Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Babszi,
képzeld mi is építkezünk! Csak mi most kezdjük a bontást. Jó nektek, hogy már a falazásnál jártok!!!!:)

Bíborlány,
én is olvasom a könyvet, bár még csak az elején járok. Veled tartok, ugyhogy ma vagyok 4 hetes és 3 napos terhes.

Mai jelentés: Tök gáz volt. A hivatalban várakozás közben Vuk kerülgetett. Majdnem lefordultam a székről. :D
Akkor nem volt ilyen vicces....
Ma reggel nem vettem be az elevitet. Még most is szarul vagyok.
Tegnap nagyon szurkált a hasam.
Elegem van!!! Nem várok tovább. Ma találnom kell egy dokit aki megnézi mekkora a fiam!!!!!(Jónás szerint fiam lesz)
Csak pozitívan! Ez nem lehet más, csak egy gyerek(vagy kettő:))

Andi,
egyetértek a többiekkel. Szerintem babás vagy és a tesztek rosszak voltak.
Nincs valami tüneted?
gabi82

Heni:én dolgozom,és nincs klíma.Ömlik a víz rólam,ahelyett,hogy a hájam csökkenne ettől a nagy melegtől. :shock: :lol: :lol:

Bíborlány:Szerintem jó vagy Te úgy,ahogy vagy.Nekem bejön,hogy olyan vagy,amilyen!

Gabi:meglátjuk hétfőn,vagy kedden.
vedresandi

Na ez a könyv szépen lassan mindnekit megbolondít... :lol: :lol:

Gabi:kitartás, a meleg is ráesz egy lapáttal. :oops:

Én most "bemosakszom" és száguldok be a kórházba, nem akarok késni, aztán jövök!
Vendég

Bíborlány! Jaj nem megbántásként írtam, bocsi :oops: , félre ne érts???? NAgyon jó a pozitív hozzáállás!!! Jó ha valaki vidám!!! Jajj mit is mondjak! Nem akrtalak megbántani!!!! Bocsika!!! :oops: :oops: :?
Vendég

Fére ne érts!!!! Nem ? kellett oda! Na nekem ment az agyamra ameleg!

Nóri! Várjuk a híreket, siess vissza!!!
Vendég

Na nem tudok írni sem már! :oops: :? :roll:
Vendég

Gabi, akkor pont 4 héttel jársz előttem ( igaz, pont ilyenkor eléggé mérvadó az a 4 hét, de hát rá se rántok :lol:

Krisztinka, dehogy bántódtam meg! Visszatérve még a személyiség-elemzésemhez, én mindig is ezt élveztem, ahogy meg tudom osztani az embereket, vagy utálnak, vagy imádnak, köztes állapot nincs, és ez így van jól, mert én alapból rettentően szélsőséges vagyok, menekülök a köztes, langyos, kellemes dolgok elől...szóval ne is izgasd magad, tényleg semmi gond :lol:
Vendég

Na én meg viccelődni akartam és rosszul sült el! :oops: Szóval én NEM utállak és olyan jó hogy jöttök és írtok és viccelődtök , meg hogy beidultunk egy kicsit!
Na most egy kicsit behúzom fülem farkam. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Krisztinka, Nagyon nagyon jó nyaralást!

Most mindenkire irigykedem, mert idén mi nem megyünk sehová...:(
De akik mennek, azoknak legyen nagyon jóóóóóóó:D

Nóri,
hajrá, hajrá,hajrá!!!!!:)
gabi82

Gabi:tudom nem vígasztal,de idén mi is a járda-szigeteken nyaralunk :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Mondom, hogy ne húzd már be, hülyeség! Nem is meséltem, mekkora sláger lett nálunk azóta a padlizsánkrémed ( remélem, jól emlékszem, Te írtad be) azóta már 4-szer kellett csinálnom, sőt, az esküvőnk napján is azt tunkolta a vendégsereg, és az egekig dícsértek érte!

( Mi is építkezünk ám lassacskán...) :lol:
Vendég

Igen én írtam! Örülök, hogy ízlett! Nekem is van most a hűtőben még egy kis adag!
Képek az esküvőről nem kapunk????!!!! :roll:
Vendég

Azt nem :lol: Pirosban voltam, meg mezítláb, kell ez Nektek? :twisted:Szegény anyakönyvvezető se tudta levennia a szemét a formás 40-es kis lábfejemről, mikor meglátta :lol:

Egyébként tényleg nem fogok ide felrakni képet, de köszi az érdeklődést.
Vendég

Akkor valahová dobjál fel képet!!! lécci! iwiwen?
Egyébként sincs kőbe vésve, hogy a mennyasszonynak fehérbe kell férjhezmenni! :wink:
Vendég

