom az eszem hogy Pécsre mentem, mivel korababa lett, ha esetleg Kaposvárra jártam volna, akkor is Pécsen kötöttem volna ki.

A keményedésekre próbáld meg a Magne B6ot. Ártani nem árthat.

A pocid miatt meg ne aggódj, ez totál alkati kérdés. Majd lesz idő amikor azt mondod, hú az anyját ez napról napra látványosabban növekszik. :lol:

Gabicsibe, Numa!
Van egy rossz hírem.
Biztosíthatlak hogy nem múlik el, sőt... szülés után fokozódik. Ez van, majd megszokjátok :wink:

Tini!
Gratulálok a kis pöcsöshöz, ne keseredj el. Én nagyon fiút vártam, kislányt kaptam, de el nem cserélném a világ minden kincséért sem.
Tudod, majd a kistesó :wink:

Csajok! Tegnap este úgy féltem mint még életembe soha.
éppen leültem a gép elé, amikor furi kis nyekkenéseket és elfúló sírást hallottam a gyerekágy felől. Réka hasra volt lerakva aludni, ezért meg is voltam nyugodva ha bukik akkor sem lesz semmi gond. Egy frászt!!!!!!!
A lánynak tiszta vörös volt a feje, feltolta magát a kis kezével,teljesen meg volt merevedve, orrán száján dőlt a bukás, és már csak nyikkanásokra futotta az erejéből. Hiába ráztam nem tudott levegőt venni.Tisztára bepánikoltam, csak azt hajtogattam, hogy jaj Istenem Réka vegyél már levegőt! Egy szerencsém volt, hogy este bedugva hagytuk a porszívót, rajta az orrszívó és kb 1/2 deci cuccost szívott ki az orrából. Szegénykém, még arra se volt ereje utána hogy sírjon, csak hüppögött, rá kb. 10 percre amikor másodszor is kiszívtam az orrát akkor zendített rá. Borzasztó volt, nem kívánom senkinek. Utána majdnem én is bőgtem. És mi van ha még a porszívót akkor kell előbányászni? vagy ha pl. fürdök, és nem hallom meg?Mire a légzésfigyelő jelzett volna, ha jelzett volna egyátalán, már szerintem eszméletlen állapotba került volna.
Úgyhogy ez a Hi-Sense Ltd. (elefántos) légzésfigyelő sz@rt sem ér.
Utána 2-ig ott ültem az ágy mellett és néztem hogy lélegzik. Nem kívánom senkinek :cry: :cry:

lanett

Lanett!
Jézusom min mehettél keresztül!Bele sem akarok gondolni!Sajnálom!Még jó,hogy nem pénikoltál és eszedbe jutott a porszívó!

Sharon!
Már jobb a ahátam és a lábam is csak ne kelljen negyed óránál többet állnom!Nemsoká lesz pocak megjásd!MagneB6 én is azt szedem!3X1-et mondott a doki!
Vendég

Numa!
Voltam a gmélen de te nem gyüttél,remélem strandolsz!
Vendég

Lanett
ez borzasztó,de jó hogy volt lélekjelenléted,és hogy szerencse hogy meghallottad,de basszus ezen mulik a gyerekem élete,ez nagyon durva,kirázott a hideg.szegénykém elhiszem hogy kivagy :oops: :oops:

bibar

Lanett

Még kezemen is felállt a szőr :shock: Ezt a lélekjelenlétet!Le a kalappal!!!!
gabicsibe

Lanett!
Te jó ég! Még jó,hogy nem pánikoltál be! Én nem is tudom, lett volna e annyi erőm, hogy eszembe jusson az orrszívó. Nem csodálom, hogy nagyon megijedtél. :(

Lippa!
Hát a csajok, amint elmélyülten nézik a filmet... Tündériek! :)

Sharon!
Haskeményedésre én 3x2 magneb6-ot szedek és olyankor lepihenek.
Nemsokára nőni fog az a pocak! Ahogy nő a baba, kénytelen lesz kidudorodni. :)

Málna!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Kellemes pocakosodást!

Brigi!
Szorítok, hogy a lányok még 3 hétig benn együtt legyenek Veled! Hétfőn újra be kell menned a kórházba?

Tini!
Majd jön a hugica is a kisfiadnak, meglátod! :wink: :wink: A barátnődnek pedig ajánlom Lippa leánykáit és rögtön kedvet kap az ikrekhez. :)

Végezetül magunkról. Voltunk végre uh. ÉÉÉs kiderült a másik pocaklakó neme: KISLÁNY. Úgyhogy vegyespárosunk van! :D
Mindketten fejtartásban, a doki szerint nagy így aztán nagy az esély a természetes szülésre. :roll: Én meg félek tőle, már a szüléstől. :oops: Nekem a császár jönne be, dehát ha a gyerekek rendesen akarnak születni, akkor megpróbálkozunk vele. CSak nehogy valami bajuk legyen közben... :roll:
A magasságukat nem tudom, de a súlyuk 1300-1400 gr körül lehet. A kislány picit kisebb, mint a kisfiú, dehát ezzel semmi gond nincs. Olyan boldog vagyok! Most már lassan megállapodhatunk a nevükben is! :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Lanett

Jézusom,ez a sztori!!!!Eddig is ideges voltam hogyan fogok pánikhelyzeteket kezelni,na de most aztán....Olyan ügyes vagy!

Gica

hát na végre megmutatta ez a kis puncis!Hát,vegyespáros,ez a legklasszabb! :lol:

Kép
lukrécia

Lanett!

Hála Istennek, hogy nem lett baj tegnap!

Egyébként nem tudom, hogy kötelező-e területi kórházat választani? Ha nem, akkor lehet, hogy én is Pécset választom. Még kicsit rágódok rajta. Kaposvár mellett az szól, hogy ismerem egész jól és nincs annyira messze. Siófokról inkább nem is írok semmit! Katasztrófa!
Marcaliban pedig majdnem eltettek láb alól az előző vetélésemnél, ordítva jöttem el onnan, oda tuti nem megyek még egyszer!
Jó orvosod van Pécsen? Oda jártál terhesgondozásra is? Ha lesz rá időd Réka mellett mesélhetnél, hogy Te hogy oldottad meg ezt a vidékről jövök helyzetet!

Bibar!

Még mindig semmi! Annyit érzek, hogy szorosak a gatyák, de még jók, csak már kicsit kényelmetlen! Látni még nem lehet semmit! Talán annyit, hogy a derékvonal kezd eltűnni, de lehet, hogy csak én képzelem, mert már annyira akarom, hogy látszon valami!

Benszi!

Én is szedek 3x1 Magne B6-ot és No-Spa-t is, de ennek ellenére keményedik. Én voltam a hülye, mert hétfőn kedden dolgoztam, sokat álltam. Most már csak fekszem. Ja és még Duphastont kaptam, ez hasonló, mint az Utrogestan csak lehet a 12. hét után is szedni. Bár én olyan félve veszek be minden gyógyszert!

Gica!

Gratulálok a vegyespároshoz! Már én is alig várom a 18. hetes uh-t, remélem megtudom ki lakik odabent!

Kép

Kép
sharon

Szia!

Lanett
Nagyon sajnálom, hogy ez történt Réka babával. :( Milán is rengeteget bukott, ezért mi orvosi javaslatra megemeltük az ágyát a fejrésznél, kb 10 cm-rel. Ezen kívül kitámasztva oldalt fektettük naponta felváltva jobb és bal oldalon, hogy a feljövő cuccot ne nyelje félre(háton fekve) és ne szívja vissza(hason fekve) Nálunk ez bevált, mert egyszer sem volt probléma. Én úgy tudom, hogy a légzésfigyelő mozgást, rezgést érzékel, mivel egy nyomás érzékelő lapon fekszik a baba. Vagyis mindaddig nem jelez, amíg a baba, vagy a tüdeje (bármelyik testrésze) mozog. Vagyis kifejezetten a csecsemőhalál(alvás közben leáll a légzés: "elfelejt" levegőt venni a baba) megakadályozására van.
Természetesen én is nagyon megijedtem volna, de te ügyesen megoldottad. Nem tudom, hogy nekem eszembe jutott volna egyáltalán a porszívó. Remélem több ilyen ijesztő dologban nem lesz részetek.