Na, csak hogy következetes legyek:

Kép
Vendég

Meg van egy szép is, megpróbálom nagyobban :) Kép
Vendég

Krisztinka,
jó nyaralást, és sok sok párnacsatát kivánok, ott más a levegő, stb... :D

Biborlány,
valahova tegyél fel képet, és szerintem sem kötelező a menyasszonynak fehérben lenni, nekem is egy ismerősöm kékben volt, és akkor mi van? Ha valakinek nem tetszik, akkor az vessen magára.
Különben utánanéztem ennek a hormonnak, semmiféle emlités nincs róla, csak esetleg a fogamzásgátlóknál, nem pedig a cickánál meg a palástfűnél, de gondolom te is utánanéztél. Szóval, ezekre sajnos nics pontos recept, ezért is gyógynövények, ezért nincsenek elismerve az orvostudományban, de egy próbát azért megérnek szerintem...
sirkici

Szerintem nagyon szép ez a ruha, csak téged nem látni rendesen! És miért voltál mezítláb?

Nagyon jó, csak kár, hogy olyan kicsi!
Vendég

Na a második már jobb!
Vendég

Hú, ez nagyon szép ruha volt, de tényleg, és mi baj volt a szinével? Meg ez a csokor...

Különben észrevettétek, hogy milyen pozitivak lettünk mostanában? Csajok, nemsokára zebra áradat lesz, ha ezt igy folytatjuk tovább, de legyen is!!!

Na, elmegyek kávézok egyet, aztán jövök!
sirkici

Szerintem is gyönyörű a ruha is a csokor is, már csak az arát nem látjuk, de ő is szép csak szégyenlős!

Igen sok-sok zebrát!!!! Ez lesz a mi hónapunk!!!!
Vendég

Bíbor:szerintem igy csodaszép a ruha,a csokor is és a színével seincs semmi bajom.Szép voltál,na!!!!

Sirkici:pont itt volt az ideje,hogy mindenki pozitív legyen!!! :wink: :lol:
vedresandi

Ja, semmi baj nem volt a színével, én mindig pirosban járok...Volt hozzá egy piros bőr saru is, de azt lerúgtam, mielőtt bevonultunk.Egyébként mezítláb meg azért voltam, mert annyi feltört lábú menyasszonyt láttam már, én meg imádok cipő nélkül szaladgálni, és jól akartam magam érezni ezen a napon is.

Igen, igen, nemsokára sorra jönnek a zebruszok!
Vendég

A lényeget kifelejtettem:nálam a tűsarkú alapból kizárva, 183cm vagyok :lol:

Köszi, kedvesek vagytok, nézek egy olyat is, amin látszik a képem...
Vendég

Kép

Mennem kell, mert jön a Zuram, és félig állok csak az ebéddel.
Pusssssssz
Vendég

Helló mókus-örs!

Szóbeli dícséretben részesültem, mert a 10mm-es tüszőcském 16 mm lett és az szííííp eredmény!
Van egy kis folyadék a méhem mögött, de ez lehet, hogy egy már megrepedt tüszőtől van.Szóval ma este akció és vasárnap 11-re megyek vissza, ugyanis kapok egy injekciót:PREGNYL.
Ha valaki tud róla valamit, mondja legyen kedves.
És utána is akció hétfőtől.Szóval örülök!!!
És még pénzt sem fogadott el, azt mondta, majd csak ha terhes leszek!(halkan mondom, az injekció 5000 volt... :cry: )

Képzeljétek, a kismamik kint az udvaron várakoznak, hogy ágyuk legyen, annyira nincs fent hely az osztályon, a melegtől beindultak a szülések, van kb 15 újszülött, ami tegnap óta született! Siralmas a helyzet.
Ja a földszinten meg lezárták a nőgyógyi osztályt és az ott áll tök üresen!!!!
Vendég

Nagyon helyes vagy!
Etesd meg apát, nehogy éhen haljon, mert a babához ő is kell! :wink:
Vendég

Nóri! Nagy gratula! Akkor hajrááááááá!!!! APára fel!!!!
Vendég

Na, akkor mostmár látjuk az arát is, az is szép!

Andi,
igen, szerintem is itt volt már az ideje a pozitivitásnak, remélem meg is hozza majd a gyümölcsét...
sirkici

Nóri,
gratulaaaaaaaaaaaa!!!
sirkici

Köszi Sirkic, Krisz!!!De ez még nem jelent semmit, persze én ettől az egekbe járok, dehát pozitívnak kell lennem és minden kis lépésnek örülni kell!
Bíborlány:végre tudjuk, kinek van orvosfóbiája! :wink:
Csini voltál nagyon!
Vendég

Bíborlány,
gyönyörű voltál te si és a ruhád is!!!!!!!!!!!