Agnese

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Hogy bírjátok a meleget? Én már elég nehezen tűröm, pedig keddig marad a hőség! Szerdán 28 C, aztán ismét hőség!

Kép

Kép
sharon

Bibar!

Én már egy hete nem főzök! :shock: Ugyanis semmi étvágyunk nincsen! Szinte csak gyümölcsöt eszünk meg főtt kukoricát. Az egyetlen dolog amit szoktam csinálni az a gyümölcsleves, mert az hidegen is jó. Ma grillezni fogunk, de azt is csak salátával, mert nehéz kaják egyszerűen nem mennek le.

Már akartam kérdezni, hogy Ti fürödtetek a Balcsiban? Én már egy hete mindenn nap megyek strandra. De tegnap egy barátnőm megijesztett, hogy túl meleg a víz, fertőzés ... Én elfogult vagyok, ide születtem, itt nőttem fel, még soha nem kaptam semmilyen fertőzést a víztől! Kicsi korom óta minden nap nyáron úszok a Balcsiban. Én egy uszodában jobban félnék, mint a természetes víztől! Te hogy gondolod? Kicsit elbizonytalanodtam, most túl sokat veszítenék, ha pont most szednék össze valamit! Viszont másként nem bírom ezt a meleget. Egész nap ájuldozom, alacsony a vérnyomásom. Csak a vízben igazán jó, ott még a pocim sem keményedik.

Ja, és irigylem a szép pocidat! Neked már olyan szépen látszik!

Kép

Kép
sharon

Sharon

hidd el én is elfogult vagyok,mert én is a balcsin nőttem fel....Mi csak térdig mentünk be a vízbe,de nekem többször volt már fertőzésem a víztől,így én bizti nem megyek be.
Mindenképpen jobb a természetes víz,mint a medence,meg hát sok kismama bemegy,én is láttam.Ha neked még soha nem volt semmi bajod,az is más,nézd meg Bensziéket,őket ki sem lehet szedni a vízből,legyen az medence vagy bármi :lol: .
Ahogy érzed. 8)

Kép
lukrécia

Sharon, én is azt hallottam, hogy a természetes víz jobb, mint a medencék és ha eddig semmi bajod nem volt soha, akkor miért ne...
Én mondjuk a múltkor nem mentem bele, de leginkább azért mert hideg volt :oops:
Ahova járok vizitornára, egy kis magánháznál lévő medence, csak babauszi és kismamatorna van benne, így ott talán nem szedek össze semmit :D

Judit

jucicuki

Sharon
akkor nem csoda ha nem hizol :D :D én csak hizlalot kivánok :D :D lángos,pizza,hambuci :D :D
az én dokim szigoruan megtiltotta a fürdést,nagyon ovatos és én ugy vagyok vele hogy amilyen pechem van tuti elkapnék valamit :oops: :oops: fürödhetek még eleget az életemben,most ezt kihagyom :oops: :oops: majd jövöre bepotolom.én combtöig álltam a vizben,ugy is isteni volt,de gondolom most már brutál meleg a viz :oops: szoval ezt neked kell eldönteni,nekem igy jó a lelkem :lol: :lol:

bibar

Sziasztok,

Megérkeztünk! :D Most visszaolvasok, és később még jelentkezem :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk ! Köszönöm mindenkinek a gratuláciot, nagyon édesek vagytok! Ma jöttünk haza, minden rendben van velünk , és a fellegekben járunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Majd jelentkezem még és persze rakok majd fel, fotokat!
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
bibike27

Bibike!!!!

Kérünk képeket ha lesz egy kis időd!!!!!!!!De jóóóóó!!!! :lol:

Zsókuci

hiányoztál ám! :lol:

Lányok,holnap eltűnök pár napra,szerdán jelentkezem!Lemegyek egy kis pancsira.Sajna az uram nem sokat lesz velem de azért feltalálom magam :wink: .Már nem bírom itt pesten,akkor már inkább elviselem anyámat... :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Szaisztok!