Nóri,
gratula!!:) :)

Amúgy asszem nekem ma megjött :cry:
gabi82

Helyesbítek:
Te is:)
gabi82

Gratula Nóri.

Pregnyl
Nőkben az FSH és az LH hatására havonta megérik egy petesejt a petefészkek egyikében. LH-ra van szükség az ovulációhoz, azaz a petesejt kilökődéséhez is. Ha a szervezet nem termel elegendő FSH-t vagy LH-t, ez csökkent termékenységhez vezethet. FSH-t tartalmazó készítmény napi befecskendezése hatására megérhetnek a petesejtek. Ezt követően a petesejt kilökődése kiváltható Pregnyl adásával.
A Pregnyl adható ovuláció után is, orvosilag segített termékenységi (reproduktív) programokban.
k.vanda

Na, akkor mivel mindjárt lejár a munkaidőm, ezért elköszönök, holnap ha birok jövök, de szerintem hétfő reggel lesz belőle

Üdv. és apákat letámadni, akinek kell!!! Meg akinek nem kell, annak is... :wink: :D
sirkici

Szia Sirkici, jó hétvégét!!!! :wink:
Vendég

Mindenkinek Jó Hétvégét!!!!
gabi82

Sziasztok!

Tegnap hazaérkeztünk.

Megpróbálok visszaolvasni.
Remélem, mindenki jól van és sok sok kismami van!!! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hoztam Nektek meleget. :lol:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Nóri!
Ez nagyon durva helyzet!
Neked pedig nagyon szurkolok!

Hanna!
Üdv, újra itt! :wink:

Gabi!
Ne aggódj, pár oldallal ezelőtt én is azon siránkoztam, h még sehol sem tartunk. Most meg már lassan falaink is lesznek... bár, egyenlőre úgy néz ki, h csúsznak a munkák. :?
Ja, és nyaralni mi sem megyünk idén.

Andi!
Irgum-burgum!!!!!!!!!!!! Mondtam neked vmit, nem?? :wink: :lol:

babszika

Babszika: jóvanmáááááá,legközelebb hétfő vagy kedd,természetesen ahő függvényében.Hétvégén velence megint,ott nem tesztelek,anyós előtt pláne :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Helyes! :wink:

Én meg ma napszúrást kaptam... de szerencsére csak enyhét és egy fejfájás gyogyi helyretette.
Ja és képzeljétek:
tegnap éjjel az erkélyen aludtunk a Bálinttal :oops: :lol:
olyanok voltunk, mint a csövesek, de legalább tudtunk aludni 8)
a legdurvább az benne, h pucéran aludtunk, de az erkélyünk az utcánkra néz :lol: :lol:
szóval, vicces volt. Bár, zsákutcában lakunk, elég családias :lol:
Sztem ma is ott alszunk :lol:

babszika

Na, megyek, mert nem bírom tovább a meleget.
Holnap nem jövök, mert a papám 80. szülinapját ünnepeljük.
Legyen szép napotok!!!!!

babszika

Hahóóóóóóó!
Hol jár mindenki?? Már tegnap is hiába jöttem... :cry:

babszika

Sziasztok!

Csak bekukkantok elköszönni, hajnalban indulunk nyaralni!!!! Hurrááááá!!!! :lol: :lol: :lol:

Addig is Zebrás teszteket és akciódús napokat!

Mindenkinek Millió puszi!

Babszi! Frankó lehetet pucéran az erkélyen!!!! Szerintem jól tettétek! :lol: :lol: :lol: DE a lényeg, hogy tudtatok aludni!
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek jó reggelt!

Babszika,
hű, nagyon izgi lehetett az erkélyen alvás!!!!! :D

Miután újra a ciklusom 3. napjára kerültem :( , mérem a hőmet rendesen!
És megpróbálok szalagot is csinálni!!!:)

Andi,
van már valami hír?
gabi82

Megcsináltam a vonalzót!
De hogy jelenik meg itt?

HALIHÓÓÓÓÓÓ
Sehol senki?
gabi82

vedresandi: Kérünk szépen görbééééét :)
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
Én úgy emléxem, h a BBC kódot kell bemásolni a profil aláírásába.

Andi!
Én nem kérek görbét, csak a zebrás fotóját, jó???? :wink: :lol:

Csajok!
Vége a jó világnak.... ma már dolgozom.... vagy mi :( :? :roll:

babszika

Szia Babszi!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?