Mi is megjöttünk csak gyors bekukk, hogy itt is gratuláljunk Bibikének, meg azt hittem Én naiv, h már képek is lesznek. :)

Én is visszaolvasok majd, de Lanettet olvastam, bekönnyesedett a szemem, apa szíve meg hevesebben kezdett el verni ahogy olvatuk. Lanett hála a jóégnek, hogy az angyalkátok vigyáz rátok!
Réka baba igazi kis csajszika, annyirraa édes. :)

Jucicuki csak annyit fűznék az úszáshoz, h mi is magánházba jártunk ahol csak babaúszás van.....édes kis csillagom mégis egy felnőtt női bajt kapott be....
Terhesség alatt én is úgy voltam vele, basszus egy nyarat kibírok viz nélkül. Én tusoltam, az is felfrissit.

Lippa csajokkal nem tudok betelni, esküszöm, mint a felnőttek. :lol: :lol:

Balaton iirrddatlan meleg.....nem volt felfrissülés, inkább döglődés, de azért élveztük, főleg Niki. :) Bevittük messzebb, ahol emberek sem voltak, ott csobbanhatott.
A para bennem van, pisit is kell vinnem, doki mondta, de remélem semmi gond nem lesz. Amugy szerintem meglepően tiszta a balaton, rosszabbra számítottunk.

Holnap még jövök és rakok képeket is :)

chesti

Köszi Csajok aranyosak vagytok :D !

Lanett hát nem semmi a történeted,engem is kirázott a hideg is ahogy olvastam :shock: .Nagyon profin oldottad meg a helyzetet,egyből tudtad mit kell csinálni!Látod Napcsi az anyai ösztön mire képes :wink: ?Réka baba csodaszép :D !!!

Tinike nagyon sokáig nekem is lelkiismeretfurdalásom volt a Tündérkékkel szemben,mert én meg nagyon szerettem volna legalább egy kisfiút.Viszont most már nagyon örülök,hogy két Kiscsajom van(azért még egy kisöcsit elfogadnék).Milyen jó lesz majd a Kislányodnak,hogy lesz egy Bátyója,aki majd vigyáz rá :wink: !

Benszi a világ legcsodálatosabb dolga,majd meglátod Te is hamarosan :wink: !

Málna köszi :D .Hát biztos nem lesz könnyű kibírni,hogy ne mondják meg a nemét,egyik ismerősömnek képzeld sikerült.3 fia volt gondolhatod mit szeretett volna és bejött :D . A barátnődnek azt üzenem amit az előbb a Benszinek írtam :wink: .

Gabi :D .Én mindig is nagyon szerettem volna ikreket.De jó nemsokára Ti is kezdhettek,de előtte még nyaraljatok egy nagyot.Láttam az úticélokat nagyon klassz mindegyik.Sikerült már választani?

Sharon jó hogy jöttél végre :D .Meglátod még egy-két hét és nem fogsz beleférni a gatyádba :wink: !

Numa aranyos vagy :D .Már hiányoztál ám,remélem jól vagy!

Gica hát nem volt véletlen a szégyenlősködés :wink: .Gratulálok a vegyes pároshoz és örülök,hogy minden rendben :D !

Brigi drukk a 3 héthez.A másikon láttam ám a pocidat,nagyon szépek Vagytok a Csajokkal :wink: !

Zsókuci ilyen gyorsan elment az idő :shock: ?Élménybeszámolót kérünk szépen mihamarabb :wink: !

Bibike de jó,hogy már otthon Vagytok :D .Várunk a képekkel és szüléstörténettel :wink: .

Chesti :D .Biztos minden rendben lesz Nikivel.Várom nagyon a képeket a pancsizós Nikiről !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Gyors bekukk, kinn voltunk a telken grillezni baráti társasággal. Réka baba nagyon élvezte, abszolút nem volt nyügi pedig biztos rettenetesen melege volt neki is. Kézről kézre járt mindenki dajkálta. Egész nap nem aludt, csak max. 1/2 órákat, és most hogy jöttünk haza beájult a kocsiban. Én meg akartam fürdetni, Apa meg azt mondta ne B@szogassam, hiszen egész nap nem aludt, had aludjon nyugodtan.

Zsókuci,!
Üdv újra itthon!!!! Remélem jól éreztétek magatokat és pihentetek sokat!Élménybeszámolót várjuk!

Chesti!
Üdv Nektek is itthon!Örülök, hogy jót pihiztetek és a kis Lencsilány is élvezte a Balcsit.
Már régóta akartam kérdezni a babaúszásról. Most pl. hogy a Balcsin voltatok mindent meg mert csinálni amit a babaúszáson tanult?

Sharon!
Honnan ismered Kaposvárt? Csak nem középsuli?
Nekem az nem tetszett Kaposvárban, én voltam ott gyakorlaton (Munkácsy Eü. osztály, de aztán könyvelő lettem :oops: :wink: ) és ott mindig minden televolt azokkal az igazi nagyszoknyás vérbeli romákkal, mert ha egy szült a bagázsból, (és egy mindig akadt aki szült) ott volt az egész galeri. Nem vagyok fajgyűlölő, de aki ismeri Kaposvárt az tudja hogy ez a szitu. Na most nem is az a lényeg de ott hiába szólt pl a nővér hogy az osztályra tilos bemenni, kést rántott az ápolónőre aztán bement a kórterembe, meg ilyenek.
Pécsen pl. odafigyeltek még erre is hogy kiket raktak egy szobába.
Én a dr. Panka Tibornál szültem. 9. héten lementem a magánrendelésre, megkérdeztem vállalná-e a szülést, hetente 3szor kellett hozzá menni magánrendelésre, ha Uh vagy valami vizsgálat volt akkor adta a beutalót és mentünk a Klinikára. Volt olyan vizsgálat ami mindegy lett volna hol csinálják, akkor mindig kérdezte hogy hová szeretnék menni, de mondjuk én inkább ilyenekkel is lementem Pécsre.Végtelenül kedves, normális, és pl. a rizikósabb eseteket (lombik, vetélés)én úgyvettem észre még gondosabban kezeli most pl. amikor felhívtam, hogy asszem gond van, és hogy másfél óra és lenn leszünk, pontosan akkorra le is értünk, ott várt a kapuba és nézte a parkolót hogy mikor megyünk. Ha kell megadhatom az elérhetőségét, nekem az egyik ismerősöm ajánlotta,én akkor utánaérdeklődtem itt a neten minden lehetséges fórumon, és mindenki dicsérte.
Védőnős terhestanácsadásra meg a lakhely szerint kell járni, az itt volt Tabon.
Hát a véga azért amikor már 2 naponta Nst biztos húzós lett volna, de pl. ez egy olyan vizsgálat amit Siófokon is megcsináltathattam volna és ha nem tetszik valami akkor irány hozzá.

Lukrécia!
Jó pihenést!! :wink: :D :lol:

lanett

Gica!
Grat,hogy végre megmuttta magát a kis puniella!
Sharon!
Én is 3X2 MagneB6-ot szedek!Ne félj tőle ez kell mert az nem jó,ha fáj és kemény!2napja nekem semmit nem ért,mert ugyanolyan volt vitaminnal is mint nélküle!Már előre félek ettől a hidegfronttól,mert azt nagyon nehezen bírja a hasam!Tegnap Földváron voltunk és olyan meleg volt a Balcsi,de én dagonyáltam benne,mint Shrekné asszonnyság!
Bibarci!
Nagyon durva összegeket hallottam a Söphiről szülés ügyben!!
Zsókuci!
Jó,hogy újra itthon vagy!Képeket!
Lippa!
Hát én már várom a végét,hoyg megismerhessem az albérlőimet!
Chestiu!
Te is jó,hogy újra itthon vagy!
Vendég

Lanett!

Kaposváron jártam fősulira ( POTE-EFK)aztán végül én sem maradtam a szakmában. Ott töltöttem le az összes gyakorlatomat és innen az ismerettség. Így én belülről ismerem az egészet éppen ezért olyan nehéz dönteni, sok olyat tudok, amit egyébként nem tudnék. A romák egyébként a legnagyobb visszatartó erő a számomra is. Meg a kórtermek is 6-7 ágyasak, nem éppen bababarát kórház. Viszont csak 50 km-re van és úgy gondoltam azt a pár napot talán kibírom valahogy. Viszont a dokid nagyon szimpatikusnak tűnik és végre valaki vidéken, aki ért a problémásabb esetekhez! Az előző vetélésemnél úgy néztek rám, hogy inszemes vagyok, mintha ufó lettem volna. Nekem kellett a BMC-t felhívni, hogy mit adjanak, mert nekik fogalmuk sem volt... A visszatartó erő meg az, hogy messzebb menjek, hogy veszélyeztetett lévén sokat kell feküdnöm, nagyon nem jó a pocimnak a kocsikázás. Hetente többször nem is tudom hogyan tudnám megoldani, bár talán nekem nem kéne olyan sűrűn menni.
Szóval fogalmam sincs! Ami biztos, hogy sokáig nem húzhatom az orvos és kórház választást. Most nyáron sokan nyaralnak, de szeptemberre legkésőbb döntenem kell, akkorra már a félidőnél leszek! Lehet, hogy kérni fogom a dokid elérhetőségét, és köszi.

Kép

Kép
sharon

Zsókuci , Chesti!

Üdv újra itthon! Várjuk a fotókat!

Köszi mindenkinek a "vizi" tanácsokat, azt hiszem nem bírom ki a Balcsi nélkül, de azért óvatos leszek. Kihasználom a helyi ismereteket és olyan helyre megyek, ahol kevesen vannak. Egyébként tényleg nagyon tiszta a víz! Még hasig érő vízben is le lehet látni az aljáig.

Kép

Kép
sharon

Jóóóó reggelt. :)

Na itten vannak a képek. :) Többször fürcsizett a kis medencéjében. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

és a ráadás. :)

Kép
Kép
chesti

Chesti!

Mit is mondhatnék, ezek a képek.... szuperek. A legaranyosabb, amikor beájult és a homokban alszik!!!! Gyönyörű lányod van!

Jól látom, hogy van piercinged? Vagy csak úgy látszik? Nekem is van és a családom már az idegeimre megy, hogy vegyem ki, de én még nem akarom. Te mikor vetted ki?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Bocsi, hogy tegnap már nem jelentkeztem, de sok minden tenni való volt itthon – kipakolás, 3 adag mosás, vásárlás -, na meg persze visszaolvastam mindkét topikot :lol:
A nyaralás nagyon jól sikerült, de rettenetesen meleg volt… Szombaton érkezés, és kipakolás után már mentünk fürdőzni Bükfürdőn :D Vasárnap Sopronban voltunk várost nézni, hétfőn meg Bécsben. Na ennyi lett a tervezett városnézésekből, mivel ez a hőség teljesen alkalmatlannak bizonyult a városbéli sétákra. De sebaj, mert keddtől-péntekig strandoltunk: egyszer Sárváron, a többit meg helyben, Bükfürdőn :D Nagyon jó volt, és ügyesen csak a fedett, illetve a félig fedett medencékben lubickoltunk, így megúsztuk a leégést is.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a nyaralásos jó kívánságokat, és hogy hiányoztam… nagyon aranyosak vagytok! :wink:

Néhány kép:

Sopron:

Kép

Bécs - Schönbrunn:

Kép

Bécs - Parlament:

Kép

Sárvár - fürdő:

Kép

Bükfürdő:

Kép Kép Kép

A büki gólya-kölykök :D
Összesen kb. 5 gólyát láttunk, reméljük nekünk is szerencsét hoz, mint Estrellának :wink:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Bibike drága,

Nagyon gratulálok kislányod megérkezéséhez! Várjuk majd hogy mesélj a szülésről, na meg persze a képeket is :D Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok! :D

Lukrécia,
Nagyon szép a kép Liliről :D:D:D És szép nevet választottatok! :wink:
Köszönjük, hogy hoztad a jó hírt Bibikéről és Bettiről :D:D

Brigi,
Láttam ám a másik topikon az óriási hasadat :wink: Nagyon szép pocak!!! :D És hamarosan a karjaidban tarthatod a lányokat :D Izgulsz már? A császártól ne félj, így legalább tuti vigyáznak rájuk, és most ez az első :wink: Hogy bírod ezt a nagy hőséget ekkora pocival??? :shock:

Judit,
Láttam a pocis képedet, nagyon szép :wink: És nagyon csini kismami vagy ám! :D És szépségesek a lányok is az UH-képen!! :D:D
Én is megijedtem hirtelen, mikor írtad a kilókkal kapcsolatos szomorúságodat. Tényleg ne aggódj emiatt, hiszen két kiscsaj van odabent, és ennek fényében szerintem nem olyan sok az a 10 kiló!!! És amúgy is majd lemegy!!!

Lukrécia, Bibar,

Nagyon szépséges kismamik vagytok ám!!! :D:D:D:D:D Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin! :D

Benszi,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n :D

Napcsi,
Mikor kapunk képet Rólatok? :wink:
Gondolom, hogy nagyon kimerítő a lakásfelújítás… csak óvatosan!!!

Estrella,
Hű, ez elég durva… :( De a lényeg, hogy nincs baj!!!! :D Mostantól szigorú pihi, semmi megerőltető tevékenység. A párod meg majd felfogja, hogy ez most már más állapot! Hosszú évek óta erre a babókára vártatok, legyen most Ő és persze Te az első. Minden más le van tojva. :wink:
Vigyi magatokra!!!

Tinike,
Örülök, hogy rendben vagytok, és nagyon gratulálok a kis pöcsöshöz! :lol: :lol:

Lippa,
Nagyon jóóók lettek a hisztis képek :D:D Gondolom jól meglepődtek, amikor villant a vaku, nem? :lol: :lol: A mozizós is nagyon tetszik, mennyire bele vannak mélyedve a mesébe :wink:

Ballagyo,
Üdvözet itt is neked :D:D Ha küldesz nekem adatokat a következő táblákban már benne lehetsz :D Nemsokára rakok fel egyet, így láthatod, hogy melyekre lesz szükségem :wink:

Lexi drága,
Csodaszép a vonalzód! :D:D:D

Kismoni,
Nocsak, két kislány? :D:D Gratulálok!!!! :D
A lényeg, hogy zárt a méhszájad, és hogy kemény! Ez az érték annyit jelent, hogy meg van rövidülve, de én úgy olvastam, hogy ez előszokott fordulni, és ettől még végig ki lehet hordani a babókat. :D

Lanett,
Csodálatos a kis Rékád a képeken!! :D:D:D:D Hihetetlen, hogy már 2 hónapos, mennyire száguld az idő :shock: Szép nagy lány már! :D:D
Atyaég, nem semmi ez a történet… :shock: Teljesen libabőrös voltam, ahogy olvastam!!!! Nagyon ügyesen jártál el!!! :)

Málna,
Nagyon örülök, hogy végre te is jelentkeztél!! És persze annak is, hogy jól vagytok! :D:D

Sharon,
Örülök, hogy Ti is jól vagytok! :D:D:D Szerintem elég akkor kivenned a piercinget, ha már nagyon nő a pocak :wink:

Gica,
Nagyon gratulálok a vegyespároshoz! :D:D:D Megértem, hogy boldog vagy! :D:D:D

Chesti drága,

Örülök, hogy nektek is jól telt a nyaralás :D És jó volt, hogy közben beszéltünk :wink:
Nagyon kis cukor Niki a képeken! Látszik, hogy nagyon élvezte a pancsikázást!! :D:D:D

Ma még dobok táblát is!
Puszi, és bocsi, hogy ilyen sokat írtam :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?